بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...
Printable View
بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...
اگه برای شما اینطوره باید خیلی راضی باشید .نقل قول:
من امروز طبق قراری که قبلاً گفتم تماس گرفتم . میگفت : «به ما ابلاغ شده باید سرعت واقعی باشه ! یعنی حدود 15KB/s » !!
در حالیکه سرعت شبانه ی من با ارتقای سرویس !! که انجام دادم به زیر 10 رسیده !!
گفتم چطور وقتی 64 داشتم دانلود شبانه به 50KB/s میرسید ؟ گفت «خوش شانس بودید و همون هم طبق شرایط جدید نباید داده میشد ! یک فرقی باید بین 128 با یک مگ باشه مگه نه ؟!!!.....» :9:
اینم از جواب رسمی . وقتی ما کاربرها متفرق باشیم نه متحد، هر بلایی با این وضع سرمون بیارند حقمونه . :44:
حالا اونهایی که سرعتشون خوبه قدرش رو بدونند چون چند صباحی بیشتر ممکنه دووم نیاره .
اینا خونه به خونه دارن دنبال شما میگردند تا سرعتتون رو واقعی ! کنند !
یادتون نره : اینجا ایران است . هر روز بهتر از دیروز !
اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید ....
من تازه میخواهم برم از صبا نت بگیرم دوستم میگفت روزا 180 و شبا 20 تا 30 است ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیش خوبه؟نقل قول:
اگه بخوایم سرعت واقعی بگیریم مخابرات هم هستش
تازه شب و روز میتونی دانلود کنی هزینه اش هم مطمئن باش از این صبانت بیشتر نمیشه
من سرویس 128 دارم
سرعت روزانه مثل قبل حدودا 100 کیلوبایته
سرعت شبانه ثابت نیست و خیلی نوسان داره ، ولی هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم
شب 1 گیگ اول بگو ببینم شهرت کجاست ؟؟؟ منم میخوام بیام صبا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....
ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!
نقل قول:
نامحدود مخابرات ؟؟؟
اصفهان که نامحدود نداره ! البته سمت لرستان یه دوستام بود میگفت من 1 مگ رو ماهی 10 تومن میگیرم نامحدود !:9:
اون دوستی هم که بهتون گفتن تهیه برنامه این حرفا من که میگم چرت پرت گفته بهتون از رو شبکه نرین اگه نه مگه پولشون زیادی کرده این خصیصا برنامه بنویسن !
مثل شبکه مثلا یه سری سرویس داره شبانه هست فقط هم تایم شبانش بیشتره هم سرعت شبانش خوبه کمی قیمتش بالاتره اما روزانه اصلا حجم نداره مثلا 3 ماه 1گیگ ! این کار که راحت تره !
تو آمریکا و اروپا مشتریان اگر سرعتشان از 2 یا 3 مگ کمتر بشه شکایت می کنند و سریع کارشون راه میفته ولی تو ایران ما برای این که سرعتمون به 100 یا 200 کیلوبیت برسه خودمون رو به آب و آتیش می زنیم واقعا دلم برای خودم و بقیه ایرانی ها میسوزد
ابره من هیچ فرقی نداره چیکار میکنن , بره من فقط پینگ تایم مهمه تنها چیزی که نمیشه کاریش کرد , سرعت و میشه تغیر داد نگران نباشنقل قول:
بعنوان آخرین پستم در این تاپیک:نقل قول:
این نوع جداول و لیستها فقط مایه ی آبروریزی و شرمساری برای وزارت مخابرات و نمایندگان بیسواد مجلس ماست که به دست خودشون محدودیت فیزیکی برای ما کاربران ایرانی ایجاد کردند .
من همیشه از خودم می پرسم چطوره که اینها حقوق چندین میلیونی میگیرند تا عوض خدمت به مردم اینطور به مردم خیانت کنند و شب ها هم راحت و آسوده خوابشون میبره و یکذره هم وجدان درد نمی گیرند ؟
تنها جوابی که برای این سوال پیدا کردم اینه که سفره ی خودشون از ما جداست و پهنای باندی که در خانه و محل کار خودشون وجود داره کاملاً با این چیزی که دست ماست فرق داره . اینه که خیالشون نیست توی کشور چی میگذره .
