[/COLOR]5800 'گوشیه خوبو کلاسیکیهنقل قول:
ولی الان گوشی های بهتری اومده مثل X6 و N8
Printable View
[/COLOR]5800 'گوشیه خوبو کلاسیکیهنقل قول:
به نظر من هیچ فرقی بین 5530و5800نیس فقط 50هزاز تومن گرونتره
lcd فابریک 5800 الان قیمتش چنده؟
و به نظرتون برم نمایندگی عوض کنم بهتره یا مغازه؟
درسته ولی از لحاظ قیمت هم قابل مقایسه نیستن با هم خصوصا N8نقل قول:
5530 ، جی پی اس نداره دوست مننقل قول:
دوستان بحثه اینکه چی بهتره چی بدتره رو بزارید برای جاهای دیگه
اینجا درباره 5800 صحبت کنیم بهتره
اول هم کامل اطلاعات گوشی ها رو ببینید بعد
نوکیا و ... مثله سایپا و ایران خودرو نیستن که یه ماشین پراید رو مثلا یه چیش رو عوض کنن یه مدل جدید بدن بیرون که
مضخصات هر مدل فرق میکنه
از 30 تا 70 تومن هستنقل قول:
:20: نیازی به اکسسپوینت نیستنقل قول:
میشه دوست من :46:نقل قول:
:13: تو گوگل یسرچ میزدی بد نبود!نقل قول:
اینم لینک سایت symNC همه کارهای که میخان و انجام میده فقت اگه کرکش بیاد :41: نمیدونم برنامهی به این خوبی رو برای چی کرک نمیکنن :41: الان ازش میشه 14روز استفاده کرد ! البته تا سریال گوشیتون بلوک نشده باشه میشه استفده کرد :31: یعنی تاریخو بکشین عقب :46:
مال من که بلک شده
کد:http://www.telexy.com/
:31: اینم نظریه !نقل قول:
سلام
از دوستانی که گوشی 5800 میخوان بفروشن ممنون میشم پیغام بدین به من
دوستان یه گوشی 5800 اخیرا خریدم. البته من که نه. گویا وقتی که با گوشی کار میکنن و مثلا میخوان آهنگ گوش بدن گوشی هنگ میکنه یا خاموش میشه یا ریست میشه. چرا اینطوری میشه؟ من که این رو آکبند خریدم. این مشکل شایع هست؟ راه حلی داره یا نه؟
شایع که نیست ... شاید مموریش خراب باشه؟نقل قول:
چه ورژنی هست ؟ آپدیت هست ؟
برادر خوده گوشی پلیرش جالب نیست
البته من ازا ین مشکلات نداشتم ولی پلیرهای اضافی نصب کردم
تو پک اول تاپیک باید باشه اگه پاک نشده باشه دو 3 تا
من خودم ttpod و power mp3 دارم راضیم از جفتشون
بچه ها راستی گوشی من 4 تا زبون داره کیبورده خودش
میشه از جایی حذف کرد؟
الان خوده گوشیم که انگلیسیه
توی منوی انتخاب زبانه کیبوردش هم اینا میاد:
فارسی
اردو
عربی
از همون اول که خریدم روش بود
نباید این جوری بشه ! شما یک کم از گوشی کار ینگین بکش ببین دوووم میاره یا نه :13:نقل قول:
باید فریمور تو ادیت کنی و دبار فلش کنیش !نقل قول:
ولی چرا میخای حذف کنیشون ؟؟؟ :13:
مرسی
اووه، من از 2 سال پیش نه فلش کردم نه آپدیت
ولش کن پس:31:
هیچی میخواستم اضافه هاشو پاک کنم ولی به این همه دردسرش نمیارزه
واسه منم چند تا زبون داره ولي خيلي وقته از كيبورد خود گوشي استفاده ميكنم.
يك كيبورد مجازي دارم شبيه كيبوردهاي اپرا مـيني هست و خيلي باهاش راحتم.با يك كليك بين فارسي و انگليسي سوييچ ميشه.
کدومه ایمان
همون dayhand بود چی بود اونه؟
من انگلیسیش رو گرفتم خوب بود ولی فارسیش رو ندیدم
بابا یه برنامه برسونید این sms ها رو سیو کنه تو فایل تکست
چه رفیقایی هستید آخه:31:
آره خود خودشه.فارسيش هم هست.
