سلام.
فردا ساعت چنده بازی ؟
چون من کلاس دارم میخوام ببینم برم نرم چیکار کنم اینا .
سلام.
فردا ساعت چنده بازی ؟
چون من کلاس دارم میخوام ببینم برم نرم چیکار کنم اینا .
هر 2 بازی ساعت 14:30 دقیقهنقل قول:
تعجب نکن برا اینکه سپاها از لحاظ روحی افت نکنه تغییر برنامه دادن اونم توی 11 هفته مونده به پایان
ای بابا ... قرار بود 2 باشه که ...
منم 4 کلاس دارم ... یعنی نرم ؟!
به نظر من ، با شرایط فعلی ، فک
نکنم ما برنده ی بازی باشیم ...
البته امیدوارم باشیم ، ولی خیلی
سخته ...
احتمال اینکه خدای نکرده بازی رو
ببازیم زیاده ...
یا حق
:40:
اگه بری کلاس که دلت با بازی باشه که فایده نداره
مث اینکه با روی خوش حالیت نمیشه یه سر به اینجا بزنی بد نیستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=315081&postcount=4
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=77789&postcount=1
من موندم آدم به بیکاری و ... تو هم مگه میتونه باشهکد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=132&a=53
قرار نیست که تو تاپیک همدیگه شر و ور بنویسیم . رعایت کنین
یادمه چند ماه پیش یه مدیری بود که میخواست با این جور موارد برخورد کنه :41:نقل قول:
ولی نمیدونم چرا با این مریم خانم کسی کاری نداره :41:
امیدوارم یه روز این سایت بین اعضا فرق نزاره .
perspolis-club.net
همراه با کاروان پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کاروان پرسپولیس پس از ورود به فرودگاه شیراز با استقبال گرم هواداران خونگرم شیرازی مواجه شد و با همراهی آنها در هتل پارس شیراز اسکان یافتند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان پرسپولیس در ساعت 20 به هتل بین المللی پارس رسیدند و بعد از دریافت اتاقهای خود با لباسهای متحد الشکل به محل رستوران هتل رفتند و شام را صرف کردند و پس از آن برای استراحت به اتاقهای خود مراجعه کردند و به تماشای دیدار جذاب تیمهای بارسلونا با اتلتیکو مادرید نشستند.
صبح امروز سرخپوشان پرسپولیس جهت صرف صبحانه در ساعت 30/8 به رستوران هتل رفته و پس از آن به پیاده روی پرداختند و جلسه سرمربی تیم پرسپولیس با بازیکنان در ساعت 30/10 برگزار شد. ساعت صرف ناهار طبق نظر پزشک تیم ساعت 11 در نظر گرفته شده بود و راس ساعت 13 تیم پرسپولیس هتل پارس را به مقصد ورزشگاه حافظیه ترک خواهد کرد.
گفتنی است؛ دیدار تیمهای پرسپولیس و مقاومت سپاسی از هفته بیست و سوم امروز یکشنبه دوازدهم اسفند ماه راس ساعت 30/14 در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود
دفعه پیش باهاش دهن به دهن اومدم ، به ما اخطار دادن و به اون نه .حتی دلیل پرسیدم ولی... این دفعه به سینا گزارش دادم چون دفعه پیش باید اونهم اخطار میگرفت ولی الان داره تکرار اون کارش رو میکنه . دفعه پیش یادمه که پستهاش رو از ترس ادیت کرد . شاهدش هم همون تاپیک اس اسه که از دوستاش میخواست بیاین اینجا که حال مارو گرفته بعد که یکی اومد گفت مدیرا بنت میکنن و با ترس گفت من که کاری نکردم:41: و...نقل قول:
امیدوارم من رو به بی احترامی منهم نکنن ولی اگه برخورد میکردن این یارو دیگه جرات نمیکرد بیاد اینجا
بازم میگم بچه ها خودشون مدیر خودشون باشن بهتره و دلخوری پیش نمیاد. م م نون
یه کاری هم میشه کرد : من بعد جواب اینایی که قصد به هم ریختن تاپیک رو دارن ندیم انگار که واسمون وجود خارجی ندارن
perspolis-club.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپاسی آنالیز شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جلسه آنالیز تیم فوتبال مقاومت سپاسی در هتل پارس شیراز برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی به همراه حمید استیلی و علیرضا مرزبان صبح امروز (یکشنبه) در جلسه ای با حضور بازیکنان تیم، به آنالیز تیم مقاومت سپاسی پرداختند و نکات مورد نظر را به آنها یادآوری کردند. این جلسه نزدیک به یک ساعت به طول انجامید و پس از بازیکنان برای صرف ناهار راهی رستوران هتل شدند