از پارسی کیوت ساختی؟ :31:نقل قول:
حالا هی بگو نیست. دیدی بوده و خودتم دانلود کردی ولی به توضیحات محمد رضا و بقیه پستها دقت نکردی. بعد هم هی بگین جواب نمیدین:31:نقل قول:
از پارسی کیوت ساختی؟ :31:نقل قول:
حالا هی بگو نیست. دیدی بوده و خودتم دانلود کردی ولی به توضیحات محمد رضا و بقیه پستها دقت نکردی. بعد هم هی بگین جواب نمیدین:31:نقل قول:
وای آره از پارسی کیوت ساختم :34: . ماشالله هزار ماشالله بچم باهوشه!!!:33:نقل قول:
بابت این راهنماییتم دستت درد نکنهنقل قول:
بله شما 24 پست دادید و باید قبل از عضو شدن قوانین سایت رو میخوندید ! اینجا جای تبلیغات نیست که !:20:نقل قول:
این که تبلیغات نیست عزیزم . لینک دانلوده :46:نقل قول:
بچه ها اینجا رو نیگا کنید.
این دیگه چیه؟کد:http://www.yakoza.com/index.php?route=product/product&path=43&product_id=200
خالی بندیه ...
100 درصد خالی بندیه ... یارو به خودش زحمت نداده یه کاور درست حسابی واسه کارش بزاره همه عکس ماشین های واقعیه که با فتوشاپ یه کم افکت روشون زده که به هرچیزی شبیه شده جز بازی ...
من مدیر نیستم که تذکر بدم ولی دوستان اگه نسبت به پست کسی اعتراض دارین کنار پستش آیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . با استفاده از این آیکن به مدیرا اطلاع بدید خودشون رسیدگی میکنن نیازی هم به این همه اسپم نداره و تاپیک هم تمیز میمونه ...
ولی فکر نکنم خالی بندی باشه ها !!! چون خرید پستی داده. این شرکت چند تا هم بازی داده. من یکیش رو تو این آدرس زیری دیدم که خبرشو تو سایتم هم گذاشتم :نقل قول:
کد:http://www.yakoza.com/blog
نقل قول:
100 درصد خالی بندیه ... یارو به خودش زحمت نداده یه کاور درست حسابی واسه کارش بزاره همه عکس ماشین های واقعیه که با فتوشاپ یه کم افکت روشون زده که به هرچیزی شبیه شده جز بازی ...
آخرین عکس کار هادی هست ، همون پیکان قرمزه :31::39::22::16::34:کد:http://www.yakoza.com/image/cache/gta%20in%20tehran-400x400.jpg
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=21343&d=1238004536
بنده خدا یک طرح درست کردا ، همه سو استفاده کردن :31:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=161223
این هم همون san هست که ماشین ایرانی بهش اضافه کردن ....
درسته من اینو صبح به هادی گفتم: دینقل قول:
آخرین عکس کار هادی هست ، همون پیکان قرمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب آدمای تابلویی هستن ها.
حروم خوری تو وجوردشونه. فقط بلدن کلاه برداری کنن و پول به جیب بزنن نمیدونن دنیای دیگه ای هم هست و باید حساب پس بدن.
میر محمد شما نمیتونی از این شرکتها شکایت کنی؟ چون تا اونجایی که من میدونم برای ساخت بازیتون بایک شرکت قرارداد رسمی بستی و اگر این بازی از کارهای شما باشه که هست:دی(چون اون اوایل فقط شما ها بلد بودید براش ماشین ایرانی درست کنید )
با سلام خدمت دوستان عزيزم
1.دوستاي عزيزم هيچ مي دونيد كه همه شما خودتون دزديد و بازي رو از شركت rockstar دزديديد و اديت كرديد؟يه كم هم به اين فكر كنيد.
2.بعدا مي گم
نقل قول:
این آقا در سایت توضیحاتشون رو نوشتن ...
متاسفانه در کد بالا P E R S I A N G T A فیلتر هستش خودتون اصلاح کنید ....کد:http://www.----------.com/froum/showthread.php?tid=303&pid=1972#pid1972
و من هم جوابشون رو هم دادم ... ( در پست بعدش ... )
اره واقعا جای تاسفه ! که میرن کار های مردم رو کپی میکنند !
