کمک کمک کمک:19::19::19:
وقتی با گارنا مسنجر می خواهم وارکرافت بازی من این ارور را میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::41:
Printable View
کمک کمک کمک:19::19::19:
وقتی با گارنا مسنجر می خواهم وارکرافت بازی من این ارور را میده:
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::41:
داداش من اين هرو هايي كه گفتم اسلارك و شدودمون واسه هر 5 تاي اونا كافيه ديگه چه برسه به تايني و ونج و گارد
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
دادا garena رو دوباره نصب كننقل قول:
دوباره هم نصب کردم بازم همین مشکل را داره:41:
البته اول این پیغام میاد که اگه ok بزنم اون پیغام بالایی میاد:
اگر هم کنسل بزنم این میاد:
منم یه مشکلی برای آنلاین بازی کردن دارم
من از گرنا استفاده میکنم . همه چی درسته و وارد بازی هم میشم . همون که بازی شروع میشه قبل از هرچیز (یعنی دقیقا وقتی مپ میاد ) مینویسه : You were disconected from server
مشکل از چی میتونه باشه ؟
2- برای آنلاین بازی کردن آیا مپی که هاست انتخاب کرده باید تو سیستم منم باشه ؟!
شما ورزژن بازیتون با هاستنقل قول:
به طور مثال هاست 1.24 بی ساخته برای شما 1.24 ای هست
من آخرین ورژن رو از سایت رسمیش دانلود کردم .
سوال دوم رو جواب ندادید !
بله شما هم باید اون مپ رو داشته باشید البته اگه نداشته اشید و هاست اجازه بدید اوتماتیک دانلود میکنهنقل قول:
برای ورژن هم گفتم با ورژن هاست یکی باید باشه اگه برای شما اخرینه پس ایی هست و باید تو روو 1و2 بازی کنیذ
ای بابا یکی بگه من چی کار کنم:19::19::19::19:
آی بابا:دینقل قول:
شما چقدر عجله به استفاده این برنامه داری،این برنامه هنوز نسخه بتا هستش و دارای مشکلات زیادی هست.
تا نسخه کاملش بیاد باید صبر کنی.
والا من خودم رو 7 نصب کردم خیلی گیر میداد بالا نمیومد رو ایکس پی ریختم بدون درد سر جواب دادنقل قول:
یک سوال دیگه ،
قدیما ایران هم تو گرنا روم داشت ولی من الان پیداش نمیکنم ؟!؟ قضیه چیه ؟ روم ایران کجاست ؟
وارد قسمت International بشید کمی پایین تر از Cw شروع میشه تا Iran DotA Room 5نقل قول:
موفق بـاشید
از قسمت RPG برید پیداش میکنید.نقل قول:
دوستان من مپ Dota Alstar را دانلود کردم ریختم وقتی میخوام برم داخلش نمیره مشکل از کجاست؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
دوستان من مپ Dota Allstar را دانلود کردم ریختم وقتی میخوام برم داخلش نمیره مشکل از کجاست؟
نقل قول:
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل پچ شماست بدین صورت اگر پچ قدیمی داشته باشید وقتی مپ دوتا می
سازید پنجره یک بالا و پایین میره و دوباره بر میگردید به قسمت انتخاب مپ اگر این مشکل رو دارید بگین
راهنمایی کنم
آره دقیقا همین مشکله! ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
برادر من پست اولم بخونی ثواب داره ها!(این همه خودمو کشتم نوشتمش!:31:)
باید پچت 1.24b یا e باشه برای آنلاین که من برنامه سویچرشو تو پست اول گذاشتم.ازش میتونی راحت ارتقا یا برعکس ارتقا(اسمش یادم رفته!!) بدی.
