یعنی از این خل و دیوونه ها تو ایرانم داریم؟؟؟:31:
Printable View
یعنی از این خل و دیوونه ها تو ایرانم داریم؟؟؟:31:
تا مثل تو با ادب داريم هرچيزي پيدا ميشه .
ضمنا ناجور بوي سوخت مياد.
فاتح بزرگ دربي 68 علي دايي بود كه با تدابير مؤثرش در نيمه دوم دربي، نقش مهمي در پيروزي قرمزها ايفا كرد. اين نتيجه بيشتر از همه به خود دايي چسبيد تا جايي كه وي عنوان كرد با پيروزي در اين بازي بعد از مدتها در فوتبال به آرامش رسيد.
سرمربي پرسپوليس افزود: «پس از دربي توانستم براحتي بخوابم و مدتها بود كه چنين آرامشي را تجربه نكرده بودم. اين پيروزي روحيه جديدي به بازيكنان داد. بسيار خوشحالم كه تمام مردم ايران از اين نتيجه راضي بودند.»
دايي كه بايد تيمش را براي بازي روز سهشنبه با ايرانجوان بوشهر آماده كند، نگران اين است كه شاگردانش جام حذفي را با غرور آغاز كنند: «بازيكنان ما نبايد با پيروزي برابر استقلال در دربي مغرور شوند. ما اگر براي همين بازي با ايرانجوان تلاش مضاعفي از خود نداشته باشيم، از جام حذفي كنار خواهيم رفت و اين ميتواند بزرگترين شكست ما در پيشبرد اهدافمان باشد.»
دايي گفت: «هدف ما صعود به ليگ قهرمانان آسياست و نيم نگاهي نيز به رتبههاي بالاتر خواهيم داشت. از اين رو هيچ بازيكني حق ندارد احساس آرامش و كمكاري كند. ما اكنون در اول راه هستيم و بايد تلاش بيشتري انجام دهيم تا حريفانمان را مغلوب كنيم.»
سوخت كجا بود؟؟؟نقل قول:
ضمنا ناجور بوي سوخت مياد.
سهميه بنديه باباجون :31:
كسي سوخت گيرش نمياد :31:
ببخشید میتونم بپرسم یه تیکه پارچه که یه امضا روش باشه ، چه ارزش مادی و معنوی داره؟؟نقل قول:
به خاطر گل روی شما نمی گم دیوونه ، میگم crazy !
خوبه؟؟:31::10::26:
اینا حالشون خوش نیست !!!
حالا اگر بازوبند علیرضا منصوریان :40: بود یک چیزی !!! اما نه بازوبند این کریم ... !!! :27: :27:
از استقلالی عزیز می خواهم که به حریف توهین نکنند
من اگه بازو بند مجید ی بود تا حد توانم سعی برای خریدش می کردم
ولی عشق است استقلال
اگه بازوبند ایشون بود که بنده یه واژه غیرقابل کاربرد به کار میبردم!!:2::2::26:نقل قول:
منصوریان باید یه پولی هم بده و التماس کنه تا بازوبند رو ازش بردارن ، اینطوری: :42:
مربي فوتبال ايران با تاكيد بر وجود زد و بند و رابطه بازي در فوتبال كشورمان گفت: به فوتبال كثيف در ايران اعتقاد كامل دارم.
خداداد عزيزي در خصوص اظهارات برخي از اهالي فوتبال مبني بر كثيف بودن فوتبال كشور گفت: صد درصد فوتبال كثيفي داريم وهمچنين موضوعي را تائيد ميكنم، فوتبال غيرسالم و كثيف به چند بخش تقسيم ميشود وجود زد و بند، تباني و بسياري مسائل ديگر همگي عواملي هستند كه در فوتبال كثيف نقش دارند و البته در ايران شاهد آن هستيم
وي افزود: يكسري اقدامات ناپسند و حاشيهاي در مجموعهاي به نام فوتبال كثيف قرار ميگيرند كه از جمله آنها ميتوان به تباني تيمها و زد و بندهاي موجود اشاره كرد.
