اپلود من رو سرویس جشنواره 700 کیلو هستنقل قول:
سرعتم سقفش 16 هست
واسه بردن بالاتر کشش داشت زنگ زدم گفتن امکان پذیر نیست
فعلا ریت رو 16 هست سرعت دانلود نهایت 15 مگ
Printable View
اپلود من رو سرویس جشنواره 700 کیلو هستنقل قول:
سرعتم سقفش 16 هست
واسه بردن بالاتر کشش داشت زنگ زدم گفتن امکان پذیر نیست
فعلا ریت رو 16 هست سرعت دانلود نهایت 15 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم یک از اینا مصرف شاتللنده؟
من که هیچ وقت سر درنیاوردم از این روش محاسبه شاتل! :n13: شما هم زیاد حساس نشو:n31:نقل قول:
سلام دوستان
اگه اشتباه نکنم classI شاتل لند هست و internet مصرف اینترنت شما که از حجم اصلیتون کم میشه
میزان مصرف شاتل لند هم یکبار محاسبه کردم نصف حساب میشه یعنی با این 5 ترابایت 10 ترابایت میشه دانلود کرد و اگه 1 گیگ دانلود کنید 500 مگ براتون میزنه
:n40:
Internet = حجم اصلینقل قول:
Class E= سایتای رایگان(مثل نماوا)
Class I=شاتللند و 500 سایت ایرانی
یعنی هیچکس از دوستان نمی تونه منو راهنمایی کنهنقل قول:
دوستان برای بازی آنلاین سرویس گیمینگ شاتل بهتره یا آسیاتک ؟! ... من سیرجان هستم کسی اینج از شاتل خدمات میگیره ؟ ... پینگتون با سروریس گیمینگ شاتل مثلا با 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 روی چند هست ؟
موندم برم شاتل یا پیشگامان؟؟؟؟ جشنواره پیشگامان بهتره. مصرف 10 گیگ در ماه دارم فقط سایت بدون دانلود
دوستان این میزان نویز دان استریم حدودی 12 اونیکیم حدودای 30 چطوره خوبه؟
واس شماها چنده؟
دوستان پینگ شما هم بده ؟ چه با پروفایل گیم و چه بی پروفایل گیم ؟
من هم شاتل دارم هم های وب جفتش خرابه ...
لعنتی زیرساخت ...
اسیاتک اصلا تعریفی نداره بنظر من که از لحاظ کیفیت در تمام شرکتهایadsl آخر هست . شاتل برای سرور خارجی 120-130 برای داخلی هم زیر 30 بدون سرویس گیمینگ.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
آره هنوز اوضاع پینگ خرابه! با سرویس گیم بین 140 تا 150نقل قول:
پینگ یکم خراب شده دوباره:n37:
میشه tracert بذاری مسیرت معلوم شهنقل قول:
الان بیشتر از اذربایجان رد میشه مال تو از کجاس که بد شده 90 میلی پینگت الان واسه من 150 هست چطوریه تو 90 میلی داری
پروفایلم واسه من فعال کردن
مال دوستمونو نمیدونم ولی واسه من چون نزدیک ایشون بود پینگ اینجوریه :نقل قول:
بله که میشه چرا که نه!نقل قول:
بفرمایید
پینگم خوب شده امروز ( البته بازم ثابت نشده و بعضی وقتها تا 95 میرسه)
دوستان شبانه رایگان شاتل محدودیت حجمی نداره؟ که مثلا بعد از حجم معینی سرعت محدود شه؟ اگه هست محدودیتش واسه سرویسای جشنواره با بقیه سرویسا فرق داره؟
داداش چطوریه پینگ خود شبکه شاتل اینقد کمه؟نقل قول:
کافوتونو نوری کردن؟ از مشخصات خط میتونی ببینی
اگ باشه احتمالا vdsl بتونن بهتون بدنا
خیلی عالیه
این جهرمی احمق برید تو پیجش ببینید چه طرحی تو سرش هست برداشته تعرفه مزخرف مخابرات دزد بی همه چیزو کپی/پیست کرده بعد به ملت میگه نظر بدید ببینم خوبه یا نه ؟ مثلا اگر ملت بگن نه یه 2 گیگ میزاره روش بعد تایید می کنه بعد یه سری ابله به این جوجه سفارش شده امید دارن که نت نامحدود شه هنوز متوجه نشدن سیاست حاکمیت محدود سازی هست ....
آرت 3 هر روز چقدر میشه مصرف کنیم تا محدود نکنن؟
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
روزی زیر 2 گیگ مثلا 1800 مگابایت مصرف داشته باشین محدود نمیشه!نقل قول:
یعنی هیچ کدوم از دوستان تو تایم رایگان دانلود بالا نداشتن؟نقل قول:
۱۵۱۵ بگیر فکنم داخلی ۳
فرقی نمیکنه. تو تایم شبانه هم اگر مصرفتون بیش از حد باشه محدود میشید. جشنواره و غیرجشنواره هم نداره.نقل قول:
شاتل الان حدود یک ماه هست پینگش بطور معمول بالای 160 هست ... با پروفایل گیم البته !
