سلام دوستان من يه مشكلي دارم اين كزينه searchرو كه مي زنم بالا نمي ياد.كوشي رو ريست هم كردم ولي دوباره بالا نمياد.ممنون مي شم جواب بدين
Printable View
سلام دوستان من يه مشكلي دارم اين كزينه searchرو كه مي زنم بالا نمي ياد.كوشي رو ريست هم كردم ولي دوباره بالا نمياد.ممنون مي شم جواب بدين
نمی دونم خلاف قوانینه یا نه؟
می خواستم چند جای معتبر برای آپگرید معرفی در تهران معرفی کنید چون اصلا از موبایل فروشی ها خبر ندارم؟ (علائدین چطوره؟)
طبقه اول پاساژ ایرانیان نبش میدان ولیعصر ....
من خودم گوشیمو بردم اونجا آپدیت کرد ....
من فایل های آپدیت واسه ورژن 4.08 موزیکو دارم هرکسی میخواد پیفام خصوصی بده آدرس بدم سی دی بیاره براش رایت کنم!
خیلی ممنون درست شدنقل قول:
یه نرم افزار می خواستم برای بالا برندن صدا همچین نرم افزاری اگه هست ممنون میشم برام بزارید
سلام
من یک گوشی N73 موزیکال خریدم که می خواستم منوی آن را فارسی کنم و آنتی ویروس و فایروال روی آن نصب کنم و همچنین بتوانم sms فارسی تایپ کنم
تمام پستها را خواندم ولی هیچکدام کامل نیست و اغلب کد فعال سازی ندارد
اگه امکان دارد من را راهنمایی کنید
با تشکر
شمتا میتونی ببری بیرون گوشیتو فارسی کنن .... فکر کنم 1000 یا 2000 تومن میگیرن زبان فارسی رو به گوشیت اضافه میکنن ....
در مورد آنتی ویروس هم شما میتونی با مراجعه به کلوپ برنامه های کاربردی در همین فروم آنتی ویروس خودتونو دانلود و نصب کنید .....
بردم عزیز جاننقل قول:
گفتند فارسی کردن گوشی 15 هزار تومان هزینه اش می شه؟؟؟ که برای من کمی زیاده؟ گفتم شاید از این طریق خودم بتوانم خودم انجامش بدم:41::41: :41: :10::10:
نقل قول:بالا خره کدوم قیمت درسته ؟:41:نقل قول:
این قیمت فقط تو تهران است یا جاهای دیگه هم همینجوریه؟
من شنیدم اگه فارسیش کنی برای سیستمش مشکل پیش میاد ؟ درسته یا نه؟:8: