آره . انگار حالشون خوب نیست . 30 /11 بعد از کنکوره که !!!! :n04:نقل قول:
Printable View
آره . انگار حالشون خوب نیست . 30 /11 بعد از کنکوره که !!!! :n04:نقل قول:
2 سوال:
در صورت قبولی تا چند ترم رزرو میکنن؟ آزاد رو میگم. من اگر به فرض الان کنکور بدم و شهریور که نتایج میاد قبول بشم، ولی ترم مهر 93 واحد داشته باشم، میتونم 2 ترم مرخصی بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
تراز انتخاب دوم به بعد میره بالا؟
منم منظورم همون میانگین کله محمد جاننقل قول:
قبلاً گفته بودن معدل کل تا ترم 6 برای کنکور کفایت می کنه
الان اومدن میگن معدل کل ترم 7 رو باید بزنی !!
من دیگه به هوای اینکه ترم 7 اهمیتی تو کنکور نداره، این ترم زیاد درس نخوندم، معدلم پایین تر شد
الان میانگین کل 7 من از 6 ام پایین تره خب !!
مگه بیمارن در عرض دو ماه حرفشون رو عوض می کنن؟
فقط سراسری این شرط رو داره.نقل قول:
مقدار شهریه هم توی سایت دانشگاه آزاد اعلام شده.
ثبت نام ما تو سایت دان اینو زده :
ما هم دوشنبه میریم , انشالله که اشتباه نباشهنقل قول:
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد ، به اطلاع می رساند ثبت نام در روز های دوشنبه مورخ 14/11/92 لغایت چهارشنبه 16/11/92 از ساعت 8:30 الی 12:20 و 13:30 الی 15:30 انجام می گیر
والا شما خوابی.ما 2 ساله داریم کنکور میدیم ارشد ازاد حتی سوال هاشم سخت تر دولتی هست. قبولیش راحت تره ولی سخت! من 20 درصد تخصصی 9 درصد عمومی زدم رتبم با نفر اخر 1500 تا فاصله داشت .تکمیل ظرفیت دوم قبول شدم... فوق لیسانس امتحانش واقعا سختهنقل قول:
!!!! حتما داره ما الکی پس دفتر چه هرسال میخریم و واسه کنکوور جر میدیم... تاپیک ارشد هستن اینجا نه کارشناسی..درست اومدی؟نقل قول:
سلام بازم میگم دانشگاه ازاد در ارشد بدون کنکور پذیرش داره با همون شرایط که براتون نقل قول گرفتم! دیگه اینکه چندنفر اقدام کنن در هر دانشگاه الان که معلوم نمیشه! تایم ثبت نام که تموم شد وقته اعلام نتیجه برحسب اینکه چندنفر اومدن و چه شرایطی داشتن تصمیم میگیرن پس الان شما بری بپرسی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشهنقل قول:
فقط
اگر شاگرد ممتاز رشتت در دانشگاهت بودی باید اقدام کنی:n06:
واقعن تو این سه سال سایتش رو نگاه نکردی؟نقل قول:
علت قبول نشدنت هم همین بی دقتیت بوده جانم :n06:
حتمن حتمن برو اینجا یه سر بزن+کد:http://78.109.199.221/Home/Loader/?azt=2
شرایطش اینه
معدل بالای 17
جزء 10 درصد ممتازین دانشگاه
و مهم تر از همه که منِ بیچاره این شرط رو ندارم
مدرک کارشناسیت باید از دانشگاه آزد باشه :n03:
+
برو از خدا بترس
چند بار کنکور کارشناسی بدم؟ :n15:
اینو که منم بتون گفتم!! بایدمعدل بالای 17 باشه... بلافاصله هم باید برن. باید کنکور بدید مثل ماها .درضمن من قبول شدم شمابیشتر دقت کن تو پست قبلیمم گفتم شرط معدل تازه باید توگروه هم جز تاپ ها باشی نکه فقط بالای 17 باشه.نقل قول:
بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