برای usb باید cd مودم رو نصب کنی تا کامپیوتر بشناستش.نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
مودمو ریست کنید مشکل حل میشود.نقل قول:
Printable View
برای usb باید cd مودم رو نصب کنی تا کامپیوتر بشناستش.نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
مودمو ریست کنید مشکل حل میشود.نقل قول:
من یه مودم td8811 دارم که وقتی firware آپدیت کردم دیگه پورت usb کار نکرد....الا هم که میخوام firware دوباره آپدیت کنم ..نمیشه..ارور میده..اینم ارورش: Fatal error during image uploading.
کسی نیست جواب بده...؟!؟!؟!؟!؟!؟!نقل قول:
منم امروز مشکلت رو داشتم و فهمیدم وقتی کانکت هستی نمیره تو تنظیمات.نقل قول:
نقل قول:فکر کنم بشخصه بار سومی هست که توضیح میدم که البته دوستان دیگه بارها قبلا توضیح دادن ولی به هر حال این پستی هست که قبلا دادم ، امیدوارم بدردتون بخوره:نقل قول:
قسمت دومش برای موقعی هست که مودم PPPOE تنظیم شدهنقل قول:
من یه مشکل اساسی با مودمم دارم که وقتی با ISP تماس گرفتم گفت مودمت رو بیار تست کنیم.
خواستم ببینم آیا برنامه ای هست که بشه از توی ویندوز مودم رو بطور کامل تست کرد؟
ASUS AM602
سلام
مودم من D-link DSL-2640U هست + ADSL2 دارم! چند روز پیش اینترنتم قطع شد! الان که میخوام وصل شم ارور 651 میده!
مشکل از کجاست؟
خواهشاً کمک کنین! مُردم از دست این دیال آپ:2:
چه مشكلي دوست عزيز؟نقل قول:
اگه نرم افزاري باشه و به آي اس پي مربوط نباشه ،احتمالا حل ميشه
مودم من td-8811 هستش..من firmware اونو آپدیت کردم که بعد از آپدیت پورت usb و چراغ Act کار نمیکنه...!!!
سلام
من مودمم Asus am602 هست میخواستم ببینم چطوری پسورد از داخل مودم عوض کنم چون وقتی میرم سایت پسوردمو عوض کنم میگه اگه اطلاعات کافی ندارین عوض نکنین!!!!
حالا میشه شما یه کمکی بکنین
ممنون
چه پسوردی رو میخواید عوض کنید؟؟نقل قول:
لطفا واضح توضیح بدید!:13:
سلام
بعد از يك ماه انتظار انگار adsl من داره وصل ميشه ... زنگ زدم صبانت گفتن سرويس شما رو يكشنبه واسه پيگيري مخابرات فرستاديم . احتمال زياد همين چند روزه وصل ميشه .
تلفنمون هم ظهر يه چند ساعت قطع بود ... اين قطعي طبيعيه ؟ يعني دارن وصل مي كنن ؟
الان چراغ adsl مودم ثابت روشنه ولي چراغ usb و data (من با usb ميخوام وصل شم) ثابت نيست و چشمك مي زنه . كدوم حالت درسته ؟ بايد ثابت بمونه يا چشمك بزنه ؟ مورد رو هم رو حالت bridge mode گزاشتم و با كانكشن كه تست كردم پيغام Verifying username and password ميده ؟
در صمن يه مورد ديگه ، فاصله تلفن از كامپيوتر زياده ، نويز گير رو فقط به تلفن وصل كردم و به مودم وصل نيست . اين مورد نداره ؟
ممنون ميشم جواب بديد
سلام دوستای گل خرید و رفع عیب مودم :دی :دی
من میخواستم بعد حدود 5 سال هم به خاطر ویندوز جدید و نبود درایور این مودم قدیمی ( Asus AAM6000UG ) برای وین7 و افزایش تعداد دستگاه ها تو منزل :دی یه مودم که روتر هم باشه بگیرم تا حداکثر 90تومن :دی چندبار که توی این تاپیک ده دوازده صفحه آخر رو نگاه کردم دیدم که مثلا بعضی از مدل ها اکسس پوینت هم هستن روتر هستن دی اس ال هم هستن :دی :دی چند کاره هستن کلا :دی
از اونجایی هم که از کل این مدل ها فقط یه مدل WAG120N توی ذهنم مونده بود امروز که رفتم پاساژ رضا پرسیدم گفتن 80تومنه که منم خوشحال شدم :دی :دی ( فک میکردم 200 170 اینطورا باشه قیمتش :دی :دی )
بعد خواستم ببینم نظر شما متخصص های این امر چی هستش ؟ :دی :دی و به طور کلی چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ :دی
-
پ.ن
بعد یه سوال دیگه که برا من پیش اومده در این حین فرق این pppoe/a با bridge هستش چون من همین مودم قدیمیه وقتی میخواستم درایورش رو نصب کنم دو نوع نصب داشت یکی بریج یکی همPppoe وقتی که ppp رو میزدم نصب کنه نمیتونستم کانکت شم به اینترنت دلیلش مودم بوده یا چیز دیگه ؟ :دی :دی
چراغ adsl اول باید چشمک بزنه و بعدش ثابت بمونه ،ولی lan یا usb اگه اطلاعاتی بین کامپیوتر و مودم رد و بدل بشه ، چشمک میزنن!نقل قول:
ربطی به فاصله نداره ، نویز گیر هم فقط برای گوشی تلفنه!
