نامحدود 256 pol پارس سرعتش چنده؟ به 60 میرسه؟
Printable View
نامحدود 256 pol پارس سرعتش چنده؟ به 60 میرسه؟
من سرویس 256 محدود دارم دیشب تو 6 ساعت دانلود رایگان تا 2500 مگ دانلود کردم !!
افت سرعت بخاطر ضریب اشتراکه ممکنه ماههای اول از حداکثر سرعت استفاده کنیم تعجبی هم نداره
ربطی هم به سیاست نداره.
تو قانون جدیدی که گذاشتن به صراحت نوشته که کم شدن سرعت فقط شامل سرویس های نامحدود میشه و خوب مشخصا سرویس های محدود سرعتشون کم نمیشه.نقل قول:
فکر نکنم ارتباطی داشته باشه ! چون من با 500 مگ باقی مونده هم تونستم چند شب متوالی 2.5 گیگ بگیرم !نقل قول:
اما چنانچه کاربران سرویسهای نامحدود اینترنت پرسرعت به صورت مستمر از طریق ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی تمامی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن بر روی سرویسهای نامحدود اینترنت پرسرعت، خواهد نمود.
دیشب سرعت خیلی بد بود ! بیشتر مواقع از 50 بالاتر نمیرفت ! فکر کنم بین ساعت 6-7 هم سرعت کم بوده ! سرجمع با 256 ، 1.1 گیگ دانلود کردم !
من یکی دو بار تو این تایپک دیدم بعضی ها گفتن حجم کم شه سرعت میاد پاییین حالا نمیدونم الان سیستمش عوض شده
سرعت 512 شیراز.میزان دانلود دیشب 980 مگ
خب دیشب ساعت 5 تا 6:45 گذاشتم برا دانلود 670 مگ گرفت سرویسم هم 1 مگ هست.
پارس آفلاین به گور هفت جدش خندید که با این طرح جدید سرعت شبانه هم مثل روزانه شده !!!
من دیشب امتحان کردم.سرعتم قبلا 25 بود حالا شده 30 . حداقل قبلا یه ساعت ترفندی وجود داشت میتونستیم یک ساعت و نیم عین بچه آدم دانلود کنیم
با این حساب فک کنم پارس سگش به شاتل میرزهنقل قول:
من الان 256 نامحدود شاتل دارم
با ماهی 45 تومن
ماه پیش 23 گیگ دانلود کردم با سرعت 120. محدودم کردن سرعتم صبح 32 شده. شب 16.
از اول این ماه تا الان 8 گیگ بیشتر نتونستم بگیرم... اصن با سرعت 32 حوصله دانلود ندارم
با پارس تو ماه حداقل 40-50 گیگ میتونم بگیرم (روزانه+شبانه)
دوستان من الان حدود 4روزه اصلا مصرفم آپدیت نمیشه ! جریان چیه ؟ کم میشه و نشون نمیده یا ... ؟
دوستان
کسی نمیدونه سرعت دریافت و ارسال سرویس نامحدود 256 pol حدودا چنده؟