سلام من وار رو نصب کردم ورژن 1.24.1.6374 مپ دوتا ورژن 6.71 هم ریختم ولی تو بازیش که میره واسه کامپیوتر هیرو نمیسازه
چیکار کنم؟ plz
عزیزم شما برای اینکه بتونین با کامپیوتر بازی کنید باید مپی رو دانلود کنید که ai باشه مثلا 6.70 aiنقل قول:
سلام من برای اینونتوری از نرم افزار دوتا کی Dota Key استفاده میکنم ولی توی گارنا کار نمیکنه چه نرم افزاری هست که کار کنه ؟؟؟
سوال بعدی اینکه برای آپ شدن از لول 5 به لول 20 باید چقدر بازی کرد در گارنا
ممنون :31:
با گارنا -- و این چیزا 3-4 ماه زول میکشه ولی اکه یخوای درست وطبق اصول پیش بری و تقلبی تو کارت نباشه و گلد هم نخری خیلینقل قول:
من6-7 ساله تو جی جی هستم شده 25
دوست عزیز شما میتونی از این مپ تمرینی استفاده کن.نقل قول:
[HTML]http://www.engamers.com/2/download/dota/ai/DotA%20Allstars%20v6.67b%20AI.w3x[/HTML]این نسخرو دانلود کن،من از این استفاده میکنم کار میکنه.نقل قول:
[HTML]http://yulv.net/jiajia/down/WarKey62_EN.rar[/HTML]اگه میخوای لول آپ کنی{به صورت afk)،از این برنامه که میزارم استفاده کن.(ساخت ایرانه)
[HTML]http://www.4shared.com/file/eanK9kuO/IRGGHack_110.html[/HTML]اینم کار با برنامه(قبل استفاده بخونش)
[HTML]http://www.gg-game.ir/showpost.php?p=4663&postcount=1[/HTML]اگه میخوای در حین بازی سریعتر لول اپ بشی باید از برنامههایی مثل گارنا دویل گارنا التیمت گارنا -- استفاده کنی
میتونی اینجا دانلود کنی:
[HTML]http://garena-tools.ir/ [/HTML]
دوستان ممنون از کمک های شما
ولی بازم کار نمیکنه اون نرم افزار هم باید دکمه خاصی رو بزنم به جزتنظیم اینونتوری ؟؟
میشه یه سایت معرفی کنید که آموزش هاش جدید باشه و دیمی هم نباشه
مثلا کرش گیم نصف بیشتر آموزش هاش خیلی قدیمیه و لول ها تا الان عوض شدن
بازم ممنون
برای دوتا کی:
War3HK Tool 3.3.2
رو پیشنهاد میکنم، بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
همیشه و همه جا کار میکنه.
بعد از دانلود صفحه ی اولش دکمه ی لولها و اینونتوری رو بهش میدید و آدرس وار3 رو هم ازتون میگیره که بهش میدید.
بعدش وار رو باز میکنید و میرید تو OPtion>GamePlay و از اونجا تیک گزینه Use Shortcut رو میزنید تا شورتکات هایی که برنامه میزاره استفاده بشه و در نتیجه همیشه دکمه ها تنظیمن و فقط برای اینونتوری لازمه که خود برنامه باز باشه.
با گرنا و باتل نت هم کاملا سازگاره.
الان هیچ آموزش هیروی جدیدی پیدا نمیکنی چون هیچکی واسه این چیزا وقت نمیزاره.نقل قول:
میشه یه سایت معرفی کنید که آموزش هاش جدید باشه و دیمی هم نباشه
انگلیسیشو بخوای توی PlayDota هست.
البته آموزش هر هیرو یا لول و آیتمی رو اگه بخوای میتونی بری توی فروم مثلا همون کرش گیم که اونجا کاربرایی داره که هر سوالی بپرسی سریع جوابتو میدن.
ولی اینکه بیان آموزش PDF کنن و ... دیگه کسی اینکارو نمیکنه و فقط هیروهای جدیدی که میان رو آموزش میزارن که توی همون سایت مذکور هم موجوده.
طبق روال عادی یک ماه طول میکشه تا 10 بشی و 4-5ماه تا 20 شی.نقل قول:
برای آپ شدن از لول 5 به لول 20 باید چقدر بازی کرد در گارنا
با گرنا -- 4-5روزه از 1 لول 20 میشی.
دوست عزیز کار با برنامه خیلی آسونه(فک کنم شما تیک اکتیوو نزدی)نقل قول:
عکس اول مال کوله پشتی هست.
این عکس هم مال عوض کردن لولها هست(من لول ۱ رو z }لول ۲ رو x }لول ۳رو c }لول ۶ رو v }انتخاب کردم.
والا من دیگه از این اسون تر نمیتونستم توزیع بدم .به بزرگیه خودت ببخش.
__________________________________________________ ____________________________
دوستان بنظر شما این باگه زوس هست یا نه؟
با زئوس لول ۱۵ شید،بد لول ۶ رو ۲بار باز کنید،یه اقنیم هم ببندید،موقعی که هروهای دشمن کنار هم هستن ۶ کنید به تک تکشون ۲۰۰۰ دامج میده.
نقل قول:
دستت درد نکنه همون تیک رو نزدم مرسی
آره اون باگ زئوسه ولی باید باید آقانیم ببندی تو 6.71 بر طرف شده
میشه برا ویند رانر یه توضیح کوچیک بدین
خداست این بشر !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من دو سه روز دیگه یه بازی تک به تک دارم که Aniti mage هستم حریفمم Lord of abbedon هست
میشه بگید چطور باید بازی رو بگیرم؟
اول بازی که کاری از دستت بر نمیاد تا ایمگه بتونی ونگارد پاور تریز بشر بری حتما ایتمت بشره اخر بازی شاید یه کارب بتونی بکنی
یعنی ایتم هام اینا باشن؟
powertreat
vanguard
basher
بین butterfly-manta-assault-vladimir کدومش پیشنهاد میشه
سلام بچه ها يه سوال troll ميزنه يا storm لطفا با دليل بگيد وآيتم ممنون
اوایل بازی Storm میپوکونه ولی یکم بره جلوتر هیچ شانسی جلو Troll نداره.
البته طرف Storm باز باشه سریع هگز میبنده و قبل اینکه Troll بخواد پا بگیره بازی رو جمع میکنه.
