کسی نامحدود 1 مگ رو تست کرده پینگ و پیج بازکردن چجوریه؟
Printable View
کسی نامحدود 1 مگ رو تست کرده پینگ و پیج بازکردن چجوریه؟
انشاا... درست میشه. اگرم درست نشد باز دوباره انشاا... درست میشه.!! :n02:نقل قول:
من 5 روز دیگه میخوام تمدید کنم 1 مگ نا محدود .5 روز صبر کن.! :n02:الان 512 نامحدودم سرعت از 50 بالا نمیره.1 مگم احتمالا واسه من 100 کیلو میده.نقل قول:
کسی 1 مگ یا 512 نا محدود نداره ببینم سرعت تا چقدر میره؟من که 256 نامحدود دارم سرعت بین 20 تا 30 کیلوبایته تک لینک وقتی 3 تا فایل میزارم هر کدوم میشه 9 کیلوبایت! :n03: روحانی موچکریم :(
احتمالا واسه مراسم تحلیفه ایشالله بعده مراسم سرعت ها بر میگردن .
دانلود و اپلود منو حال میکنی تو امضای منه.خخخخخخخخخخخ
من خودم محدود 2 مگ گرفتم فعلا چون کارم لنگ میمونه و بچه ها همه راضی ان از وبگردی اشنقل قول:
گرفتی خبر بده امیدوارم نامحدود رو مثل شاتل و بقیه شرکت ها محدود نکنن بعد 20 گیگ دانلود سرعت رو به بایت کنن
مطمئنم همون حدود 100 ه میام گزارش میدم!:n02: در ضمن اونایی که فکر می کنن انشاا... درست میشه من بعید میدونم چون ایندفعه با حساب کتاب سرعتا تغییر کرده.مطمئنا به قول اون رفیقمون اکانتینگ اعمال شده مگر اینکه!! : :n02: اکانتینگو غیر فعال کنن. :n02:نقل قول:
دوستان یه میگ دو میگ سرعت رو نخرید .پول الکی تو جیب اینا نذارید.
باور کنید بازم سرعت خوب نمیشه.یعنی بعد از گذشت اینهمه بدبختی بازم شما سرعقل نیومدید؟
خود دانید
سرعت که در حد همون اسمش هست که. 1 مگ باید 128 بده ،512 باید 64 بده واسه من الان 50 ه.ما قبلا 43 تومن میدادیم واسه 16 کیلوبایت.الان 45 میدیم واسه 100 . بعدشم سعی می کنیم دیدگاهمون رو نسبت به نحوه سرویس دهی اینترنت در ایران عوض کنیم و اصلا فراموش کنیم که قبلا با همین پول بیشتر آش می خوردیم (در واحد زمان البته!!!:n02:) به این میگن خویشکاری منجر به رضایت از شرایط ناگوار !!! :n08:نقل قول:
آخه واسه چی 1 مگ 2 مگ محدود مخابرات و می گیرید که حتی نمی شه ویدئو آنلاین تماشا کرد و پینگ پر از تایم اوت،از نظر قیمتم که با شرکتا فرق نمی کنه،:n04:برید آسیاتک و ایتا بگیرید حدافل کیفیت خوب بهتون می دن
والا به نظر من بنا به تجربه ای که در این سالیان دراااااز از اینترنت دارم.هر سرویس دهی خوبی واسه جلب مشتری اولیه اس و بعدش هزارویک بامبول در میارن و همینجوری سرویساشون آب میره.!!:n02: پول خون باباشون و ریمل منشیاشونم باید بدیم.همین مخابرات باز بهتره چون هم به شاهلوله وصله .!!:n02: هم پول خون باباشونو بیمه میده ،هم اینکه آرایش غلیظ در محیط کاری ممنوعه !!!!!!!!!!!!!! :n08:در ضمن دکوراسیون محیط کاریشونم هزینه منده که اونم مشترک بدبخت باید بده.!! پس نتیجه می گیریم که چی؟ که مخابرات بهتره.:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
در ضمن؛ سرویس کمتر از شش ماه یا سه ماه تمدید کنیم؛ از دانلود رایگان شبانه هم خبری نیست؟! درسته؟
دو/2 گیگ ترافیک چی میشه؟
الان به نظر دوستان بریم یا بمونیم؟:n13:
آره باید 6ماهه یا 1 ساله تمدید کرد که شبانه داشته باشننقل قول:
که سرعت شبانه معلوم باشه مسئله ای نیست میتونیم خرید کنیم فقط باید بالا باشه سرعت
اگه سرعت شبانه اش خوب باشه 6 ماه یا 1 ساله میشه خرید کرد ولی فکر نکنم این کار رو بکنن.چون این اواخر قبله ریده شدن اینا یه ترفندایی به کار میبردن و هر 7 تا 10 دقیقه نت رو موقع دانلود رایگان قطع میکردن و اونایی که مودمشون اتوکانت نبود حسابی حالشون گرفته میشد.فکر کنم بعدا هم اینکارو بکنن
همسایه بقلیم 128 محدود 6 ماهه داره.