ارور 691 بعضی وقتا طبیعیه ، بیشتر تلاش کن
یا اینکه هنوز اکانتت فعال نشده ، زنگ بزن به آی اس پی!
دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست!:27:نقل قول:
نقل قول:
دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مشکل اینجاس که هیچ صفحه ای هم بالا نمیومد و لود نمیشد :13: بعدشم زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتن که باید bridge نصبش کنی و اینا منم دیگه پاپیچشون نشدم که چرا :دی :دی
شایدم اشتباه تنظیم میکردی!نقل قول:
بیخیال ، گذشته ها گذشته!:31:
آقا من مودمو توی حالت PPPOE که تنظیم میکنم وصل نمیشه ولی توی BRIGE وصل میشه مشکل کجاست؟
از مخابرات سرویس دارم آیا در حالت BRIGE نمیتونم با وایرلس لپ تاپ وصل بشم؟
خوهشاً اگه میدونید کمک کنین!:41::37:نقل قول:
خیر ، فقط یه سیستم میتونه از مودم استفاده کنهنقل قول:
ولی فکر کنم اگه خود کامپیوترت وایرلس داشته باشه ، میشه کانکشن رو شیر کرد ، ولی بدیش اینه که سیستم باید روشن باشه!
پس باید PPPOE تنظیم کنی ، حالا مشکل کجاست؟
تنظیم خاصی که نداره ، ولی PPPOE تنظیم کن ، یه سر به صفحه ای که توی این پست:
گذاشتی بزن ، ببین جلوی مورد سوم آی پی نوشته شده یا نه؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4887638&postcount=7295
البته قبلش روی همون بریدج نگاه بنداز ببین VCI و VPI روی 0/35 هست؟
مودمو ریست کردی؟نقل قول:
نقل قول:بعضی از ISP ها حالت pppoe روغیر فعال میکنن و باید به پشتیبانی درخواست بدید تا براتون وصل کنه (اینو همین امروز از یه جایی توی همین انجمن خوندم:27: (حرف من نیست!!):46:)نقل قول:
نه شاتل مشکلی ندارهنقل قول:
اون صبانته که سیستمشو عوض کرده بود!
مخابرات هم تا اونجایی که از همین انجمن اطلاع دارم ، مشکلی نداره ، مگر اینکه مخابرات اصفهان مشکلی داشته باشه
دوست من جلوی ip 0.0.0.0 زده بود الان یادم اومد.نقل قول:
وقتی مودموبردم تا تنظیم کنن گفتش که نمیتونی از وایرلسش استفاده کنی اشکال از طرف مخابراته....
انگاری یه پست مخابراتی یه جعبه های سفید توی خیابون موصوم به ZTE از برادران چینی خریدند که نرم افزارشو ازشون نگرفتن. انگاری بریج رو پوشش میده اما PPPOE رو نه .
یه بار دیگه هم یادمه شما مطرح کردی که کلا وصل نمیشینقل قول:
شایدم مشکل از مخابرات اصفهانه
البته توی بریدج ، همزمان نمیشه استفاده کرد ، اگه فقط یکیش وصل باشه مشکلی نداره!
نقل قول:ببينيد من مودمم Micronet SP3362 هست ... من طبق راهنمايفايل پي دي اف موجود در سي دي عمل كردم . بعد از اتصال مودم از طريق USB درايور يو اس بي رو نصب كردم و الان سيستم مودم رو مي شناسه بعدش تو پي دي اف نوشته كه بايد رفت Network Conections روي Local Area Connection و رو Properties كليك كرد بعد از اون روي Internet Protocol (TCP/IP) و باز Properties ودر اين قسمت شماره اي پي هايي به صورت دستي وارد كرد . ايا اين قسمت نيازه يا نه مشكلي نيست اگر روي Automaticaly بمونن ؟ چراغاي Local Area Connection روشنن پس ميشه گفت با مودم اتصال برقرار كرده و اينكه نيازي به وارد شماره اي پي به صورت دستي نيست ؟بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!شايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !
