تو اخبار اعلام کرد کسایی که خودشون رو معرفی کنن فکر کنم تا برج 3 سال دیگه 3 ماه سنواتشون بخشیده میشه؟ :31:
Printable View
تو اخبار اعلام کرد کسایی که خودشون رو معرفی کنن فکر کنم تا برج 3 سال دیگه 3 ماه سنواتشون بخشیده میشه؟ :31:
با سلام
پایه خدمتی 1/6/90 هستم. سه ماه سنواتیم بخشیده شد. اما بعد از آموزش 6 روز با تأخیر خودمو به یگان معرفی کرد.میگن بالای 5 روز نهست 3سنواتی بخشیده نمیشه. آیا این درسته؟ تو رو خدا جواب بدید.
دوستان جواب سوال من چی شد؟نقل قول:
سلام
بچه ها امروز بعد از یک هفته دویدن تونستم همه ی کارها رو انجام بدم
حساب بانکی رو هم بالاخره تونستم باز کنم. بعدش مدارک رو بردم پلیس +10 یارو گفت باید بری گروه خونیت رو بگیری و بیاری.
رفتم یه درمانگاه پیدا کردم گروه خونی رو گرفتم و سریع بردم پیشش گفت امروز نمیرسم برو فردا صبح بیار. بهش گفتم جون هرکی دوست داری علافم نکن کارم رو راه بنداز گفت پس مدارکت رو بزار خودم انجام میدم بعدا زنگ میزنم بیا رسید بگیر.
بچه ها اشکالی نداره همه ی مدارکم رو گذاشتم اونجا و رسید نداد بهم؟
حالا تقریبا 10 روز طول میکشه برگ سبز اول بیاد دم خونه درسته؟
از کی میتونم برم دنبال کار های ادامه تحصیلم؟ رسید رو که از پلیس+10 گرفتم میتونم برم دنبالش یا برگ سبز اومد باید برم یا باید اعزام بشم بعد اقدام کنم برای ادامه تحصیل؟
بچه ها واقعا از همتون ممنونم
تو این مدت خیلی بهم کمک کردید و خیلی چیز ها ازتون یاد گرفتم.
امیدوارم هرجا هستید موفق و شاد باشید
ممنون از همگی
دوستان من اگه برم سربازي شهر خودم بيفتم بعد از ظهرا ميتونم بيام خونه تا صبح روز بعد؟
نقل قول:
اگه لیسانس باشی بله؟اونم ارتش چو ارتش اینجوری بود لیسانس به بالا 7 حضور 1:30 خروج.
اگه سرباز صفر یا سرجوخه باشی عمرا:21: چون هم با ید نگهبانی بدی هم اشخوری:27:
پس خدمت تو فکر خونه ناش تو فکر این باش که زود بری و تموم کنی راحت بشی.
من شهر خودم بودم 6 ماه اولش که نگهبانی زیاد بود شاید هفته ای 1 بار یا اگه حال بدن حسای هفته ای 2 بار.
اما از وقتی که منشی شدم دیگه دست خودم ود کی رم خونه و کی نرم.
بی ادبیه ببخشید ولی از ساعت 7 تا 3:30 بعد از ظهر زور بالا سرم ود ک و ن م پ ا ر ه میشد.جنگ اعصاب فقط داشتم با این خدمت.
خدایا شکرت راحت شدیم :21::31:
برای لیسانس ها هم 20 روزه ؟ یا دوماه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورش مرخصی بود ، نه کل دورهنقل قول:
مدت دوره کد هم مثل آموزش اولیه 2 ماه هست برای همه
سلام
بچه ها یه اتفاق عجیب برام افتاده امروز
صبح از پلیس +10 زنگ زدن گفتن بیا رسیدت رو بگیر
رفتم اونجا کا رهاشو کردم 8 هزار تومن هم ازم گرفتن.
بعدش یارو کپی مدارک رو برداشت و اصلشون رو بهم داد و گفت برو فردا بیا برگ سبزت رو بگیر
19 اسفند اعزامی !!!!!!؟؟؟؟
گفتم فردا بیام برگ سبز رو بگیرم 19 اسفند اعزامم ؟ گفت اره !!!!! گفتم مگه 10 /15 روز طول نمیکشه برگ سبز بیاد گفت نه......
