اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....نقل قول:
Printable View
اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....نقل قول:
اینم تست ساعات رایگان شبانه با قند شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاع داره که هنوز طرح نامحدود بیست نت هست یا نه؟آخه تو سایتش هست ولی تو همه جای ایران میگن که دیگه ملغی شده!اگه هست سرعت 1 مگ میانگین سرعت دانلودش چقدره؟
داداش سرویس های نا محدود در همه شرکت ها همون سرعت واقعیشون رو میدن.....مثلا اگه 1 مگ نا محدود بگیری نهایتا 128 کیلو بایت سرعت میده بهتنقل قول:
فقط مخابرات سرعت واقعی رو میده.شما برو شاتل نامحدود خدا تومن بگیر 2 روز بذار دانلود سرعتت میشه 2 کیلو بایت :38:نقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخ...:n02::n02::n02:نقل قول:
والا شاتل که گل سر سبد سرویس دهی عادلانه هست..:n21::n21:
یه قانون من درآوردی دارن به نام استفاده عادلانه....بهت سرویس نا محدود میدن...اونوقت هر چی استفاده میکنی تصاعدی از سرعتت کم میکنن....خاک تو سرشون....شاتل و صبا نت دزدان به تمام معنا هستند...
من احتمال زیاد این ماه 1 مگ مخابرات نامحدود میگیرم . یه سوال دارم : با توجه به اینکه هر دوره 2 ماهه هست میشه 1 ماه 1 مگ نامحدود بگیرم یک ماه 1 مگ محدود ؟
نه داداش نمیشه......هر دوره یک بار میتونی تعرفه عوض کنی فقط......نقل قول:
این دوره من 1 بهمن تمام میشه و باید دوباره سرویس بگیرم . منظورم اینه که تو دوره که از 1 بهمن شروع میشه 1 مگ نامجدود بگیرم بعد از 1 اسفند تا 1 فروردین تغییر تعرفه بدم به 1 مگ محدود یعنی در اصل میشه یک بار تغییر تعرفه دیگه . درسته ؟نقل قول:
داداش هر دوره 2 ماهه.....هر دو ماه یک بار میتونی تغییر تعرفه بدینقل قول:
نگفتین کسی تو ااین چند روزه نامحدود مخابرات گرفته؟میدن؟برنامشون چیه؟
داداش یه چیزی بهت میگم تو خریدت لحاظ کن...من همین چند دقیقه پیش درخواست جمع آوری دادم.....نقل قول:
حدود یک ساعت فقط سایت خودشون باز میشد...هیچ سایتی باز نمیشد...الان هم که مثلا درست شده همه سایتا باز میشه به جز سایت خودشون...زنگ زدم به من میگه سرعت شما رو رو 1 گ بستیم...گفتم پس چرا فقط 25 تا سرعت میده..میگه اشکال از سیستمته....:n08::n08::n08:
احتمالا تا آخر این هفته بتونم همیار نت رو تجربه کنم...خدا کنه گند نزنه تو حالم...:n11::n11:
آرش جان بیا آخرین وضعیت همیار نت رو شرح بده داداش...:n18::n18::n18:
شما چه سرعتی داشتید ؟ 256 یا 512 یا 1 مگ ؟ منظورم اکانتتون هست نه برست .نقل قول:
من سوال کردم کازرون زیاد کیفیت همیارنت جالب نیست . حواستون باشه تو همون شیراز هم مرکز تا مرکز فرق میکنه . حتما" قبل از خرید از یکی که تو مرکز مخابراتیتون هست در موردش سوال کنید . وضعیت نت مخابرات هم به نسبت امروز بهتر شده و تو کازرون مشکلی نداره . راستش اینجا شرکتی که نت ای دی اس ال که برای گیم خوب باشه بده دست مردم پیدا نمیشه . آسیاتک خدای سرعته سرعت شبانه رایگان 400 هست و روزانه هم 500 ولی یکم تایم اوت داره که برای گیم مشکل ایجاد میکنه .
سرویسم 256 حجمی هست...یعنی بود...درخواست جمع آوریش رو 1 ساعت پیش زدم....نقل قول:
مودمم downstream رو 2048 زده....ولی خدا وکیلی جیگروم خونه از دست بیست نت...اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه....
وقتی زنگ میزنی میگی چرا سرعت پایینه اولین چیزی که میگن DNS و آخرین چیزی که میگن خرابی سیستم خودمه......دیگه خودتون حسابش رو بکنید...