وي با اشاره به اوضاع كنوني فوتبال كشورمان گفت: از قديم ميگفتند هر كه بامش بيش، برفش بيشتر، اما متاسفانه در مورد فوتبال ايران بايد گفت«هر كه رابطه و زد و بندش بيش، موفقيتش بيشتر».
مربي فوتبال كشورمان در ادامه در رابطه با حضور خود در كلاس مربيگري A آسيا گفت: به هر حال ما كار مربيگري خود را آغاز كردهايم و تلاش ميكنيم اقدامات لازم را براي پيشبرد كارهاي خود در اين ارتباط انجام دهيم.
وي افزود: چند روزي است درگير اين كلاس هستيم تا با اتمام آن اگر پيشنهاد خاصي براي مربيگري داشتم آن را بررسي كنم. ضمن اينكه ساعات بسيار خوبي را در كلاسهاي مربيگري سپري ميكنيم.
وي با اشاره به ديدار دربي استقلال و پرسپوليس گفت: به نظر من حداقل نيمي از هواداران، برخلاف يكي دو سال اخير راضي از استاديوم ازادي خارج شدند و از اين اتفاق خوشحال شدم.
وي در خصوص ادعاي دايي كه گفته است در پرسپوليس مديريت باشگاه از او حمايت ميكند اما در تيم ملي اينطور نبود گفت: حتما همينطور بود خود علي دايي در اين قضيه با كسي تعارف ندارد مطمئنا در حال حاضر آقاي كاشاني به عنوان سرپرست پرسپوليس حمايتهاي لازم را از او انجام ميدهد.
عزيزي همچنين در رابطه با بازگشت مهدي مهدويكيا به فوتبال كشورمان گفت: وقتي بازيكني چندين سال خارج از ايران بازي ميكند، آزروي بازگشت به فوتبال كشورش را خواهد داشت و دنبال فراهم كردن شرايطي است كه به ليگ كشورش برگردد. در اين بين مهدويكيا هم بر اساس همين قاعده تصميم گرفت كه در يكي از تيمهاي ليگ برتري ايران بازي كند.
وي با اشاره به اخراج او در اولين حضورش پس از 11 سال دوري از فوتبال ايران اظهار داشت: ميگويند مهدويكيا به داور فحاشي كرده است، اما با خصوصيات اخلاقي كه از او سراغ دارم بعيد است كاري كرده باشد كه باعث اخراجش شود.
عزيزي ضمن رد خبر حضورش در تيم استيل آذين گفت: اين درست كه من رابطه خوبي با سردار آجرلو مديرعامل اين باشگاه دارم اما هيچگاه در مورد مربيگري در اين تيم صحبتي با هم نكردهاند.
مربي سابق تيم استقلال اهواز درخصوص حضور محمد احمدزاده در اين تيم نيز گفت: من در اين ارتباط اطلاع دقيقي ندارم اما با توجه به اينكه در شروع فصل مقطعي را در كنار اين تيم بودم يكسري خطرات با آنها دارم، اميدوارم اين تيم در 8 مسابقه آينده نتايج لازم را كسب و در ليگ برتر بماند.
عزيزي در ادامه درخصوص پرداخت طلب خود از باشگاه پيام گفت: اصلا نميدانم در فدراسيون فوتبال چه خبر است. هر بار كه به موعد دريافت طلبمان نزديك ميشويم با يك ترفندي مهلت پرداخت طلم به تعويق مي افتد. جالب است كه در حكم اوليه كميته انضباطي، باشگاه پيام تعليق شد، اما بعد از آن مهلت يكماه به آنها دادند و پس از آن هربار اين مهلت را تمديد مي كنند. گويا هيچكس به فكر ما نيست.
وي ادامه داد: آخرين باري هم كه براي مشخص شدن وضعيتمان به آقاي عزيزالله محمدي رئيس سازمان ليگ برتر مراجعه كرديم او در جواب به من گفت كه آقاي سعيدلو به عنوان رئيس سازمان تربيت بدني اعلام كرده 20 روز ديگر به باشگاه پيام مهلت دهند تا شايد مطالبات ما را پرداخت كنند. دائما زمان پرداخت پول ما را به عقب مياندازند.
