قضیه این 2.5 و 3.5 اینچ چیه؟نقل قول:
قضیه این 2.5 و 3.5 اینچ چیه؟نقل قول:
منظور همون قطر صفحه هارده که مهم نیست خیلی توجه کنید بهش فقط USB داشته باشه هر ظرفیتی باشه میتونید استفاده کنید البته داشبورد هم باید به روز باشه.:10:نقل قول:
بچه ها من ایکس باکسم هارد داره اما یکی از همکارام میخاد ایک باکس آرکید بگیره . میخاد بدونه آیا میشه هارد اکسترنال وصل کرد بهش و به عنوان یه هارد توش بازی های 360 را ذخیره کرد ؟
بله میشه اموزشش رو توی سایت forum.----------.com پیدا کنیدنقل قول:
سلام دوستان من هارد 120 گرفتم واسه 360 از کجا میشه فهمید که اصل ارجینال هست یا کپی /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
xbox360
اخرین به روز رسانی: ۱۳۸۹/۶/۲۸
xbox360 الایت با فریم ویر LT1.1 و اخرین اپدیت داشبورد 2.91 (امکان نصب بازی در فلش): ۳۳۵ تومان
xbox360 ارکید با فریم ویر LT1.1 و اخرین اپدیت داشبورد 2.91 (امکان نصب بازی در فلش): ۲۲۷تومان
والا دوستان میگن اصلا ارزش نداره + خیلی دردسر داره که پدر آدمو در میاره !!!نقل قول:
خسته نباشی ...نقل قول:
هولوگرام مایکروسافت ... اگه تونستید با یه هارد دیگه مقایسه کنید !!!نقل قول:
هنوز تابستون تموم نشده اینجور ارزون شده !!!نقل قول:
عجب مملکت ...:41::13::2:
درایونقل قول:
به دردسرش نمی ارزه !!!نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373920
سلام من 360 ارکید دارم هارد واسش خرید وقتی که بازی رو تو هارد نصب کردم موقع اجرا ارور میده
اروری که مثلا دی وی دی خراب باشه و ok میاد و وارد داشبود میشه . جالبه وقتی که بازی رو از روی دی وی دی اجرا بکنم ارور نمیده
کمک کنید . البته سیو هام تو همون مموری قبلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی مافیا 2 هم نصب کردم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه
تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟مجبور میشم کنسول رو خاموش کنم دوباره روشن کنم
مموری هم فرمت کردم
سلام. اگه دقیق بگید چه اروری میده میشه کمک بیشتری کردنقل قول:
سلام من 360 ارکید دارم هارد واسش خرید وقتی که بازی رو تو هارد نصب کردم موقع اجرا ارور میده
اروری که مثلا دی وی دی خراب باشه و ok میاد و وارد داشبود میشه . جالبه وقتی که بازی رو از روی دی وی دی اجرا بکنم ارور نمیده
کمک کنید . البته سیو هام تو همون مموری قبلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی مافیا 2 هم نصب کردم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه
تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟مجبور میشم کنسول رو خاموش کنم دوباره روشن کنم
مموری هم فرمت کردم
دوست عزیز اگه هاردی که گرفتید تو جعبه بوده هارد ارجینال خود ماکروسافت نیستنقل قول:
سلام دوستان من هارد 120 گرفتم واسه 360 از کجا میشه فهمید که اصل ارجینال هست یا کپی /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