رفیق اینو پاک کردی؟نقل قول:
داشتیم میدانلودیدیم...
Printable View
رفیق اینو پاک کردی؟نقل قول:
داشتیم میدانلودیدیم...
برادر توو بلاد کفر از رو شکم سیری یا کار کردن مغز ، هر جنگولک بازی کرده باشه فردی یا شرکتی و اون جنگولک بازی رو قبلا بنی بشری اگه انجام نداده باشه اون عزیز یه درخواست میده به یه اداره توو اون کشور و اون اداره درخواست اون رو بررسی میکنه و اگه صحیح بدونه و لازم ، به اون حق امتیاز میده تا از اون تاریخ به بعد هرکسی توو دنیا اون جنگولک بازی رو به صورت تجاری انجام داد باید هم از اون فرد اولی اجازه داشته باشه -تا یه مدت زمان خاص بعد از ثبت اون حق اختراع- و هم بعد اجازه مبلغی از سود حاصله از فروش اون محصول رو بده به فرد اولینقل قول:
حالا اپل به دادگاهای عالم و آدم شکایت میکنه و میگه فرضا این امکانی که سامسونگ توو گوشیش گذاشته اولین بار من حق اختراعش رو ثبت کردم و سامسون از رو گوشی من کپی کرده و زحمت تحقیق و خلاقیت من رو زیر پا گذاشته و باید به من جریمه بده ، این شکایتام از طریقه ی زوم کردن رو عکس توو صفحه ی تاچ هست تا نسبت اندازه ی عرض تبلت به طول تبلت ! سامسونگ هم شاید همین مقدار از اپل شکایت کرده به خاطر کپی کردن یه سری چیزای سخت افزاری تر توو گوشی ها مثل 3 جی و اینا و این جنگ زرگری تا این دو شرکت هستن به احتمال زیاد خواهد بود .
اپل هم توو اروپا هیچکاره است :دی سامسونگم هم همینطور ولی چون اقتصاد کشور های پیشرفته ی دنیا الان متصل به همه ، توو اون کشور ها شما هرچقدر حق توو دادگاه کشور خودت داری توو کشور دیگه هم داری و بلعکس ، واسه آلمان یا کشور اروپایی دیگه هم اپل و سامسونگ و ریم هیچ فرقی نمیکنه و همه برابر
پ.ن : شاید جزعیاتی که گفتم برا شما دوست عزیز خیلی از ابتدای قضیه شروع شده حساب میشه ولی من از اطلاعات شما در این مورد اطلاع نداشتم قصد جسارت نبود آقا مهیار
:41:
Ignis announces 300ppi true RGB pixel AMOLED
[HTML]http://www.gsmarena.com/ignis_announces_300ppi_true_rgb_pixel_amoled-news-3443.php[/HTML]
چيپست جديد سامسونگ...
فكر مي كردم 4 هسته اي باشه...
شايدم تا وقت معرفي gs3 يه چيپ جديد معرفي كنه نميدونم در مقابل 4 هسته اي ها مثل تگرا 3 چطور باشه!
Samsung announces the Exynos 5250 2GHz chipset, is super fast
Here is the piece of news many people have been waiting for. Samsung has just announced the chipset which will go in its high-end tablets and smartphones. Dubbed the Exynos 5250, this latest SoC is the successor of the massively successful Exynos 4210, which as many of you know is the one powering the Samsung Galaxy S II.Just like it, the Exynos 5250 features two 2GHz cores, but now they are ARM Cortex A15 ones, built on the 32nm manufacturing process. Samsung claim it can provide double the performance of the previous Cortex A9 cores, the Exynos 4210 was using.
In the 3D graphics department, the new Exynos 5250 shines, too, boosting the performance up to four times. Speaking of 3D graphics the new chipset runs streoscopic 3D as well. It also supports much higher resolutions, compared to those we see in today's tablets and phones. In fact, the Exynos 5250 supports screen resolutions up to WQXGA 2560x1600 pixels.
Undoubtedly, with this kind of power, we will all be able to enjoy faster, more graphics heavy games and sharper text. According to Samsung, the mass production of the Exynos 5250 will begin in the second quarter of 2012. We simply can't wait!
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_announces_the_exynos_5250_2ghz_chipset_is_ uber_powerful-news-3450.php[/HTML]
این برای تبلت هاست احتمالا
چون Exynos 4212 رو توی رومر برای Gs3 زدن که معرفی شد 4باشه!
پ.ن: تایید میکنم:دی رو تبلته!
آیپد تازه بیچاره میخواست رزولوشن بالا بده =))
حذف شود...
سلام
Galaxy Sleek
این اسم برای محصول یا محصولات احتمالی سال 2012 توسط سامسونگ ثبت شده!:5::8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://samsung.hdblog.it/2011/11/30/samsung-galaxy-sleek-prime-informazioni-su-galaxy-s3-o-nuovi-tablet/
میگه تصور این رو داشتم که 4 هسته ای باشه ولی 2 از آب درومدنقل قول:
اوه عجب خفنه . یعنی Tegra 3 بره بوق بزنه . فقط اسم Quad رو یدک میکشه . در صورتی که این Dual سامی از Quad قوی تره .نقل قول:
5250 از A15 درست شده که 2 برابر از A9 قوی تره . یعنی dual core A15 2 ghz processor = 8 ghz a9 processor .
درضمن هم واسه تبلته هم اسمارتفون .
مخلصیم .