وي با اشاره به اوضاع كنوني فوتبال كشورمان گفت: از قديم ميگفتند هر كه بامش بيش، برفش بيشتر، اما متاسفانه در مورد فوتبال ايران بايد گفت«هر كه رابطه و زد و بندش بيش، موفقيتش بيشتر».
بازيكن سابق تيم ملي كشورمان درخصوص گلزني كريم باقري هافبك با سابقه تيم پرسپوليس در ديدار برابر استقلال تهران گفت: اين بدبختي فوتبال ماست كه بايد بازيكناني مانند باقري و مجيدي با اين سن و سال ستاره هاي آن باشند. اين نشان از دنده عقب رفتن و فوتبال ما بوده و اثبات مي كند اوضاع خوبي را سپري نمي كنيم.
وي ادامه داد: با اين وضعيت شايد من و دايي هم برنامهريزي كنيم و به تيم ملي برگرديم!، وقتي كريم باقري كه هم سن و سال ماست، ميتواند بازي كند چرا ما نتوانيم، ضمن اينكه بازي در پست ما راحتتر ازباقري است، البته شايد هم قطبي ما را هم به تيم ملي دعوت كرد!.
منبع:هورا اسپرت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمیته جوانان از برگزاری اردوی تدارکاتی تیم ملی امید در ترکیه خبر داد.محمد صالح خلیل آزاد از برق شیراز، محمد مظاهری از استقلال اهواز، داود نوشی صوفیانی از راه آهن، رسول کر از شموشک ، سید رضا طلبه از سپاهان نوین، شجاع خلیل آزاد از مس رفسنجان، علی زینالی از سایپا، سروش رفیعی و سید ایمان موسوی از مقاومت سپاسی، مهدی دغاغله و امیر شرفی از استقلال اهواز، شهریار شیروند از سپاهان، بختیار رحمانی از فولاد خوزستان، سیامک کوروشی از کاوه تهران، رضا رحمتی از استیل آذین، مصطفی اسلامی از سایپا، هادی سهرابی از داماش گیلان، میلاد نصرتی از داماش درود، سید رضا امیری از سایپا، آرش افشین از فولاد خوزستان، امید ابوالحسنی از پاس همدان، مسعود ابراهیم زاده و حسن ابهری از تراکتورسازی، کمال کامیابی نیا از راه آهن، سامان آقا زمانی و حمید رضا علی عسگری از پرسپولیس تهران، میثم تقیان از استیل آذین، علی مرزبان از سپاهان نوین، کریم انصاری فرد از سایپا، احسان حاج صفی از سپاهان اصفهان و رضا حقیقی شاندیز از فار س نفراتی هستند که از 21/11/88 الی 28/11/88 در آنتالیا ترکیه تمرینات خود را زیر نظر غلامحسین پیروانی پیگیری می کنند.
منبع :هورا اسپرت
محمد زادمهر در مورد ديدار با فولاد و پيش بيني شكست استيل آذين عنوان كرد: از ديد من به عنوان سرپرست مسايل آن مسابقه تمام شده است و ديگر نبايد آن را پيگيري كنيم. ما با تيم حريف دست داديم و برد آنها را تبريك گفتيم. مهدويكيا هم كاملا حرفهاي با اخراجش برخورد كرد و حتي گفت اگر تنبيه بيشتري هم برايش درنظر بگيرند، ميپذيرد.
سرپرست تيم استيل آذين تاكيد كرد: تفاوتهاي زيادي بين فوتبال ايران و اروپا است.از نظر من بايد تمركز خود را بر روي بازي بعدي بگذاريم.ديگر نبايد مسايل مسابقه با فولاد را پيگيري كنيم.استيلي هم نقل قول يكي از اعضاي باشگاه را بيان كرده بود.
حميد استيلي روز گذشته گفته بود يكي از اعضاي فدراسيون شكست استيل آذين و اخراج مهدي مهدويكيا را در ديدار با فولاد پيش بيني كرده بود.
كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از بازديد از ورزشگاه باهنر اين ورزشگاه را براي ليگ قهرمانان آسيا تاييد كرد.
متن نامه AFC به شرح زير است:
"ما از فدراسيون فوتبال ايران و همكاري باشگاه در ارائه عكس هاي رنگي مورد تقاضاي ما و همچنين تضمين تكميل نوسازي استاديوم شهيد باهنر و ارتقاي نورافكن هاي استاديوم و پيوست تاييديه قبل از موعد ذكر شده،سپاسگزاريم.