بچه ها خیلی نگران شدم .مگه میشه همچین چیزی؟
بعدشم گفت از خدات باشه قبل عید بیفتی چون امکان داره از 91 بشه 24 ماه.
من الان پست کردم اگر بعد عید بیفتم مگه با قانون الان حساب نمیشه؟
خواهشا رود تر راهنمائی کنید خیلی استرس گرفتم
اساتید اگه میشه جواب منم بدین...:11:
من 53 روز از دوره اموزشی رو گذروندم(نیروی زمینی ارتش) و به خاطر قبولی دانشگاه قبل از اینکه دوره 56 روز تموم بشه تسویه کردم و برگشتم.حالا درسم تموم شده(قبلا فوق دیپلم بودم و الان لیسانس) و میخوام دوباره دفترچه پست کنم،2 تا سوال داشتم:
1-من تجدید دوره اموزشی میشم؟؟؟:41:
2-من همون جای قبلی میافتم و یا جای دیگه اما باز هم ارتش؟:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ج 1 : آره فک کنم چون مدرک پایان دوره آموزشی رو نگرفتی فک کنم مجددا باید آموزشی رو بگذرونی ولی اون 53 روز سابقه خدمتیت حساب میشه، من شنیدم از سال دیگه اونایی که خدمت قبلین و حتی آموزشی رو کاملم گذروندن بایستی مجدد کل دوره ی آموزشی رو بگذرونن ....
ج 2 : چون سابقه خدمت قبلیت در ارتش بوده در همون ارتش ادامه خدمتتو باید بگذرونی، ولی پادگان آموزشی ممکنه فرق بکنه .....
بله کاملا صحیح هست..شما به خاطر این اشتباه باید 3ماه سنوات رو تحمل کنیدنقل قول:
طبق قانون جدید تمام کسانی که در حال خدمت هستن شامل بخشیدگی 3 ماه سنوات هستن و اگر هم اضافه خدمت خورده باشن تا تاریخ 22 بهمن 90, 3/2 اون بخشیده میشه ( از طرف ستادکل نیروهای مسلح )
سلام
یکی از دوستانم دچار افزایش فشارخون می باشد . می خواستم بدونم که قانونی برای معافیت این افراد وجود داره
درود
کمک فوری
دوستان از مرکز آموزش زیر کسی اطلاعاتی داره ؟ بطور کلی چه جوریه ؟
كهريزك تهران ارتش مرکز آموزش دژبان
تک فرزند و تک پسر میتونه معافیت دائم بگیره؟:46:
نقل قول:
با چه مدرکی شما رفتی؟
کهریزک آموزش دژبانی یکم سخت که هست( کلا دژبانی)
همش نگهبانی و قدرت بدنی بالا!
احتمالا میری زیر نظر دژبان مرکز!
هرچی باشه بازم من میگم ارتش با تمام سختی هایی که داره ، خوبه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وبلاگ اختصاصا به معافیت کفالت می پردازد
دوستان پست ما رو هم در بالای همین صفحه یه نگاه بندازن لطفا
یه سئوال کلیشه ای 91 میشه 24 ماه؟
یه سری مریضی ها با تمام سختی هایی که داره امکان معاف شدنش متفاوت هست. شما آزمایش بگیر ببر یکی از بیمارستانهای مثلا زیر نظر ارتش خودشون در جریان هستن! ببین با توجه به مشکلت آیا امکان معاف شدنت هست یا نه1نقل قول:
خیر! اگر قرار بود اینطور بشه تا الان باید اعلام میشد!نقل قول:
دوستان من یکی از رشته های علوم پزشکی هستم و تیر درسم تموم می شه. می خوام طرح و خدمتم رو با هم انجام بدم.امروز رفتم یک بیمارستان ماله نیروی انتظامی بود گفتم من مدرکم فلانه تیرم درسم تموم می شه. مسولش گفت همون طرف تیر بیا این جا می گیرنت راحت. گفتم خب از الان اومدم می ترسم پر شه گفت نترس. جا داریم به اندازه کافی. حالا نمی دونم به حرف این بنده خدا اعتماد کنم یا نه؟ از کی برم دنبال کار هام که امریه بگیرم برای بیمارستان نظامی?
