[HTML]http://azmoonyar.com/[/HTML]نقل قول:
======================
داداش میشه یه نمونه از آزمون هاشو اینجا بذاری سطحش رو ببینم؟!
ممنون...سعی کن تخصصی ریاضی باشه...ممنون...
[HTML]http://azmoonyar.com/[/HTML]نقل قول:
======================
داداش میشه یه نمونه از آزمون هاشو اینجا بذاری سطحش رو ببینم؟!
ممنون...سعی کن تخصصی ریاضی باشه...ممنون...
جواب بدین دیگه :20:نقل قول:
چیز خیلی خوبیهنقل قول:
سوالاش کشک نیستن! تو سابت خودش که دقیق نوشته!
نقل قول:
مشخصات نگارش دانش آموز آزمون يار :
- جامع ترين بانك سوال رايانه اي شامل كليه سوالات كنكور سراسري، دانشگاه آزاد اسلامي، آزمايشي سنجش، گزينه دو، سنجش علمي آزمون يار تا سال جاري به همراه مجموعه اي غني از سوالات تاليفي.
- شامل كليه دروس عمومي و اختصاصي دبيرستان و پيش دانشگاهي منطبق با كتابهاي درسي جديد براي رشته هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي و علوم انساني به همراه سوالات عمومي رشته هنر
- با جواب تشريحي كامل به همراه كليه نكات، قواعد، ياد آوريها و ارجاعها
- به صورت، سطح بندي سده در سه سطح ساده، متوسط و سخت
- طبقه بندي شده بر اساس موضوع، كتاب، درس، فصل، زير فصل و ...
- شامل خلاصه ي دروس، نكات و جز وات آموزشي
- به همراه مجموعه اي غني از سوالات تستي و تشريحي تاليفي
- با حل و بررسي كليه مسايل و تمرين هاي كتاب درسي
- به همراه سوالات امتحانات نهايي دبيرستان
- با امكان مشاهده سوالات به همراه جواب تشريحي و ساير مشخصات سوال
- با امكان برگزاري آزمون هاي موضوعي يا درسي و تصحيح و اعلام نتيجه
- با امكان برگزاري كنكورهاي گذشته (سراسري، آزاد و ...)
- با امكان ثبت سابقه و رسم نمودار پيشرفت تحصيلي، نمودارهاي موضوعي و بررسي اهميت موضوعات درسي
- به همراه مجموعه اي از آزمون هاي برنامه ريزي شده از اول دبيرستان تا دوره پيش دانشگاهي
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نمیدونم ، ولی فک نکنم ویرایش جدیدشون بیادنقل قول:
البته علی جون من به نظر ALt3rnA احترام می گذارم اما به هر حال بستگی داره تو این بسته رو برای چی بگیری؟نقل قول:
من خودم بیشتر برای نرم افزارش گرفتم. راضی هم هستم .:5:
اما یک چیزی ، این یک پیکیج و مسلما پکیج میشه مجموعه ی که جمع آوری شده . نمونه سوالات زیادی داره از خیلی سایت ها.
خوب بد نیست . حالا هم نمونه سوال . هم درس . هم کتاب موبایل ، هم نمونه تست .
یک جورای مثل کتاب می مونه دیگه .
حالا بازم بستگی داره خودت دنبال چی هستی؟
:11:
راستی جدیدا تو سایت نرم افزار رایگان هم گذاشته که می تونید دانلود کنید.
فکر کنم هر روز آپدیت بشه.
کد:www.konkori.org
سلام..چرا تاپیک خوابیده!؟!
فک کنم همه دیگه افتادن تو مسیر درس و کتاب هاشون رو خریدن!
میگم بچه ها واسه حسابان چی بخونم که پایم قوی بشه...الان خیلی سبز رو دارم اما اکثرا وقتی تست ها رو میزنم 40% سوالاشو بیشتر نمتونم حل کنم!
ده استاد چطوره؟! ویرایش جدید داره؟!
گاج سفید چی؟!
بغیر اینا چی دیگه خوبه؟!
اگه سریع جواب بدین ممنون...
سلام .نقل قول:
راستش برای حسابان کتاب گاج خوبه البته به نظر من .
یک چیزی بگم از تجربه ی خودم solo جان بیشتر سعی کن تمرین کنی. کتاب ها اکثرا مفید هستند اما اینکه چقدر مرور کنی و سوال ح کنی باعث می شه قوی تر بشی.