خرسنديم به اطلاع شما و باشگاه مس كرمان برسانيم كه ما استاديوم شهيد باهنر كرمان را بعنوان وزشگاه خانگي شما براي بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا 2010 تاييد مي كنيم چون استاديوم شرايط ليگ قهرمانان آسيا 2010 را دارد.
ثبت قرارداد مهدی و مهدوی کیا و حضور او در این تیم باعث اعتراض چند تیم از جمله پیکان تهران شده است. اعتراض آنها به این مساله است که در این مورد قانون به طور یکسان برای همه رعایت نشده است
کامران صاحبپناه، مدیرعامل پیکان در این مورد می گوید: «من نمیدانم مهدویکیا بر اساس چه مدارکی مجوز بازی در لیگ برتر را کسب کرده است ولی پیش از عقد قرارداد این بازیکن،بارها شاهد مصاحبهها و اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر غیرقانونی بودن بازی وی برای استیل آذین بودیم اما به یکباره چه اتفاقی رخ داد که وی بدون هیچ مشکلی مجوز و کارت بازی در لیگ برتر را گرفت برای ما سئوال بزرگی بوده و قطعا پیگیر این موضوع از طریق کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا خواهیم بود و از حق خود هم نخواهیم گذشت.» وی ادامه میدهد: « اگر مهدوی کیا در تاریخ مقرر شده توسط فیفا قرارداد خود را با اینتراخت فرانکفورت فسخ کرده باشد که هیچ، اما اگر این بازیکن با تبصره فدراسیون اجازه بازی در لیگ ایران را کسب کرده باشد، بدون شک پیگیر موضوع بوده و از حقمان نمی گذریم. ما برای اینکه بدون مشکل قانونی بتوانیم مارسلو برزیلی استفاده کنیم او را با عقد قراردادی کوتاه مدت به تیم استقلال قزوین منتقل و دوباره به پیکان بازگرداندیم اما حرف من این است که فدراسیون فوتبال اگر موانع یا معذوریتهایی در قبال قانون دارد، باید آن را برای همه تیمها اعمال کند نه فقط برای یک تیم خاص.»
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ميثم بائو هافبك نفوذي اين تيم را به دليل بيانضباطي در اختيار مسوولان باشگاه گذاشت. به گزارش ايرنا و به نقل از پايگاه اطلاع رساني باشگاه فرهنگي پرسپوليس، به دنبال غيبت غير موجه ميثم بائو هافبك نفوذي پرسپوليس در تمرينات روز پنجشنبه هفته گذشته علي دايي اين تصميم را در خصوص وي اخذ كرده است.
اين درحالي است كه محمد منصوري ديگر هافبك تيم فوتبال پرسپوليس نيز در تمرينات روز پنجشنبه غيبت داشته اما وي با ارائه مدارك لازم توانسته دايي را قانع و از معرفي به كميته انضباطي رهايي يابد.
گفتني است،كميته انضباطي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس روز دوشنبه در خصوص بائو تشكيل جلسه خواهد داد.
بائو و منصوري به دستور كادر فني امروز صبح به طور جداگانه تمرين كردند.
منبع :
خبرگزاري جمهوري اسلامي
از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای هفتههای بیست و هشتم تا سیام مسابقات فوتبال لیگ برتر اعلام شد که براین اساس با توجه به تعطیلات ایام نوروز رقابتهای لیگ بین هفتههای بیست و نهم تا سیام 20 روز تعطیل خواهد بود.