اين برنامه اي كه ميخواي رو چند روز پيش كه با بروزر خود گوشي تو يك سايت رفته بودم ديدم ولي دانلود نكردم.اگه پيدا كنم برات ميزارم
سلام دوستان
5800 MUSIC XPRESS دارم
یکساله که این گوشی رو دارم و خوبم کار میکرد اما از دیروز صفحه لمسشی مشکل پیدا کرده اغلب اوقات عمل نمیکنه. بعداز یه مدت خاموش موندن درآوردن باطری و رم تونستم وارد منو شم گرچه گاهی باز مشکل ایجاد میشد مثلا وقتی آیکونی رو انتخاب میکردم وبعد آیکون دیگه رو روی انتخاب اول میموند وفقط صفحه رو بالا یا پایین میبرد. اما وقتی خوب کار میکرد تونستم F-Secure Mobile Anti-Virus رو نصب کنم که چیزی پیدا نکرد واز امروز صبح دوباره صفحه لمسیش عمل نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید که بدونم مشکلش چیه.ممنونم.
داريوش جون پيداش كردم.هم خروجي text داره هم HTML خودم تست كردم جواب داد
حجم 21 KBکد:http://tinyhack.com/freewarelist/s603rd/MsgExport.sisx
دسته گلت درد نکنه ایمان
نجاتمون دادی:31:
احتمالا گوشیه دوست شما ورزن نرم افزاریش پایینه و آپدیتش نکرده وگرنه انقداهم هنگ نمیکنه که آدمو شاکی کنه مگه اینکه دیگه خیلی بش فشار بیارینقل قول:
آقا 5 سوال تفاوت این RM-356 RM-427 RM-428در چیه؟
راستی چطور میشه 1 آپدیت از کل فریمور گوشیم بگیرم؟
و دیگه اینکه چطور میشه فریمور گوشیمو با همین پروداکت خودش از نوکیا دانلود کنم؟
و دیگه اینکه این مود هایی ک میگن مثلا فلان چیز و قابلیت به گوشی اضافه میشه چطوری با اضافه کرد؟مشکلی در آپدیت کردن گوشی در آینده ایجاد نمیکنه؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چطور میشه از کل فریمور گوشی بک آپ گرفت ک اگر فلش کردمو کار خراب شد بشه دوباره به حالت اولش برشگردون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان، کسی نبود راهنماییمون کنه دیگه؟!!
لینک پست او کار نمیکنه دوستان محبت کنند یه لینک دیگه بزارن پیلیز :دی
فرزاد جان وقتی گوشی خاموشه دکمه سبز و قرمز و دوربین رو بگیر و همزمان پاور رو بزن دستت همسنجور روی هر 3 دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد و ارم نوکیا رو ببینی . 100% مشکل نرم افزاریه..... البته تمام شماره هات هم پاک میشن.....:5:نقل قول:
ممنونم دوست عزیز ، اینکارو کردم، بخش SELECT CURRENT REGION اومد ولی اجازه انتخاب نمیده اینطور که روی انتخاب اول میمونه ووقتی انتخاب دیگه ای میکنم همون گزینه بالاو پایین میره البته یه چیز جالب اینکه وقتی صفحه رو خاموش و بعد روشن میکنم میتونم یک انتخاب دیگه کنم.بهرحال ایران رو انتخاب کردم ولی باز انتخابم رو فعال نمیکنه یعنی بخش بعد نمیره.امروز چندجا نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم که نیست بلده ولی از تاچشه.یکی دیگه هم گفت از رمشه درحالیکه رم توش نبود..ببخشید زیاد شد.
نقل قول:
نمیشه از فریمور خود گوشیت بکاپ گرفت نیازی هم نیست !:31:
فریم مور های اصلی رو از این جا بگیر :
پورداکت کد و RM تو درست انتخاب کن و با جف یا فونیکس یا ... فلش بزنشون :46:کد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/
برای مود ها هم :
:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435100
ممنون دوست عزیز اینکارو کردم. و وارد بخش select current region شدم اما برای انتخاب ایران بازهم مشکل داشتم اینطور که وقتی میخوام بیام پایین صفحه تابه ایران برسم فقط روی کشوری که روی صفخه انتخاب میکنی میمونه وبه نسبت اون صفحه بالا یا پایین میره اما جالب اینجا بود وقتی که صفحه رو خاموش میکنم و بعد روشن میتونم یک انتخاب دیگه کنم به اینترتیب به ایران رسیدم اما هیچ کشوری رو select نمیکنه و به بخش بعدی نمیره.امروز چند جابردم نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم بلده که نیست ولی از تاچشه یکی دیگه گفت مشکل از رمشه درحالیکه اصلا رم توش نبود.خواهشا اگه اگه کسی میدونه مشکلش چیه راهنماییم کنه من لااقل بدونم مشکلش چیه سرم کلاه نره.
