اینجا 4 رقم اول شماره تلفنتون را وارد کن ببین چی میگه.نقل قول:
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/Itemid,129/lang,fa_IR/
Printable View
اینجا 4 رقم اول شماره تلفنتون را وارد کن ببین چی میگه.نقل قول:
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/Itemid,129/lang,fa_IR/
مودم را از خودشون خریدی؟؟نقل قول:
اگه از خودشون خریدی که باید بری بگیری یا با پیک برات میفرسن و 2000 تومن میگیره
اگه مودم را از بیرون خریدی که باید وقتی یارو میاد نصب کن مودمت اماده باشه
بدون مودم که نمیشه نصب کرد حتما مودم باید باشه:46:
نه من به اونا پول مودم رو ندادم . من یه بار پرسیدم گفتن مودم ندارن.
پس خودت باید بری از بیرون مودم بخرینقل قول:
روزی هم که برای نصب میان حتما باید مودم باشه وگرنه نمیشه نصب کرد
حالا سفارش رو فرستادم ، ببینیم چی میشه...نقل قول:
طبق گفته ی دوستان خودت بگیری بهتره...اونجوری میخوان یکم روش سود کنننقل قول:
mmf1371
شاتل هم ppoe هم bridge رو ساپورت ميكنه؟ يعني حتما بايد روي كامپيوتر يا مودم ppoe تعريف كنيم؟
شماره vci vpi شاتل چنده؟
تو هر 2 حالت خودش ip رو اتوماتيك ميگيره؟
ممنون
این دومین فاکتوری که برام صادر کردند درضمن از سری قبل هم هیچ بدهی نداشتم...نقل قول:
یعنی قبلی رو پرداخت کردی؟
پس حتما از پشتیبان بپرس چون برای من که دقیق بود
سلام دوستان.اینجا کسی هست که مودم Linksys داشته باشه و براش نصب کرده باشن؟
میشه بگی از کدوم سرویس استفاده میکنی؟وهزینه اشتراک ماهیانه ات مطابق سایت شاتل بود؟ البته بدون عوارضنقل قول:
اکو128 و برام دقیقا 13900 اومده
13900 با احتساب تمامی موارد ، هزینه نهاییه
گاهی مواقع از این اشتباهات مالی پیش میاد که با یه تماس یا یه ایمیل حله.نقل قول:
سرعت 512 شاتل خوبه الان ؟ +ADSL2 اقتصادي (ECO)
توپ :31:نقل قول:
سرعت دانلود بین 55 تا 65 میچرخه
قصد داشتم از داتک کوچ کنم
می خواستم بین
شاتل و لایزر و سپنتا و فن آوا و آسیاتک یکی رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من حدود یک ماه هست که از شاتل سرویس گرفتم بدون هیچ تعصبی مزایا و معایب این شرکتا براتون میگم
مزایا
1.درخواست هر سرویسی که بدید به همون میزان دریافت دارید
2.پشتیبانی 24 ساعته که تا مشکلتون حل نشد دست بردار نیست که به ندرت پیش میاد که مشکل پیش بیاد(شده که ساعت 2 بامداد به من زنگ زدند تا مشکلما حل کنند)
3.قطعی بسیار کم که اگه کانکشن با مودم تنظیم باشد میتونم بگم که اصلا قطعی ندارد
4.طرح های تشویقی گوناگون
5. 6ساعت دانلود شبانه
6.سرعت دانلود ثابت در شبانه و روزانه
معایب
1.میزان دریافت و ارسال در پنل شاتلتون حقیقی نیست(کم و زیاد نشون میدد)
مزایا و معایبی که عرض کردم به مسایل دیگری مانند(سیم کشی تلفن-مخابرات منطقه و...)بستگی دارد
امیدوارم انتخاب درستی کنی
سلام
من اکو هستم.می خواستم ببینم اگه حجم ترافیکمون تموم بشه.از شبانه ی رایگان هم نمیشه استفاده کرد ؟
متاسفانه خیر.نقل قول:
بند سوم قوانین سرویس اکو
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
این شرکت منطقه مخابراتی بعثت با پیش شماره 5530 رو پوشش نداده :) ؟؟ نمیدونین کی راه اندازی میشه :))
توی سایت شاتل پیش شماره ات رو وارد کن شاید راه اندازی شده!نقل قول:
نقل قول:
خير نميشه استفاده كرد
چه بهتر که ندارن، خودتون می تونید مودم بهتری از اونی که میخوان بهتون بدن بگیرین و هم اینکه 10 15 تومن هم ارزونترنقل قول:
مودم Asus (که مدل خاصی داره الان یادم نیست) میتونید خودتون تهیه کنید.