برنامه دیدارهای لیگ برتر به شرح زیر است:
هفته بیست و هشتم
جمعه - 14/12/88
* استقلال اهواز - استقلال تهران، ساعت 14:45، ورزشگاه تختی اهواز
* پاس همدان - پیکان قزوین، ساعت 15، ورزشگاه قدس همدان
* ذوب آهن اصفهان - شاهین بوشهر، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
* تراکتورسازی تبریز - سپاهان اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز
* مس کرمان - مقاومت شهید سپاسی شیراز، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* پرسپولیس - فولاد خوزستان، ساعت 17:10، ورزشگاه آزادی تهران
شنبه - 15/12/88
* ابومسلم خراسان - ملوان بندرانزلی، ساعت 15، ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد
* استیل آذین تهران - سایپا کرج، ساعت 15:30، ورزشگاه راه آهن اکباتان تهران
* صبای قم - راه آهن شهرری، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
هفته بیست و نهم
جمعه - 21/12/88
* ملوان بندرانزلی - پرسپولیس، ساعت 15، ورزشگاه تختی بندرانزلی
* مقاومت شهیدسپاسی شیراز - استقلال اهواز، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
* پیکان قزوین - صبای قم، ساعت 15:45، ورزشگاه شهیدرجایی قزوین
* سایپا کرج - ابومسلم خراسان، ساعت 15:45، ورزشگاه انقلاب کرج
شنبه - 22/12/88
* تراکتورسازی تبریز - استیل آذین تهران، ساعت 15:45، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
یکشنبه - 23/12/88
* سپاهان اصفهان - شاهین بوشهر، ساعت 14:30، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
* راه آهن شهرری - ذوب آهن اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه راه آهن اکباتان تهران
* فولاد خوزستان - مس کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه تختی اهواز
* استقلال تهران - پاس همدان، ساعت 16:30، ورزشگاه آزادی تهران
هفته سیام
شنبه - 14/1/89
* استیل آذین تهران - سپاهان اصفهان، ساعت 16:45، ورزشگاه راه آهن اکباتان تهران
* مس کرمان - ملوان بندرانزلی، ساعت 17، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* پرسپولیس - سایپا کرج، ساعت 18:45، ورزشگاه آزادی تهران
یکشنبه - 15/1/89
* ذوب آهن اصفهان - پیکان قزوین، ساعت 16:45، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر
* پاس همدان - مقاومت شهید سپاسی شیراز، ساعت 16:45، ورزشگاه قدس همدان
* ابومسلم خراسان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 16:45، ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد
* استقلال اهواز - فولاد خوزستان، ساعت 18:45، ورزشگاه تختی اهواز
* شاهین بوشهر - راه آهن شهرری، ساعت 18:45، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
* صبای قم - استقلال تهران، ساعت 18:45، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
منبع :ایسنا
اهواز- معاون باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال اهواز گفت: محمد احمد زاده سرمربي جديد تيم فوتبال اين باشگاه عصر شنبه به بازيكنان اين تيم معرفي و از فردا فعاليت رسمي خود را درادامه مسابقات ليگ برتر باشگاههاي ايران، شروع ميكند. عبدالحميد رمضاني در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت: به همين منظور جلسه معارفه احمد زاده با بازيكنان در ساختمان اين باشگاه برگزار شد.
دراين جلسه مديرعامل باشگاه استقلال اهواز ضمن معرفي سرمربي جديد و بيان گوشههايي از تواناييهاي وي، از بازيكنان خواست در تمرينات برنامههايي را كه سرمربي ارايه ميدهد به خوبي اجرا كنند.
شهرام شفيع زاده افزود: تيم فوتبال استقلال اهواز از لحاظ امتياز در جدول در موقعيت مناسبي قرار ندارد لذا براي رهايي از اين وضعيت بايد تلاش و كوشش زيادي ازسوي بازيكنان و كادرفني بكار گرفته شود.
همچنين احمدزاده برخي شيوههاي كاري خود رابيان كرد و از بازيكنان خواست براي رسيدن به موفقيت نهايت همكاري را با كادرفني و دست اندركاران تيم داشته باشند.
رمضاني گفت: در كادرفني حبيب خدريان، صلاحالدين اونق و يك مربي جديد ديگر احمد زاده را كمك خواهند كرد.
وي قرارداد احمدزاده را تا پايان ليگ نهم اعلام كرد و افزود: اين قرارداد احتمالا فردا درهيات فوتبال خوزستان به ثبت خواهد رسيد.
اين سومين سرمربي است كه ازابتداي فصل جاري ليگ برتر تاكنون تيم استقلال اهواز به خود ديده است .
