سلام محمدنقل قول:
امین که حرفی برای گفتن نگذاشت و مسئله کامل بیان شد و لذت بردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چیزی که هست من در وهله اول که تست را دیدم ، امین یا خودت هم میدونی در یاهو چه غوغایی کردم ، مثل این نژاد پرست ها...
ولی امروز امدم یکم با خودم کلانجار رفتم که کسپر سوییت مورد علاقه منه و چیزی هم کم و کسر نداره ولی چرا در دو حالت ماکزیمم و استاندارد اول شده ؟ و کومودویی که واقعا حرفی برای گفتن نگذاشته سوم !!!
و سایت هم من دیدم عکس خانم کسپیرسکی را گذاشته بودن که من شک کردم ، که نکنه زیر سرخودشونه ؟؟ چون هیچ سایت تست کننده ای عکس بنیانگذار شرکت امنیتی را در سایت خود قرار نمیده .
و چیزی که هست این تست ها شاید در دیتابیس سوییت ها که IPS , IDS اپدیت می کنند قرار گرفته باشه و مشخصا این نتیجه به وجود بیاد.
تست در نگاه اوا قابل قبول هست و من کاری به شرکت ها فرعی ندارم ولی وقتی به صورت باز تست ها را می بینیم ، ادم واقعا مشکوک میشه که چرا این سایت غیر معتبر میاد چنین تستی را قرار می ده و شرکت های غول تست کننده این تست را قرار نمی دن.
من نظرم این خود کاربر باید راضی باشه حالا تست ها میخواد خفن باشن یا ساده ، و چیزی که هست چرا در سایت عکس بقیه بنیامگذارها نیست ، و حالا می گیم روسی هست سایت پس باید عکس بنیانگذار اتوپست هم قرار بگیره.
این هم مطلب که من دیدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی بگم !!! بزار فکر بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد به این تست ها نباشید چون ادم والا دو به شک میشه که ایا تست ها کامل و بدون حاشیه هست یا واقعا حاشیه سازی و دست های پشت پرده قرار دارند.