سلام دوستان من این ترم درس پروژه برداشتم کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟
Printable View
بايد پاس كنيد..:31:خوب بيشتر توضيح ميدادي..چه رشته ايي هستي...پروژه ات براي چه درسي هست....استاد چي خواسته ازت...نقل قول:
آها ببخشید :31:نقل قول:
من ترم 7 کامپیوتر - سخت افزار هستم. دانشگاه آزاد تبریز
پروژه واسه درس نیست، درس پروژه برداشتم.
منظورم اینه که باید برم استاد رو ببینم و استاد بهم یه پروژه بده که برم روش کار کنم؟؟ هیچی توی سایت نزده درباره این موضوع
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
درستهنقل قول:
ارشد قاعده خاصی نداره
ولی من شنیدم تا 5 تا رو میدن حالا شما میفرمایید تا 6 رو هم رفتید!
ممنون.نقل قول:
6 ترم که میشه سه سال، یعنی خود مدت زمان قانونیش
از 7 به بعد میشه افزایش سنوات
من یه سوال دارم من رشتم مکانیک ازاد هست
توی درس هایی که باید انتخاب کنم معدلات دیفرانسیل و ترمودینامیک هست ولی چون ترمو هم نیازش معدلات هست من میتونم معادلات بردارم و ترمو بر ندارم ؟ یا باید هردو رو بردارم ؟
سلام
خیلی فوری هست
ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی و کارشناسی ارشد تا 6 مهر تمدید شده
1.خواستم بدونم مثلا من 10 مهر برای ثبت نام برم آیا موردی پیش میاد ؟
2. اگر ثبت نام کنم و انصراف بدم چند روز بعدش . چه میزان از مبلغ رو بهم برمیگردونند ؟
مثلا شهریه ثابت 1میلیون
برا ارشد
ممنون وسپاسگزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بصورت نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................
سلام دوستان من الان رفتم تو سایت ازمون دیدم نوشته ثبت نام بدون کنکور کاردانی ناپیوسته .این الان یعنی چی؟چه کسایی میتونن ثبت نام کنن؟منی که قبلا تو ازمونش شرکت نکردم میتونم ثبت نام کنم؟واسه ثبت نامش کارت پایان خدمت میخواد؟یکیم اینکه دانشگاه ازاد مگه کاردانی ناپیوسته داره؟تا اونجایی که من اطلاع داشتم یه کاردانی پیوسته داشت یدونه ام سراسری پزشکی و غیر پزشکی.
توروخدا زود بهم جواب بدید خیلی ضروریه.
بله باید با استاد هماهنگ شین میتونین خودتون هم موضوع هایی رو انتخاب کنین به استاد پیشنهاد بدین که اگه قبول کنه به نسبت تسلط بیشتری رو موضوع دارینقل قول:
برای پروزه هم ی ترم و نیم وقت دارین یعنی تا اردیبهشت
هم نیاز ها رو باید با هم برداریننقل قول:
1.نخیر. الان منت میکشن واسه ثبت نامنقل قول:
2.چند روز مشکلی نیست ولی اگه ترم و بری دیگه باید بیخیال پولت بشی
کسی نبود؟:31:نقل قول:
دوستان كسي نگفت واسه تخفيف شهريه ( معدل الف ) چه مداركي رو ببرم ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه من يه درس 3 واحدي برداشته بودم اين ترم
تا بعد از اينكه مهلت انتخاب واحد تموم بشه هم تو قسمت دروس ارائه شده بود
70 نفر هم برداشته بودن غير از من !
الان غيب شده !!! ميترسم كه كلا اين سه واحد حذف بشه
اگه بشه كه بايد تو حذف و اضافه بيام پول بريزم و يه سه واحدي بردارم
ولي واقعا اينجوري ميشه بنظرتون؟؟؟
اگه آره
خب اون استاد مريض بوده كد داده؟؟؟ حتي مهلت انتخاب واحد هم تموم شد ولي اسمش بود !
يعني كلك هست واسه اينكه برن پول بريزن واسه حذف و اضافه؟؟؟ چقدر اين دانشگاه آزاد گشنه ست !!!
سوال اولت رو كه متاسفانه نميدونم....اما فكر ميكنم پرينت كارنامه رو ببري كفايت ميكنه.....با كارت دانشجويي ...اما خوب بايد بپرسي...نقل قول:
يه سوال ديگه اينكه من يه درس 3 واحدي برداشته بودم اين ترم
تا بعد از اينكه مهلت انتخاب واحد تموم بشه هم تو قسمت دروس ارائه شده بود
70 نفر هم برداشته بودن غير از من !
الان غيب شده !!! ميترسم كه كلا اين سه واحد حذف بشه
اگه بشه كه بايد تو حذف و اضافه بيام پول بريزم و يه سه واحدي بردارم
ولي واقعا اينجوري ميشه بنظرتون؟؟؟
اگه آره
خب اون استاد مريض بوده كد داده؟؟؟ حتي مهلت انتخاب واحد هم تموم شد ولي اسمش بود !
يعني كلك هست واسه اينكه برن پول بريزن واسه حذف و اضافه؟؟؟ چقدر اين دانشگاه آزاد گشنه ست !!!
در مورد سوال دوم متاسفانه از اين كارها زياد ميكنن...درس ارائه ميكنن با يه استاد عالي بعد از انتخاب واحد يا حتي حذف و اضافه ميبيني جاش رو بايه استاد به درد نخور عوض كردن..چرا چون همه بيان درس رو بردارن اينا پول بگيرن......
براي شما هم 3 حالت داره..يا همون استاده......اميدوارم همينطوري باشه......يا اون استاد از دانشگاهتون رفته دنبال استاد ميگرن......يا كلا كنسله ديگه....
پرینت شهریه رو میبرینقل قول:
برای شاگرد ممتازی هم پرینت و میبری اموزش تایید که کرد میبری پیش رییس دانشکده اونم امضا رو میزنه بعد کارنامه رو میبری مالی
والا دوست من از من که نخواستند فقط ی مدرک موقت دیپلم رو خواستند با ریز نمراتمنقل قول:
یه سوال داشتم تاییدیه تحصیلی هم شوما داشتید؟دیپلم یا پیش داشنگاهی را تاییدیه خواستند؟
کسی می دونه نتایج تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟
سلام دوستان
من ورودی جدید ارشد هستم
این شماره شناسه چیه؟
وارد قسمت سامانه آموزشی میشم که شهریه رو پرداخت کنم شماره دانشجویی و شماره شناسه میخواد
شماره دانشجویی رو موقع ثبت نام حضوری بهمون دادن ولی شماره شناسه رو ندارم
چکار کنم؟
فوریه امشب باید اینترنتی شهریه رو بپردازم و فردا برم واسه انتخاب واحد ترم اول
نبود کسی جواب بده؟
توي پروفايلتون توي سايت دانشگاهتون....يا اگه پرينت داري توي پرينت كه نگاه كني بعد از شماره دانشجوييت 2 رقم ديگه داره اون ميشه شماره شناسه...مثلا 87067805566 قرمز شماره دانشجويي.....سبز شناسه...نقل قول:
سلام دوستان
من ورودی جدید ارشد هستم
این شماره شناسه چیه؟
وارد قسمت سامانه آموزشی میشم که شهریه رو پرداخت کنم شماره دانشجویی و شماره شناسه میخواد
شماره دانشجویی رو موقع ثبت نام حضوری بهمون دادن ولی شماره شناسه رو ندارم
چکار کنم؟
فوریه امشب باید اینترنتی شهریه رو بپردازم و فردا برم واسه انتخاب واحد ترم اول
دوستان این کاردانی ناپیوسته بدون کنکور داستانش چیه؟
احتمال قبولیش چقدر هست؟
کسی که دیپلم تجربی داره میتونه تو زیرگروه فنی مهندسی انتخاب رشته کنه؟
احتمال قبولی تو چی؟؟؟؟؟؟؟بدون کنکوره ثبت نام کردی فرداش باید بری داتشگاه اسم بنویسی بری بشینی سر کلاس.بله میتونه تو زیر گروه فنی انتخاب رشته کنهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اغلب شماره رمز برای ورود به سایت کد ملی هست.
بزنید وارد خواهید شد حتما-اگر نبود شماره شناسنامه رو هم چک کنید(در افرادی که متفاوت هست)
موفق باشید
بعضی از رشته ها 2 نوع اسم داره مثلا تو همین ازاد علمی کاربردی فرقش با کاردانی چیه؟
نوشته علمی کاربردی نرم افزار - کاردانی نرم افزار تفاوتشون چیه؟
سلام
من کارشناسی قبول شدم ولی یه ترم دیگه از کاردانیم مونده...
میتونم از نیمسال دووم برم ثبت نام یه حتما باید از الان برم و یه ترم رو مرخصی بگیرم؟؟؟
دوستان من ترم 1 هستم
امروزم روزه حذف و اضافه هستش....
ولي هرچي رو انتخاب واحد كليك ميكنم ميگه لطفا در زمان تعيين شده مراجعه كنيد...
اصن ترم 1 حذف و اضافه داره؟ بايد چيكار كنم؟
(علوم تحقيقات مهندسي پليمر )
سلامنقل قول:
میتونید اینکار رو بکنید
ولی ترم اول برای شما مرخصی رد میشه و باید کل شهریه ثابت رو بپردازید...
شما در پروفایل خود برید منوی »» امور آموزشی »» زمانبندی ثبت نامنقل قول:
ببینید چه تاریخی براتون درج شده
این کاردانی ناپیوسته بدون کنکور رو مشمولین هم میتونن ثبت نام کنن؟ متولدین قبل از 72 که غیبت و فراغت از تحصیل هم ندارن.
من دیپلم فنی کار و دانش و پیش دانشگاهی انسانی دارم، میتونم ثبت نام کنم؟
کارشناسی قبول شدم، ولی میخوام رشته فنی مهندسی بزنم. اینجوری که 2 سال بیشتر طول میکشه معافیت تحصیلی میدن؟؟
راستی این مهلت فراغت از تحصیل 1 سال شده یا هنوز همون 6 ماهه؟؟ برای تمام مقاطع همینه؟
بله میتونید شرکت کنید.مهلت فراغت از تحصیل هم 1 سال شدهنقل قول:
ممنوننقل قول:
من که 2 سال دبیرستان عقب افتادم، 2 سال هم برای کاردانی بره دیگه چی میمونه!
بعد یه سوال دیگه: بعد از اینکه کاردانی تموم شد باز باید برای کارشناسی کنکور بدی؟؟
اره دوست عزیز ولی اونم احتمال زیاد همینجوری بدون کنکور برمیدارن.من خودم فردا دارم میرم ثبت نام کنمنقل قول:
دوستان اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد کیه؟ من انتخاب رشته کردم الان مرحله ی بعدی نتایج کی هستش؟
ممنون
سلام دوستان
من مدرک کاردانی پیام نور مهندسی نرم افزار رو داشتم
میخواستم بدونم کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد چه تاریخی ثبت نام میشه و چه تاریخی کنکورش هست؟
امکان داره تهران و مهندسی نرم افزار قبول بشم؟
در ضمن تطبیق واحدها چطوریه؟حداقل نمره قبولی چنده؟
lنقل قول:
متشکرم از توضیحاتتون
یعنی از دانشگاه معرفی نامه میدن و ما میریم تو یه شرکتی این معرفی نامه رو میدیم بعد اونام موافقت میکنن؟ همین؟ حالا من که 21 واحد دروس دیگه ای دارم چطور میتونم وقت کنم همراه با کارآموزی بخونم؟ من برداشتم اینه که وقتی کارآموزی میریم مثله سرکار رفتن تمامی اوقاتمون رو پر میکنه.درسته؟
حالا سوال دوم اینه که خب این ترم 8 رو هم با موفقیت پاس کردیم حالا میتونم تا بهمن ماه همون سال (برای کنکور سراسری)و اردیبهشت سال آیندش(واسه آزاد) برای ارشد ووقتمو صرف کنم یا اجبارن باید برم سربازی؟ کلا حداقل و حداکثر فرصتی که برای معرفی به نظام وظیفه دارم چقدر هست؟
ممنون
:10:نقل قول:
متشکرم از توضیحاتتون
به نظر من وقت هم بيشتر مياري.....البته به استاد هم بستگي داره....ولي بزار برات مثال بزنم.....يه استادي ما داريم كه رنج نمراتش از 1تا12 هست....رئيس دانشگاه هم هست...هيچكس باهاش درس بر نميداره....ميخوام بدوني چقدر وحشتناكه.....:31:....بعد نمرات كارآموزيش رو نگاه ميكني...15-16 هم ميده....تازه اون استاد....بقيه استاد ها 18 تا 20 ان... ..تمام اوقاتت رو پر نميكنه...شما بايد ساعت پر كني....حالا ميتوني هر روز بري...زودتر تموم ميشه....يا ساعتي....نقل قول:
یعنی از دانشگاه معرفی نامه میدن و ما میریم تو یه شرکتی این معرفی نامه رو میدیم بعد اونام موافقت میکنن؟ همین؟ حالا من که 21 واحد دروس دیگه ای دارم چطور میتونم وقت کنم همراه با کارآموزی بخونم؟ من برداشتم اینه که وقتی کارآموزی میریم مثله سرکار رفتن تمامی اوقاتمون رو پر میکنه.درسته؟
اگر هم شركتي آشنا داشته باشيي كه ديگه هيچي تمومه..فقط گزارشات رو مينويسي و مهر شركت رو ميزني.....
======
به نظر من ارزش داره برداري.....تا اون هزينه اضاقي و وقت اضافي تابستون رو خرج نكني...
-----------------
اينو دقيق نميدونم.....تو تاپيك ارشد بپرس دوستان راهنمايي ميكنن...من فكر ميكنم 1 سال وقت داشته باشي.....اما مطمئن نيستم...نقل قول:
حالا سوال دوم اینه که خب این ترم 8 رو هم با موفقیت پاس کردیم حالا میتونم تا بهمن ماه همون سال (برای کنکور سراسری)و اردیبهشت سال آیندش(واسه آزاد) برای ارشد ووقتمو صرف کنم یا اجبارن باید برم سربازی؟ کلا حداقل و حداکثر فرصتی که برای معرفی به نظام وظیفه دارم چقدر هست؟
ممنون
گفتن تا 15 مهر اعلام میشهنقل قول:
.
نتایج تکمیل ظرفیت آزاد کی اعلام میشه؟
کلاسهاش از ترم دوم شروع میشه یا از همین ماه؟؟
سلام دوست مننقل قول:
نتایج نهایی اوخر ابان و یا اذر ماه یعنی قبل از شروع ترم بهمن ماه خواهد بود ...
تکمیل ظرفیت اگر پذیرفته شوید ترم بهمن است.
اگر نتیجه قبولی قبلی را ملاک قرار دهید.ثبت نام انجام دهید از همن الان.البته یکم دیر شده