تيم فوتبال استقلال اهواز هم اكنون با ۲۸امتياز در مكان هفدهم ليگ برتر باشگاههاي ايران قراردارد
منبع: خبرگزاري جمهوري اسلامي
محمود سيف الحسيني در مورد وضعيت تيم مس و رضايت از اين شرايط گفت: اگر از شرايط تيم راضي نباشم هم مجبورم تحمل كنم. آبروي تمام افراد در ميان است.البته تيم با بدشانسي هم مواجه شده است. مصدوميت ادينهو يكي از اين بدشانسيهاست.
وي در مورد شايعه مذاكره باشگاه مس با بيژن ذوالفقارنسب و جلال طالبي براي قبول سرمربيگري اين تيم گفت: من در جريان اين مسايل نيستم و امروز صبح هم كه با نژادزماني مديرعامل باشگاه صحبت كردم ايشان مطلبي به من نگفت. در حال حاضر در تهران حضور دارم و مديرعامل باشگاه نيز روز آينده براي انجام كارهاي اجرايي به تهران خواهد آمد.
تيم مس كرمان اكنون با 28 امتياز در مكان شانزدهم جدول و در خطر سقوط به دسته اول است.اين تيم يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسياست.لوكا بوناچيچ سرمربي تيم براي مرخصي به كشورش بازگشته است.
منبع:پارس فوتبال
در حالي كه طبق معمول بازيكنان و كادر فني تيم استقلال امروز دقايقي قبل از شروع تمرين در محل تمرين حاضر شده بودند اما با ممانعت مسئولان ورزشگاه دستگردي براي ورود روبرو شدند.
مسئولان ورزشگاه دستگردي به دليل پاس نشدن چك باشگاه حاضر نبودند بازيكنان را به داخل ورزشگاه راه دهند اما دقايقي بعد با وساطت غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال مسئولان ورزشگاه آبيپوشان را راه دادند.
بازيكنان و كادرفني اين تيم 15 دقيقه بيرون ورزشگاه معطل بودند تا بتوانند به داخل ورزشگاه بروند
صمد مرفاوى سرمربى استقلال تهران بعد از باخت تلخ در دربى ۶۸ ، از عملكرد سعيد مظفرى زاده به شدت انتقاد كرد و او را به هيچ وجه در حد قضاوت در اين بازى حساس ندانست. حرف هاى صمد هم حالا با واكنش داور اين ديدار همراه است.مظفرى زاده طى گفت وگويى در خصوص انتقادات مطرح شده از سوى مرفاوى گفت: در وهله اول خدا را شكر مى كنم كه با تيم داورى ، قضاوت خوبى را ارائه داديم و بعد از مسابقه ناظر و كارشناسان داورى نيز رضايت كامل را از نحوه قضاوت مان ابراز نمودند. من به حرف هاى مرفاوى احترام مى گذارم و به هرحال هر كسى در بيان نظراتش آزاد است اما فكر مى كنم از شعارتماشاگران استقلال معلوم بود كه آنها از داور راضى هستند و نحوه شعارشان به گونه اى بود كه عامل شكست تيمشان را شخص ديگرى جز داور مى دانستند.وى در رابطه با انتقادات مربيان از داوران گفت: انتقاد از داوران در فوتبال ما عادى شده و اگر مربى در پايان يك بازى از داورى انتقاد نكند، جاى تعجب است چون همانگونه كه گفتيم تقريبا مربيان، خصوصا مربيان تيم هاى بازنده از داورى انتقاد مى كنند. به نظر من فدراسيون و كميته انضباطى با حل اين مشكل بايد داوران را كمك كنند.مظفرى زاده تصريح كرد: خوشحالم كه پس از ۲ قضاوت قبلى محسن تركى، من هم توانستم به عنوان يك داور ايرانى قضاوت قابل قبولى را ارائه دهم و وظيفه و دين خودم را به جامعه داورى ادا كنم. به اعتقاد من؛ داوران ايرانى سرآمد داوران آسيا هستند به گونه اى كه حالا ۴ داور ايرانى در جام باشگاه هاى آسيا سوت خواهند زد كه اين موضوع افتخارى براى داوران ايرانى و فوتبال ايران به شمار مى رود.داور دربى ۶۸ در پايان در مورد نحوه گزينش خود براى دربى در حالى كه مسعود مرادى نيز ديگر گزينه مد نظر كميته داوران براى دربى بود خاطرنشان ساخت: به رسم وظيفه و سابقه بيشتر مسعود مرادى در امر داورى، قبل از قضاوت در دربى از او رخصت گرفتم چون به هرحال مرادى داور بزرگى در فوتبال ايران محسوب مى شود. من وظيفه داشتم كه از اوپس از انتخاب شدن براى دربى اجازه بگيرم
بهتره بره تو همون شموشک نوشهرش بازی کنه با اون بازی مزخرفش!:2: حیف شماره 10 تیم که دست اینه !
