همراه اخر یا رایتل بخر عزیز جان مجبور نیستی این افریقاجنوبی های سیاه پوستو تحمل کنینقل قول:
Printable View
همراه اخر یا رایتل بخر عزیز جان مجبور نیستی این افریقاجنوبی های سیاه پوستو تحمل کنینقل قول:
واقعا به همین راحتی و به همین خوشمزگی قیمت بسته ها "دو برابر" شد؟! چه جالب! :دی
دوستان چند وقت پیشا تو مجارستان دولتشون میخواست *کمی* از کاربران اینترنت مالیات اضافه بگیره، ملت انقلاب کردن!
این نیز بگذرد :)
Tapatalked
همراه اول اگه به عنوان مثال بسته 1 ماهه بخری ده روز بعدش تموم بشه امکان تمدید وجود نداره چون 50 تا mmsهم بهت میده و باید حتما مصرف کنی mms هم ک در جریانی اصلا نمیره! عملا تا پایان 1 ماه باید صبر کنینقل قول:
رایتلم حالت شبکه اتوماتیک میره رو رومینگ دیگه بسته محاسبه نمیکنه ازاد حساب میکنه و خداتومن پول نت باید بدی اگه هم بزاری رو حالتwcdma باطری و گوشیت ب فا...ک میره
سیاسی چیه عزیز من؟! نماینده مجلس نباید الان وزیر ارتباطات رو بکشه مجلس طرح سوال کنند ازش بگند به چه علت یک شبه قیمت اینترنت همراه 100% دچار افزایش شد؟! نباید وزیر رو بخواهند بگند چرا شرکتهای مخابرات استانی از دادن اینترنت نامحدود خودداری میکنند و هر تعرفه ای خودشون دوست داشته باشند و بیشتر به نفع جیبشون باشه رو ارائه میکنند؟!نقل قول:
یا نه فقط بلدنند وزیر علوم استیضاح کنند که آقا چرا میخوای بورسیه های غیرقانونی رو پیگیری کنی؟! یا ما چند ماه پیش یادمون نرفته وزیر رو تهدید کنند که اگر اپراتورهای موبایل سرعتهای بالا به کاربر بدهند شما استیضاح میشی؟! :n27:
اینها بحث سیاسه یا بخشی مشکلات جامعه در حوزه ict ؟
این ایرانسل تعرفه های معمولی رو گرون کرده که مودم هاشو با تعرفه هاش بف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون به جای اینکه اینجا پست بدید بیاید تو instagram ایرانسل اوتجا پیغام بدید که چهار نفر از رئیس روسای ایرانسل ببینن
نقل قول:لابد نکنه برای بهار با تغییر از نسل 3 به نسل 4 دوباره تعرفه ها رو دو برابر کنن این انیشتین ها؟؟نقل قول:
شرکت ایرانسل درباره این تغییرات اعلام کرد: بستههای تخفیفی مقطعی هستند که معمولا هر 3 ماه یکبار به روز میشوند مانند طرح های فصلی. بنابراین تغییرات تعرفههای دیتا با تغییر نسل از 2 به 3 نیز از این رویه پیروی میکند. همچنین اکنون تعداد و انواع بستهها نسبت به قبل افزایش یافته که انتخابهای بیشتری را برای کاربر فراهم میکند. پس از این نیز ایرانسل قرار است بستههای جدیدتری را ارائه کند که امتیاز بیشتری نسبت به بستههای فعلی دارند. علاوه بر این، در مقطع فعلی بستههای بلند مدت ترکیبی شامل مکالمه، پیامک و دیتا نیز به انتخابهای مشترکان اضافه شده است.
ملت رو خر فرض کردن ولی کور خوندن...
تنها و بهترین کار اینه ازشون بسته نخریم
یه جور میگن نسل دوم و سوم انگار نسل دوم اینترنتش از شابدلعظیمه، نسل سوم از امربکا میاد !!نقل قول:
بابا اینترنت همون اشغاله و از دست زیرساخت رد میشه میاد !!! با اون سرعت افتضاحشون
بیاید دیگه بسته ایرانسل نخریم
کسی بدون اینترنت همراه نمی میره
بیش از دو برابر افزایش قیمت
والا همین نسل 3 ایرانسل چند ماهه در شهر ما در حد همون نسل دو شده و زور بزنه 100 تا بده اونم با سرور خارجی!!نقل قول:
من از همون موقع دیگه بسته نخریدم تا به الان.......
باور کنید اگه الان جلوی ایرانسل رو نگیریم معلوم نیست همراه اول چه بلایی سرمون میاره!!
تنها اهرم فشار همراه اول ایرانسل بود که به فنا رفت
گیری کردیما ، بسته همراه اولم تموم شده حالا نه میشه حجم خرید نه بسته جدید خرید . اینم بدبختیه هانقل قول:
دوستان در حال حاضر بهترین بسته توی اپراتورهای کشور بسته های 2 و 4 گیگ دیا رایتل است که منصفانه ترین قیمت رو داره
2 گیگ و 4 گیگ چند درمیاد اقا؟نقل قول:
دوستانی که پستشون حذف شد لطفا به دل نگیرن. در هر صورت اگه میخوایم همین انجمن هم به جمع صفحه ی پیوندها اضافه نشه، باید یک سری محدودیت ها وجود داشته باشه. البته من تمام پست ها رو قبل از حذف کامل میخونم.
ویرایش: به نظر من بریم تو صفحه به اصطلاح "وزیر" توی کلوب اعتراض کنیم.
دوست عزیز من تو سایت رایتل به این ادرس :نقل قول:
هرچی سرچ کردم تعرفه 2 گیگ ندیدم ، ولی 4 گیگ هست خیلی گرونه
شما همینو می فرمایید ؟
تو این صفحه البته هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4گیگ زده 44 هزارتومن
2 گیگ هم 32 هزارتومن
این سرویس کجاس به صرفست ؟
خیلی هم گرونه .
بسته 3 گیگ داره با سرعت اسمی 128 که در واقع 1 مگه. ماهانه 20.000 تومان.نقل قول:
سیم کارت دیتا یا اعتباری ؟نقل قول:
تو اعتباری که چیزی نیست !!!
من خودم فعال کردم روی اعتباری. از طریق قسمت مدیریت حساب. (اگه الان یه بسته 1 مگ فعال دارید باید انقضا پیدا کنه بعدا 128 بگیرید. میتونید یا از طریق تماس با پشتیبانی یا نوشتن گزارش درخواست انقضا بدید. طی چند ساعت انقضا پیدا میکنه و میتونید 128 (در واقع 1 مگ) بگیرید.نقل قول:
ایرانسل که پارس آنلاین نیست! محل اصلی درآمدش از مکالمه و اس ام اس... است، اگه میخوایم تاثیرگذار باشیم یه مدت کلا نباید از هیچ کدوم از خدماتش استفاده کنیم، تنها نخریدن بسته کافی نیست.نقل قول:
کد #رمز شارژ*۱۴۵* هم تغییر کرده، و حجمش کم شده:
قبلا با شارژ 10 تومنی دو گیگ 30 روزه میداد. اما الان شده 600 مگ 15 روز.
حرف شما درسته ولی همه افرادی که از ایرانسل استفاده می کنند متاسفانه سواد و دانش کافی برای دسترسی به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ندارند...نقل قول:
پس بهتره افرادی که به طور تخصصی از خدمات اینترنت این اپراتور استفاده میکنند و به فضای مجازی هم دسترسی مستقیم دارند استفاده از اینترنت همراه این شرکت رو به 0% برسونند
اگر یادتون باشه چند ماه پیش هم همراه اول به یک باره تعرفه های خودشو برای هر1گیگ 10هزارتومن قرار داد ولی وقتی دید با انبوه واکنش های منفی رو به رو شد تعرفه های خودشو به تعرفه های سابق برگردوند
در ضمن فقط هم ستفاده نکردن کافی نیست در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این اپراتور شکایت کنید که از طرف وزارت ارتباطات هم فشار باشه برای کاهش قیمت.
دوست عزیز تنها دلیل نسل 3 و 4 دیتا و اینترنت هست و الا نسل دو که برای پیام و صدا کافی بود.نقل قول:
من که به شخصه دیگه به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم./
برای افزایش فشار به وزارت ارتباطات به صفحه رسمی وزیر ارتباطات برید و اعتراض خودتونو درباره افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت ایرانسل اونجا هم بیان کنید.
بیایید یه بار هم که شده مردونگی کنید این ایرانسل رو بشونیم سر جاش آخه گندش بزنن ما که تلفن خونه pcm هست همین ایرانول رو داشتیم که این هم گندش اومد بالا دیگه بیخیال اینترنت من فکر میکنم دارم تو کره شمالی زندگی میکنم...:n33:
اخرش اینا کاری میکنن که مردم بریزن خیابون!!
از موقعی که این دولت روی کار اومد: نامحدود ها به تدریج حذف شد/ شبانه ها حذف شد / سرعت افزایش پهنای باند به شدت کاهش یافت/ و حالا هم تعرفه های اینترنت سیمکارت گران شد و.........
من بشخصه دیگه تحملم تموم شده و به وضعیت اینترنت اصلا امیدی ندارم....همه اینا یه مفهمومی رو میرسونه و اون اینه که اینا با اینترنت شدیدا مخالن و هر جوری شده دارن به مرور زمان از سر و تهش میزنن.:n15:
دوستان یه petition درست کنید همه بریم امضا کنیم و به اشتراک بزاریم.
