مرسینقل قول:
اره میدونم مشکل از https هست ولی خب شبا دیگه خیلی بدتر میشه
نمیشه کروم رو تنظیم کرد از https اصلا استفاده نکنه؟
fg740p خوب کار میکنه واسه من
Printable View
مرسینقل قول:
اره میدونم مشکل از https هست ولی خب شبا دیگه خیلی بدتر میشه
نمیشه کروم رو تنظیم کرد از https اصلا استفاده نکنه؟
fg740p خوب کار میکنه واسه من
با سلام گویا باید بای گیم داد IP هارو بستن
دیروز که بازی میکردیم.مشکلی نداشت امروز نمیدونمنقل قول:
امتحان کردم هی قطع میشد و میومد بیرون.
یه جا یکی این نوشته بود :
الان چند ساعتی هست که سیستم جدید *****ینگ بر روی اینترنت ایران اعمال شده که امیدوارم کاملا مقطعی باشه اما این بار با اعمال فاین *****ین جدید هیچ افت سرعت محسوسی رو مشاهده نکردیم.
سیستم این *****ینگ جدید به این صورت هست که اگر شما بیش از 30 ثانیه به طور مداوم به یک آی پی خاص ارسال و دریافت اطلاعات کنید به طور اتوماتیک اتصال شما با آی پی مذکور قطع میشه حالا چه آی پی کریو باشه چه آی پی سرور های بازی که این مسئله برای کاربران اینترنت محدودیت های بسیار زیادی ایجاد می کنه. حتی امکان استفاده از مسنجرها رو کاملا محدود میکنه
اره فیلتر کردن نامردانقل قول:
با سرویس تونل پلاس مشکلی نداره
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
چی هست این؟؟؟نقل قول:
ولی این قطعی چیز هشن ها باعث شده ملت برن بخوابند سرعت زیاد شده.از ساعت 1 تا 6 سرعتم 300 تا بود:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز این قضیه شروع شد . نکنه به نیت چهارده معصوم از 14 ام راه اندازی کردن این سیستم رو!! :n30:
برای روز موعود (choosing) هستش:دی
Elections...نقل قول:
ای بابا با این جریان خرداد ماه باید بسازیم تا بعد اون ببینیم نت چه وضعی پیدا میکنه ......
از دیروز 100 بار وی پی ... رو صل کردم کار نمیکنه همین l2tp مونده بود اونم خراب شد الان فهمیدم فی.... جدید هست خدا بخیرش کنه
دوستان سرعت سرویس ها تون چنده؟
این سازمان یا گروهی که وظیفه فیلترینگ اینترنت رو دارن واقعا دست پت و مت رو از پشت بستن.یعنی یه مروری بر فعالیت هاشوون داشته باشیم میبینیم که هیچ ارگانی به این اندازه گند کاری بالا نیاورده.یادمه سال 85 برای یکی دو روز گوگل رو فیلتر کردن و زمانی که توسط سایت های خارجی مورد مضحکه و تمسخر و تحقیر واقع شدند از سیستم فیلترینگ خارجش کردن.الان هم که دیگه با این عمل تحریک آمیزشون پای خیلی از مردم رو از رفتن به پای صندوقهای رای کوتاه کردن. هنوز غصه گرانی و تورم و افزایش قیمت خودرو برامون عادیش نشده یه معضل دیگه هم از طرف این افراد نفهم و کوته فکر برامون ایجاد شد.الان نه میشه فایلی رو با ایمیل آپلود و اتچ کرد- نه میشه با سرعت عادی تورنت دانلود کرد-نه میشه بازی آنلاین کرد. فقط میمونه یه وب گردی و دانلود ساده که خب اونم از کار بندازی سنگین تری.
یعنی یه آدم فهمیده و منطقی بین اینا نیست بگه خب برادر من میخوای از لحاظ امنیتی ملت در زمان انتخابات در خطر نباشن ... باشه آفرین به تو. به نظرت اینترنت یه نقطه خطر در این برهه زمانیه؟ کاملا درسته. ولی راهش این نیست که بیای و بدون سرو صدا اینترنت رو ناقص کنی و هیچ کس هم نفهمه چه کار کردی! لااقل کلا قطعش میکردی و در رسانه ها پیشا پیش اعلام میکردی که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ اینترنت به دلایل امنیتی قطع میشه و اشتراک اینترنت همه در این مدت به حالت تعلیق در میاد تا پول کسی هدر نره.
