الان کجا سرویس نامحدود با سرعت 128 یا بالاتر میده؟
من هر جا رفتم میکن فقط به دانشجو ها میدیم
این ADSL مخابراط خوبه؟
با نامحدودش میشه مای 40-50 گیگ دانلود کرد؟
Printable View
الان کجا سرویس نامحدود با سرعت 128 یا بالاتر میده؟
من هر جا رفتم میکن فقط به دانشجو ها میدیم
این ADSL مخابراط خوبه؟
با نامحدودش میشه مای 40-50 گیگ دانلود کرد؟
سلام
من مدتی که مشکل آپلود دارم . 2 تا سیستم دارم . یکی 7 یکی xp.
xp مجدد نصب کردم و دوباره امتحان کردم باز مشکل داشت .
مودم عوض کردم . اپیلیتر عوض کردم . نشد.
شرکت شهراد هستش و نتونستن مشکل پیدا کنن. می گن که مشکل از سمت شماست .
انواع فایل امتحان کردم در یاهو میل ، photofuniaT ، سایت خودمون ، اسپیدی شیر . جواب نداد
با فایر فوکس و کروم و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم .
به نظر دوستان از چی می تونه باشه .؟
با سلامنقل قول:
سرعت دانلود واقعي داره
مثلا سرويس 128 سرعت دانلودش چيزي بين 12 الي 16 هست
اگه صبح تا شب در حالت دانلود باشه شايد بشه يه مقداري دانلود كرد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
يعني شما به طور كلي هيچ آپلودي نميتوني انجام بدي؟
ارور خاصي ميده؟
موفق باشيد.
رفقا سلام . می خواستم بدونم پیشگامان شرایطش چجوریه ؟ یعنی کیفیت خدماتش ، بچه هایی که استفاده می کنند راضی هستن ازش یا نه .
مرسی از همکاریتون
سلام ، 1 سوال داشتم : آیا این نرم افزار هایی که میگن سرعت اینترنت رو بالا میبره واقعی هست ؟ آیا تاثیری داره ؟
به هیچ آپلودی نمی تونم انجام بده . فقط تنها حالتی که امکانش داد امروز یه فایل خالی ورد ، فشرده کردم جواب داد. باقی موارد اصلا کار نمی کنهنقل قول:
. نه اروری نمی ده . فقط موقع آپلود ، از حال میره.
تو سایت speed test.net رفتم و سرعت چک کردم .
دانلود 1.66 mb/s
اپلود 0.34 mb/s
از کجا باید بفهمیم این ADSL خراب شده مخابرات چه قدر فضا داریم
سلام
یه اطلاعات کامل در مورد جستجو در اینترنت برای من بفرستید(در سطح مبتدی)
نه.نقل قول:
تاثیری نداره.
سرعت کاربرا توی ایران توسط QoS تنظیم نمیشه و سرعت خط که از طرف سرویس دهنده محدود شده این کار رو انجام میده.
کاری که این برنامه های ناموفق انجام میدن اینه که سعی میکنن QoS رو گول بزنند.
الان در بین ISP ها فقط مخابرات از QoS استفاده میکنه و بقیه از DownStream ه خط استفاده میکنند.
مخابرات رو هم نمیشه گول زد.من آزمایش کردم نشد.
سلام
کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.
میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه
منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )
اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
دوستان وقتي محدوديت ترافيكمون تموم ميشه . چه اتفاقي توي نحوه CONNECT شدن به اينترنت ميوفته؟
منظورم اينه كه با يوزر پسوردي كه داريم كانكت ميشه ولي چيزي دريافت نميشه يا اصلا وصل نميشه؟
۲ سال پیش که من شاتل ۵ روزه گرفتم وقتی ترافیکتون تموم میشد سایت شاتل میومد.نقل قول:
با سلامنقل قول:
جستجو در چه موردي؟
به طور كلي جستجو در اينترنت با موتورها جستجو گر مثه گوگل و ياهو انجام ميشه
به سايتهاي زير ميتونيد مراجعه كنيد و كليد واژه هاي مد نظر رو سرچ كنيد
کد:www.google.com
موفق باشيد.کد:www.yahoo.com
واقعا دارم آتیش میگرم پارسال برا اولین بار ADSL گرفتم سرویس 128 نامحدود شهراد سرعت و پینگش خوب بود ولی گرون بود نمیصرفید .
آذر پارسال تو سایت شاتل ثبت نام کردم برا ECO (گفتن پورتمون پره) از اون موقع تا 2 ماه پیش چون تو شرکتمون 512 پارس آنلاین داشتیم برا خونه سرویس نگرفتم .