برای دوستانی که یه دوتاکی خوب و تضمین شده میخوان:
لینک مدیافایر War3HK Tool 5.0.4:
ورژنی که خودم استفاده میکنمWar3HK Tool 3.3.2ه.
این هم آموزش استفاده ازش:
(ولی خودمونیم ها همون ورژن 3ش خیلی قشنگتره، ولی این ورژن از لحاظ کارایی بهتره)
این تنظیماتی که گذاشتم رو میتونی استفاده کنی، و بعد از اون فقط کافیه که بری تو وار3 و وارد تنظیمات شی و در قسمت Gameply و تیک Custome Keyboard Shortcuts رو بزنی، حالا هر وقت که بری تو بازی دکمه ی لولا تنظیمه ولی برای استفاده از اینونتوری باید حتما برنامه رو باز کرده باشی و دکمه ی Run رو هم بزنی.
داخل چت هم هیچ مشکلی بوجود نمیاره چون از Custome Key خود وارکرفت استفاده میکنه و هیچ کار دیگه ای نمیکنه و همه چیز طبیعیه!
ورژن 5ش رو گرفتم ولی هنوز نمیدونم چطوریه ولی مطمئنا از ورژن قبلیش بهتره. ورژن 3ش که خودم استفاده میکنم هیچ گونه مشکلی نداشته و تا حالا به بهترین نحو ممکن عمل کرده.(وارکی و دوتاکی رو دارم ولی هیچ کدومشون به خوبی این نیست)
Hearse ممنون بابت برنامه.
لینک دانلود آخرین مپ تمرینی AI رو واسه دانلود بذارید،ممنون میشم
آخرین ورژنش 6.67ه، که البته 6.68 بتاش هم اومده.
از Playdota باید دانلود کنی.
اینم از آخرین ورژنش که همون 6.68 rev2یه:
با سلام...
دوست عزیز من بازی WarCraftIII رو دارم!
مپ Dota Allstars رو دانلود کردم ! ورژن 6.71b که این مپ رو وقتی کپی می کنم موقعه اجرای بازی اررور میده که حجم مپ بالا هستش!
بازی که من دارم پرتابل هستش و می خوام نصب کنم بازی Extract میشه!!! می خواستم بدونم که آیا پچ آپدیت بر روی این نصب میشه؟!
اگه نصب میشه آخرین پچ چیه؟!
دوست عزیز آپدیت جدید وارکرافت رو ریختم اررور زیر رو میده:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3
Log created at 5:30 pm on 02/25/2011
Registry error loading key 'Warcraft III\InstallPath'
The system cannot find the file specified.
RESULT: Prepatch failed
سلامنقل قول:
عزیز باید patch رو عوض کنی تا مپ های جدید بیان بالا...
این کارو میتونی فقط با warcraft Patch Switcher انجام بدی.
آخرین Patch هم 1.24e هست...
اینم لینکه patch 1.24 e مخصوص :patch switcher
اینم خوده برنامه switcher :کد:http://www.mediafire.com/?mmnjy3qwoyr
یاکد:http://hotfile.com/dl/32313160/4649764/WVS-124e-by-DotA-Utilities.rar.html
برنامه رو تو پوشه ی وارکرافت نصب/extrac میکنی،patch 1.24e وارکرافتم به صوزت Zip تو پوشه ی wvs (که توی پوشه ی وارکرافت هستش) کپی میکنی...کد:http://rapidshare.com/#!download|965l34|362139609|WVS-124e-by-DotA-Utilities.rar|68673
حالا برنامه ی wvs رو اجرا میکنی (توی پوشه ی وارکرافته!).
سره اولین آیکون از سمت چپ کلیک کن و سره ورژنه 1.24e بزن!
تموم!:10:
رفیق دستت درد نکنه×!
ردیف کردم!
می خواستم بدونم که یک توضیح مختصری هم بدید در رابطه با این وارکرافت!
مثلا کار و هدف ما چیه؟!
فقط باید قدرت کسب کنیم و ...؟
خدایا...نقل قول:
به خدا قسم اینطوری نیست که میگین...همش بستگی به بازیه 2طرف داره و همین!
تمام هیروها BalanCe هستن،هیچوقت 2تا هیرو رو مقایسه نکنید!
---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------
خلاصه ی خلاصه به صورت ابتدایی،با کشتن دشمن پول در میاری،گنج میخری،گنجه قویترت میکنه،رئیست 4تا قدرت داره که به مرئر زمان قویتر میشن،هدفتم یا نابودی درخت زندگیه یا نابودی کریستاله آرتاس.(این آرتاسه رو نفهمیدی مهم نیست):10:نقل قول:
جالبه،جدیدن مد تشکر رفته؟:27:
سلام
بهترین ایتم ها رو توضیح میدین؟؟؟؟
من یه بار بازی کردم همه به ایتمام خندیدن گفتن ایتماشو (خوب من اولین بارم بود :45::45:)
نا امیدم کردن از بازی