همون:دینقل قول:
مشکل 7pn حل نشد؟
پینگ تعطیله
دیشب تونستم راحت انلاین با ایکس باکس با دوستام بازی کن ولی از ساعت 1 به بعد داغون شد و هی تایم اوت میداد الان هم تایم اوت ها شروع شده ولی فعلا از 15 یا 20 تا یکی دوتا هست
=======
همچنان مشکل وی پی ووووووو حل نشده >!
امشب مثل اینکه خوب شده من قطعی نداشتم و راحت بازی کردمنقل قول:
راهی هست با یوزر و پسورد یکی دیگه کانکت شیم ؟
فقط صبانت میشه.مخابرات پارس انلاین و حسابگر نمیشهنقل قول:
دوستان الان وضعیت چطوره؟ game آنلاین بدون لگ و پینگ بالا میتونید بازی کنید؟
عزیز من بدونه لگ با دوستام بازی میکنم ولی با خارجی ها یا لگ یا تاخیر دارهنقل قول:
ضمنا نمیدونم چی میشه ساعت 1:15 یه کم بالا و پایین داره باید مودم رو خاموش کنم و روشن کنم تا بتونم بازم راحت بازی کنم دقیق سر همین موقع لگ دارم ... اینرنت هم کابلی هست وایرلس نیست نویز و این جور چیزا هم ندارم...... رو ی خط فقط یه هفته دارم بازی میکنم شروع شده
-----------------
دوستان اوضاع وی پی ..... درست شده؟
یعنی الان با سرور های داخل ایران مشکلی ندارید و فقط با سرور های خارج لگ میده؟ قبلا (مثلا یک ماه پیش) هم لگ و Delay با سرور های خارجی داشتید؟نقل قول:
ما که بازی میکنیم هر چند دقیقه یه بار از بازی میندازمون بیرون.با سرورهای داخلم بازی میکنم همینطوره.نقل قول:
tcnet.ir باز میشه براتون؟!
من هم رفتم باز نشد.نقل قول:
من هم رفتم باز نشد ولي از طريق اين سايت ميشه شارژ كرد و پنل كاربري رو ديد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip گوگل که سریع باز شه رو کسی داره؟:eh:
پینگ حسابگر الان 135 بالاتر نمیره(از 4.2.2.4)
حالا این خوبه یا بد؟نقل قول:
اگه میشد بازی آن لاین بازی کرد....نقل قول:
فکر کنم دوباره درگاه برگشته آذربایجان
امیدوارم مقطعی نباشه ... البته در صورتی که مشکل دی سی 2 دقیقه حل بشه
من از یه سایت اکانت خریدم مشکل 2 دقیقه Dc o حل کرده:n07:
لول مطمعنی مقطعی نیست ؟ چون یکی دو راه حل دیگم بود ظاهرا و اونام دیگه کار نمی کنننقل قول:
عزیز من با فیفا البته با ایکس باکس بازی میکنم چون دوستان روی پی سی خیلی شاکی هستن از سرورهای فیفا واسه کنسول هم همینطورهنقل قول:
ولی من تو این مدت چند روزه مشکلی نداشتم فقط گفتم همون مشکل که راس ساعت یه اختلال ایجاد میشه تا مودم رو 30 ثانیه خاموش نکنم درست نمیشه
واسه خارجی ها هم پریشب کاپ ea بخش سیزن بازی کردم تونستم یه بار قهرمان و یه بار هم نایب قهرمان بشم اونم لگ بود وگرنه تا الان اون کاپ رو هم برده بود:n02:
بازم خراب شد...
Reply from 192.168.1.1: Destination net unreach
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=605ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=599ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=611ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=599ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=603ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=601ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=603ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=598ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=595ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=597ms TTL=41