شرکتها شبانه رو لطف حساب میکنن از چی میخوای شکایت کنی؟نقل قول:
Printable View
شرکتها شبانه رو لطف حساب میکنن از چی میخوای شکایت کنی؟نقل قول:
ضمن تشکر از دوستان از قسمت اینکه رمز فعال بود ولی مثل یک از اشناها نمیشه قسمت اصلی وارد شد یعنی CRM.asiatech.ri و حتما باید میرفتم به qt.asiatech.ir برای وارد شدن.همچیش که گنده این وارد شدنش هم داغونه
سلام!
ببخشید الان من از 512 کیلو بیات نامحمدود پارس انلاین دل بکنم و برم 2 مگابایت کیمیای نقرهای نامحدود آساتک بگیرم خوبه؟؟!!
خواهشا جواب بدم!! :n27:
سلام
مهندسی عزیز آسیایی عزیز ! :دی
میشه در مورد دانلود شبانتون یه آمار بدین لطفا؟
شبانه سرعت ها چه طوریه؟
راضی هستین؟
من امروز از یکی فروشنده های آسیاتک شنیدم که میگه افت سرعت رو نداریم توی شبانه !
درسته عایا؟
نه! سرعتاشم افتضاحه! 10 مگ 250 تا میگیره
نقل قول:
شبانه؟؟ :n13:
اگه شب داره همین سرعت رو میده که خوبه خب ! فک کنم بشه 5 گیگ گرفت هر شب !
اینترانت 2048
الان خوبه وگرنه پینگ رو 260 هست البته خارجی منظورم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده پارس آنلاین فکر کنم به خاطر اکانت سرور داخلیه که رو سرور پارس هست
روز ميلاد امام دوم برابر با ٢٢ تير با خريد هر ٢ گيگ اضافه ٢ گيگ نيز از آسياتك هديه خواهيد گرفت،
اين طرح از بامداد ٢٢ تير به مدت ٢٤ ساعت ويژه مشتركين قديمي برگزار خواهد شد.
فقط خريد بسته ٢ گيگي شامل اين طرح خواهد شد.
من آسیاتکم داشتم تو همون تاپیک پارس میتونی از من راجع به آسیاتک بپرسی :n02:نقل قول:
برای اینکه بتونی شبی 5 گیگ بگیری باید اینترنت 10 مگابیت آسیاتک تحت عنوان شهاب رو تهیه کنی. اینترنت شهاب هم از 20 گیگ شبانه رایگان داره و قبل اون نداره یعنی حداقل اینترنتی که میتونی بگیری برای 5 گیگ شبانه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) " هستش که قیمتش با مالیات و عوارض میشه 72250 تومان.
سرعت شبانش همیشه ثابته و 250 کیلوبایت هست. ساعتی 800 مگ میگیره و کل ساعات شبانه هم 7 ساعت هست.
هر سرویس پایین تری که بگیری سرعتش کم میشه. مثلا اینترنت 2 مگابیت (کیمیا) سرعت شبانش فیکس روی 120 هست.
در کل به نظر شما الان من پارس آنلاین بی خیال بشم برن آسیاتک؟؟!!