خودم دیشب اکانتش رو تست کردم.سرعت شب با روز هیچ فرقی نداره.
ولی حداکثر سرعت 50 بود و دیگه چند تا لینک جواب نمیده.
سرعتش مثل ما که 128 نامحدود داریم 8 نیست.
پس از نظر سرعت شب و روز مطمئن باشین هیچ فرقی نداره.
ما هم راه حل هایی داریم تا حالشونو بگیریمنقل قول:
هیچکس 1 مگه نامحدود داره؟
سرعتش داخلی و خارجی چنده؟
بله که اینم ریسک هستش خرید 6 ماهه،سرویس 2 مگ محدود آسیاتک،دانلود رایگانش 150 هستش که قیمتشم کمتره روزا هم می گن رو 6 مگ هستشنقل قول:
بچه ها شما میخاین چی کار کنین؟ تو دوراهی گیر کردم بمونم یا برم
اخه من خیلی کم شانسم به محضه اینکه برم مخابرات سرعتش میره بالا
میگم عجله نکنید ساعت چهار بهداز ظهر امروز دولت عوض میشه و تا چند روز دیگه شاهد تغییرات خوبی خواهیم بود . انشاالله
امیدوار باشید و شکیبا!
ای بابا من تازه دیروز 128 نامحدود شارژ کردم
سرعت بالاتر برمیداشتم :n03:
چقدر خوش بین هستید/نقل قول:
اینا تا بیان مشکل کشور رو حلش کنن 2 ماه زمان میبره
اگه دستور پهنای بدن که اضافه بشه تا بیان دست شرکت باز 2 ماه الافیم
پس بد شانس تر از منم تو این جمع هستنقل قول:
تازه امروز 9 صبح دولت عوض شد نه 4بعدازظهرنقل قول:
داداش اگه ایده ای به نظرت میرسه بگو . من گزینه های رایتل و اینترنت ماهواره ای رو روی میز دارمنقل قول:
شما چی میگی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[SIZE=3] amol 128 u[/SIZE]
رایتل که قیمت خون باباشو می گیره تازه کیفیت هم نداره به اون صورت اینترنت ماهواره ای هم که بخواید استفاده کنید برا اپلود بازم به یه سرویس adsl نیاز دارید و یه شخص معتبر که اکانت هکی که ازش می خرید وسط راه قطع نشه دستتون بمونه تو پوست گردونقل قول:
ماهواره ای باز چیه؟
یعنی شما همه 128 نامحدود دارین یک نفر 1مگ نامحدود نداره
همین ای دی اس ال
شرکتی مثل های وب و آسیاتک خوبن که من قصد آسیاتک رو دارم
اینم ایده من
دوستان الان وضیعت سرویس حجمی چطوره؟ من 256 نامحدود دارم سرعت رو 30 هستش فردا هم قرار دادم تموم میشه باید شارژ کنم میخوام بدونم اگه وضعیت حجمی بهتره برم حجمی بگیرم
این اقایی که میاد پز اینترنت ماهواره ای میده شرط میبندم یه کارت --- از نزدیک ندیده
عزیزم
جدا از اینکه نیاز به یه خط adsl داری
اصلا اکانتش تو ایران گیر نمیاد ، مشکلات پرداخت هم به کنار
به علت بالارفتن دلار معدود فروشنده هاش بی خیال شدن
با دلاری 950 تومن 512 نامحدود یادمه 55 تومن بود الان خودت حساب کن چنده
دوست عزیز میشه مک ها رو ه.. کرد و نامحدود استفاده کرد فقط به یه سرور میکروتیک و open vpn لازمه! و یه کارت دی وی بی که S2باشه خیلی خیلی بهترهنقل قول:
سرعتم همیشه همین جوری باشه بلند صلوات :n02::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از چه سرویسی استفاده می کنی؟:n13:نقل قول:
مخابرات دوست عزیز بعضی اوقات اینجوری میشه ولی باز میاد پاییننقل قول:
الان هم همینطوری میشه؟نقل قول:
چه سرویسی داری 1مگ؟یا 2مگ؟
خطت رو چند بستن/؟
بلهنقل قول:
256 محدود مخابرات
خطم رو 6 مگ بستن:n04:
ولی نمیدونم چرا بعضی اوقات با این سرعت دانلود دارم
نمیدونم این چیه ولی فکر کنم مخابرات ریده :)
http://www.ict-tcm.ir/object.aspx?id=230
اگه درست باشه که توپ میشه سرعته 1گیگابیتینقل قول:
الکی میگن همین سرعت رو خوب کنن خیر 1گیگابیتی رو خوردیم
این مخابرات زده از بیخ و بن همه چیو خراب کرده خوب دانلودو محدود کنه چرا پینگ اینقدر خرابه وضعیتش؟