مادر بورد :نقل قول:
7IXE4
BIOS : deafult system
AMD athlon 1.0 GHz
Memory 256
در ضمن تا به حال بايوسم رو آپديت نكرده ام .
Printable View
مادر بورد :نقل قول:
7IXE4
AMD athlon 1.0 GHz
Memory 256
در ضمن تا به حال بايوسم رو آپديت نكرده ام .
سلام
می خواستم اوبونتو بخرم ولی با نوع نسخه هاش آشنایی ندارم می شه راهنمایی کنید کدوم یک خوبه
ubuntu 8.04 desktop i386
ubuntu 8.04 alternate i386
ubuntu hardy full repositories
ubuntu 8.4 .1 dvd i386
سلام به دوستان عزیز لینوکسی
راستش چندتا مشکل کوچولو دارم، گفتم از شما راهنمایی بگیرم:20:
۱- من از بخش Login Window ، تب security، گزینه Enable Automatic Login رو فعال کردم(خسته شدم از بس پسورد وارد کردم)، بعد از این کار دفعات بعدی که سیستم رو روشن میکنم layout فارسی کیبورد از کار میفته! :31: یعنی نمیتونم فارسی بنویسم.
البته در پنل بالا بخش keyboard Indicator، گزینه انتخاب Irn هست ولی وقتی انتخابشم میکنی بازم انگلیسی مینویسه، Alt+shift هم که به عنوان تغییر دهنده زبان فعال کردم دیگه اثری نداره.
ناچارم برم از بخش keyboard تب layout یه بار زبان فارسی موجود رو remove و دوباره add کنم!
تست هم کردم حالا که لوگین رو بصورت غیر اتوماتیک در آوردم دیگر زبان فارسی مشکل نداره.(علتش ۹۹ درصد
همین لوگین اتوماتیکه)
علتش چیه؟ آیا راه حلی براش هست؟
۲- وقتی کامپیوتر رو hibernate میکنم مجددا که وارد لینوکس میشم صدا از کار میفته! یعنی آهنگ که با پلیر اجرا میکنم صدا پخش نمیشه:31:
چه کنم؟
ممنون :11:
با سلام خدمت اساتيد محترم
ميخواستم خواهش کنم منو در مورد مفهوم و معناي کلمات زير در اوبونتو راهنمايي کنيد:
فقط قبلش از اساتيد بابت اينکه سوالاتم شايد خيلي پيش پا افتاده باشه معذرت ميخوام:
1- اسکريپت در اوبونتو دقيقا يعني چي و چه کاربردي دارد؟
به عنوان مثال در سايتي با چنين تاپيکي مواجه شدم:
" اضافه کردن اسکریپتهای پرکاربرد به منوی کلیک راست در اوبونتو"
2- در اوبونتو شل (Shell) يعني چي؟
3- اپلت به چه معناست؟ لطفا به جمل زير دقت کنيد:
" اپلت های مفید و پر کاربرد در اوبونتو"
يا
"داشتم دنیال اپلت برای موسیقی میگشتم "
در آخر از تمامي دوستان و اساتيد کمال تشکر را دارم
:11:
سلامنقل قول:
۱- این یک bug ثبت شده توی ubuntu 8.04 هست که توی ubuntu 8.10 ( که ۹ روز دیگه منتشر میشه ) برطرف شده. راه حل موقت اینه که بعد از لوگین, در ترمینال دستور setxkbmap رو اجرا کنید. راه حل دائمی اینه که ابتدا در ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
در فایل باز شده و در قسمت Section "InputDevice دو خط زیر رو اضافه کنید:
کد:Option "XkbLayout" "ir,us"
Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle"
یعنی باید به این شکل باشه :
کد:Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "CoreKeyboard"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "ir,us"
Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle"
EndSection
۲- اینم یک bug ثبت شده هست که توی ubuntu 8.10 وجود نخواهد داشت. راه حل به این صورت هست:
- دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo gedit /etc/pm/sleep.d/49sound
متن زیر رو داخل فایل ایجاد شده کپی کنید. فایل رو ذخیره کرده و ببندید.
کد:function kill_sound_apps() {
pidsnd=$(lsof | grep /dev/snd | awk '{ print $2 }')
pidmixer=$(lsof | grep /dev/mixer | awk '{ print $2 }')
piddsp=$(lsof | grep /dev/dsp | awk '{ print $2 }')
kill $pidsnd $pidmixer $piddsp
}
case "$1" in
hibernate|suspend)
kill_sound_apps
echo `date` shut down sound for pm
;;
thaw|resume)
modprobe -r snd_hda_intel
modprobe snd_hda_intel
echo `date` starting sound coming out of pm
;;
*)
;;
esac
exit $?