شهریور هم رفتم مخابرات ADSL ثبت نام کردم
2 ماه پیش زنگ زدم شاتل بازم گفتن پورتمون پره رفتم مخابرات گفتن حالا حالا ها تونوبتی
رفتم از یه شرکت مزخرف تو الکامپ (سیما و سون نت) سرویس گرفتم
حالا موندم چیکار کنم .
دوستان برای سرعت بالای 1mb کدوم شرکت را با پایین ترین هرینه پیشنهاد میدین.
این موضوع ۱۰۰ بار بحث شده.نقل قول:
بستگی داره بخوای چکار بکنی.
اگر بخوای آنلاین بازی کنی:
مخابرات:
سرعت پایدار
نامحدود
پینگ و لگ کم
ماهی ۴۰ هزار تومان
تنها مشکلش هم مجوزه.
ولی اگر بخوای ایمیلت رو سریع چک کنی میتونی به شاتل و صبانت و پارس آنلاین یه سری بزنی.
هر سه تاشون توی سایتشون نرخها رو زدن.
مخابرات تهران به هیچ عنوان 256 به بالا نمیده حتی با مجوز.نقل قول:
سلام . من دو تا سوال دارم که البته یکیش رو قبلاً پرسیدم و کسی جواب نداد :
1- کیفیت اینترنت پیشگامان چطوره ؟ منظور خدمات دهی و کیفیت سرعت و ...
2- نمی دونم جاش اینجا هست یا نه ولی ممنون میشم جوابم رو بدید که برای گرفتن نمایندگی adsl چیکار باید کرد ؟ مقدار هزینه سرمایه گذاری مخصوصاً چقدر باید باشه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یه سرویس میخوام حداقل ماهی 5 گیگ دانلود شبانش هم مجانی باشه
سرعت هم 256 اما 128 بود اشکالی نداره
من الان 512 دارم با 5 گیگ 27 برام تموم میشه گه قیمتش بالاس
سلام دوستای گلم یه راهنمایی میخواستم ازتون
1- تو تهران محدوده ی لویزان و نوبنیاد کدوم شرکت ها واسه adsl سرویس میدن؟؟
لطفا راهنماییم کنید.
2- تفاوت اینترنت adsl با اینترنت wireless در چیه؟؟ و این که یه شرکت میگه adsl نداره واسه این محدوده اما wireless داره منظور چیه؟/
3- یک مودم خوب که 2 تا wireless هم داشته باشه بهم معرفی کنید.
ممنون
با سلامنقل قول:
2- adsl رو شما از طريق خط تلفن ميتونيد بگيريد اما wireless رو از طريق آنتن ميگيريد و سيم و .... نيست و به صورت بيسيم هست
گاهي در بعضي از مناطق هست كه اينترنت سيمي يا adsl پشتيباني نميشه به دلايلي در اينصورت براي اين مناطق بهترين انتخاب اينترنت بيسيم هست كه به دستتون برسه
موفق باشيد.
سلام
من زاهدان هستم
فقط میدونم اینجا شاتل و پارس انلاین نمایندگی دارن
از کجا باید بفهمم بقیه سرویس دهندهها اینجا نمایندگی دارن؟
میشه لطف کنین لیست کل شرکتایی که اینترنت پر سرعت اراعه میدنو واسم بزارین و من یکییکی برم ببینم تو زاهدان نمایندگی دارن یا نه
:2: حالم از اينترنت بهم ميخوره شب و روزمو ازم گرفته .
:2:
شهر ما خبری از این شرکت ها نیست و خود مخابرات سرویس2 adsl میده.
adsl با adsl 2 چه فرقی میکنه؟
آیا دانلود شبانش رایگانه؟
v--p--nاز کجا میشه خرید؟
توی ایران هیچی ولی در اصل adsl 2+ میتونه سرعت بالاتری را پشتیبانی کنه.ولی تو ایران که هیشکی سرعت بالاتر از 2 مگ را ندیده:2:نقل قول:
با سلامنقل قول:
براي كسب اطلاعات بيشتر
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5389351&postcount=9558
سلام،
آیا سرویس هایی که مخابرات میده در تمام شهرها مثل هم هست؟ چون وقتی وارد قسمت تعرفه در سایت مخابرات شدم فقط قیمت ها رو نوشته:
یکی هم اینکه آیا این سرویس های مخابرات نامحدود هستند؟کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
سلامنقل قول:
تا جايي كه من ميدونم مثل هم هستند
بله نامحدود هست
اشتباه شد :31:
دوستان من ساکن شهرستان هستم که برای داشنگاه میام تهران و آخر هفته ها بر میگردم.