خودشون اون اول ppoe تنظیم می کنن اما اگه بخواین bridge هم براتون تنظیم می کنن.نقل قول:
بله خودش ip رو اتوماتیک میگیره.
سرعت داداشم (نامحدود و فقط ماهي 18 دلار!!!) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونم بگم چه ميكنه اين ايران... :41:
siamak_mu جون ترا خدا از این عکسا نذار که گریمون میندازی:37:
وای خدای من باور نکردنیه.نقل قول:
برای ما که واقعا رویاست.ما تو خوابم همچین سرعتی رو نخواهیم دید.
لعنت به....
ماااااااادر جان !!!!نقل قول:
دقیقا همین مقدار پول و البته یه خورده بیشتر از 18 دلار رو من دارم برای سرویس 64 شاتل میدم با سرعت دانلود باور نکردنیه 9kb/s .
آخه ما چه گناهی کردیم که باید تو این مملکت باشیم.
آخ قلبم!!!این تازه میشه حدود 25mb در حالی که با ماهی 80 دلار میشه 100mb هم گرفت!!!نقل قول:
یکی از دوستام اکو۵۱۲ داره. اگه با اکانت من که آرت۱۲۸ هست وصل شه، ۵شنبه جمعه ها دانلود کنه، به عنوان ترافیک رایگان من ثبت میشه؟
سیا!!! نفرین آمون بر تو باد که دل ما رو میسوزونی!!!نقل قول:
احتمالا میشه، ولی آخر عاقبت داره اینکارا! اگر متوجه بشن (که 100% هم میشن) جمع شدن رانژه برای همیشه و جریمه های نقدی سنگین کمترین پیامدهاشه!(طبق قرارداد)نقل قول:
داداشت كدوم ورا ميشينه؟ :)نقل قول:
سرعت داداشم (نامحدود و فقط ماهي 18 دلار!!!) :
اي خدا اينترنت را به ما عطا بفرمــــــــــــــا !
آميـــــــن !
ببینم تو جرات میکنی یه عکس اینطوری از سرعت خودت به داداشت نشون بدی؟؟:دینقل قول:
آقا چرا باز قیمتا رو بالا برده شاتل؟
الان 64 شاتل 300 تومن گرون شده.در حالی که میگفتن قراره ارزون بشه. و یا گفتن ارزون شده.
حدود 19200 بوده الا شده 19500 ...
:41:نقل قول:
:31:نقل قول:
:41:نقل قول:
اون ور آب:31:نقل قول:
نه! :31:نقل قول:
سلا به شاتلی های عزیز..اوضاع خوبه؟
خوشبختانه بعد از دو ماهی که پینگ بالا بود و شبانه افتضاح چند وقته اوضاع خوب شده و شاتل به قولاش عمل کرده ظاهرا ..خدا خیرشون بده!
30 مگابایت ترافیکمون مونده و تا 25 باید بریم :31: باید اینترنت رو جیره بندی کنیم این چند روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه روزی 4 مگ شیپ شیپ جونم! میتونی روزی یه بار بیای تو فروم، البته فقط تاپیک شاتل! یه موقع هوس نکنی بری تاپیکهای دانلود فیلم و اینا. بنظرم روزا اصلا نیا، چون تموم بشه یه هفته رایگان شبانه پررررر!:31:نقل قول:
میشه دوستان که سرعتشون خوبه تو speedtest.net تست بگیرید اینجا قرار بدهید .
این روزها کسی دیگه تو اسپید تست تست نمیگیره، شما چطور؟!(شعار تبلیغاتی شد!):31:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته، کلا اسپید تست رو بیخیال شو، چون دیگه اصلا قابل اطمینان نیست. برای من رو در حد دیال آپ نشون میده، در حالی که همیشه بین 60-65 دانلود دارم، چه شب چه روز. البته گاهی وقتها به 60-100 هم میرسه، اما خیلی به ندرت. شما اگه میخوای تست دقیق باشه یه لینک مستقیم از یه سایت معتبر بذار تو idm با 16 کانکشن.
سلامنقل قول:
این speedtest.net قابل اعتماد نیست مهم سرعت دانلوده که من با 55-65 دانلود دارم با eco-512
پینگ yahoo.com هم همیشه 200 هست برام
اینم برای شما:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]