یه باز زنگ زدم طرف گفت سرعتتون رو همون 256 بسته شده....چند دقیقه بعد زنگ زدم گفتم چک کنید ببینید سرعت من رو چند ست کردن گفت 512...شک کردم...چند دقیقه بعد دوباره زنگ زدم یکی دیگش گفت سرعتتون 1 مگ هست....:n08::n08::n08:
عزیز سرعتها واقعی شده . شما میتونستید تغییر تعرفه بدید به 1 مگ سرعت دانلودتون میشد همون 130 . من هم 256 دارم ولی دوستم 256 داشت تغییر تعرفه داد به 1 مگ سرعتش درست شده .نقل قول:
قابل توجه دوستانی که میخوان از مخابرات( سپنتا ) اینترنت بگیرند؛
از تاریخ ۶دی تعرفه ۲۵۶,هشت گیگابایت رو فعال کردم
تا دیروز ۲۹ دی که میشه ۲۲ روز, معادل ۸گیگ مصرف داشتم(به همین هم مشکوکم ) , صورتحساب رو که چک میکنم علاوه بر مبلغ کل, «مصرف مازاد» برام حساب شده که ۷۵۰۰ تومان هست.
حالا قضیه چیه؟
شرکت میگه توی ۲۲ روز شما باید۵.۵ گیگابایت مصرف میداشتی, الان به ازای اون ۲.۵ گیگ اضافه باید جریمه بدم, هر گیگ ۳۰۰۰ تومان. به عبارتی دزدی در روز روشن.
یعنی من حق ندارم مصرف رو خودم مدیریت کنم. واقعا مسخره هست.
Sent from Xperia X10
چپیه گوگله....نقل قول:
مطمئنید که همیار شماره شما رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟
اینم یه تست با فندق شکن
آره داداش..ساپورت میکنه.....ولی کیفیتش رو نمیدونم...انشا الله که خوب باشه
خوبیه همیار نت به شبانه رایگانشه.....بیست نت حساب کردم معادل 8 گیگش تعرفه 1 مگ میشه 29000 تومن..
ولی همیار نت 1 مگ ماهی 3 گیگ میشه 20000 تومن که تازه میشه شبانه هم کلی مصرف کرد...برا سرویس 1 مگ که دیگه نمیتونه زیر 150 تا سرعت بده...
هر طور حساب میکنم تعرفه های همیار به صرفه تره.....البته سرویس ها نا محدود بیست نت خیلی ارزون تره.....ولی پاسخگویی و خدمات دهیشون افتضاحه
زنگ میزنم میگه سرعتتون همینه که هست...شیطونه میگه برم بزنم تو چششون:n24::n24::n24::n25::n25:
شما اشتباه کردید که اصلا" جشنواره گرفتید . باید سرویس حجمی بگرفتید 8 گیگ میشد 16000 تومن .نقل قول:
والا از یکی از بچه ها سوال کردم تو کازرون میگفت زیاد جالب نیست . اگه از کازرون کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه .نقل قول:
مخابرات نامحدودش نسبت به قیمت عالیه ولی محدودش زیاد به صرفه نیست . مثلا" یک مگ نامحدود ماهی 55 تومنه که میشه 300 گیگ در ماه گرفت .نقل قول:
رضا جان با این اوضاعی که بیست نت راه انداخته 2 مگ نا محدود هم مفتی بهم بده نمیگیرم...مگه اعصابم رو از سر راه آوردم...
سه بار زنگ زدم سه تا جواب متفاوت بهم دادن...
یکیش خیلی جالب بود...پیله کرده بود که فیلتر شکن دارم استفاده میکنم...هر چی میگم والا بلا استفاده نمیکنم...تو کتش نمیرفت...بهش میگم تا چیز پی ان هست آخه مگه خر کلم رو گاز گرفته برم فیلتر شکن استفاده کنم...البته یه بار خر کلم رو گاز گرفت...دو تا لگد هم زد بهش رفتم از مخابرات اینترنت گرفتم...اولش با خودم گفتم احتمالا تو زد از آّب دربیاد ها...ولی بعدش دل رو زدم به دریا...خدا خیرشون نده......
انشا الله پورت رو بردارن میرم همیار میگیرم...خدا کنه همیار تو زرد از آب در نیاد...:n12:
[QUOTE=reza00980;7437674]شما اشتباه کردید که اصلا" جشنواره گرفتید . باید سرویس حجمی بگرفتید 8 گیگ میشد 16000 تومن .
اتفاقا قبلش ۵۱۲ حجمی داشتم, اونم خیلی زیاد در میاومد.