دوستان این دو تا رو ببنید چی فکر میکنید ؟ هرکی رفته یک مود دانلود کرده به اسم جی تی ای 8 !!!!!
نقل قول:
کد:http://www.yakoza.com/index.php?route=product/product&product_id=208
نقل قول:
کد:http://www.yakoza.com/index.php?route=product/product&product_id=71
اول برو پست قبلیم رو که ویرایش کردم رو بخون، بعد بیا اینو بخون
با سلام دوباره. اومدم شماره 2 رو هم بگم:
2- ماشین همتون رو از بازی خودم پاک کردم و فقط کارهای خودمو گذاشتم. که با چند تا کار جدیدم میشن حدود 10تا. تازه فقط ماشیناش ایرانی نیستن. ماشینهای کل بازی عوض شدن و ماشینهای خارجی هم داره. شهر هم محیطش فارسیه. مثل مغازه ها و تابلوها و ... . خیابونها هم سرعتگیر دارن که همشون کار خودم هستن. چیزای دیگه هم داره. اگه خواستین بدونین دیگه چی داره ، می تونین بازی رو بخرین. حالا هر کاری دوست دارین برین بکنین.:21: برای خرید پستی بازی می تونید به لینک زیر برین:
کد:http://www.yakoza.com/index.php?route=product/product&path=43&product_id=200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این که نشد بازی شما کار های ما و دیگران رو کپی کردی بعد میگی بخرینش ؟؟؟
داداش لینک هاش رو بزار تا همه استفاده کنیم
راستی عزیز درمورد موضوعی توی سایت خودتت یه نظر دادم جوابش رو بده لطفت
نقل قول:
عزيزم بهتون گفتم كه ساخته هاي شما رو از بازي حذف كردم. ميتونين بازي رو بخرين و ببينيد كه پاكشون كردم. همشون كارهاي خودم هستند. در ضمن جواب سوالتونو بهتون ايميل كردم. مي تونين بريد بخونيدش. حالا شما بنرتون رو به من ايميل كنيد تا اگه يه زماني اومدم بزارم براتون. از فردا فكر نكنم بتونم بيام. عزيز شما كاري كه گفتم رو بكنيد، منم بنرم رو بهتون ايميل مي كنم. فقط توجه داشته باشين كه توي بنرتون هيچ تصويري از دختران يا تصاوير مستهجن يا عكس دختران بازي gta iv يا gta sa نداشتهباشند. با تشكر.:20:
ما دزدیم؟ مگه چیکار کردیم؟ ما که تا حالا از این جی تی ای پول در نیاوردیم.نقل قول:
1.دوستاي عزيزم هيچ مي دونيد كه همه شما خودتون دزديد و بازي رو از شركت rockstar دزديديد و اديت كرديد؟يه كم هم به اين فكر كنيد.
بعدشم اون شرکتی که شما میگید ایرانی نیست و هیچ وقت هم تو ایران سرمایه گذاری نکرده برای فروش بازیهاش. بعدشم ما فقط از موتور این بازی استفاده میکنیم. و میر محمد هم قصد نداره فقط دو تا ماشین اضافه کنه بفروشه. میخواد کل بازی رو عوض کنه یعنی تمامی شهر هم فک کنم میخواد عوض کنه و تهران رو بسازه.با مراحل جدید. یعنی دیگه اون جی تی ای نیست.میشه یک بازی ایرانی که حداقل یکم کیفیتش بالا تر از بازی های ایرانی موجود میشه.
میر محمد جان هاردم از گارانتی اومد هرچی خونه و ماشین و چیزای دیگه مثل تلفن عمومی و دکل برق و... ساختم رو برات میفرستم و میتونی رو کمک من هم حساب کنی. من دو سه روزی بیکارم در هفته. باید هرچه سریع تر این بازی رو تموم کنی که دیگه بعضی افرادنرن سوء استفاده کنن.
