داداش ایرانه اینجا! همشون مثله همندنقل قول:
Printable View
داداش ایرانه اینجا! همشون مثله همندنقل قول:
من که راضیم از پارس آنلاین خدایش با ترفند 2.5 گیگ و همین حدود می گرفتم الان بدون ترفند 2.5 گیگ امشب گرفتم با سرویس 512 معلومه سرعت رو بهبود بخشیدن که بدون ترفند 2.5 گیگ گرفتم
پارس آنلاین که سرعت ها رو تغییری نداده ! مزیت پارس آنلاین ترفندش بود که خوب اونم دیگه پرید! سرعت ها هم روز به روز بدتر خواهد شد.نقل قول:
نقل قول:
نه اقا دوستان لطفا از پارس انلاین نروند چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
همانطور که میبینید پارس انلاین تکنولوژی و فناوری Ultra-Speed و Burst را برایتان به ارمغان اورده
پس تامل بفرمایید شرکتهای دیگر که تعطیل هستند
پارس آنلاین شب دوم پس از اجرای طرح تغییر ساعت:
*یده به تمام معنا. اپلیکیشن رو چک کردم از 6 تا 7 سرعت بایتی بوده و 7مگ بیشتر نتونسته بگیره. سر جمع 600مگ تونسته بگیره با 512ک.
این رو هم دوباره تکرار کنم تا دو شب پیش بنده 1.5-1.6گیگ میگرفتم راحت و چندماه پیش قبل از ارتقاء تجهیزاتشون 2.5-2.6گیگ بود.
کی گفته بدون ترفند همون من با ترفند تا صبح 700 مگابایت یا 800 تاساعت 6 بعداز 6 تا 7 هم ترفند سرعتم روی 230 240 بود 800 مگابایت 700 مگابایت هم اینجا میشد شبی حدود 1.5 الان شده همون شبی 700 دیگه باید بکنم از پارس انلاین
پریشب تست کردم حجم کم کرد ! چند تا از بچه ها هم گزارش مستقیم میدادن و تست میکردن که حجم اونا رو هم کم کرده بود ! تو صفحه های قبل متن گزارش هست ! بیچاره ها نمیدونن دارن چیکار میکنن ! از یکی حجم کم میکنن از یکی نه! گاها حجم کم شده رو هم منفی نشون میده !!نقل قول:
کثافتا امروز هم 100 مگ از حجمم رو کم کردن ! دانلود هم همون 1.6 گیگ روز قبله !
دوستان الان ساعت رایگان دانلود از چند تا چنده ؟ 2 تا 7 شده ؟ ترفند کار میکنه یا نه ؟
دیشب من 2 تا 7.30 امتحانی دانلود کردم ولی 500 مگ ازم کم شده :(
مطمئنید که ساعت رایگان رو تغییر دادن ؟
من که امشب از ساعت 1 میذارم دانلود شه
از وقتی ساعت رایگان تغییر کرده همه چی ریخته به هم که
سرعت روزانه برای من که قبلا 190 بود الان بالاتر از 52 نمیره برای سرویس 256
اومدن بهترش کنن زدن بدترش کردن
دیشب هم من دانلود رایگان فقط 180 مگ تونستم بگیرم قبلا حداقل شبی 800 مگ میگرفتم
دوستان این سرعت من دیشب با سرویس 512: