دوستان..من اگه از256 برم 128 تاثیر زیادی رو سرعت و شبانه میزاره؟
128 رو چند بستن؟
شب چقدر دان میشه؟
با 256 شبی یک گیگ و 200/300 مگ دان می کنم از بندرعباس
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
دوستان..من اگه از256 برم 128 تاثیر زیادی رو سرعت و شبانه میزاره؟
128 رو چند بستن؟
شب چقدر دان میشه؟
با 256 شبی یک گیگ و 200/300 مگ دان می کنم از بندرعباس
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوست من من هم پارس آنلاین قبلا 128 داشتم پورت روی یک مگ هست اما شبانه میتونی با 15 تا 20 تا دانلود کنی رفته رقته هر چی به صبح نزدیک بشی بهتر میشه سرعت .نقل قول:
واقعا کلافه کننده است! یه سرعت مشخص ندارم.دو سه روزه که بالای 50 نمیره
این دو تا از تست های من هست.512 محدود تهران
چی کار دارن میکنن؟؟؟کلافم کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
من تا حالا نشده که ترافیک الکی ازم کم بشه
شما مطمئنی که ترافیک کم شده دقیقا" مربوط به ساعت 2 تا 7 هست؟
چون سیستمشون اتوماتیک ترافیک های رد و بدل شده بین 2 تا 7 رو رایگان حساب میکنه و خارج از اون محدوده رو ترافیک کم میکنه، حالا چه دیسی بشیم یا نشیم
حذف شد!!!!!!!!!!!!!!!
جریان چیه ساعت 4 برای من دیسکانکن میشه فایل ای که برای دانلود گذاشتم ارور میده چه وضعیشه
امشب دقیقتر تست میکنم ! ولی اینو مطمئنم که از حجمم کم میکنه !نقل قول:
روز دوم که گزاشته بودم برا دانلود ساعت 1.56 دیس کردم ،1.58 وصل شدم، صبح که پا شدم و سیستم رو چک کردم دیدم 25 مگ کم کرده ! سیستم هم اتومات 2 شروع به دانلود میکنه و 7 میبنده . وب گردی هم طوری نیست که 25 مگ عرض 2 دقیقه کم کنه !
حالا امشب دقیقتر تست میکنم .
ممنون از توجهت
بچه ها من سرعت 256 پارس آنلاین دارم ولی محدود ،شب ها سرعت دانلودم میشه 10تا 15:31:!!!شما چطور از ساعت 2تا7صبح 2گیگ دانلود میکنید؟؟؟؟رمز موفقیتتون چیه به من هم بگید گناه دارم:31:
نقل قول:
دانلود منیجر استفاده می کنید؟
بچه ها معمولا" از internet download manager استفاده میکنند
همچنین از لینک مستقیم استفاده می کنند که سرعتش بالا باشه و هم قابلیت resume داشته باشه
دیسی شدن که روال رایجی هست و هر لحظه امکانش هستنقل قول:
حالا چرا برای شما ساعت 4 اتفاق می افته! :41: یعنی هر روز همین برنامه هست، دقیقا" ساعت 4 ؟!
در هر حال سعی کنید از لینک های دانلودی استفاده کنید که قابلیت resume داشته باشه