سلام
اینجا تهرانه،من از فن آوا سرویس دارم
I love you FaNaVa
:دی:دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
اینجا تهرانه،من از فن آوا سرویس دارم
I love you FaNaVa
:دی:دی :دی
دوست عزیز سروستون چیه؟نقل قول:
ساعت چنده این سرعتت؟نقل قول:
512 هست سرویست یا 1 مگ؟
نقل قول:
ساعت حدودا 9 و نیم شب بودشنقل قول:
تقریبا 5 مین قبل از زدن پست
سرویسم هم اسمش اینه :
512k-512k-5G-1M
دوستان چند روزيه از حجم من كم نشده و تو گزارش اتصالات هم اصلا اتصالات 13 و 14 ارديبهشت رو نياورده. البته يه اس ام اس فرستاده بودن كه به دليل تعميرات و اينا تا 2 3 روز ديگه اينترنتتون دچار اختلال خواهد شد. البته جز همين ، اختلالي نداشتم. به نظرتون الان حجم استفاده شده رو شمارش نميكنن ؟ يا يهو از حسابم كم ميكنن ؟ كسي تجربه نداره ؟ اگه كم نكنن راحت روزي 6 7 گيگ ميشه دانلود زد :31:
سامانشون عوض شده.نقل قول:
آدرس جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه یه سر به سامانه جدیدشون بزنی میبینی نه تنها حجم ابن دو سه روز واست محاسبه شده تازه یه چیزی هم بیشتر کم کردن.
برای من الان هر شب که رایگان استفاده میکنم 200 300 مگ از حجمم کم میشه.:41:
خدا ازشون نگذره. به من اطلاعي نداده بودن كه سامانه عوض شده. منم(خوشحال:31:) دانلود زدم :41: 1 گيگ زدم رفت :41::19:نقل قول:
فكر كردم شمارش نميشه نگو نامردا عوضش كردن. جالبه از تو سايت هم كه مشاهده ريز مصارف رو زدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجا ميده . :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
قضيه رايگان شبانه يكم بو داره ، بعضي وقت ها يكمم از ترافيك كم ميشه. :13:
سامانه جديد هم كه داغونه. هيچي توش نيست به جز گزارش مصرف
سامانه جدید برای من کار نمیکنه!
من از این سایت استفاده میکردم
براي من مياد جديده . قبليه هم مياد ولي تو قبليه ترافيكم رو 3790 مگ مونده و گزارش اتصالات رو براي هر روز 0 وارد كرده. ولي تو سامانه جديد فقط ترافيك باقيمونده رو برام زده كه الان 2.5 گيگ دارم.نقل قول:
شما چي ؟ گزارش اتصالتون درسته ؟
شک نکنین که سامانه جدید توی محاسبه حجم به ویژه در ساعات رایگان مشکل داره و همینجور از حجم کم میکنه.نقل قول:
لطفا هر کسی احساس میکنه که مشکل داره، باهاشون در میون بذاره تا درستش کنن!