امید جان شوخی کردم جدی نگیریا :n02:
یک راه دیکه هم به ذدهنم میسه بریم ماشین حاوی مدیر عاملو با RPG بزنیم:n02::n02:
ولی خدایییش داشتم تو تاپیک سایر شهر ها گشت میزدم به جز قم هیچ جا به دزدی اینا نبودن!
Printable View
امید جان شوخی کردم جدی نگیریا :n02:
یک راه دیکه هم به ذدهنم میسه بریم ماشین حاوی مدیر عاملو با RPG بزنیم:n02::n02:
ولی خدایییش داشتم تو تاپیک سایر شهر ها گشت میزدم به جز قم هیچ جا به دزدی اینا نبودن!
سایت گلد نت کی درست میشه؟
من که این هفته ایی که بیاد رو هم مهلت میدم به مخابرات ( همون طور که م.ج گفـتـــ که اوضاع درست میشه )
اگر هم درست نشد یکــ وکیل حقوقی سراغ دارم ( قبلا هم باهاش صحبت کردم راجع این قضیه و گفته خیلی راحت میشه حقمون رو ازشون گرفت ) و میرم از مخابرات شکایت میکنم .
تمام مدارک و ضررهایی هم که بهم زدند رو دارم . ( این شرکت کوفتی مخابرات هر چقدر هم که کله گنده باشه ولی راحت میشه شاخ هاشو شکست )
فوقش کارم اینجا باز هم نتیجه نداد میرم تهران . اونجا دیگه وقتی برگردم با نامه ی اخراج خیلی ها برمیگردم .
خلاصه مخابرات خودم شخصا یه هفته به مهلت میدم . حواست رو جمع کن .
حالا ببین کی گفتم .
تایید میشهنقل قول:
سامانه کلا مصرف رو 30-20% بیشتر نشون میده
البته فکر کنم به خاطر اینه که آپلود ها رو جداگانه حساب نمیکنه
آپلود رو 0 نشون میده دانلود رو بالاتر
دیشب تا صب فقط 500 مگ گرفته. ساعت 2:20 قطع شده بدون وصل مجدد در صورتی که تنظیماتم همیشه روی حداکثر شماره گیری مجدده. مال شماها چطور بوده؟
من سایت های دانشگاه فردوسی و آزاد برام باز نمیشد و با چیز- شکن باز میشد مشکل از منظقممون بود و 2020 هم ماشالا خیلی اپراتوراشون حالیشونه و علمشون زیاده نتیجه نگرفتیم منم که هر موقع زنگ میزنم اونجا حسابی دعوام میشه باهاشون خودم رفتم مخابرات منطقه و مشکل از منطقممون بود ولی هنوز سایت 2020 و 2030 گلدنت باز نمیشه از روی تلفن گویاش حجم باقی ماندمو میفهمم
جالبه مخابرات منظقممون و خود 2020 از این مشکل خبر نداشتن من رفتم به یارو گفتم
بابا اینا اینقدر گاون که خدا میدونه نمیتونن یک سامانه درست حسابی بزارن البته احتمال میدم که نمیخام سامانه سروسامون بگیره!
من که هر چند وقت یه بار اینجا سر میزنم به این امید که شاید خبر خوشی بشنویم ، ولی انگار ملک جعفرخان اینجارو زیاد جدی نگرفته.
باید بهش یه اولتیماتوم داد :n24:
این سامانه 2020 ظاهرن درست شده خوشبختانه حجمه من درسته.سرعته وبگردیم خیلی خوب شده.:n13:
والا واسه ما که هنوز باز نمیشه چه با 2020 چه با 2030 (DNS رو هم خیلی وقته عوض کردم...)نقل قول:
کلا ping هم که بهش میزنم(چه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جواب برنمی گرده!!(تا دیشب پینگ میزدم reply میداد،ولی با اون IP که میداد هم سایت باز نمیشد...امشب پینگ میکنم،replay نمیده واسه من و کلا میگه هاست یافت نشد!)
