فکر کنم الانم دارن کار میکنن رو شبکه
چون یکهو نت پوکید و پینگ رفت بالا
Printable View
فکر کنم الانم دارن کار میکنن رو شبکه
چون یکهو نت پوکید و پینگ رفت بالا
فرشاد اینو ببین در مورد براسه میتونی ببینی چی به چیه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره شده مثل اونوقت که رو 2.189.160 تا 2.189.170بودیم و پینگ 800بود ممکنه 1ماه هم رو این وضعیت بمونهنقل قول:
اره منم میخواستم الان همینو بگمنقل قول:
وضعیت واقعا اسف باره
به نظر من که خبری از 10 مگ با شبانه هم نمیشه چون واسه مخابرات نمیصرفه
تموم بشه تخلیه کنم بره خلاص شم
حداقلش میتونن ibs رو از کار بندازن و پهنای باندو باز بزارن که اینقدر گندش درنیاد و مردم شکایت کنن ولی مثل اینکه براشون مهم نیستنقل قول:
پهنای باند سرور دسترسی از راه دور[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرور پهنای باند از راه دور دسترسی (BRAS، B-RAS و یا BBRAS) ترافیک مسیرهای به و از دستگاه های دسترسی از راه دور باند پهن مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (DSLAM) در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ISP) شبکه است. BRAS نیز می تواند به عنوان یک شبکه پهن باند دروازه (BNG) مراجعه شود.BRAS نشسته در هسته شبکه ISP، و جمع و جلسات کاربر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این در BRAS که ISP می تواند سیاست های مدیریت و IP تزریق است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (QOS). وظایف خاص عبارتند از:
- بالغ مدار از یک یا لینک های دسترسی چند دستگاه مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- فراهم می کند لایه اتصال 2 از طریق یا پل زدن شفاف و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلسات بیش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلسات
- اجرای با کیفیت خدمات (QoS) سیاست
- فراهم می کند لایه 3 اتصال و راه ترافیک IP را از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبکه ستون فقرات به اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمع آوری ترافیک داده ها از مشترکین چندگانه را در یک نقطه متمرکز به طوری که می توان آن را به یک سوئیچ یا روتر بیش از یک قاب رله، دستگاه خودپرداز، و یا اتصال اترنت منتقل می شود. روتر ختم شبکه منطقی فراهم می کند. روش دسترسی لینک معمول عبارتند از حزب مردم بیش از اترنت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، حزب مردم بیش از ATM ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جلسات و محصور شده، اترنت بیش از ATM پل و یا قاب رله ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، و یا فقط اترنت ساده. در مورد دستگاه خودپرداز و یا دسترسی مبتنی بر قاب رله، مشترکین فرد توسط شناسه مدار مجازی شناخته شده است. مشترکین متصل بیش از دستگاه های دسترسی از راه دور مبتنی بر اترنت معمولا توسط شناسه VLAN و یا برچسب MPLS شناخته شده است. با اقدام به عنوان نقطه ختم شبکه، BRAS مسئول تعیین پارامترهای شبکه مانند IP آدرس به مشتریان است. BRAS همچنین اولین هاپ IP از طرف مشتری به اینترنت می باشد. BRAS نیز رابط کاربری را تأیید هویت، اختیار و سیستم های حسابداری (نگاه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).ترجمه توسط گوگل ترنسلیت
لینک منبع:
hazf shavad
بچه ها این ایپی کجا هست کجا رو باید چک کنم ؟نقل قول:
فکر کنم شبانه رو محدود کردن من امشب با 2مگ فقط300 گرفتم
هم تو خود کنسول مودم هست هم میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنینقل قول:
برای من 50% سایتها رو بدون ..لتر ش.ن باز نمی کنه