این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیادنقل قول:
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
Printable View
این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیادنقل قول:
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
ای دل تو خریداری نداری افسون شدیو یاری نداری نفرین به تو ای دل دل عاشق تو که گرمی بازاری نداری
manam movafegham.hichvaght hang nemikone
سلام .ميگم من وقتي از نرم افزار lcg jukebox استفاده مي كنم صداي آهنگ خيلي كمه گوشي شما هم اينطوريه؟
baraye didane tasavir besurate poshte sarham bayad folder ya har tasviri ra ke dar ekhtiar darid dakhele folder picture ruye memory ya ghushi copy konid.bad az tarighe picture gallery anhara tamasha konid
uni ke mige ziad hang mikone hatman ya az in chiza nadide ya ghablan NOKIA pit halabi dashte
دوست عزیز لطفا سعی کن فارسی بنویسی نه فینگیلیش
امکان داره دلیل هنگ برای کارت حافظش هم باشه برای خودم از این تقلبی 19 تومنی 1gb بود هی گوشی هنگ می کرد انداختمش دور
ممکنه cdaشما مال کشوری خاص باشه و اپ مخصوص همون کشورو رو گوشی بریزه برا انکه بدونی گوشی مال کجاست تو سایتی که میزارام برو ببین cdaگوشیت برا کداو کشوره
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این سایت رفتم ولی CDA من هیچ کدوم از اینها نبود؟؟؟؟؟چرا؟؟؟
CDA:162007/2 R6D23این تو موبایلم هست؟شما نگاه کنی ببین هست یا نه؟
ممنون می شم.منتطر جوابتون هستم
شما باید دنبال این قسمت از کد باشی: 162007/2نقل قول:
بنظر من حضرت والا بهتره که نهایت ادب و احترام خودتون رو به برو بچه های این انجمن حفظ کنند و نیز بهتر از آن اینکه بد نیست به امتیاز دوستان توجه کنند مخصوصا امیرخان و متاپکس اگه تازه وارد بودند نوشته نمی شد داره خودمونی می شه و یا اگه نباشه جاش خالیه !!!من که مدتهاست دراین انجمن عضو هستم هنز به این درجه نرسیدم /ضمنا هرکسی دارای احترامی هستش حتی کسی که تازه یه دقیقه هست وارد این انجمن شده و یا کسی که تازه p990i خریده وحتی کسی که عضو هست و سالی یکبار پست می زنه !!! نوشته های شما نشانه شخصیتتان هست پس شخصیت خودرا حفظ کنیدوبرای اینکه وقت انجمن و دوستان و اعضاء اونرو نگیرین پست های قبلیرو چک کنین بعدا سوال بپرسین / بابت این پاسخمم هم از همه دوستان و اعضاء بویژه متاپکس و امیرخان عزیزم عذرخواهی می کنم /یا حق /بدرود.نقل قول:
================================
فریاد یک روزنامه نگار جوان
ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید.