seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330نقل قول:
Printable View
seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330نقل قول:
نظرتون در مورد 2TB EXT USB3.0 2.5` MY PASSPORT WD HARDنقل قول:
چی هست سرعت کدومشون بهتر هست ؟
سلام دوستان نظرتون راجع به هاردای اینترنال سامسونگ سری HD چیه؟
من یه 300 گیگشو 5 ساله دارم راضیم الان خواستم یه 2-3 ترا از همین مارک بگیرم که چند جا شنیدم جدیدا هاردای سامسونگ خراب از آب در میاد(البته یه سری دیگه از بچه ها میگن سامسونگ امتیاز بخش هاردای اینترنالشو به وسترن و سیگیت فروخته پس در واقع شما هر هارد سامسونگی که بخری عین اینه که هارد سیگیت خریدی؟)
بخاطر همین دلایل بود که تو این فروم هم جایی ندیدم کسی این هاردو توصیه کنه؟
سلام .نقل قول:
بخش تولید هارد دیسک سامسونگ در سال 2011 به سیگیت واگذار شد ولی همچنان به تولید برخی از مدل ها مثلاً انواع 2.5 اینچی و هاردهای اکسترنال ادامه میدهد . اگر به سایت سامسونگ - سیگیت و به قسمت هاردهای اینترنال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید میبینید که فقط دو مدل 2.5 اینچی (لپتاپی) در حال تولید هست که فکر نمیکنم حتی بتونید این مدلها را در بازار پیدا کنید چون این تولیدات برای OEM هست . در همان لینک خبری از هارد دیسکهای 3.5 اینچی 2TB و 3TB نیست .
سلام ممنون بابت پاسخ
اگه ممکنه یه هارد 3ترا اکسترنال بدون کابل برق معرفی کنید؟
بنظرت سری اکسترنال وسترن 3 چطوره؟(بینMy Book و my passport کدوم بهتره؟)
راستی پاور من 330 وقتی ظرفیت ماکسیمم قطعات حساب کردم اونا هم حدودا300تا شدن(خلاصه وضعیت برق خرابه:n04:)
حالا داشتم سری بلک وسترنو نگاه میکردم نوشته بود مصرفش بالاست بنظرت اگه سری بلک بگیرم ممنکه به مشکل بخورم؟
ببخشید سولام زیاد شد.
نقل قول:
سلام .
اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید اجباراً باید از انواع آداپتوری بخرید (WD my book) . حداکثر حجم هارد اکسترنال WD my passport فعلاً دوترابایت هست .
نقل قول:
1. هارد اکسترنال میخوهید یا اینترنال ؟ اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید که نباید نگرانی زیادی از بابت پاور سیستم داشته باشید .
2. با توجه به اینکه تقریباً لب مرز هست پیشنهاد میکنم ابتدا پاور سیستم را ارتقا بدید . اولویت اول هارد دیسکهای WD Black عملکرد و کارایی بالا هست و میزان مصرف و صدا جزء پارامترهای مهم محسوب نمیشه . اطلاعات زیر از دیتاشیت نقل شده . همانطوریکه در جدول زیر میبینید هاردهای WD Black مصرف بیشتری دارند و WD Green کم مصرفترین آنها هست .
سیگیت ST3000DM001 WD black - WD3001FAEX WD Green - WD30EZRX Startup Power 2.5 آمپر ؟ ؟ Operating Mode 8 وات 10.4 وات 4.1 وات Idle Average 5.8 وات 8.1 وات 3.0 وات Standby Mode 0.75 وات 1.2 وات 0.4 وات Sleep Mode 0.75 وات 1.2 وات 0.4 وات
3. هاردهای WD Black گران هستند اگر بودجه کافی ندارید میتونید سیگیت از سری 7200.14 بخرید که سرعت خوبی دارد مخصوصاً از لحاظ Sequential transfer rate به سادگی WD Black را پشت سر میگذارند .
4. اگر هارد اینترنال 3TB میخواهید بخرید به دو نکته مهم توجه کنید .