اون از دکتر ! سلیمانی وزیر قبلی IT !!! که در حد یک دیپلمه هم شعور IT نداشت و خط دایل آپ رو برای یک محقق کافی میدونست !!!! و تهرانی ها هم پارسال برای قدردانی از تفکراتش بهش رأی هم دادند تا اینکه رفت مجلس!!! و مثلاً وکیلشون شده برای دفاع از حقوقشون !! اینم از وزیر فعلی که اصلاً معلوم نیست توی کدوم باغ داره سیر میکنه .... !
اینجا هم که بعضیها فقط همین رو بلدند که بیاند همه جور فحش به صبانت بدند ! این نهایت عرضه شونه :41:. از این بالاتر هیچی توی وجودشون نیست .
دیروز اینجا گفتم همگی با هم هماهنگ شیم و تماس بگیریم صبانت واقعاً تهدید کنیم به تخلیه ی خط . مثل اینکه بجز خودم هیچکس تماس نگرفت .
واقعاً از مردم بنالیم یا از مسئولینمون یا از متحد نبودن خودمون ؟
حالا هی بیایید اینجا تا 50 سال دیگه بنالید و فحش بدید ببینیم آخرش چی از توش درمیاد ....
منکه دیگه با شما جماعت متفرق و این تاپیک هیچ کاری ندارم و اشتراکم رو از این تاپیک برداشتم .
تهراننقل قول:
البته برای همه اینطور نیست ، برای بعضی ها کمتره برای یه عده ی معدودی هم بیشتر
هیچ تضمینی هم نیست که سرعت منم در این حد بمونه ، احتمالا چند وقت دیگه موج حملات صبا به منم میرسه
اگر میخوای از صبا اشتراک بگیری اشتراک 1 ماهه بگیر و بعدش اگه راضی بودی تمدید کن
سرویس 1ماهه ندارهنقل قول:
سرویس 128 اگه بگیری روزانه 120 هست ولی شبانه متغیر با نوسان ممکنه 120 باشه چند شب بعد چند شب 1KB باشه از دیال آپ هم مزخرف تر ، ممکن هم هست چند شب وصل نشه خلاصه وضعیت شبانه صبانت کاملا تخیلی هستنقل قول:
داداش گلم کاش همه مثل تو میشدن بعضی وقتا میگم این همه سختی و بدبختی خوبه چرا همه به این فکر بیافتند که باید دست به کار بشند شماها که تو اینترنت میچرخین بهتر از بقیه میدونین که دنیا کجاست و ما کجا قبلا گفتن مساله صبانت و isp های دیگه نیستن اینا وسیله ان خیلی زور داره که یکی خونتو بخوره از حق و مالت پربار بشه بازم راضی نشه ,هر چقدر فکر میکنم برام قابل هضم نیست که چرا باید زیربار ستم این بی اصل و نصبای عرب پرست حیوون صفت بریمنقل قول:
یعنی انصافاً از سال 83 84 من با اینترنت سرو کار دارم این همه سال تو سرعت نت یک پیشرفتی تو کشور ما ایجاد نشده الان شبانه من سرعت 15 یعنی من با سال 83 84 با دایل آپ همین حدود سرعت داشتم . خیلی حرکت اینا دزدی محضه این همه پول می گیرند اینا از سرویساشون
خداحافظ دانلود:37:
برنز 128 کیلوبیت 1 ماهه دارهنقل قول:
یه سوال, سرعت دانلود سرویس 2 مگا چقدره
من الان سرویس 1 مگا دارم, آیا می شه اون رو در قسمت شارژ آنلاین 2 مگا کرد
فکر کنم دیگر احتیاج به توضیح بیشتر نیست که چه چیزی در انتظار متخلفین است.نقل قول:
11- هر گونه فعالیت (ارسال پست ، ارسال تصاویر و ...) که به قوم یا نژاد خاصی توهین شود ممنوع است و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد!
12- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است.
15- در صورتي كه تشخيص داده شود فعاليت هاي يك كاربر بر خلاف قوانين يا مصالح انجمن بوده و هدف هاي تخريبي خاصي را دنبال ميكند ، بدون تعارف دسترسي وي براي هميشه قطع خواهد شد !
