من همین الان که دارم اینو تایپ میکنم، سرویس 128 در حال دانلود 250 تا!
1 ساله با همین 250 دان میکنه....
Printable View
من همین الان که دارم اینو تایپ میکنم، سرویس 128 در حال دانلود 250 تا!
1 ساله با همین 250 دان میکنه....
نقره ای و طلایی رو نخری هانقل قول:
اصلا سرعت ۱ به ۴ یا یک به دو رو نمیده ، تو شهر ما انقدر شکایت شد الان فقط یک به هشت یا همون برنزی رو ارایه میدن...
نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه محدود!نقل قول:
در جواب تبلیغات ناصحیح!
وقتی اکانتینگ سرویس 2مگابیت یا 256 تا بیشتر نیست موندم چرا بعضیا در تلاش هستن بگن آسیاشت گل و بلبله!
کدام سرویس رو پیشنهاد می کنید ؟
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 10 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه) / 256 / 474,120 ريال
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 5 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه) / 512 / 603,720 ريال
اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 18 گيگ درماه / 1024 / 506,520 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) / 1024 / 625,320 ريال
دیروز اکانت اسیاتک من نصب شد چه خوش خیال بودم من .فکر کردم الان سرعت بالای 100 به من می ده ولی چون خط من فیبر نوری است انگار قسمت من کمتر از 60 است .زنگ زدم پشتیبانی می گه چون شما کافو نوری هستید نباید دو مگابیت می گرفتید.مرکز شما بیشتر از یک مگا بیت پشتیانی نمی کنه .باید یا 512 بگیرید یا یک مگابیت فکر کنم دانلودم پرید:n28::n28:
آخری .چون نامحدود اذیتت میکنه.شبانه دانلود کنی خیلی بهترهنقل قول:
من قبلا از آسیاتر سرویس داشتم . الان میخوام ازش اینترانت بخرم . یه توضیح میدید قضیه این حداقل تبادل چیه ؟؟ و اینکه اگه نامحدود هستش بعد از حداقل تبادل سرعت رو روی چند میارن؟؟
و اینکه کسی خبر داره اکانت رفع محدودیت روی اینترانت آسیاتر جواب میده و سرعت رو چقدر زیاد میکنه؟؟:n13:
سلام.سرعت 1 مگ هم بگیری سرعتت بیشتر از 64 نمیشه!چون سرعتت روی 64 بسته شدهاست.نقل قول:
نقل قول:
سرعت اسمیه!
بعد حجم، شبیه نامحدودا میشه1 فقط قیمتش کمتره