چون که گفتی 40% را حل می کنی اینو گفتما:20:
سلام :40:نقل قول:
دیره ولی دیگه چیکار کنیم ببخشید ...
عزیزم اینکه میگی سورمه ای رنگ یا خیلی جدیده که من ندیدم یا خیلی قدیمیه ... که اگه اشتباه نکنم من قبلا رمزینه سورمه ای رنگ دیده بودم . نمیدونم دقیق شایدم جدید باشه ... خدممتون عرض کنم من هم جلد یک رو دارم هم جلد سوم رو ... که هر هر دو سفید هستن و عکس اون پسره رو جلده .. اما اونی که شما میخواید یعنی توضیح مطالب کتاب ریاضی پایه : کتاب درسنامه ی نسبتا جامع و کاملی داره ... پاسخاش هم زیاده خوبه تشریحیه .. میمونه تستاش که سه دستس . منظورم اینکه مثلا از یه زیر بخش مثل تابع یک به یک سه دسته تست داره دسته اول تستای سراسری و ازاد از سال 70 و اینا تا این اواخر . دسته دوم تستای اموزش و پروش گزینه 2 تعاونی سنجش . دسته سوم تالیفی . مشکلی که داره اینه که تستا روند اموزشی ندارن . به ترتیب ساله ... مشکل دوم اینه که تست های تالیفی یه جورین نچسپ دیدی یه سطح مزخرف .. درجه سختیش مبهمه و معمولا خیلی بالا .. خیلی خیلی بهتر میشد اگه این مهربون این دسته بندی بدرد نخور رو عوض میکرد بجاش با تستای نسبتا ساده تالیفی اموزشی حاوی مطالب تثبیت کننده نکات و اینا شروع میکرد بعد یه کوچولو سخت بعد بنا به درجه سختی تستای کنکور اونا رو پخش میکرد . مثلا اگه تست 88 اسونه عیبی نداره اول بحث بیاد ولی اگه ازاد 76 خیلی سخته و به ندرت ممکنه شبهش بزیاد و بدرد بخوره اون اواخر بیاد .. متاسفانه اصلا نظرم رو جلب نکرده .. شخصا میخوام از مشورت وحید کمک بگیرم که گفت " استفاده از رمزینه مستلزم خواندن ده استاده (در مرحله اول) .. اونم وقتی که با تجربه شدی و دیدی کجای رمزینه بکار میاد کجاش بکار چی ؟ نمیاد .. خلاصه نظر شخصیم اینه که اول کار زیاد خوب نیست .. سایت هی میگه در حال بروز رسانی هستش و معلوم نیست کی بیاد ویرایش جدید ... من 89 رو بررسی نکردم که ببینم در چه سطحیه ولی میگم تست اسون تو رمزینه نیست . بعد تالیفیها همون دسته سوم اصلا استاندارد کنکور نیست . نظر شخصی بود اینا ... این پست رو به وحید عرضه کن ! ببین چی میگه حتما این کار به دردت میخوره ... این بود توضیح من --- خوب بود ای دوست من !!! :11:
راستی یادم رفت بگم تقربا 1000 تا تست داره . تابع معادله درجه دو بخش پذیری انتقال نمودار مثلثات تصاعد لگاریتم بحثاشه . 7900 قیمتشه .. 336 تعداد صفحشه ... دیگه همین .. چیزی مونده بگو تا بگم .
دوستان پیشنهادتون برای تست زبان و ادبیات فارسی که سخت و مفهومی باشه چی هستش. البته این را در کنار این کتاب های قرابت و املاء دکتر هامون سبطی میخوام که به شکل آزمون و محاسبه درصد ازش استفاده کنم.
اگر خواسته باشم که یک کتاب خوب دیگه از شیمی 3 در کنار این کتاب مهندس بهمن بازرگانی را بخونم چه پیشنهاد می کنید. در واقع هم از برای مبحث استوکیومتری میخوام چون تنها مبحث شیمی که چندان باهاش راحت نیستم همین استوکیومتری هستش.
انتخاب خودم که برای هر دو از خیلی سبز! هستش با این حال خواستم که نظر شما دوستان را دونسته باشم.