قبلا رو 100تا 110 بود
خوب منم می خوام بدونم که حدش چقدره دوست عزیز.نقل قول:
سلام دوستان. من خونه 512 نامحدود مخارات دارم و حدودا ماهی 23 تومن پرداخت میکنم، ناممحدود بودنش خوبه ولی سرعت کلافم کرده. قصد داشتم شاتل بگیرم که ی ماه پیش زنگ زدم گفت منطقه شما پرتامون پره، دیروز یکی زنگ زد گفت خالی شده و برای منطقه شما ی سری بن داریم میتونی اشتراک یگ ساله بگیری با حجم 240 گیگ بین الملل به قیمت 147 تومن، ی سری طرح دیگه هم خب تو سایت زده.
حالا چند تا سوال، اول این که به نظرتون از مخابرات بیام رو شاتل؟ دوم این که کدوم طح رو بگیرم به نظرتون ، همین که خودشون گفتن خوبه؟ سوم دقت کردم شاتل انگار برای جذب مشتری اولش با تخفیف ویژه بسته میده بعدش که تموم شد بخوای تمدید کنی هزینه اش بالاست، درسته؟
من مصرفم وب گردی هست و کمی دانلود فیلم، که برای دانلود هم از بسته صبح ایرانسل میتونم رو گوشی استفاده کنم. شاید مصرفم ماهانه 20 گیگ باشه شایدم کمتر
در کل پیشنهادتون چیه، با توجه به شرایط بنده. لطفا اگر میشه زودتر جواب بدید امروز گفتم خبر میدم.
طرحی که به شما پیشنهاد داده شده عالیه به نظر من! 240 گیگ برای یک سال با این قیمت ارزون رویاییه!!!نقل قول:
برای دانلود فیلم هم نگران نباشید. با پرداخت مبلغی میتونید از شاتلند برای دانلود فیلم تا سقف 5000 گیگ در ماه استفاده کنید.
دوستان 2 تا سوال دارم.
آیا حقیقت داره سرویس های آرت شاتل پنجشنبه و جمعه ها رایگان است و اگر تو این 2 روز هر چقدر دانلود کنی محدودت نمی کنند؟
آیا در سرویس های آرت دانلود از سایت فیلم نت هم رایگان است یا فقط تماشا کردن فیلم از این سایت رایگان است؟
با تشکر از همه دوستان
ممنون، ثبت نام کردم ، این قیمتی که داده بود با بسته کسپرسکی موبایل و پی سی بود، گفتم اونارو کم کن شد 118 تومن کلا، خیلی مشکوک ارزونه :n02: ان شاالله که خیره!نقل قول:
گفت شبانه رایگانم نمیتونی بگیری ، ولی شاتل لند و ترافیک نیم بها اگر فعال و موجود باشه میتونی بخری .
دوستان این وضعیت خط منه، به نظرتون بین سرعت 1 تا 16 حدودا چند میشه سرعتم؟
احتمالا سرویس ترکیبی
و حجم ها ماهیانه پلکانی میاد
باز خدا خیرت بده حداقل مشکوک شدی به موضوع ی سوال دقیق بکنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من با اپراتورشون صحبت کردم میگه اون طرح ۴۵ گیگش بین الملله!نقل قول:
الباقی فقط داخلی باید استفاده کنی!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اینی که شما میگی رو تو سایت هم زده، ولی طرح من رو گفت 70 گیگه و رو منطقه شما بنی هست که 170 گیگ دیگه هم میده، من چند بار هم با تاکید پرسیدم گفت همش بین الملله، حالا بازم زنگ میزنم قبل از جمع کردن سرویس مخابراتم میپرسم.نقل قول:
احتمال داره دروغ بگن اپراتورها؟ اونم چند نفری! جمع نکنم مخابراتو از اونجا رونده از اینجا مونده بشم.
فرستاده شده از LG-M250ِ من با Tapatalk
پلکانی دیگه چیه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
دقت نکردین
اون ۱۷۰ گیگ رو به قید قرعه میدن،نه همه مشترکا[emoji4]
یعنی الان من 240 گیگ رو دارم یانه؟ والا خودش گفت 240 گیگ قطعی داری، داستان داریما، نباشه نمیخوام. اگه به دروغ گفته باشن 240 گیگ میشه پیگیری کرد؟ بدون مدرک، چون فقط مکالمه تلفنی بودهنقل قول:
فکر نکنم بتونی ثابت کنی که نگفته به قید قرعه!نقل قول:
میتونی زنگ برنی باهاشون صحبت کنی...
یا اگرم شانست خوبه صبر کنی[emoji57]
نگفت قرعه، گفت ی بن هست همینجوری بهت میدیم، نباشه وصل نمیکنم، حداقل به خاطر دروغشون، پول پس بده هستن اینا؟نقل قول:
الان دوباره زنگ زدم قضیه قرعه کشی رو گفتم، گفت برای شما هم همین حالته، ولی بالای 90 درصد 240 گیگی و اون 170 رو برنده میشی، گفتم همکارتون حرفی از قرعه کشی نزد و گفت قطعیه، اگه 240 هست من سرویس فعلیمو جمع کنم چون دیگه نامحدود نمیده مخابرات اگه نه که نه، گفت شما 100 درصد رو 240 حساب کن!
اینا چرا اینجورین، انگار ی روده راست ندارن، یادم رفت صداشو ضبط کنم، حالا به نظرتون چه کنم؟ میشه رو حرفشون حساب کرد؟