بعدشم فروش بازیتون حرومه میدونی چرا؟ چون داری سر افراد کلاه میزاری. یعنی ورداشتی چهار تا عکس از ماشینا گرفتی گذاشتی رو جلد و اون رندر پیکان هادی آقا رو هم گذاشتی . کسی که میاد بازی رو میخره میخواد سوار همچین ماشینایی بشه ولی وقتی نیگا میکنه میبینه سرش کلاه رفته و یک بازی آشغال با سرعت خیلی پایین و هنگ بسیار بالا خریده که هر چند دقیقه یک بار بازی ارور میده. و میاد بیرون و یا صفحه سیاه میشه و مجبور میشه ریست کنه( که این راه حل داره و احتیاج به ریست نیست!). اگه مسلمون نیستی که هیچ. اگرم هستی که باعث تاسف هست که از این سن شروع به حروم خوری کنی.
اینم بدون هم وبلاگت و هم فروشگاهت قابل نفوذه و به راحتی میشه جفتش رو .......
نقل قول:
عزیز شما میگی که توی ایمیل نمیام تبادیل بنر چون دیگه وصل نمیشم بعد اینجا میگی بنرت رو بفر ست ولی عکس دختر نداشته باشه >....................؟؟؟
:20:دوست عزيزم اگه هم وبلاگ وهم فروشگاه قابل نفوذ هستن هركاري از دستت بر مياد انجام بده گرچه اگه كاري از دستت بر ميومد تا الان مي كردي:27:.بعدش در مورد اون بازي كه اديت مي كنيد و مي گي كه فقط از موتورش استفاده مي كنيم آيا مي توني بدون استفاده از اون كاري بكني؟بعدش بايد خدمتت عرض كنم كه شما نگران حلال و حروم ما نباش .نترس شما رو توي قبر من نمي زارن:18:.بعدش بايد خدمتتون عارض بشم كه درسته راك استار ايراني نيس ولي آيا آدم هم نيستن سازنده هاي بد بخت بازي؟كسي هم كه اين بازي رو مي خره سرش كلا نمي ره تو نگران نباش چون مي تونه سوار همه اون ماشينا بشه و بازي هم هيچ گير و اروري نداره خوشگله.اگه خواستي سفارش بده واسه تو ام بفرستيم حالشو ببري:27:نقل قول:
عزیز ! اولان majid_sd2009 از دوستان خوب ما هستند و لطفا جواب ان ها رو ندید ! majid_sd2009 براش کاری داره سایت شما رو هک کنه .... دیگه لطفا اینجا دعوا هم نکنید ....... من بازی شما رو دو روز پیش سفارس دادم و امروز به دستم رسید بازی کاملا هیچ تغییری نکرده فقط چندتا ماشین بی کیفیت اضاف شده همین !!!!!
دوست گلم اتفاقا ما به كسايي كه بتونن به سايت ما آسيب برسونن جوايز نفيسي اهدا مي كنيم .حالا شما ها زورتون رو بزنيد شايد فرجي شد:27:.بعدش ما دست به كار مي شيم و بزودي سايت GTA-GAMERS.ir مورد عنايت قرار مي گيره:5:.البته قبلش حتما اطلاع مي ديما.آهان راستي از خريد شما كمال تشكر را داريم.بازم به ما سر بزنيد:31:نقل قول:
عزیزکجای کاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من یک ماه است دامینرو خریدم !!! تازه فروم خلیی توپی هم کردمش البته امروز از سرور خراب بود باور نداری از عماد یا محمد رضا بپرسکد:WWW.GTA-GAMERS.IR
سلام..
جواد راست می گه....فکر کنم این بحث رو تموم کنیم بهتره ...هر کی که مقصر باشه باید اون اخر جواب رو بده ..
یه نکاهی هم به امضام بکن بعدش بگو میخوای بخریش ......
دوستان کسی عکسی به اندازه 120px × 600px درمورد جی تی ای داره ؟؟؟؟؟؟ خیلی فوری .........
:31: هر كي كم آورد:25:بزنهنقل قول:
:42:
عزیز انگار دلت میخواد بن بشی با همه داری کل مینداری ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
جيگرهاي عزيز شماها داريد كل ميندازيد و تهمت مي زنيد ما كه كار ي باهاتون نداشتيم. ما كه شاخمون خيلي وقته كند شده:devil:نقل قول:
قبلا هم از این بحث ها بوده ؛
سرانجامش این شده که تاپیک قفل میشه ، پست های اضافه پاک میشن ،
شما ها هم اخطار میگیرین یا بن میشین !