براي ادبيات سري ادبيات خيلي سبز پيشنهاد ميشه اگه وقت داريد تستاي قرابتش عاليه آخر هر كتاب هم يه سري تست داره به عنوان خود زور آزمايي كه شايد كمكتون كنهنقل قول:
براي استوكيومتري هم رو روش تناسب آقاي بازرگاني خيلي تاكيد كنيد چون بهتر از همه كتابا توضيح داده براي تست هم خيلي سبز خوبه! ولي به نظرم تسلط روي تستاي كنكور(مخصوصا 87تا89 ) ميتونه كمك خوبي بهتون بكنه تو اين مبحث سرعت بسيار مهم هستش پس سعي كنيد زياد تمرين كنيد البته ممكنه كه سوال آسون بياد مثل امسال يا كاملا وقت گير مثل 88و89 پس بهتره خودتون رو واسه مواجهه با هر نوع سوالي آماده كنيد
موفق باشيد
ممنون رفیقنقل قول:
من از تو یاد گرفتم
که تن به یاس بشویم
شبیه باغچه باشم
همیشه راست بگویم
دوست عزیز! من رتبه م دورقمی شد با ادبیات نزدیک هفتاد و شیمی بالای هشتاد!نقل قول:
همون کتابا خوبن. خودم کلا ادبیات تست نمی زدم. فقط املاهای سبطی و زدم همین! سبز و از کتابخونه مدرسه گرفته بودم هم خوشم نیومد هم حوصله نداشتم اون همه تست و بزنم. قرابت امسال آسون بود و نوددرصد تستای سبز همین قرابته. بنظرم نیازی نیس اگه تو خوندن بیتا مشکل نداری! ولی چیزی که مشخصه باید ادبیات و مبحثی کار کنی! معنی لغات آخر کتاب و مو به مو حفظ کن! سوال میدن چند مورد از موارد زیر درست معنی شده. من که همش اینجور تستا رو غ میزدم کنکورم فک کنم غ زدم. درآمدا و اعلام و قشنگ بخون! آرایه هم تست کار کنی خوبه یه کتاب آرایه تشر الگو داره یه نگا انداختم بد نبود. ولی قطوره یکم!
در مورد شیمی هم مبتکران کفایت میکنه. ولی اگه میخوای بیشتر تست کار کنی سبز هم خوبه. یکی از بچه خیلی سبز رو کار میکرد هشتاد و خوردی زد. سبز و مبتکران فرق زیادی ندارن.
به امید موفقیتت
کسی در مورد کتاب هفته های من گاج چیزی می دونه ؟خوبه؟ مثل قلم چی نیست که فقط ساعت بزنی من یه دفتری می خوام که توش مثلا بنویسی از این ساعت تا این ساعت مثلا می خوام فلان درس بخونم همچین چیزی تو بازار هست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اول بابت این رتبه ی دورقمی ای که بدست آوردی بهت تبریک میگم و امیدوارم که در همان رشته ی مورد علاقه ات و همان دانشگاهی که دوست داری پذیرفته بشی.
دوم .........
می رسد روزی که بی من مرگ عشق میکنی باور
خط به خط نامه هایم را روزگاری میکنی از بر
می رسد روزی که بی من روزها را می کنی پرپر
داغ من بر روی موهایت می نشیند گرد خاکستر
ای با خون در رگ شور مستی میدمی
در رگ سرد حیاتم نقش هستی میزنی
میرسد روزی که بی من حلقه بر در میزنی
بر دل بی باور خود گفتی با من میزنی
این را گفتم که همیشه یادت بمونه که در هر کاری که وارد میشی فقط به شکل تخصصی آن را دنبال کنی و سعی کن به دنبال حل مساله ای باشی که یا تا به حال به چشم تخصصی به آن نگاه نشده است و یا اینکه تا به حال اصلا دیده نشده است و اگر هم تونستی به جایی برسی که بین مسائل به ظاهر بی ربط یک رابط روشن و منطقی پیدا نمایی تا جایی که تمامی این مسائل در سطح کلان و وسیع یک مساله از قبل طراحی شده را برایت نمایان کنند آن زمان هستش که به خودت تبریک بگو و خدا را شاکر از این لطف بی انتهایش باش
نقل قول:
این کتاب از قلم چی که خیلی بهتر هستش
در واقع اسم این کتاب دفتر برنامهريزي هوشمند
كتاب هفتههاي من يك كتاب برنامهريزي هوشمند است و شامل تمام مقالات و موضوعاتي است كه يك دانشآموز به آن نياز دارد همراه با جداول برنامهريزي هفتگي و سايت مربوط به خود كه دانشآموزان با استفاده از كد رهگيري مندرج در اين كتاب ميتوانند عضو سايت شوند و تمام اعضاي آن با وارد كردن اطلاعات ميتوانند آمار دقيقي از مطالعات خود داشته و با ساير دانشآموزان هم سطح خود (از نظر پايه تحصيلي) مقايسه شوند.