حرف من, نفس کاری هستی که اینا میکنند.
Sent from Xperia X10
دوستان امروز سرعت کسی پایین نیومده؟؟؟؟
زنگ زدم پشتیبانی گفت کشوری هست!!!!
دقیقا, خیلی سرعت پایین هستنقل قول:
Sent from Xperia X10
سلام
من اینترنت 256 سپنتا دارم قبلا با سرعت 220-250 دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره . . .
مشکل از اینترنت منه یا مال شما هم همینجوره؟؟؟
»آشغاله, هر روز بدتر تر از دیروز
Sent from Xperia X10
مال همه همینطوره و سرعتها واقعی شده . یعنی 1/8 پهنای باند . مثلا 1 مگ 120-130 میده .نقل قول:
مخابرات فقط نامحدودش به صرفه هست و به درد دانلودرها میخوره وگرنه نه به درد گیم میخوره ( تایم اوت زیاد ) نه برای حجمی به صرفه هست ( نه سرعت داره نه شبانه رایگان نداره ) .نقل قول:
داداش مال منم هین طور شد.....جالبه اگه تنظیمات مودمت رو نگاه کنی میبینی سرعتت رو رو 2 مگ بستن ولی تابلو هست که نرم افزاری محدودش کردننقل قول:
سرویست مال کدوم شرکته؟؟؟اگه بیست نت هست که باید بگم غلط کرده گفته کشوریه...نامردای دزد...خودشون عرضه ندارن اومدن هم سر ملت کلاه میزارن هم مخابرات...سرمایه مملکت هم براشون شده بازیچه...خاک تو سر مسئول مخابرات فارس که رفته با این شرکت سپنتا در پیت قرار داد بسته...نقل قول:
چرتو پرته یا راست میگه ؟؟؟؟
اسیاتک امروز بدجور قاطی داره :weird:
بعید نیست...ولی من هنوز رسما جایی ندیدم...خودم هم بهش بر نخوردمنقل قول:
یه زنگ بزن شرکت اینترنتت سوال کن...بپرس رو خط های فیبر نوری میتونید سرویس بدید یا نه؟
من که از جام تکون نمیخورم.... من خطم سیم مسی هستش... گفتم شاید خدایی نکرده کار شما رو راه نندازن... الان خیلی از بچه ها نوشتن جای دیگه بهشون سرویس نمیدن...نقل قول:
غلط میکنن کارم رو راه نندازن...پدرشون رو در میارم...هنوز مونده حریف من بشن...تا حالا دوبار با داد و بیداد کارم تو مخابرات راه انداختم...
قبلا مسئول بازرسی مخابرات مرکزی قصر الدشت رو میشناختم..استاد دانشگاهم بود....از طرف اون پوست خیلیاشون رو کندم...ولی جدیدا منتقل شده...ولی خوب کار نشد نداره...اذیتم کنند حالشون رو مگیرم....
میگم بروبکس پایه باشید یه ایمیل بالا بلند به 20:30 و خبر 20 بفرستیم بیان پیگیری...تاثیرش خوبه ها
من که موافقم ! کندی بی دلیل سرعت رو هم مطرح کنید لطفاً!!نقل قول:
البته حدس من در مورد واقعی شدن سرعت ها اینه که ممکنه به خاطر تغییر قیمت پهنای باند باشه !! نظر شما چیه در این مورد ؟؟!!
سلام دوستان ! همین الآن زنگ زدم بیست نت در مورد سرعت و گفتن که مشکل کلی هست ( آره! جون عمشون !!!...) و برطرف که بشه سرعت ها رو یک پله بالاتر میبندیم !! همگی متفق القول میگن که هیچ زمان مشخصی واسه رفع مشکل به ما اعلام نشده!!!!
همیارنت تست پینگ با قند شکن
اینم اسپید تست با فندق شکن
واسم زده بالاتر از 62% مردم هلند...:n02:
من حتی پایه هستم برای مراجعه حضوری به صورت دسته جمعی...
جسارت نباشه, به مقدار تو سری خور شدیم, هرچی سرمون میارن, لام تا کام حرف نمیزنیم, نتیجه هم همینه.
Sent from Xperia X10
جون ننشون ... اگه مشکل کلیه برای چی استانهای دیگه مشکل ندارن . یکی تو کازرون پیدا نمیشه بیاد ما رو راهنمایی کنه ببینم همیارنت اینجا وضع پینگ و تایم اوتش چطوره ؟؟نقل قول: