سلام،با پشتیبانی و بعد قسمت صدای مشتریان تماس بگیرید اگر نتیجه نگرفتید از طریق سایت تنظیم مقررات شکایت کنید.نقل قول:
Printable View
سلام،با پشتیبانی و بعد قسمت صدای مشتریان تماس بگیرید اگر نتیجه نگرفتید از طریق سایت تنظیم مقررات شکایت کنید.نقل قول:
مزخرف ترین پینگ بین شرکت ها فکر کنم اسیاتک داره
کسی میدونه دلیلش چیه اینقدر پینگش افتضاحه ؟
امروز طرف خارجیه اومدم باهاش فیفا14 بزنم بعد دو سه دقیقه گفت خیلی لگ داره و گفت برو یه اینترنت نرمال بخر :n09:
پس شما شاتل رو ندیدینقل قول:
اوضاعیه...
حالا من می خوام شما رو با چیزی بدتر از شاتل و اسیاتک روبرو کنم بنظر من شما نا شکرید قدر نعمت را کسی داند که به مصیبتی گرفتار اید:n30::n30: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس ام اس دریافت کردم که اسیاتک من وصل شده و من منتظز کارشناس هستم که بیاد نصب کنه می دونم شما هم ناراضی هستید ولی بنظرم از وایمکس که شده بدتر از dial up بهتره همش به خودم می گفتم ماه دیگه وایمکس رو شارژ نمی کنم که الان با این اوضاع فکر کنم این اخرین ماهی باشه که توی وایمکس هستم.اوایل خوب بود ولی امسال افتضاح شد.زنگ زدم می گه اگر زیر هشت شد به ما بگید که بهتون بگیم چیکار کنید اخه یکی نیست بهشون بگه اینترنتی که سرعت دانلودش هشت باشه اخه به چه دردی می خوره.بهش می گم سرعت دانلودم زیر بیست هست می گه طبیعی است بدلیل ضریب 1 به 8
سلام
نامحدود نقره ای و برنزی کسی نداره؟سرعتش چطوریه؟قطعی داره یا نه؟
بیشتر برای وبگردی مد نظرم هست
ممنون
تماس گرفتم گفتن که توی شهرستان شما ( همدان) پهنای باند گمه و دانلودتون از 500 بالاتر نمیره....حالا نمیدونم راسته یا نه.....نقل قول:
تماس گرفتم گفتن که توی شهرستان شما ( همدان) پهنای باند گمه و دانلودتون از 500 بالاتر نمیره....حالا نمیدونم راسته یا نه.....نقل قول:
از طریق تنظیم مقررات شکایت کنید،نباید سرعت 10 مگ را برای فروش ارائه کنند اگر پهنای باند کم دارند!نقل قول:
من مشترک دارم با سرویس 128 با سرعت بالای 1مگ دانلود می کنه