سلام
دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
ایا درسته؟
Printable View
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
ایا درسته؟
من که ندیدم از این کارا کنندنقل قول:
شنیدم خیلی قدیم ها حرفش بود ولی الان دیگه از این خبرها نیست. مگه اینکه نمایندگی یه اشنایی با طرف داشته باشه یا از طرف خودش چنین خدماتی روبده
مودم outdoor پانزده روزم طرح 2 مگ روش هست 180 تومن تهران هر کی خواست پی ام بده adsl گرفتم.
نقل قول:
مودم امانی رو برای تست میدن و به نظر اونی که شما منظورتون هست، مودم اجارهای هست که بابت مصرفش ازتون پول میگیرن. منطقی هم باید اینجوری باشه چون وقتی همه مجبورن مودم بخرن که یه نمایندگی نمییاد مودم رو مجانی بده کسی تا باهاش کار کنه.
الان سرچ کردم دیدم توی تهران یه نمایندگی برای تبلیغ گفته که هر دو رو داره. یعنی هم امانی برای تست و هم اجارهای برای مصرف روزانه. منتهی شاید اگه اطلاعاتش رو بدم، برخلاف قوانین فوروم باشه. اگه اهل تهران هستین که یه سرچ توی گوگل بزنید، راحت پیداش میکنید.
نقل قول:
البته متاسفانه برای من که وقتی سیگنال بین ۴۰ تا ۵۰ باشه که اصلاً به آنتن وصل نمیشد و نمیشه ﴿چراغها مدام روشن و خاموش میشن﴾ که بعدش بخوام ببینم سرعت روی چی هست. سرعت خوبم هم بالای ۸۰ درصد هست، البته اگه توی اون لحظه روی آنتنی که بهش وصل شده باشم، ترافیک زیادی نباشه. بماند مودم هم توی درصد تاثیر داره و مال من ۶۳۵ هست. دیدم توی ۹۲۰۰ چراغها زودتر پر میشن.
متاسفانه 635 اصلا مودم خوبی نیست.اکثرا هم مشکل قطع و وصلی روشون به وجود میاد.من خودم 632W دارم که الان 30 درصد آنتن داره ولی با 10 درصد هم کانکت میشه ولی آنتن پایین پینگ افتضاح رو افتضاح تر میکنه.واسه همین خواستم آنتن بگیرم.اگه میشد حداقل همین آنتن های رومیزی واسش گیر بیارم خیلی خوب میشد.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
توی انجمن پرشین تولز یه بنده خدایی هست داره اینکارو میکنه
نمایندگی شرکت سیب سبزه
فک کنم شما هم همونو میگید
داداش اگه تونستی از این آنتن ها پیدا کنی به منم بگو تا بخرمنقل قول:
چون منم یکم ضعف سیگنال دارم که باید با همینا جبران بشه
توی پرشین تولز یادمه یکی بود آنتن و تجهیزات شبکه و مودم میفروخت
ولی هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمیکنم
شما هم بیا یه سرچی بزن شاید تونستی پیداش کنی
قبلاً توی این صحبت گفتم که سوای مشکل پیدا کردن این آنتنها توی ایران، مشکل قیمت هم وجود داره. یعنی با این وضعیت اگه برید 9200 که خودش دو تا آنتن کوچیک داره بگیرید، بیشتر صرف داره تا خرید یه آنتن تقویتی جداگانه. اینجا رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله منظورم همون سیب سبز بود که بخاطر اینکه تبلیغات نباشه، اسمش رو نبردم.
برای آنتن هم به نظر قیمت ۱۰۰ دلار (با تجهیزات ۲۰۰ دلار﴾ به بالای اونها تهیهشون رو مقرون به صرفه نمیکنه.
راستی این آنتن اضافی رو چطور میشه به 632W وصل کرد؟
بحث این انتن ها هر سال یکی دوبار مطرح میشه ولی مطمئن باشید تقریبا چنین انتنی تو ایران نیستنقل قول:
فکر کنم همین شرکت مذکور هم یه مدت یکی دو سال پیش می فروخت بعد یه مدت ادعا کرد که انتن هاش فقط برای افزایش برد وای فای مودم هست نه وایمکس. :n15:در حالی که تو توضیحات هلپ مودم 632 تایید شده که ورودی انتن برای
بهبود سیگنال وایمکس است
مودم 632 ورودی برای انتن رو داره چیزی که هیچوقت از طرف دو اپراتور وارد نشد (شایعه بود اوایل یه تعداد وارد کرده بودن)نقل قول:
البته چون این مودم شرکت هواوی فقط برای ایران نبود وبعضا تو نت های خارجی می تونید تبلیغ فروش انتنش رو ببینید