ممنون از راهنماییت ولی حالا اگر من اومدمو فلشش کردم و گند زده شد توگوشی یا خاستم به حالت اولش برگردونم طوری ک نوکیا ساپورتش کنه باس چه کنم؟نقل قول:
بعدم میخام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم اما پی سی سویت ازشون بک آپ نمیگیره و فیل میشه چیکار باس بکنم؟
و اینکه خ از این آموزشای فلش کردنو خوندم اما نفهمیدم اگر حالا ک ورزن گوشیم 52هست و فریمور پورت شده ی c6تو توضیحاتش نوشته باس 51 باشه اگر فلش کنم گوشیم dead میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟هرکسی 1 چیزی میگه گیج شدم:13:
اون سایتی که من دادم سرور اصلی نوکیاست !
میگم این 4 تا داره 5800کد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/
کدومش خوشمزه تره؟
سلام ، براساس رم گوشیتون باید فایل های مخصوصش رو دانلود کنید . :46:نقل قول:
میگم این 4 تا داره 5800
کدومش خوشمزه تره؟
رم پایینتــر یا بالاتـر نباشه که گوشیتون آسیب میبینـــه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه فلش کردید و گوشیتون بالا نیومد تنها کاری که میکنید باید فریمور اصلی گوشیتون رو داشته باشید و با اون فلش کنید گوشی بالا میاد و درســت میشــه ! دیگه نیازی به هیچی نیســت ، اس ام اس هــا اگه تو مموری باشـه بعد از فلش حذف نمیشـــه ، اگه فریمور پورت شده C6 برای ورژن 51 هستش روی 52 هم بالا میــاد ( بعصی از فریمور هــا )
من فایل هایی که استفاده میکنم هر کدوم یه ورژن هستن ببیــن :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور رو خودم ویرایش کردم یعنی کوک کردم ( سلیقه ای ) .
ینی بعدش دیگه نمیتونم با nsu یا باوایرلس آپدیتش کنم؟باید با جف دیگه آپش کنم؟نقل قول:
اره دیگه بعدم باس بندازمش کنار:19:
واقعا؟همین الان علاادین بودم از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت کاری نمیشه:18:
مشکلم اینجاس ک وقتی مدلشو انتخاب میکنم ک rm-356هست و پروداکت کدمم میزنم صفحه ای میاد ک میگه همچین ورژنی هست و آخریش52 هیت اما میزنم ک دانلود کنه بر میگرده همون صفحه ی اول:18:
ینی خودت فریمور هر گوشیو ک بخای واسه 5800 پورت میکنی؟اونی ک من گرفتم روش نوشته 51 باشه البته من خودم میخام فریمور اصلشو بگیرم و خودم کوکش کنم و مد های دلخواهمو اضافش کنمنقل قول:
مشکل اینه ک اس ام اس هام روی مموری فونه ک مطمءنن پاک میشه چیجوری ازشون بک آپ بگیرم ک مطمءن باشم ک بر میگرده
خب وقتی گوشی خاموش باشه که نمیتونی با وایرلس یا NSU آپدیت کنی !نقل قول:
حتما باید حالت خاموشی با برنامه جـف فلش بشــه ...
با اشتباه فلش زدن هیچ اتفاقی نمیفته من هر روز واسه خودم کوک میکنم و فلش !
موقعی فشار به گوشی وارد میشه که فریمور RM بالاتری روی گوشی اشتباه فلش بشه و فریمور گوشی های دیگــه .
اینجوری به گوشی فشار میاد و یه قطعه نیم سوز میشه و خرابــــ !!
از آموزش تایپک زیر میتونید فریمور رو دانلود کنیــد :46:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391158
نقل قول:
عزیز جان هر گوشی که نمیشـــه ، گوشی هایی که به 5800 میخوره و میشه کوک و پورت کرد !
بیشتر روی C6 کار میکنم و کوک سلیقه ای انجام میدم روی این مـدل از گوشی ...
پست بالا تایپک بهت معرفی کردم میتونی از سرور مستقیم دانلود کنــی !
با برنامه PC Suite یـا Ovi Suitr نمیدونم اسمش درست نوشتم راحت میتونی بک آپ بگیری و Sms هـاتو برگردونـــی :46: