سلام..دوستان اینترنت نامحدود کدوم شرکتها ارائه میدند و قیمتها چجوریاس ! ..مرسی
Printable View
سلام..دوستان اینترنت نامحدود کدوم شرکتها ارائه میدند و قیمتها چجوریاس ! ..مرسی
سلام دوستان
بالاخره شماره ما هم تحت پوشش قرار گرفت
چند سوال
1- بین شاتل و صبانت و آسیاتک و پارس کدوم بهتره ؟
2- بعضی از دوستام از پارس آنلاین 128 گرفتن اما سرعت دانلودشون به جای اینکه 16 باشه 70 کیلوبایت هست دوست دیگری نیز از صبا نت گرفته 128 اما دانلودش 160 هست قضیه چیه ؟
آقایون که از پارس آنلاین سرویس دارند لطف میکنن لیست قیمت ها و سرویس ا رو به صورت کامل بذارند ببینیم اونجا چه خبره ؟
قیمت سایتس با قیمت ها که شما اعلام می کنید نمیخونه
ممنون
دوستان از راهنمايي شما بسيار متشكرم. :13: شرمندمون كردين :27: راهنمايي بسيار جامعي بود.:13:نقل قول:
اره اصلا همخوني نداره.نقل قول:
قيمت دوتا از ترافيكاش اينه. سرعت 128ترافيك 3 گيگ 36 تومان 3 ماهه. و 8 گيگ 3 ماهه 78 تومان.
کسی جواب ما رو نمیده ؟
پیش شمارمون هم 753 هست فکر کنم مرکز وصال باشه اصلا مطمئن نیستم
من از امین نت گرفتم که اصلا راضی نیستم . سرویس 256 طلایش بیشتر از 40 کیلوبایت سرعت دانلود نمیده . تعرفه هاشو یه کم ارزون کرده ولی این روزها قطع شدن های مکررش زیاد شده. با اینکه ISP هم توی خود شیرازه ولی پیگیریهاشون ضعیفه :41:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی عزیز دل این الان یعنی چی ؟؟؟
آخر کدومش ؟
:13:
دوستان امروز رفتیم برای دوستم از شاتل اشتراک بگیریم و گفتن چون خطش فیبر نوریه نمیتونن سرویس بدن:41:
پیش شمارش هم 752 هست ............ این یعنی چی:41:
ابروم رفت از بس که از شاتل تعریف کردم .... اخرش هم هیچی ............
یعنی راهی نداره ...........
هیجا دیگه وصال رو پشتیبانی نمیکنه .........
نقل قول:
کسی که جواب ما رو نمیده لااقل ما جواب بقیه رو بدیم .
دوست عزیز بنده هم وصال هستم تقریبا دو ماه پیش به شاتل زنگ زدم گفت نمیدیم ولی شمارتون رو بدید تا هر وقت اون مرکز هم تحت پوشش قرار گرفت بهتون زنگ بزنیم من هم شمارمو دادم تا چند روز پیش که خودشون زنگ زدن و گفتن میدیم حالا اینکه به شما این حرف رو زدن خیلی عجیبه
حالا اگه آخر سر ندادن میتونی از آسیا تک بگیری اون حتما میده شمارش هم هست 1844