یه مواقعی ممکنه نیاز باشه دستی آی پی رو ست کنینقل قول:
ولی روی اتوماتیک هم باشه مشکلی پیش نمیاد
شماره ارور چنده؟نقل قول:
بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !
اون زمانی که دیال آپ داشتم ، وقتی اکانت expire میشد ، این ارور رو میداد
2 شاخه ضد برق یعنی همونای که 3 تا داره یعنی همون 3 شاخه دیگه!:31:نقل قول:
مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!
که احتمالا این نوشته های سایت صبانت برای عهد بوقه:13:
این گزینه از همه محتمل ترهنقل قول:
شايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !
خب زنگ بزن پشتیبانی تهران ، بپرس
دو شاخه ضد برق که احتمالا همون 3 تایی ها رو میگن یعنی 3 شاخه!
از اساتید یه سوال داشتم من یه مودم Adsl وایرلس دار دارم که کامپیوترم با کابل و لپ تاپ من با وایرلس به مودم وصل میشه روی یکی ویندوز ایکس پی روی اون یکی ویندوز 7 نصبه یه سوال داشتم در کنار اتصال به اینترنت میتونم با کامپیوتر خودم یه شبکه داخلی تشکیل بدم یا نه اگه میشه چه جوری؟
گفتم که حرف من نیست...فقط اینو از یه جایی خونده بودم...نقل قول:
آره ریستش هم کردم ولی بازم همونطوریه!نقل قول:
لطفاً کمک کنید...نقل قول:
با یک مودم دیگه امتحان کردید؟ مودمهای دی لینک خیلیاشون زودی خراب میشن. حالا ما هرچی خودمونو خفه کنیم بگیم دیلینک نخرید.نقل قول:
نقل قول:این چیزهلیی بود که من پیدا کردم ببین بدرد می خورهنقل قول:
نقل قول:
Error 651 - Your modem has reported an error
This error usually occurs with Windows 2000 when the Internet connection has become corrupted. This can be resolved by following these steps:
· Try uninstalling and reinstalling the Modem. For information on how to do this please refer to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or the installation cd that was provided with your modem.
و
لینک فایلنقل قول:
Windows 7 2008 2003 Vista XP 2000 Ms Office Tutorials Fixes Tips
In windows 7, when you try to connect using your PPPoE connections, you may be faced with the following error:
Error 651: The Modem (or other connecting device) has reported an error.
These connections would work just fine with Windows XP or Windows Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Again, you are not alone, this seems to be a known bug in Windows 7 that is being worked at. However, you can workaround this problem.
The RAS PPPoE driver file “raspppoe.sys” found under c:windowssystem32drivers folder seems to be the root cause of the problem. Fortunately, we can workaround the problem simply by renaming the original raspppoe.sys file to something like “raspppoe_orig.sys” copying a working file from a Windows Vista system. If you do not have access to a Windows Vista system. click here to download raspppoe.sys file (unzip).
کد:http://www.windowsreference.com/wp-content/uploads/2009/05/raspppoe.zip
دوستان من بین این دو مودم موندم کدوم بهتره اگه چیز بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید
D-LINK DSL-2640U
TP-LINK TD-W8901G
هر دو وایرلس دار هستند و حدود 60 تومن
tp-link بهتره قیمتشم 50 تومنه نه 60 تومن (بازار ایران وبازار رضا تهران).نقل قول:
اینقدر بچه ها با دیلینک اینا مشکل دارن که نگو. اینقدر خراب میشن که دیگه درست نمیشن...
بقیه مارکها هم هستن ولی گرونترن. مثلاً زایکسل و لینکسیس هستن قیمت بالای 80 ولی همین tp-link کار اونارو میکنه.
غیر از این مارکایی که گفتم بقیه مفتشونم گرونه.
موفق باشی.
نه! مودم دیگه ای ندارم!...یعنی مشکل از مودم هست؟! آخه چیزی نشد مثل همیشه اینترنت قطع شد!:13:(از طرف ISP) بعد که خواستم وصل شم دیگه نشد!نقل قول:
فایل رو جایگزین کردم ولی ارور 797 داد...(دقیقاً یادم نیست شماره ارور چند بود! میگفت مودم پیدا نشد!)نقل قول:
کــــ...ــــمـــ...ــک!!:19:!!
