البته این ترانس کل برق خونه رو تقویت میکنه(8کیلو وات هست).....نقل قول:
حجم کوچیکترش هم هست با قیمت های پایینتر...
میلاد جان اون upsسی هم که شما میگی برای خونه در میاد یک و نیم به بالا...:19: و به عنوان باطری تو مدار قرار میگیره نه محافظ...:20:
البته این ترانس کل برق خونه رو تقویت میکنه(8کیلو وات هست).....نقل قول:
حجم کوچیکترش هم هست با قیمت های پایینتر...
میلاد جان اون upsسی هم که شما میگی برای خونه در میاد یک و نیم به بالا...:19: و به عنوان باطری تو مدار قرار میگیره نه محافظ...:20:
اینو جواب بدید لطفا" :46:نقل قول:
دوستان میشه با وایمکس به XBL وصل شد ؟ اگـر آره چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان محافظ هم قرار میگیره عزیزم ، من خودم برای PC منزل یکی داشتم خریده بودم 200 تومن . هم محافظ بود هم وقتی برق میرفت من توی نت ول میچرخیدم :31:نقل قول:
یه کمک خواستـم باو انصافا" مهمـه :13:نقل قول:
نقل قول:
دوستان میشه با وایمکس به XBL وصل شد ؟ اگـر آره چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هنوز lt نریختم میخواستم بدونم میتونم برم لایو ولی بازی نکنم یعنی اصلا بازی تو دستگاه نباشه بن نمیشم؟
شما تو تاپیک خودش مطرح کننقل قول:
این تاپیک رو بخون :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
بلهنقل قول:
متاسفانه کنسول شما به fuk رففته و دیگه کاریش نمیشه کرد :41::41:مگر اینکه بدی x-clamp کنن که اصلا بدرد نمی خوره چون بعد 20 روز دوباره خراب میشه تنها راهش اینه ردش کنی 50-60 تومن بری یکی دیگه بگیری ....نقل قول:
کنسول شما جاسپر که نبوده کی گرفتیش؟؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
[
بله[/QUOTE]
یعنی بن میشم دیگه؟؟کجا lt بریزم ارزون قیمت
سلام.دوستان شما هم با درآوردن باتري ها از كنترلر مشكل داريد؟
من 1 ساعت الاف اين 2تا دوراسل ها شدم اما درنمياد
یعنی چی دقیقا ؟ :31: کاری نداره در آوردنشون که :8:نقل قول:
باور كن ميلاد من الان 1 ساعت بيشتر هست دارم سعي ميكنم اما نميشه.انگار چسبيده به جا باتريه:41: تازه 2 هفته هم هست انداختمش.يعني واسه شما راحت باتري بيرون مياد؟ !نقل قول: