چطوره در مورد خیانت بحث کنیم . البته اگه قبلاً بحث نشده ... خیانت از طرف خانومها نه آقایون ... به نظر شما می شه توجیه کرد ؟ ... علل و عواملی که ممکنه باعثش بشه چیه ؟ ...
Printable View
چطوره در مورد خیانت بحث کنیم . البته اگه قبلاً بحث نشده ... خیانت از طرف خانومها نه آقایون ... به نظر شما می شه توجیه کرد ؟ ... علل و عواملی که ممکنه باعثش بشه چیه ؟ ...
خیانت از طرف خانوما به شوهاشون برمیگرده
همیشه ام اینطوری نیست.
بعضیا طی فرایند رشد بزرگ نمیشن یعنی رو یکی از پله های جونیشون گیر میکنند.
و درک درستی نسبت به نقششون به عنوان همسر ندارن.
یه نفر یه روز حرف جالبی به من زد می گفت در اکثر موارد مرد به خاطر هوس ( غریزه ) خیانت می کنه اما زن به خاطر عشق ... یعنی زن تا عاشق کسی دیگه نشه خیانت خیانت نمی کنه ... پس کاری که یه زن می کنه نا بخشودنی تره ...
در جواب دوست عزیز نیلوفرک : نمیشه اینطور توجیه کرد ... یعنی یه زن تا یه ناملایمتی از مردش دید در هر مورد باید خیانت کنه ؟ در مورد مردها هم این توجیه رو به کار می بریم ؟ با توجه به اینکه هیچ انسانی کامل نیست ؟
خوب به نظر من خیانت وقتی به وجود می یاد که دیگه ظرفیت کامل شده و زن دیگه نمی تونه شوهرش رو تحمل کنه و معتقدم در شرایط کمی همچین اتفاقی می افته و خیانت مردها از زنان خیلی بیشتره
خانمها چرا اینقدر فعالیتتون کمرنگ شده؟
همش يه مدت من نيستم ببين تابيك خوابيد
صبر كنيد بيام باز اينجا را شلوغ ميكنيم
فعلا تا بعد
يكي از دلايلش اينه كه اينجا بحث جالبي نميشه و ديگران هم همكاري نميكنن.نقل قول:
سلام بچه ها ....
چقدر اینجا سوت کور شده ....
نگار جون خوبی ؟ مهر آریا جان کجاست ؟ شاپرک خانوم شما خوبی ؟ نیلوفرک جان شما چطوری ؟ دیگه اسم بقیه نیست که احوال پرسی کنم ... انشالله حاله همگی تون خوب باشه .
آبجی ساریناتون کنکور قبول نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... امروزم روزه تولدمه .... ببین تر و خدا چه روز باید نتایج رو بدن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... راستی بی معرفت ها چرا نیمدین تبریک بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
راستی اگه بحث ندارین بیاین رو من بحث کنین : به نظرتون دانشگاه رفتن بهتره ؟ یا اینکه سر کار رفتن ؟ یا هر دو با هم ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159402
سلام
مثه اینکه اینجا فقط باسه دخترا است
برای دومین پستم اومدم اینجا
پی سی رو توسط برادرم باهاش آشنا شدم فکر کنم جای خوب و درست یباشه