سلام
من یک مشکل عجیب دارم تازه adsl گرفتم از صبانت البته هنوز به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونستم وصل بشم ولی وقتی تنظیمات از طرف مخابرات انجام بازهم من وصل نمیشدم یعنی چراغهای link و data در مودم روشن نمیشد یا حالت چشمک زن میشد مودم planet و لی وقتی کامپیوتر خاموش کردم بعد از 10ثانیه چراغهای مودم ثابت شد و مجدد کامپیوتر روشن کردم ولی دیدم چراغ مودم به حالت چشمک زن برگشت بعد کابل کراس که مودم باهاش وصل بود ار کیس جدا کردم باز چراغ مودم ثابت شد تعجب کردم وقتی به پشتیبانی زنگ زدم اونام تعجب کردن .حتی با کابل usb امتحان کردم ولی بازهم همینطوری شد میتونید بگید مشکل از کجاست.
با تشکر
اول با یک مودم دیگه امتحان کنید بعد اگه مشکل از مودم نبود با یه کامپیوتر دیگه.نقل قول:
اگه تازه مودمو گرفتید اونم از آی اس پی بدید یکی دیگه بگیرید.
ممنون دوست عزیز اونی که میگید قیمتش 50 هست ساخت کجاست و گارانتیش چیه؟؟نقل قول:
مودمها که بهترینهاشم که لینکسیس باشه چینیه اینم چینیه ولی جنسش بد نیست.نقل قول:
یک سال گارانتی تعویض فرادانش داره. خیالت راحت باشه. مال بچه ها شب و روز روشنه.
نقل قول:
سلام دوستای گل خرید و رفع عیب مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم بعد حدود 5 سال هم به خاطر ویندوز جدید و نبود درایور این مودم قدیمی ( Asus AAM6000UG ) برای وین7 و افزایش تعداد دستگاه ها تو منزل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مودم که روتر هم باشه بگیرم تا حداکثر 90تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چندبار که توی این تاپیک ده دوازده صفحه آخر رو نگاه کردم دیدم که مثلا بعضی از مدل ها اکسس پوینت هم هستن روتر هستن دی اس ال هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند کاره هستن کلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی هم که از کل این مدل ها فقط یه مدل WAG120N توی ذهنم مونده بود امروز که رفتم پاساژ رضا پرسیدم گفتن 80تومنه که منم خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فک میکردم 200 170 اینطورا باشه قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد خواستم ببینم نظر شما متخصص های این امر چی هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به طور کلی چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نظری هم به پست بندازین چند صفحه رفت عقب از چشم دوستان افتاد :دی :دی
همونو اگه دوست داری و قیمتش برات مهم نیست بخر. مودم خوب و ارزونترم بالاتر معرفی کردم. البته اگه از پارس آنلاین یا شاتل سرویس گرفتی نگو لینکسیس دارم چون دیگه ساپورتت نمیکنن. از بچه ها بپرس کانفینگش کن.نقل قول:
نقل قول:
همونو اگه دوست داری و قیمتش برات مهم نیست بخر. مودم خوب و ارزونترم بالاتر معرفی کردم. البته اگه از پارس آنلاین یا شاتل سرویس گرفتی نگو لینکسیس دارم چون دیگه ساپورتت نمیکنن. از بچه ها بپرس کانفینگش کن.
بله 4 5 سالی هست شاتل هستم اولین مودمی که دارم رو هم همین شاتل آورد ایسوس مدل 6000 اینا بود که هیچی نداره ساده ساده هستش :دی :دی
اکسیر جان من بررسی کردم توی را یا ن صبا مودم لینکسیس از وایرلس n پشتیبانی میکرد ولی تی پی لینک از از g که قدیمی تره :دی :دی فک کنم تفاوت قیمت 20 30 تومنیشون هم برا همین باشه :دی :دی
دوستان کسی هست که اینجا مودم لینک سیس داشته باشه ؟ ( برا کانفیگ شاتل میخوام :دی :دی )
بله تی پی سری n هم هست 85 تومنه !نقل قول:
منتها همون g 54 مگی برای کانکشن های حداکثر 2 مگی ایران کافیه زیادی هم هست !من زیاد حال نمیکنم بچه ها پول برای چیزی بدن که اصلاً تو ایران کارایی نداره.:31:.
معمولاً تهرانی ها اکثراً آپارتمان نشینن g تا 100 متر سیگنالش خوبه.