شما هم که شاخت شکسته به کسی کار نداشته باش کسی بهت کار نداره !
سلام دوستان یه سوال خیلی فوری !!!! من وقتی یه مپ توی جی تی ای 5 میزارم بازی قطع میشه ( موقع لودینگ ) مشکل چیه ؟
از قدیم الایام این مشکلات با مپ ها وجود داشته ، بطور کلی مپ هایی که ساخته میشننقل قول:
باگ دارن و بازی رو دچار مشکل میکنن ... البته شما مطمئنی مپ رو درست تو بازی ریختی ؟
ببخشید میشسه اصلا یه توضیع درمورد ریختن مپ توی بازی یع توضیع بدی ؟؟؟ من گیج شدم ! راستی خبر داری gta-gamers.ir ساختم ؟
دقت کن ببین حجمش زیاد نباشه. و اینکه درست ریخته باشی. البته این مشکل موقعی پیش میاد که کول خراب باشه. دقیق یادم نیست چون از پارسال همین موقعها دیگه رو مپهای جی تی ای کار نکردم. منم همین مشکل رو داشتم و اونم مال کول بود که بلد نبودم درست کنم و به مشکل میخوردم، بعد که یاد گرفتم خیلی راحت میشد کار کرد. دقت کن از med جدید استفاده کنی. من با med0.21 مشکل داشتم ولی با ورزن بعدی مشکلم حل شد و تازه بازی هم سبک تر شده بود چون بعضی ساختمونا رو با مدلهای خودم عوض کرده بودم که کم حجم تر بودن.
توضیح که الان چیزی ازش یادم نیست. ولی وقتی جسمی رو وارد میکردم سریع سیو میکردم و تست میکردم که درست باشه بعد یک جسم دیگه وارد میکردم. دقت کن دو تا جسم با اسم شبیه هم وارد نکنی و کول و دی اف اف هم اسم باشن. تکت هم فرقی نداره که هم نام باشه یا نه ، برا همین میتونی تکسچر رو تو یکی از فایلهای تکست بازی بریزی و تو med با دی اف اف یکی کنیش. کول رو هم که هم نام باشه خودش میشناسه.نقل قول:
ببخشید میشسه اصلا یه توضیع درمورد ریختن مپ توی بازی یع توضیع بدی ؟؟؟ من گیج شدم ! راستی خبر داری gta-gamers.ir ساختم ؟
راستی یادم رفت بگم. دامینت مشکل داره و من نمیتونم وارد بشم.اگه میتونی آدرس اصلی سایت بدون دومین رو بده.
ببین مثلا من امروز از جی تی ای ایناسید یه مپ گرفتم توش دو تا فایل اینجوری بود : LAe2.ide بعد هم جایگرین کردم بازی خراب شد !
مشکل از چیه ؟ به عماد هم گفتم گفت فایل خرابه
آها. من فک کردم یک جسم خودت ساختی و میخوای وارد کنی.
به جز دی اف اف و تکست و کول دو فایل دیگه باید باشه که میریزی جایی که گفته. که بهتره این کار رو نکنی. چون اگر شما قبل از اون یک مپ ریختته باشی تو بازی و درست تو همون منطقه هم بوده ،پس شما این دو فایل رو قبل عوض کردین و اگر الان اینا رو جایگزین کنین باز تنظیمات اون مپ قبلی از بین میره و بهتره که به صورت دستی عمل کنین. یعنی فایلها رو بریزین تو جی تی ای 3 و بعد برین تو مید ادیتور و تو هر منطقه ای که میخواین وارد کنین. دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه توضیح میدم.
یک نوار ابزار هست سمت چپ که اون بالا تو سربرگهاش باید سومی یا یکی مونده به آخری رو بیاری و هر منطقه ای رو که میخوای تیک بزنی و اون پایین گذینه رندر رو بزنی. بعد اون قسمت از نقشه بازی میاد و جسم رو وارد میکنی که فک کنم یک دکمه هست همون پایین که میزنی و جسم جدید رو وارد میکنی.
من نگرفتم چی شد ! شرمنده .................
برای چی؟:دینقل قول:
من نگرفتم چی شد ! شرمنده .................
چیشو نفهمیدی؟