ولی سرعت وبگردی همونطور که گفتید بهتر شده...
سلام.دوستان گلم چه شرکتی غیر از مخابرات پیشنهاد میکنید؟
بازم طلایی نود. اینم هفته جدید ا ادامه دروغگویی، بد قولی، کم فروشی دزدهایی که (حداقل) یک سال کم فروشی میکنن.
نقل قول:
باز خوبه مال تو 90 هست سرعت من که 35
همیشه چند تا لینک با هم میزارم و همیشه لینکام داخلین.
مال من که روزانه و شبانه هردوش یه بو میده !
سرعت 90 طلایی
مسخرشو در اوردن کاشکی فیکس رو 90 باشه بدبختی اینه که ثابت هم نیس
90 میشه بعد میشه 10 بعد میشه 5کیلوبایت دوباره 90
دم وایمکس ایرانسل گرم دوستم 512 گرفته چه شبانه چه روزانه رو 62 نمیاد پایین نه میره بالا فیکس فیکس
از صحبت های مهندس فهمیدم که ایشون پهنای باند کافی برای روزانه خریدن و این مشکل کم سرعت شدن اینترنت در شب بهشون مربوط نیست.یعنی به خاطر اینکه شب سرعت میاد پایین نمی تونن که پهنای باند بخرند و برای روز پهنای باند کافی خریداری شده.
به مهندس میگفتی خسته نشی.اخه تو که مدیر عاملی به تو مربوظ نیس پس به کی مربوطه؟؟؟؟نقل قول:
حتما به رفتگر سر کوچمون مربوطه. کی پهنای باند خواست همون سرعتی که تو قرارداد قید شده 2 مگابیت رو بدن .سرعت دانلودمون 250 بشه واسه هفت پشتمون کافیه.پهنای باند پیشکشش باشه.
کل دانلود دیشبم 411.2 MB با طرح طلایی
خسته شدم از این همه شعر شنیدن
عزیز دلم خود مهندس قبول کرد که محدودیت گذاشتن رو شبانه وگفت باید طرحی مثل طلایی با طرح پایین ترفرق داشته باشه چون داره پول بیشتری می ده قرار شد دوهفته حداکثرحل شه که دیگه هیچ خبری ازایشون نشدنقل قول:
دیگه عالم وادم می دونن این محدودیتن راس ساعت 1 هیچ ربطی به پهنای باند نداره یعنی اینا خودشون می یان دومگ طلایی رو می کنند 8. یک مگ
پهنای باند وقتی کم می یاد که مثلا تو دوساعت اول با 100الی 150دان می کنی ازساعت 3 بعبعد هم برمی گشت رو سرعت واقعی این یعنی کمبود پهنای باند تو دوساعت اول
اینا رو خودشون خیلی خوب اینجا فهمیدن اما اینکه شما چی ازایشون پرسیدی و ایشون چی گفتن رو دیگه نمی دونم
من باش که تازه میخوستم شبانه بگیرم!!پس ازحرفایه ایشون میشه اینجوری استنباط کرد که تا این طرح مودمه رایگان یکساله نشه سرعت فرقی نخواهدکرد.نقل قول:
شماره ملك چند بود ؟
09151150001
امید اگه زنگ زدی برای این محدودیت حتما ازش بپرس بگو چرا امدی الکی قول دادی و رفتی
آخه من ميگم مخابرات كه عين اين شركت هاي خصوصي كه نيست كه بگه به درك . هميني كه هست . ميخوان بخوان . نميخوان نخوان .
مال خودمه . اصلا هميني كه هست . برو از يك جاي ديگه بگير.
مخابرات حق نداره اين حرف رو بزنه .
مخابرات لااقل يه جورايي ماله دولت هستش . ( حالا چند درصدش رو نميدونم ) دولت هم ماله مردمه .
كلي هم مشترك داره مخابرات .
بايد به كاربران خودش بهترين خدمات رو بده + بهترين پشتيباني .