این صمدخان هنوز نمیدونه اشکال از خودشه و همیشه داور رو مقصر میدونه یکی نیست اونو از استقلال بکنه بیرون.
فقط ژنرال
حال میکنم برای خداداد که واقعیتهای فوتبال رو میگه!!!
نقل قول:
ولی حیف که یک بی شخصیت درجه یکه
+++نقل قول:
ولی حیف که یک بی شخصیت درجه یکه
جالبه که خداد عزیزی _ مایلی کهن نماد کامل بی شخصیتی هستند اما همش دارن دیگران رو به به دوپینگ و بی شخصیتی متهم میکنند .
همه ورزش ها رو دارن کثیف میکنن.
موافقم این چند وقته خیلی افت کرده برای هر کسی پیش میادنقل قول:
بهتره بره تو همون شموشک نوشهرش بازی کنه با اون بازی مزخرفش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف شماره 10 تیم که دست اینه !
این بازو بند رو باید انداخت تو وایتکس به مدت یه هفته:دی
دیگه چه فرقی میکنه منبعش چی باشه این همه زحمت بکش بگرد خبر بگذار اینم دست مزدم یک طوری شده که خبر میگذارم پستم زیاد نمیشهنقل قول:
البته منبع که نداره ، ولی اینم از تاثیرات مثبت نود و فردوسی پور و کریم!
موافقم که الوده ترین ورزش داره فوتبال میشهنقل قول:
همه ورزش ها رو دارن کثیف میکنن.
باید دید وضع مالی طرف چطوریهنقل قول:
اگه این ماشین تنها ماشینشون باشه که شک نکن آدمه ..... :31:
ببخشید اشتباه کردم من اصلا حالم خوب نیست ببخشید معذرت میخوام
اصلا از اون اولش هم بيخود اومد پرسپوليس . سالي يه تيم عوض مي كنه .
حرفهاي يه عده اصلا ارزش خوندن و . . . رو نداره خودشون هم نمي دونن چي ميگن فقط مي خوان يه پستي داده باشن.
شصت وهشتمین شهرآورد پایتخت یک برنده داشت و درست پس از شش تساوی ملال آور1-1در مسابقات قبلی تیم های استقلال و پرسپولیس بالاخره یخ این بازی با برتری سرخپوشان آب شد.
هادی نوروزی و کریم باقری برای پرسپولیس و فرهاد مجیدی برای استقلال گلزنی کردند.یکی از حواشی ناراحت کننده این بازی درگیری علیرضا حقیقی و شیث رضایی در جلوی دیدگان میلیون ها بیننده تلویزیونی بود که بلا فاصله با واکنش کمیته انضباطی مواجه شد و این دو بازیکن علاوه بر جرایم نقدی به ترتیب با3و یک جلسه محرومیت روبرو شدند.پرسپولیس با کسب این پیروزی با 43 امتیاز به تنهایی در رده سوم جدول رده بندی جای گرفت و آبیپوشان با همان 40امتیاز و با یک رده سقوط در جایگاه چهارم قرار گرفتند.اما هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال با پیروزی خیره کننده 5-1شاگردان قلعه نوعی در مقابل تیم مایلی کهن همراه بود تا بدین ترتیب سپاهان با کسب52امتیاز از 25 بازی موقعیت خود را در صدر جدول مستحکم کند،این در حالی بود که توقف ذوب آهن در زمین صبای قم دیگر تیم اصفهانی را با 46 امتیاز از 26 مسابقه همچنان در مکان دوم جدول قرار داد.در انتهای جدول هم مس کرمان و استقلال اهواز با 28امتیاز شانزدهم و هفدهم و ابومسلم با 21امتیاز در قعر جدول قرار دارند.