اینکه یه نفر بیاد اینجا بگه بیاید دیگه بسته نخریم که نمیشه.این فروم فوقش مگه چند تا کاربر داره؟اگر همه ی اعضا هم نخرن به ایرانسل ضرر خاصی نمیرسه.
ولی اگر یه کمپینی چیزی درست کنیم و مثلا 10 هزارتا امضا جمع کنیم یه کاری بشه کرد...
منم رفتی هرچی دهنم درومد بهشون گفتم . شماها هم برید یه اعتراضی کنید شاید تاثیری داشتنقل قول:
اینم کامنت من در صفحه وزیر
با سلام و ضمن تشکر از کاهش قیمت اینترنت در شبکه های موبایل به 0.5 و 0.75 ریال. بر هر آگاه و مطلعی روشن است که ایرانسل امروز یک دی مقارن با شروع مصوبه به این مصوبه شما پوزخند زشتی زده است و نشانه آن دو برابر شدن بسته های متداول مشترکین است. بسته 10 تومنی بیست تومن و بسته 20 تومنی 40 تومن شده به عنوان یک فرد فرهیخته ( دارای پی اچ دی) برایم جالب است ببینم دولت به هدف خدمت رسانی خود میرسد یا ثروتمندان به چپاول آحاد مردم) امیدوارم با اتخاذ تصمیمی محکم در برابر این حرکت بایستید.
آقا مخبر اینجا اصلا خودش فکر کنم ایرانسلیه.
هر چی من از ایرانسل بدگویی میکنم،زرتی پاک میکنه.
SONY XPERIA Z3
در مجارستان دولت یه طرح احمقانه ای داد که بر گیگ اینترنت مالیات وضع کنه شهر به هم ریخت همه اومدن بیرون تظاهرات کردند برای دفاع از حق خودشون دولت از تا دید اوضاع به هم ریخت از تصمیمش کامل برگشت.
ما ایرانیها از مجارها کمتریم؟ میگیم از بسته اینترنت ایرانسل اصلا استفاده نکنید و در شبکه های اجتماعی اعتراض خودتونو بطور گسترده نشون بدید. برای اینکه خودمون از یه اینترنت با قیمت نرمال (نه ارزون تازه...) بهرمند بشیم.
این هم اضافه کن باور فکر کنم اگر حتی احمدی نژاد هم بود علت نقض حریم خصوصی این رو قبول نمی کرد:n04:نقل قول:
نقل قول:
فیلترینگ هوشمند قرار نیست در گتوی بینالملل اجرا شود زیرا پیچیدگیها در گتوی زیاد است و از این رو فیلترینگ هوشمند در لایههای دسترسی خواهد بود که ممکن است لایه دسترسی شرکتهای ISP، اپراتورها یا استانی باشد و این هنوز مشخص نیست.
خسروی تصریح کرد: در فیلترینگ هوشمند شرایط کاربر از جمله سن، شغل و تحصیلات بررسی میشود و سطوح مختلف فیلترینگ تعریف میشود که در این باره تشخیص و احراز هویت کاربر بخشی از کار است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: به این ترتیب با فیلترینگ هدفمند کاربران در سطوح خود به محتواها دسترسی پیدا میکنند و هدف از این کار این است که دیگر نیاز به فیلترشکنها نباشد. - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل دید هر دوره گرون میکنه کیفیت کم میکنه ملت باز میخرن اینبارم دلش قرص بوده که اینهمه گرون کرده، باور کنید کافیه ده روز از نت استفاده نکنیم همین ایرانسل هم سرعت بالا میبره هم قیمتارو کم
احتمالش خیلی زیاده با رایتل و همراه اول ریختن رو هم اونا هم گرون میکنن پس دل خوش نباشین به رایتل و همراه اول.. فقط تحریم کنیم
برا من که یه پستو دو سه بار حذف میکنه یه بار نشد پستی بدیم تو این تاپیک حذف نشه:n09:نقل قول:
حذف شود حذف شود حذف شود
این نادان ها بجای اینکه این پول های میلیاردی رو صرف افزایش پهنای باند و زیرساخت بکنند دارند صرف چه چیزهای بیهوده و باطلی میکنند!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخرش هم این فیلترینگ هوشمند تبدیل میشه به همون طرح vpn ملی که قرار بود یکی دو سال پیش ارایه بدن و شکست خورد
یه بارگی بیان اینترنت رو جمع کنن و مارو راحت کنن
آقای مخبر عزیز هر چی دوست داری پاک کن.
اصلاً بن ام کن.
میرم rznrz07 رو درست میکنم.
ولی روی تو یکی رو کم میکنم.
SONY XPERIA Z3
میگم داداش شما تو این جو اعتراض گیر دادی ها!نقل قول:
خوب بنده خدا خودش توضیح داد مجبور به خاطر بعضی مسایل پست هایی که خیلی تند هستند رو پاک کنه
حالا شما خیلی به دل نگیر و قضیه رو ول کن