اگر نميتونه خوب بايد مديرانش رو عوض كرد تا ببينند اونا ميتونند يا نه اون وقت .
اگر هم بودجه ندارند خوب برند تقاضاي بودجه بكنند . اين سرويس هاي اينا كه صد در صد همش سوده . مفته كه خدمات نميدند .
مثلا شما شهرداري رو نگاه كنيد . خدا پدر ومادرشون رو بيامرزه . با همون بودجه اندكشون و خلاصه مقداري كه از مردم گرفته ميشه ( دقيق اين موضوع رو نميدونم ) ولي باور كنيد يه قرون پولشون رو فكر نكنم بخوان حروم مالي كنند. خودتون فضاي شهر رو ميبيند . چه زحمتي داره ميكشه اين شهرداري خداييش.
حسابش رو بكنيد يكم بخواد از اين كارهاي مخابرات انجام بده . روز بعدش ملت ميرند ساختمون شهرداري رو با C4 منفجر ميكنند .
خلاصا اينكه اين مخابرات كوفتي وظيفه اش اينه كه خدمات بده . اونم با كيفيت خوب و رضايت مردم . ( هر چند اون مردم دارند پول ميدند . پس يه چيزي از حق وظيفه شون هم بايد بالاتر باشه )
جدا از اين كه اين خدمات جزو حقوق شهروندي و جامعه است و بايد اولويت داشته باشد .
خداییش من از مخابرات راضیم شبی 2 گیگ به راحتی میگیرم از وقتی سرعت محدود شده دیگه از 90 کمتر نمیشه.
تنها مشکلی که دارم همین دز دیهاست.
دوست عزیز شاید برای شما که ازاول طرح رو به اسم یک مگ گرفتین راضی کننده باشه سرعت 90اونم احتمال زیاد ازسرورهای ایراننقل قول:
.لی من وامثال من پول دومگ رو دادیم وقراربوده دومگ تحویل بدن واگرنه بنده هم می رفتم همون ماهی 10تومان رو می گرغتم یا ازیک حراب شده دیگه می گرفتم
آقاي محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون يك باري كه من زنگ زدم به پشتياني بله يادم هست .
بعد از 3 سال كه توي مخابرات هستم عين اون روز نديده بودم . نه از نظر سرعت بلكه از نظر كيفيت و پينگ . اون روز كلي توي بازي آنلاين لذت بردم .
بعد من كه تعجب كرده بودم از اوضاع خوب گفتم برم ازشون تشكر بكنم شايد همين رو هميشگي كردند . اونم كي . فكر كنم 5 يا 6 ماهه پيش . يادم نيست دقيقا .
اون آدم بيكاري كه بهت پ خ داده رو هم خودم ميدونم كي بوده .
همون موقع كه من توي 7503 هم كه مشخصه زنگ زدم و با ملك ج صحبت كردم و گفتم خودش بيا تاپيك رو ببينه .
البته قبلش هم پست شماره 7505 رو نوشتم .
دوستان
درگیریهای شخصی و مشکلات شخصی و اختلاف نظر و عقیده رو لطفا در تاپیک مطرح نکنید ، اینجا نظر دادن برای همه آزاده به شرطی که قانونی رو زیر پا نگذاره ( به کسی توهین نشه ، لفظ نامناسبی بکار برده نشه و ... ) .
یکی پیدا میشه از مخابرات راضیه ، خب چه خوب ما هم براش آرزوی موفقیت میکنیم .
یکی هم پیدا میشه از مخابرات ناراضیه یا مشکلی داره ، مشکلشو مطرح میکنه اونایی که میدونن راهنماییش میکنن و مشکل حل میشه .
دیگه توهین و حاشیه و شیطنت برای چیه ؟
لطفا این بحثها همینجا تموم بشه ، در مورد این پست هم صحبتی بود یا اعتراض و انتقادی ، از انجمن انتقادات / پیشنهادات استفاده کنید .