کدام مشاوره مرآت بهترهنقل قول:
نویسنگانش مشاوران شبکه آموزشند
مثل نیکخو- دبیازر-جعفر قلی
من واسه فیزیک پیش رمزینه رو پیشنهاد می کنم وتوی کنکور هم فکر کنم هر سئوالی که از پیش داده بود رو درست جواب دادم در کل فیزیک رو 62 زدم(راضیم)
سلام خدمت همه دوستان و باتجربه های این تاپیک،من امسال دارم میرم سوم تجربی،دوم هم هیچی نخوندم و از چندتا درس و مبحث هیچی نفهمیدم.حالا اگه میشه چندتا کتاب خوب برای درسهای زیر و در سه پایه دوم و سوم و چهارم بهم معرفی کنید لطفا:
1.ریاضی تجربی
2.فیزیک تجربی
3.شیمی
4.زیست
5.هندسه
6.و بقیه درسهایی که فکر میکنین که مهمن واسه کنکور
با تشکر از جوابتون پیشاپیش
در مورد دفترای برنامه ریزی قبلا مفصل توضیح داده بودم .
من هفته های من رو دارم . چیز کاملا عادیه یه جدوله معجزه هم نمیکنه برای آدم . ازش فقط برای نوشتن ساعات مطالعه ام استفاده میکنم
اصل برنامه ریزی من توی یه سالنامه ی معمولیه که همتون هم دارید ! هر هفته برنامه اون هفته رو توی هر روز مینویسم . از هرچی دفتر برنامه ریزیه بهتره
منم میرم مشاوره!:31:نقل قول:
هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...
سلام دوستان واسه هندسه پایه نیاز شدید و اساسی به راهنمایی پیدا کردم
هندسه پایه رو درحد40%(وحشتناکه واسم) میزنم و میخوام برسونمش70%یا بیشتر
واسه همین
اولا یه کتابی میخوام که هندسه رو به طور کامل کامل و ضمنا مفهومی آموزش داده باشه؟
دوما اگه میشه3 - 4تا از کتابای خوبی رو که توی بازار هستن و بدرد میخورند رو بهم معرفی کنید!!
سال پیش اکثر درسارو خوندم واسه همین امسال بیشتر میتونم روش وقت بذارم و کار کنم(سال پیش حسرتش به دلم موند که هندسه رو بالای50 بزنمش ولی امسال میخوام تلافی کنم وبترکونم)!!!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون از راهنمایی تون
سلام عزیزنقل قول:
شاید یک سر به لینک زیر بزنی برای ریاضیت خوب باشد.
از برای هندسه پایه هم نسخه زیر را برایت می نویسم صبح قبل غذا و ظهر حین غذا و شب بعد غذا استفاده اش می کنی که امیدوارم برایت نتیجه ی خوبی داشته باشد:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499709&page=58
1) حتما تمامی قضایای کتاب درسی را خود خودت اثبات کن و بعد از این که هر قضیه را با قلم و کاغذ سیاهه کردی همان قضیه را بارها در ذهنت مرور کن و پروسه اثبات آن را در گلوی هزارراه ذهنت به بازی بکش.