27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !
با تشکر
شما رو نمي دونم ولي من سرعت دانلودم برگشته به حدوداي 100-120
منم همینطور در مشهد
شیراز اوضاع چطوره ؟ میارزه سیستم رو روشن بذاریم ؟
سرعت دانلود من 2 روز ه که شده 12 کیلو اونم در روز .. مشهد - می خواسم ببینم برای همه اینجوزیه؟ قراره از این به بعد اینجوری باشه ؟ اخه من حنی نمی تونم مقاله بگیرم 10 سال طول می کشه :37: :42: اگه همگانی نیست زنگ بزنم دعوا :19: مرسی از جواب شما:11:
آره به نظرم زنگ بزنید . من مشهدم 100 دانلود می کنم روزانه و شبانه . چند تا از بچه های دیگه ی مشهدی هم همینه سرعتشون . شما حتما زنگ بزنیدنقل قول:
من هم رو 15 شما چطوری دانلود می کنین آیا قبل از ساعت 2 کانکت می کنین شروع به دانلود می کنین چون من اگه همینجوری وصل باشم کلاً سرعت خوبه ولی اگه قطع کنم دوباره وصل کنم سرعت میاد رو 14 15. می ترسم از حجم کم شه
هر موقع سرعت تبریز و مشهد بالا میره سرعت تهران و استان های مرکزی پایین میاد نمی دونم چه رازی در پس این کار هست و البته این کار قبلا هم سابقه داشته و اتفاقا چند سال پیش بعد ماه رمضون این اتفاق افتاد
گویا تاریخ در حال تکراره:19:
شاید شبیه ترازو باشه !!! یه ور میره پایین یه ور میاد بالا! امیدوارم دو ورش نره پایین!!!نقل قول:
به نظم زنگ نزنید بهتره چون فایده ای ندارد میگن برای شبانه نمیتونیم کاری کنیم چون همه یوزرها وصل میشن سرعت میاد پایین واین سیاست های شرکت است و برای کمی دلگرمی شما الکی میگن شرکت در حال اضافه کردن پهنای باند است و بچه ها دارند روی این موضوع کار می کنند و از این جور حرف هانقل قول:
آقا این مشهدی ها یک به ما بگه اگه کلاً اینترنت وصل باشه ساعت 2 شروع به دانلود کنی از حجم کم نمی شه ؟ آخه اگه کانکشن رو قطع نکنیم سرعت خوبه ولی اگه قطع کنیم دوباره وصل کنیم سرعت میشه 15 ؟ کسی امتحان کرده؟
شما نیمخواد قطع کنینقل قول:
خود من که قطع نمیکنم از حجمم کم نمیشه
آقايون راهنمايي بفرمايند كه سرعت دانلود شبانه از آخر برگشت و يا نه؟ در ضمن اين بحثي كه جديد ديدم كه اگر وصل باشي و بعد از ساعت 1 ؟ يا احتمالا 2 كه تايم شبانه شروع ميشه دانلود كني و سرعت افت پيدا نميكنه و حجم هم كم نميشه درسته يا همين يك گيگا بايت باقيمونده هم به فنا ميره . با تشكر
این تست سرعت شبانه امشب ؛ ماهی 50 داریم میدیم اونوقت یک ششم مشترکین عادی سرعت نداریم نمی دونم مشکل از انتقاد ماست یا تبلیغ این افراد برای صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم میزان دانلود دیشب من بود:20:
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم وقتی دانلود شبانه شروع میشه آپلود هم رایگانه یا نه؟
دیشب برای من از ساعت 1 قطع بود
کانکت میشد ولی هیچ سایتی رو باز نکیرد درست مثل چند شب پیش
راستی یه سوال من با تورنت دانلود میکنم خودم حسابم کردم میشه 1.5 گیگ ولی تو صبانت میزنه 2.5 گیگ
برای چی؟
نقل قول:اكانتتون چي هست ؟نقل قول:
این تست سرعت شبانه امشب ؛ ماهی 50 داریم میدیم اونوقت یک ششم مشترکین عادی سرعت نداریم نمی دونم مشکل از انتقاد ماست یا تبلیغ این افراد برای صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من 128 اکانتی که استفاده میکنم:20:نقل قول: