ممنون از وقتی که می زاریدنقل قول:
شب خوش دوسته عزیز
ممنونم میشم نمایندگی اصلی ایران رهجو رو شماره تلفنشم برام با پیام خصوصی بفرستید که قبل از اومدن تهران باهاشون هماهنگ کنم
ممنون از وقتی که می زاریدنقل قول:
شب خوش دوسته عزیز
ممنونم میشم نمایندگی اصلی ایران رهجو رو شماره تلفنشم برام با پیام خصوصی بفرستید که قبل از اومدن تهران باهاشون هماهنگ کنم
اگر از ایران میخواهید بخرید مدلهای توی بورس رو نگاه کنید نه کانفیگی که توی نت هست
الان من نتونستم این صفحه رو بیارم بالا ... error داد
بهتره برای جلوگیری از تبعات بعدی ، یک سرچ خیلی کوچیک با نام ایران رهجو به فارسی توی گوگل بزنید و روی اولین لینک کلیک کنید و ببینید نزدیک ترین نمایندگی شهرستان یا تهران کدومهنقل قول:
موفق باشید
مرسی از توضیحاتت :11:نقل قول:
ولی این مدل به غیر از قیمت بالا نسبت به مدلهای SZ740N7 و SZ780N8 و SZ770NC که آمریکایی هم هستند هیچ مزیتی دیگه ای ندارند , در حقیقت کانفیگشون یکی است.
به غیر از این 3 مدل سری SZ مدل قوی تری وجود داره؟
نظرتون در مورد SONY vgn -CR353 چیه؟گرافیکش ATI x2300 هست..قدرتش به پای 8600GT میرسه؟
سلام
در مورد کارت های گرافیکی اینتل یه مقدار توضیح بدید x3100 و اینکه به عنوان مثال بعضی ها از 338 به 512 share هستن مشخصه شون از کجا می شه فهمید ؟؟؟
آقا قضیه ارزون شدن لپ تاپ به صورت کاملا وحشتناک چیه ؟؟؟؟
من دل 1525 با Cpu2 رو که توی 1یا 2 صفحه پیش 920 تومن قیمت گذاشته بودین 720 تومن از توی سایت خوده زیگورات قیمت کردم.
خداییش لپ تاپ خیلی خوشگل و خوبیه نسبت به قیمتش.
امروز هم توی خیابون (اراک) یه نوشته از یکی از شرکتها دیدم که نوشته بود لپ تاپ 30% ارزان شد.
قضیه چیه به ما هم بگید ما هم بفهمیم موضوع از چه قراره.
با سلام به تمام دوستان...
من می خوام فردا یک لپتاب بگیرم...می خواستم با شما اساتید مشورت بکنم...
1800000 تا 2000000 می خوام هزینه کنم....و می خوام لپتابم از همه نظر خوب باشه....و برای چند وقتی موندگار باشه.....
وخیلی با کلاس باشه.....البته اگه این قیمتی که من گفتم باشه....
و از برند های Dell و sony می خوام ......
sony از لحاظ کیفیت و قیافه به نظر خودم خیلی خوبه....dell هم که از نظر قیمت و امکانات....
من رشته ی معماری می خونم... و می خواستم که اگر مدلی رو میدونید که به درد کارم بخوره یعنی بشه باهاش نقشه کشی
کرد بهم معرفی کنید.... اگر هم مدلی مد نظر نیست که هیچی...
دوستان 2 سوال دارم:
1. بهترین مونتاژ از لحاظ کیفیت برای sony و dell برای کدام کشور می باشد؟ آیا مونتاژ آمریکایی این دو برند در ایران گیر میاد؟
2.آیا لپتابی در این دو برند وجود داره که امکان تاچ اسکرین داشته باشه؟
دوستان عزیز من قطعی فردا باید برم .....لطف کنید و جواب من رو بدید...
با تشکر
سلام
1. xps 1530 با بالاترین کانفینگش در ایران باز هم مشکل وایر لس داره ؟ این مشکل جدی هست ؟
2. اگه تو مغازه 5 دقیقه ای سیستم رو ازمایش کنم صدای هارد خودش رو نشون میده ؟
3. اگه از گارانتی معتبرمثل زیگورات بگیرم بازم احتمال صدا هست؟ یا کمتره ؟
4. قیمت 2 تا بالاترین کانفینگ اون رو در ایران با رنگهاشون و مشخصات کامل اونها رو میخاستم ؟
مرسی
1- به نظر SONY های ساخت آمریکا به دلیل استاندارد بالای منطقه آمریکای شمالی یک مقدار کیفیت بهتری نسبت به ژاپنی ها دارند. در مورد DELL هم فکر کنم ساخت ایرلند کیفیت بهتری داشته باشند.نقل قول:
یک سری از SONY های ساخت آمریکا تو ایران به وفور قابل دسترسی هستند (مخصوصا سری های FZ و SZ ).
2- فکر کنم فقط SONY های سری UX هستند که تاچ اسکرین باشند که اون هم به علت کوچکی سایز LCD ( حدود 5 اینچ) چیز به درد بخوری به نظر نمی آید.