- حتماً مطمئن بشوید که مادربرد هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکنند (اگر مادربردی که دارید خیلی قدیمی نباشه به احتمال زیاد مشکلی نخوهید داشت) در غیر اینصورت تمام ظرفیت هارد قابل شناسایی نیست .
- اگر مادربرد حجم هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکند ولی اگر uefi نداشته باشد پس در اینصورت در هاردهای اینترنال وسترن 3TB نمیتوان win نصب کرد و در نتیجه باید بصورت GPTد، initialized و فقط بعنوان آرشیو دیتا استفاده بشه (بعنوان هارد دوم سیستم) . در هاردهای اینترنال سیگیت 3TB باید با استفاده از نرم افزاری که در سایت سیگیت هست به دو درایو 1 و 2 ترابایتی شبیه سازی و سپس میتوان win نصب کرد .
ممنون بابت پاسخ
اولویت اول من 3T اگر نشد2.5T یا 2T
بودجه هم حدودا 500 تومان(حالا یکم بالاتر هم راه داره )
اولش دلم میخواست برند سامسونگ بخرم (چون یه 300 پنج ساله باهاش کشتی گرفتم هیچ چیزش نشده)ولی با توضیحات شما دورشو خط کشیدم
بعد دیدم همه وحشتناک دارن از وسترن تعریف می کنن منم که که یه 600گیگ اکسترنال دارم دلم نمی خواد خیلی دورو برمو شلوغ کنم برا همین هم بیشتر دوست دارم ایترنال بگیرم اما
دیگه چون نمی خوام برای پاور هزینه کنم و از طزفی هارد برای من مهمترین قطعه هست فکر کنم رو این قضیه برق نباید ریسک کنم و اکسترنال بگیرم(البته منتظر نظر شما هم هستم)
خلاصه الان رسیدم به وسترن اکسترنا ل
حالا بنظر شما:1-بدون کابل برقWD my book بالاترین حجمش چیه؟3T اگر نشد2.5T یا 2T)تو برندای غیر وسترن چیه؟
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
واو چقدر نوشتم:n02:ببخشید زیاد شد.
نقل قول:حداکثر حجم مدل WD my book (که آداپتوری و کابل برق داره) چهار ترابایت هست . ولی نگردید دنبالش ، چند هفته ای هست که بشدت نایانه .نقل قول:
1-بدون کابل برق WD my book بالاترین حجمش چیه؟
یادآوری یک نکته : هاردهای اکسترنال WD my book آداپتوری هست (یا به قول شما کابل برق) در صورتیکه مدل WD my passport بدون نیاز به آداپتور برق و فقط با استفاده از usb راه اندازی میشود .
فعلاً در حال حاضر حداکثر حجم هاردهای پرتابل 2TB هست . مدلهای مختلفی موجوده مثل WD my passport . از برند توشیبا هم مدلی هست که 2ترابایته .نقل قول:
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (3T اگر نشد2.5T یا 2T) تو برندای غیر وسترن چیه؟
با توجه به اینکه جابجایی ندارید و همچنین با حداقل بودجه بالاترین حجم را میخواهید باید آداپتوری بخرید .نقل قول:
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
برای خرید میتونید از همان مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدان ولیعصر هست جهت خرید اقدام کنید . ضمناً میتونید برید بازار رضا که در چهارراه ولیعصر هست .نقل قول:
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
سلام
بلاخره خریدم :n18:ولی فکر کنم اشتباه کردم:n03:
وسترن اکسترنال 3T my book1148گرفتم
روی جلدش نوشته بود برای مک ولی فروشنده گفت اگه از سایت سازنده یه نرم افزار مخصوص ویندوز بگیری و یه بار بار اول فرمت کنیش دیگه تو ویندوزم اجرا میشه
جالبه تو مغازه یارو وصلش کرد و فرمت کرد و هارد اونجا درست بود ولی تو خونه هارد وصل میشه ولی کامپیوتر پیداش نمیکنه تو این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
وقتی تو propertise میرم نوشته WD SES Device usb deviceنصب نیست
فعلا دارم اینو می گیرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه خبرشو میدم
راستی اگه درست شد برای پارتیشن بندی بهترین کار چیه؟