سرویسی هست که بتونم با لپتاپ هم تهران و هم در شهرستان باهاش وصل بشم ؟
این وایرلس ها یا وایمکس و امثالهم دقیقا نمیدونم چی هستند، همین کار رو انجام میدند ؟
وایرلس که طریقه اتصال مثل بلوتوس با وایمکس یا edge که هر کدوم نیاز به مودم خودشون دارن میتونی وصل بشی البته با موبایل هم میتونی بصورت edag یا gprs وصل بشینقل قول:
آقایون این وایمکس ایرانسل بدرد بخور هست یا نه آخه هزینش خیلی بالاست
اگه عین GPRS ش هست که اصلاً آشغاله
نظر شما چیه میارزه اشتراک 6 ماهه رو بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان که با GPRS ایرانسل یا همراه اول کار میکنم یاد قرون قیل از دایال آپ میافتم اونموقع که 33 کا بود سرعت اصلاً هم درست نمیشه دانلود و آپلود که اصلاً وجود نداره صفحات هم به زور باز میشن تازه ویندوز هم عوض کردم مشکلی هم نداره تازه دقیقاً روبروی خونمون یه آنتن BTS هست دیگه دارم دیوونه میشم ADSL بهتره یا وایمکس؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کی تو مرکز نهری با پیش شماره 8869 adsl داره ؟ از کدوم شرکت گرفتید ؟ راضی هستید ؟ سرعتش خوبه ؟
ای دی اس ال بهترهنقل قول:
هم ارزون تره ..هم در انحصار 2 تا شرکت نیست .....قدرت انتخابت تو ای دی اس ال بهتر هست
با سلامنقل قول:
همینطور که دوستمون گفتن هست
ADSL خیلی بهتر هست
اما اگه منطقتون طوری نیست که ADSL بگیرید پس ناچارید از راههای دیگه استفاده کنید
موفق باشید.
دوستان این adsl که مخابرات میده دانلود شبانش رایگانه؟
من 256 یک ماهه رو 13000 تومن ثبت نام کردم.
یه نمونه مودم یک پورت خود مخابرات میده 34 تومن، مناسب میده؟
میخام مودم wi-fi بخرم، چه مدلی بخرم؟ لطفا با قیمتش بهم بگین.
شما تهرانی ؟نقل قول:
دوستان این adsl که مخابرات میده دانلود شبانش رایگانه؟
من 256 یک ماهه رو 13000 تومن ثبت نام کردم.
یه نمونه مودم یک پورت خود مخابرات میده 34 تومن، مناسب میده؟
میخام مودم wi-fi بخرم، چه مدلی بخرم؟ لطفا با قیمتش بهم بگین
مخابرات تهران اصلا نامحدود هست وحجمی نیست
مودم خوب TP-LINK 8811 بگیر ..
خودم گرفتم حدود 20 تومن ار پاساژ ایران (تهران)
نقل قول:
این TP-LINK 8811 مودم wi-fi هست؟ همین رو بگیرم چیز خوبی هست؟ db این چنده؟
من شهرستانم، حجم دانلود زده 8gb. شاید شبانش رایگانه!
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من برای اولین بار به یه مشکل عجیب برخوردم.
پریشب نزدیک 2 گیگ دانلود رایگان داشتم بعد امروز که رفتم ببینم چقدر از حجم ماهیانه ام باقی مونده با کمال تعجب دیدم اون 2 گیگ رو از حجم سرویسم کم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین باره اینجوری شده تو این یکی دو سال. من هر شب دانلود می کنم هیچوقت اینجوری نمیشد و همیشه تو قسمت ساعت رایگان میزد این دانلودهامو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ زدم پارس آنلاین همدان میگه ما فقط نمایندگی فروش هستیم این مسائل به تهران مربوطه :sad: حالا تکلیف این دو گیگی که به ناحق از من گرفتن چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میتونه کمکم کنه؟
از کجا adsl گرفتی ؟نقل قول:
سلام
بچه ها من برای اولین بار به یه مشکل عجیب برخوردم.
پریشب نزدیک 2 گیگ دانلود رایگان داشتم بعد امروز که رفتم ببینم چقدر از حجم ماهیانه ام باقی مونده با کمال تعجب دیدم اون 2 گیگ رو از حجم سرویسم کم کرده اولین باره اینجوری شده تو این یکی دو سال. من هر شب دانلود می کنم هیچوقت اینجوری نمیشد و همیشه تو قسمت ساعت رایگان میزد این دانلودهامو زنگ زدم پارس آنلاین همدان میگه ما فقط نمایندگی فروش هستیم این مسائل به تهران مربوطه حالا تکلیف این دو گیگی که به ناحق از من گرفتن چی میشه کسی میتونه کمکم کنه؟
شما توی زیرمجموعه زیر تاپیک شرکتی که بهت adsl میده رو پیدا کن اونجا مطرح کن دوستان جواب میدن ..
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=317