یک سوال دیگه هم داشتم کسی که سابقه بیماری عفونی مثل سل فعال داشته و درمان شده طبق قانون مشمول معافیت می شه یا نه؟
در مورد معایب معافیت پزشکی هم راهنمایی کنید لطفا
درباره مرکز آموزشی 05 کرمان نیرو زمینی ارتش کسی اطلاعاتی داره ؟
چه جوریاست آموزشیش ؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزامی 1/10 نیرو زمینی ارتش 02 بودم تازه آموزشیم تموم شده امریه م واسه بتاجا (بنیاد تعاون آجا) اومده. لطفا هرکی اطلاعاتی در مورده بتاجا داره منو راهنمایی کنه.
بتاجا ! رفیق یه اسفند برا خودت دود کن امشب ، شانست خیلی خوبهنقل قول:
من اعزامی 1/10 نیرو زمینی ارتش 02 بودم تازه آموزشیم تموم شده امریه م واسه بتاجا (بنیاد تعاون آجا) اومده. لطفا هرکی اطلاعاتی در مورده بتاجا داره منو راهنمایی کنه.
بهترین جا برا خدمت تو ارتش بنیاد تعاون هست ، کدوم قسمت افتادی ؟ چهار راه قصر یا بلوار میرداماد ؟
تو امریه فقط نوشته بتیاد تعاون آجا-اج فردا باید خودم معرفی کنم اما نمیدونم کجا باید برمنقل قول:
یکی مگه اول باید بری ستاد مشترک یکی میگه باید بری چهار راه قصر
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم؟
به احتمال خیلی زیاد برای تقسیم شدن باید بری چهار راه قصرنقل قول:
برو شکر کن ، رشته ات چیه ؟ لیسانسی ؟
یه سوال تو قانون جدید لیسانس چند ماه و فوق لیسانس چند ماه خدمت دارن ؟
من اگر 15 ماه خدمت کنم و ارشد قبول شم و برم بعدش که برگردم باید چند ماه دیگه خدمت کنم ؟
ممنون از همتون
آره الان یکی از رفیقام زنگ زد گفت اول برا تقسیمات باید بریم چهار راه قدوسی (چهار راه قصر)نقل قول:
فوق دیپلم کامپیوترم
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
سلام
یک سوال داشتم
من برگ سبزم هفته پیش اومد و نوشته بود تاریخ اعزام 12/18
امروز برگ سفیدم اومده و داخلش نوشته که آموزشیم همین تهرانه و روز 12/20 ساعت 6 صبح برم دانشگاه هوایی شهید ستاری
حالا لازمه هجدهم میدون سپاه رو برم ؟
کسی میدونه دانشگاه هوایی شهید ستاری (نیرو هوایی ارتش) چه جور جاییه ؟
سلام، آقا یکی از آشناهامون افتاده لشکر 88 زرهی سیستان و بلوچستان، اصلا کجا هست ، تو خود زاهدان یا لب مرز ، اونجا آدم زنده پیدا میشه؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:
لشکر تو خود زاهدان و داخل شهر ، من تعریف لشکر 88 رو شنیدم و مثل اینکه از 05 کرمان بهتره . و مورد بعدی اینکه اونجا آدم زنده پیدا میشه ولی زنده برگشتن از زاهدان شرطه :18:، حالا به دوست بگو بره و حالشو ببرهنقل قول:
دوستان مثل اینکه مهلت اعزام فارغ التحصیل رو تا یکسال افزایش دادن
من در تاریخ 27 شهریور 90 از پایان نامه ام دفاع کردم و تاریخ فارغ التحصیلیم 27 شهریور هست
حالا این قانون شامل من میشه ؟
اگر کسی میدونه لطفا سریعتر جواب بده
توی سایت وظیفه عمومی چک کردم دیدم توی قانون جدید نوشته یکسال
دوستان یک سوال
من نیاز شدیدی به برگه سبزم دارم
بخوام فردا دفترچه را از تهران بفرستم کی برگه سبزم میاد؟
قبلنا 20 روزه میومد جدیدا سریعتر نمیاد؟؟
بعد احتمال داره چه ماهی بیفتم؟
جواب منو هم بدین !!!:46:نقل قول:
تک فرزند و تک پسر میتونه معافیت دائم بگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تو تهران که باشه پلیس +10 بهت میده!نقل قول:
اگر هنوز اعزام نشدی و میخوای المثنی بگیری خوب یکم طول میکشه فکر کنم!
