90 درصد از dns هستش، شما برنامه Dns Jumper رو دانلود کن و سریعترین dns ها رو جایگزین کن.نقل قول:
Printable View
90 درصد از dns هستش، شما برنامه Dns Jumper رو دانلود کن و سریعترین dns ها رو جایگزین کن.نقل قول:
از DNS گوگل می تونی استفاده کنینقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
سرعت شماها چطوره؟ کم نشده
دیروز سرویس 16مگ پس پرداختمو از تو پنل زدم به پیش پرداخت تبدیل شد. بعد دیدم سرویسمو زده 4مگ! تو خرید حجمم سرویسا نمیاد برای خرید ففط حجما میاد. تاریخ انقضا رو هم زده ۶بهمن. زنگ زدم 2020 فقط یه مشت اراجیف بلدن تحویلت بدن! حالا باید ۲هفته صبر کنم تا بتونم سرویس بخرم واقعا شاهکار قرنه سیستمشون! منم فعلا سوییچ کردم به ایرانسل حداقل سرعتش اینقد مثل مخابرات داغون نیس :-|
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آقا مال منم اين جورى شده، زنگ زدم ٢٠٢٠ گفت مشكلى نيست، خودمم تست كردم ظاهرا كم نمى كنه حجم رو، ولى نميدونم بازم و مى ترسم كم كنه از حجمم..نقل قول:
سرعت شماها چطوره؟ کم نشده
.نقل قول:
مخابرات تهران یکی از آشغالترین سیستم خرید آنلاین سرویس و حجم رو داره.یعنی آدم فقط میتونه فهش بهشون بده.برن از پارس آنلاین یاد بگیرن از شاتل یاد بگیرن... آخه این چه پنل خریدی که مخابرات تهران داره..
فعلا تنها کاری که میشه کرد اینه که صبر کنیم تا قبض بیاد......:V10:نقل قول:
دوستان تو این پنل کارری قسمت "تیکت خرابی" واقعیه یا دکوری؟
من سرويسم پيش پرداخته، نه تيكت اون اولا كه مال من مشكل داشت از همونجا تيكت زدم پيگيرى كردننقل قول:
.نقل قول:
خیلی ممنون با DnsJumper حل شد خیلی نرم افزار ساده و خوبی بود مرسی