بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
Printable View
بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
تک نفره می شه بری که بعضی جا ها امکان نداره :31: حساب کن بخوای Felemth رو تک نفره بکشیش یا اون اژدها توی کوه ها :27:نقل قول:
اما 4 نفره هم می شه بری
فکر کنم 12-13 نفر ادم هست که می شه بینشون انتخاب کرد البته تعدادش رو درست نمی دونم اما حدود 12-13 نفر هست حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شباهتش به اون دو تا بازی رو هم نمی تونم بگم چون تا حالا بازی نکردم
البته همین الان fallout جدید رو دارم نصب می کنم :31:
توی بازی میتونی هر کدوم از یارات رو که خواستی کنترل کنی و در کل اصلا مهم نیست . چون در کل کنترل کلی تیم دست خودته و تو بیشتر توی صحبتها و تصمیم گیریها خودت به تنهایی نقش داری .نقل قول:
بازی هم یه جورایی به Oblivion میخوره ولی نمیتونم بگم چجوری . چون بازی نکردم .
نامرد وایسا :31: من تازه پس فردا میرسه دستم... بازی رو نگرفته آپدیت و DLC ایش رو زودتر دانلود کردم رسید سریع بزنم تو بدن بریم فضا ( یه آدم تو فضا داره می خنده )نقل قول:
دوستان یه سوال، اگر Dragon Age رو آنلاین بازی کنی مثله WoW می مونه یا نه فقط کانکت میشی که رکوردات ثبت بشه و آپدیت کنی و اینا ؟
همین که خودت گفتی:31:نقل قول:
چرا هیچکی چیزی نمیگه :31: لینک DLC و آپدیت رو می خوام، اگر دمه دست دارید ممنون میشم بدید دیگه صفحه به صفحه نگردیم
لینک DLC هاش سخت گیر بیاد ولی من تورنتش رو خودم دانلود کردم و مطمئنهنقل قول:
کد:http://torrents.thepiratebay.org/5865764/Dragon_Age__Origins_-_Complete_DLC_Pack_%5B20_September_2010%5D.5865764.TPB.torrent
فقط برای دانلود این فایل تورنت که 50 کیلوبایته باید با چیز پی ان یا فیل شکن دانلودش کنی :46:
البته این Patch1.02 و 1.03رو نداره که راحت توی نت گیر میاد یه سرچ بزنی اول این پچ ها رو بگیر نصب کن بعد این تورنتی که من بهت دادم رو بگیر و نصب کن :46:
کد:
This pack includes the following:
ایتم ها
Memory Band
Feral Wolf Charm
Guildmaster\'s Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Collector\'s Edition Items
The Edge
Embri\'s Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion\'s Paw
Blood Dragon Armor v1.0 & v1.1
Mark of Vigilance
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Bulwark of the True King for Origins
Bulwark of the True King for Awakening
Pearl of the Anointed for Origins
Pearl of the Anointed for Awakening
Bregan\'s Bow for Origins
Bregan\'s Bow for Awakening
Feastday Gifts
Feastday Pranks
داستان جداگانه بازی
Return to Ostagar v1.1
The Stone Prisoner
Warden\'s Keep
The Darkspawn Chronicles
Leliana\'s Song
Golems of Amgarrak
Witch Hunt v1.1
DLC Decryption Tool (Updated for the latest encrypted DLC)
Dragon Age: Origins v1.04 Patch
Dragon Age: Origins v1.04 No-CD crack
با مشغله درسی زیادی که دارم :31: و همچنین بازی های زیبایی که فرت فرت دارن میان به بازار تونستم امروز Origins رو به پایان برسونم خودم از پایانی که ساختم راضی نبودم
الیستر با بیوه کیلن ازدواج کرد،من و موریگان هم صاحب بچه شدیم :27:
غیر از این خودم رو فدا کنم یا راه موریگان رو قبول کنم پایان دیگه ای داره ؟
اخر این لیلیانا هم چراغ سبز نداد بازی تموم شد :13:
توی Awakening نمی تونم تورش کنم ؟
من تازه امروز رسیدم خونه، شروع کنیم بقیش رو ببینیم چی میشه، آقا این جریان تور چیه :31: اول بازیم میشه! چند تا چی ، چند تا هم میشه ؟ :31:نقل قول:
توی این بازی اگه کاراکتر مرد باشی می تونی با سه نفر رابطه داشته باشی موریگان و لیلیانا که دختر هستن و زوران که مرده اگه هم دختر باشی الیستر و زوران که مرد هستن و لیلیانا که دخترهنقل قول:
برای اینکه رابطه ات باهاشون خوب شه باید درصد دوستیشون رو وقتی اومدن توی گروهت بالا ببری که این هم چند تا راه داره یکیش Gift (هدیه هایی) که می دی بهشون دیگه دیالوگ های که باهاشون شروع می کنی یا گاهی وقت ها اونها شروع به حرف زدن می کنن انجام دادن ماموریت هاشون که وقتی صمیمی بشی بهت می دن و پیشنهاد هایی که تو طول بازی بهت می دن که تو قبول می کنی یا رد می کنی تو روابطت با اونها تاثیر داره