از طرفی الان زودتر اعزام میکنن! زودتر جوابش میاد همون 20 روز حدودا !
واسه معافیت کفالت و تک فرزندی اینو بگم که پدر بالا 59 سال رو که کلا برداشتن! طرف باباش کار میکرد هیچ مشکلی هم نداشت میرفت معافیت کفالت میگرفت.نقل قول:
الان قانون جدید پدر مریض نیاز به مراقب ویژه در صورتی که اصلا نتونه کار کنه معافیت میدن! سن و سالم چیزی نگفتن انگار!
شما اگه میخوای میتونی بری نظام وظیفه و وضعیتت رو مطرح کنی. در صورتی که واسه تک فرزندی و تک پسری مورد دوم که اصلا اجرا نمیشه واسه کفالت و مورد اول هم در صورتی که پدر نیاز به مراقبت داشته باشه!
حالا واسه جزئیات بیشتر میتونه از نظام وظیفه هم سوال کنی!
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
نه!!!کی گفته؟ من اتفاقاً شنیدم کمترش کردن!نقل قول:
قبلا 6 ماه بود. شما ریسک نکن تا بخشش 3 ماه سنوات بهت میخوره زودتر کاراای اعزامت رو انجام بده که قبل از تاریخ 91/3/1 اعزام بشی. در غیر این صورت باید 3 ماه دیگه رو بکشی.
از طرفی حرفایی داره زده میشه از 24 ماه شدن خدمت.
ما عادت کردیم که هر اتفاق خوب و غیر قابل باوری که می افته پشتش یه اتفاق بدتر در انتظارمونه!!!!
چرا باید بیان از 22 بهمن 90 همه اضافه خدمت ها و سنوات رو تا خرداد 91ببخشن؟؟؟
من غیبت ندارمنقل قول:
این موضوع یکسال فرصت بعد از فراغت از تحصیل رو امروز از سازمان وظیفه عمومی کرج پرسیدم و اونها هم تایید کردند که در قانون جدید نظام وظیفه تمام دانشجویان فارغ التحصیل و اخراجی و انصرافی یکسال برای ارسال مدارک فرصت دارند
این قانون برای کسایی هست که تا 22 آبانماه 90 شش ماه از فارغ التحصیلشون نگذشته باشه
اینجا این موضوع رو مطرح کردم که بازم مطمئن تر بشم
اگر یه سری به سایت وظیفه عمومی بزنید و قسمت قانون جدید دقیقا این مورد قید شده
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
سلام بچه ها
من نیرو انتظامی افتادم اراک بعدشم با اینکه بابام ارتشی بازنشسته بود . افتادم نیرو انتظامی کرج سال 89 ولی خوشبختانه 5 ماه بیشتر خدمت نکردم و فوق لیسانس قبول شدم اومدم بیرون فعلا......خداییشش خیلی بد بود این کرج روزی 13 ساعت سر چهارراه بودم هفته ای یه روزش فقط 8 ساعته بود.....جوری که فقط همون یه روز میتونستم برم خونه با اینکه خونمون غرب تهران و نزدیک به کرج بود........حالا یه سوال دارم
من یه برادر بیشتر ندارم اونم 3 ساله مهاجرت کرده و رفته خارج بابام هم رفته بالای 60 سال........میتونم ایا کفالت بابام رو بگیرم.....اخه دیگه برادرم نیست که بتونه کاری کنه!!؟؟؟؟
خیر...چون برادر داری دیگه به هیچ وجه کفالت بهت نمیدن...مگر اینکه بزنی داداشتو بکشی:21: اونوقت میشی تک پسر و معاف میشی....نقل قول:
حالا خودت حساب کن ببین میصرفه یا نه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]