سلام
من میخوام 256 پارس بگیرم (20 گیگ)
می خواستم از اونایی که دارن بپرسم میانگین سرعت شب و روز چقده؟
ممنون
Printable View
سلام
ممنون
من این سرویس رو دارم (فکر نکنم سرعت این سرویس با 256 کم حجم تر فرق داشته باشه ) ... البته به طور دائم این رو تمدید نکردم ! بین 512 30 گیگ و 256 20 گاها سوئیچ میکنم ! .نقل قول:
سرعت قبلا اصلا خوب نبود ! یعنی شبا شاید 1.2 تا 1.3 گیگ میشد گرفت ... اما از دو هفته پیش حجم دانلود رفت بالا تا شبی 2.3-2.5 گیگ ! تا اینکه با تغییر ساعت دانلود ، اومد رو 1.6 گیگ ! الان دو شبه که اینقدر دانلود میکنم ( اونم با سرور های سریع ) .. سرعت شبانش رو خودتون حساب کنید ...
سرعت روزانه هم از دو هفته پیش رفته رو 180-250 ... قبلنا بیشتر از 150 نمیزد ( البته نوسان داشت ولی میانگین سرعتش 150 بود ! )
البته شهر و منطقه هم مهم هست ! ( من تهران نیستم )
من ابادانم دو روزه گرفتم این سرویس رو روزا بین 40 تا 200 بالا پایین میشه شبها از 12 بالاتر نمیره برای من؟نقل قول:
سلام
ممنون
میگم برای دانلود شبانه بعد ساعت دو باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه؟
چون بعضی شرکتها برای دانلود رایگان این کار رو باید کرد من تازه اومدم پارس نمیدونم چطوریه؟
لازم نیست مودم رو خاموش روشن کنید.فقط چون ساعت پارس یه کم عقبه بگذارد دو سه دقیقه از 2 بگذره و بعد شروع کنید تا هیچی کم نکنه.نقل قول:
بسلامتی دیگه خبری از سرعت 200-220کیلوبایت در ساعت 6 تا 7 نیست!
شب اول بعداز تغییر: 1.5گ 512 شد -> 1گیگ
شب دوم: 6 تا 7 باند قطع شد
شب سوم که الان باشه دیگه بیشتر از 60-70 نمیشه در ساعت ذکر شده.
شما رو نمیدونم ولی من دیگه شارژ نمیکنم، نشانه های پیشرفت کشور رو داریم می بینیم خلاصه...
2 گیگ و 100 مگ امشب گرفت با سرویس 512
چه جوریاست من اهوازم سرعت شبانم به 20 هم نمیرسه!!!:41:
باند رو به تهرانی های عزیز اختصاص میدن تا شورش نکنند : دینقل قول:
ما شهرستانی ها فعلا باید پولمونو دور بریزیم.
دوستان الان سرعت دانلودم تو شبانه کم میشه این پیغام اومده نزدیک 1 گیگ مونده؟
حجم باقیمانده چند مگ بشه سرعت شب کم میشه؟ و آیا همیشه اینطوری یا ربطی به حجم نداره سرعت شبانه
آیا الان یه 3 ماهه تمدید کنم تو بستانکاریم بمونه باعث میشه که سرعت دانلود شبانه پایین نیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]