براي پيش پرداخت همچين چيزي نيست مگر اينكه راي پس پرداخت اينطوري باشه
الان من ٢٠٠ گيگ حجم خريدم منو خريد براي ١٠٠ گيگ ٩٨٥٠٠ هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
براي پيش پرداخت همچين چيزي نيست مگر اينكه راي پس پرداخت اينطوري باشه
الان من ٢٠٠ گيگ حجم خريدم منو خريد براي ١٠٠ گيگ ٩٨٥٠٠ هست
دوستان من توي گزارش مصرفيم حجم مصرفي كه توي يه بازه زماني مشخص ميكنم بهم نشون نميده
سرويس پس پرداخت هم هستم
حالا جالبه چند بار زنگ زدم پشتيباني مخابرات،اونا هم نميتونن بگن و واسشون تعجب برانگيزه!!!
يكيشون كه ميگفت آقا استفاده كن هرچي ميخواي :|
حالا دادن واحد انفورماتيكشون بررسي كنه و حل كنه مشكل رو
كسي مشكل مشابه داشته؟ميترسم قبضم اين ماه بخاطر عدم كنترل خودم،خيلي زياد بياد و اين مخابرات با اين وضع بكنه ازم!
آقا من رفتم مخابرات كمى گيج شدم كدوم بسته رو بگيرم سرعت دانلودش خوب باشه شما راهنمايي كنيد...
مثلن طرح دو مگ رو بگيرم ماهى ٧ گيگ ( پَس پرداخت ) با يه بسته ١٠٠ گيگ سرعت دانلودم چطوريه؟؟
عكس طرحها رو ميذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در این سرویس های غیرحجمی اگر میزان دانلود از حجم تعیین شده بیشتر بشه سرعت اینترنت چقدر کاهش پیدا می کنه؟
مثلا تو سرویس 2 مگ با محدودیت 25 گیگ بعد از مصرف 25 گیگ سرعت چند میشه؟ پلکانی کم میشه یا یهو کم میشه و همونقدر می مونه تا اخر ماه؟
من حدودا ماهی 70-80 گیگ دانلود می کنم اگر مثلا این سرویس فوق الذکر رو بگیرم سرعتم در انتهای ماه چقدر خواهد شد؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من می خوام اینرتنت مخابرات بگیرم.
تو سایتش این اطلاعات و تعرفه ها هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا درست نیست؟ چون الان پست دوستان رو می خونم فرق داره...
برای سرعت محدودیت داریم؟ ینی فرضا من مشترک می تونم الان 16 مگ درخواست بدم یا 8 مگ؟ یا نه باید مدرکی چیزی ارایه بدم که مجوز سرعت بالا صادر شه؟ مثل قبله؟
آنلاین میشه درخواست داد و اینترنت وصل بشه؟ من یه مودم ADSL از قبل دارم که قبلا هم به مخابرات کانکت میشدم. تنظیمات رو از کجا می تونم ببینم؟
ممنون
مثل دیگر شرکتها نیست. اسمش نامحدود ولی نیست.تمام بشه هر گیگ 3000 تومان بعد میاد رو قبضت خبری از کم شدن سرعت نیستنقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
من این سرویسو داشتم! بعد پایان ترافیک سرعت کم نمیشه و گیگ مصرفی اضافه 1500 تومن حساب میشه نه 3000 تومن ...
دوستان يه راهنمايي بكنيد كدوم بسته رو بگيرمنقل قول:
اینترنت من از حدود یک ساعت پیش قطعه
الآنم با ایرانسل وارد شدم
کسی مشکل منو داره؟
مشكل سراسري هست. چون ٢٠٢٠ هم كلا مشغوله و جوابگو نيستند [emoji52]