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری همه
با سلام
طی تذکر هایی که قبلا داده شده و تعدادی از کاربرا قوانین رو رعایت نکردن
متاسفانه تاپیک بسته شد
در حال حاضر تیم مدیریت تصمیم به بازگشایی مجدد تاپیک گرفت
از دوستان خواهش می کنم
به قوانین توجه داشته باشن تا دوباره تاپیک بسته نشه
و شاهد پاک شدن پست های کاربران نباشیم
با تشکر
دوستان من بابک داریم باهم برنامه میچینیم واسه یه بار دیگه حضوری رفتن و شام آخر .
واسه چهارشنبه انشا...
هر کی مایل هست یه قدمی برداره بهم پ خ کنه واسه اطلاعات بیشتر .
ممنون .
بازم سرعت طرح طلایی "زیر" نوده. اقایون معتقد به شعاری که در سایتشون نوشتن: "پاک باش و خدمتگزار:n08:"،خوش قول، درستکار،خداشناس،پیغمبرشنا س،حلال خور،کم نفروش.....هم که فقط "حرف" زدند و رفتند. بیچاره ما طرح کمپینی ها وطلایی ها پول طلایی دادیم سرعت زیر برنزی.
باز خوبه سرعت شما ها زیر 90 هست برا من زیر 10 هست نهایت که سرعتم خوب بشه میاد رو 7 کیلو از سرور خارجیم هست یعنی فک کنم با این که شاتل سرعت سرور خارجی منو محدود کرده ولی هرجی باشه فیکس 7 کیلو رو میده این که الان نهایت زورش 7 کیلو عه بیشتر رو 2-5 کیلو میچرخه البته به بایتم سرعتم رسیده :n02:
ملک جعفریان بگم خدا چیکارت کنه
سرعتم 7کیلوبایت با طرح طلایی از سافت گذر
بخدا خسته شدم 396 هزلرتوومن پول بی زبون دادم به این مخابرات واسه طرح طلایی
تو این چند هفته هیچی نتونستم دانلود کنم دیشب 400 مگ دانلود داشتم.یه زمانی شبی 3.5گیگ دانلود داشتم الان کارم به 300و 400 مگ رسیده
الانم سرعتم شده 3 کیلوبایت.با ریست کردن مودم خاموش کردن مودم با دیس کانک کردن هم اب از اب تکون نمیخوره
دوستان تا 4شنبه صبر کنید خدای نکرده اگه به همین روال بود منم میام عاجزانه خواهش میکنم بقیه دوستان هم بیاین
میانگین تا الان پنجاه. با قطع شدنهای مکرر.
حالا که می بینم اینجوریه منظور همه سرعت ها پایین طلایی بزارین یه چیزی بگم
دوستان ای پی 2.180.4. (عدد چهارمی مهم نیست) به هر کی تعلق بگیره سرعتش میپره اسمون فقط باید شونصد بار قطع و صل بشین تا شاید به شما تعلق بگیره
این هم از طرف من به شما کاربرهای مظلوم در مقابل مخابرات نامرد
منظورت اینه الان نهایت سرعت رو داری ؟ 256 تا سرعت داری یا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
256 به سختی ولی حداقل زیر 136 تا نمی یاد
ولی مخابرات به صورت برنامه ریزی شده هر ساعت یه دیسکنکت میزنه ای پی عوض میشه منو به زحمت میندازه
این مخابرات هم آدم رو پیر میکنه و هم از خواب و زندگی میندازه .نقل قول:
سلام دوستان
از دیشب یکی از خط های من قطع شده و مشخصات خط هم عوض شده
منظورم down stream و up stream هستش
دیشب که جوابه درست حسابی ندادند ولی امروز که زنگ زدم پشتیبانه گفت دارن پورت های قسمت کافو های نوری اون خط رو عوض می کنند
خدا کنه مثله خط دیگه که تو روز 250 میده اینم اون جوری بشه
سلام
سامانه باز نمیشه چرا؟؟
ادرسش عوض شده؟