دستور زیر رو اجرا کنید.
کد:sudo chmod 755 /etc/pm/sleep.d/49sound
از دوستان و اساتيد کسي جواب ما رو نميده؟؟؟؟؟نقل قول:
خیلی ممنون حسین جان
مشکل اول (زبان فارسی) حل شد. در مورد تنظیمات صدا، دیگه کارت صدا از کار نمیفته. ولی اول بوت شدن سیستم(بعد hibernate) این ارور رو نشون میده. من هم گزینه reload رو انتخاب میکنم.
میخواستم بدونم این ارور طبیعیه؟ یعنی نتیجه همون دستوراتی که در فایل 49sound نوشتم هست یا مشکلی رخ داده؟
ضمنا وقتی فایل 49sound رو ساختم تو ترمینال این پیام اومد:
ــــــــــــــــکد:(gedit:11045): GtkSourceView-WARNING **: in file /usr/share/gtksourceview-2.0/language-specs/octave.lang: style 'octave:escape' not defined
و یک درخواست دیگه:
این تصویر بکگراند دیفالت Xubuntu 8.04 هست، که از ترکیب رنگش خوشم اومده اما سرچ کردم نتونستم پیداش کنم.
کسی لینک دانلودش رو نداره؟
ممنون
این ایراد به خاطر تداخلی هست که بین درایور مودم و کارت صدا وجود داره. بروی Reload کلیک کن. با این کار آیکن صدا تبدیل به mute میشه ولی صدا باید کار کنه ! بعد با یکبار logout/login و یا اجرای دستور زیر مشکل حل خواهد شد:
کد:sudo /etc/init.d/gdm restart
---------
عکسو هنوز پیدا نکردم ولی اینو ببینید :
------------کد:http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/01542_thebirthofeuropa_1600x1200.jpg
خودتونو آماده کنید برای نسخه ی 8.10 خانواده ی اوبونتو ! و پیشنهاد من => Kubuntu 8.10
در آستانه ی انتشار اوبونتو ۸.۱۰ , می خواستم این نکته رو به کاربرانی که از کارت گرافیک Nvidia با چیپست های TNT, TNT2, TNT Ultra, GeForce, GeForce2, GeForce3, and GeForce4 استفاده می کنند بگم که , نسخه ی جدید X.Org که در K/Ubuntu 8.10 استفاده شده با آخرین درایور کد بسته ی منتشر شده از طرف Nvidia ( درایور های سری 71 و 96 ) سازگاری نداره و قابل نصب نیست ! بنابراین باید از درایور آزاد nv استفاده کنید که این درایور هم در فازی هست که هنوز 3D acceleration رو ساپورت نمی کنه !
بقیه کارت های گرافیک Nvidia که از درایور های سری 173 یا 177 استفاده می کنند , مشکلی با نسخه های فعلی در اوبونتو ۸.۱۰ نخواهند داشت و باید بسته های nvidia-glx-173 یا nvidia-glx-177 را نصب کنند. البته در مورد این سری از درایور های Nvidia ( نسخه ی فعلی ! ) در اوبونتو ۸.۱۰ هم یک محدودیت وجود دارد و آن عدم پشتیبانی از CPU های قدیمی ( بدون ویژگی SSE ) توسط این درایور است. CPU های Intel Pentium III, AMD Athlon XP و مدل های جدیدتر مورد پشتیبانی درایور های سری 173 یا 177 در اوبونتو ۸.۱۰ هستند. بنابراین سیستم های با CPU قدیمی تر که از این سری از کارت گرافیک های Nvidia استفاده میکنند به طور خودکار به درایور آزاد nv ارجاع داده خواهند شد.
در مجموع باید منتظر انتشار نسخه ی جدید این سری از درایور ها از طرف Nvidia باشید تا این مشکلات برطرف شود.
----------
متن بالا عینا ترجمه ی قسمت " nVidia "legacy" video support " در صفحه ی نکات انتشار اوبونتو ۸.۱۰ است.
کد:http://www.ubuntu.com/getubuntu/releasenotes/810
http://www.nvidia.com/object/unix.html
سلام .
من بايوسم رو هم آپديت كردم ولي باز تا صفحه دسكتاپ مياد گير ميكنه ( ubuntu). چكار كنم ؟
[HTML]
مادر بورد :
7IXE4
AMD athlon 1.0 GHz
Memory 256
[/HTML]