در جدول گلزنان لیگ برتر تا پایان این هفته عماد رضا با دو گلی که در درون دروازه سایپا جای داد با 16 گل زده صدر نشین است.برای شنیدن و دانلود صوت مورد نظر به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.کد:http://www.iranseda.ir/FullItem/?g=597738
واقعاً که
واسه رونالدو هم بود همچین کاری نمی کردم، چه برسه به کریم
کلا ما ایرانی ها خوب جو گیر میشیم
ديروز حبيب كاشاني به فدراسيون فوتبال نامه نوشت و در آن تقاضا كرد پاداش پيروزي در شهرآورد شصت و هشتم، طبق قول داده شده از سوي علي كفاشيان رئيس فدراسيون، بلافاصله به حساب باشگاه پرسپوليس واريز شود.
اما گويا تنها خود علي كفاشيان از وعده اين پاداش با خبر بود، چون وقتي ديروز با عزيزالله محمدي ، رئيس سازمان ليگ حرفهاي تماس گرفتيم تا پيرامون چند و چون اين پاداش اطلاعرساني كنيم، وي از اين مساله ابراز بياطلاعي كرد و گفت كه چيزي در اين ارتباط نشنيده است.
بر اين مبنا با رئيس فدراسيون تماس گرفتيم تا اصل ماجرا را از خود وي جويا شويم. آخر وقتي حبيب كاشاني در مقام مشاور ارشد علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني و سرپرست باشگاه پيروزي (پرسپوليس) نامهاي به فدراسيون ميزند و خواستار دريافت جايزه پيروزي در دربي ميشود، نميتوان تصور كرد كه وي همينطوري به صورت ذهني نامهاي را به فدراسيون زده باشد. موضوعي كه كفاشيان نيز آن را تاييد كرده و ميگويد: هنوز نامه كاشاني در اين ارتباط را دريافت نكرده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه مبلغ اين جايزه چقدر است، لبخندي زده و ميافزايد: اول اجازه بدهيد اين نامه بدستمان برسد و بعد تصميم بگيريم كه چقدر را بعنوان پاداش برد دربي به پرسپوليس اختصاص دهيم.
به كفاشيان ميگوييم اما گويا بايد مبلغ اين پاداش زياد و قابل توجه باشد كه بلافاصله سرپرست باشگاه به فدراسيون نامه ميزند تا با واريز شدن مبلغ وعده داده شده، مشكلي از مشكلات انبوه سرخها به لحاظ مالي حل شود. وي باز هم ميخندد و ميگويد: قول ما بيشتر جنبه انگيزشي داشت و الان نيز اگر پاداشي را به پرسپوليس اختصاص دهيم اين پاداش بيشتر جنبه معنوي دارد تا مادي.
وي در عين حال راجع به چگونگي در نظر گرفتن اين پاداش، چنين توضيح داد: دو، سه روز قبل از دربي، مديران دو باشگاه پرسپوليس و استقلال را از تصميم خود با خبر كردم و الان نيز سر حرف خود هستم.
رئيس فدراسيون فوتبال در عين حال در پاسخ به اين سوال كه دستيار ايراني افشين قطبي در تيم ملي چه زمان معرفي خواهد شد، چنين توضيح ميدهد: قطبي راجع به انتخاب دستيار ايرانياش و معرفي وي به فدراسيون اختيار تام دارد و چنين نيست كه ما نظر خود را به وي تحميل كنيم. فكر ميكنم كه قطبي بعد از تعطيلات پيش روي و تا هفته آينده، دستيار ايراني مورد نظر خود را به فدراسيون معرفي كند.
کجای دنیا فدراسیون برای برد توی یک بازی داخلی به تیم هدیه میده؟؟؟منظورشون از این کار چی بوده؟که بازی مساوی نشه؟
كفاشيان فرشته الهي ميشود :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كفاشيان: پاداش ما جنبه معنوي دارد
بازیکن نیست که