2) بعد هم میری سراغ خود تمرین های کتاب درسی و یکی یکی تک تک آن مسائل را حل می کنی و روش حلت هم تنها این گونه نباشد که به جواب برسی بلکه از برای هر مساله با اینکه به جواب رسیده ای ولی راحت میشینی و خوب مساله را در ذهنت مرور می کنی که چرا و چگونه از کدام قضیه از برای حل این مساله استفاده کردم و این طوری باعث میشه که درک بهتر و قوی تر از هر قضیه پیدا نمایی یعنی این طوری چه با حل هر مساله از خود کتاب درسی و چه با حل هر تست بهتر بهتر بهتر بهتر ...... هر قضیه کتاب را درک خواهی کرد که در این شرایط اگر هم یک نکته ی کنکوری یا یک قضیه و فرمول کنکوری را ببینی که در کتاب درسی گفته نشده است به خوبی میتوانی چرایی و چگونگی درستی آن قضیه و فرمول کنکوری را درک کنی و هرچه این پروسه را بیشتر تکرار کنی و بیشتر دنبال کنی آن موقع است که به دنیای درک عمیق از هر قضیه خواهی رسید که این لحظه هستش که در خودت احساس می کنی که میتوانم هر مساله هندسه را هم با توانایی ذهنی خودم به خوبی حل نمایم و لذتی بسیاری هم از آن خواهی برد.
3) یادت باشد هم حداقل بعد از حل تمرین های کتاب درسی و حل چندتا تست های تمرینی که بعد از این خواستی به شکل جدی تر تست های در سطح کنکور که بهترینش همان خود تست های کنکور سراسری می باشند را حل نمایی این جا هستش که باید از برای هر یک تست کنکور سراسری ارزش خاصی قائل شوی و تماما خودت را وادار نمایی که هم فقط خودت مساله را حل نمایی و تا حد ممکن به پاسخ تشریحی تست رجوع نداشته باشی و بارها و بارها از خودت این سوال را بپرسی که چگونه من میتوانم هم باتوجه به این همه تمرین و اثبات دقیق قضایای کتاب درسی و کنکوری و حل تست ها و تمرین هایی که از قبل داشته ام این یک تست را حل نمایم و بعد هم که این یک تست را حل کردی در نوبت های بعدی سعی کن همین پروسه حل مساله و این که ذهنت چگونه از برای حل همان یک مساله از خودش انعطاف نشان داده است را دنبال نمایی تا ذهنت قوی تر و قوی تر و قوی تر و قدرتمندتر از همیشه گردد.
4) برای آموزش هندسه هم بنده کتاب خاصی را نمیشناسم ولی اگر بتونی کتاب های هندسه اندیشه سازان قدیم (الان هم فکر کنم مبتکران چاپ می کند) را پیدا کنی چون تست هایش حسابی سخت و پاسخ هایش حسابی تشریحی هستند با اطمینان بشین تک تک تست هایش را همانطور که در بالا گفتم حل کن و بعد با استفاده از پاسخ های تشریحی اش ذهنت را از برای حل مسائل هندسه قوی تر کن و اصل و اساس پیشرفت کاریت هم همان «قدرت انعطاف ذهنی» ات در حل مساله قرار بده چرا که طراحی سوالات هندسه بسیار متنوع بوده و این ذهن خلاق شما هستش که توانایی حقیقی شما را در حل مسائل هندسه نمایان می سازد.
نقل قول:
شما چون درصد نمره سال سوم در کنکورتون مهم هست سال سوم را اگر خوب بخونید یک قدم جلئو هستید و میشه گفت مباحثش هم به هم دیگه ارتباط ندارن ....
در مورد کتاب در فرو م مربوط نوشته شده ....
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نقل قول:
این نوع روش مشاوره دیگه قدیمی شده و اصلا جواب نمیدهد.
شما باید برای خودت برنامه ریزی کنید با توجه به توانایی هات البته نه بلند مدت ...
این که مشاور بگه از ساعت فلان تا تا ساعت ایکس بخون شاید اون موقع شما خواستی بخوابی و اینجوری برنامت بهم میخوره
و از مشاورت اگر سوالی چیزی داری بپرسی
اگه برات ساعت تعیین نمیکنه روش خوبیهنقل قول:
منم میرم مشاوره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...
فقط سعی کن یاد بگیری تا آخر تابستون خودت انجامش بدی چون از مشاور بهتر میتونی
ساعت که تعیین نمیکنه!نقل قول:
اون طوری که مزخرف میشد!
یعنی نباید تا کنکور برم مشاوره!؟ باید بقیه اش رو خودم انجام بدم؟!
چون مشاور که نمیگه نیا(واسه جیب خودش) شما نظرتون چیه؟!
اتفاقا باید تا آخرش مشاور داشته باشینقل قول:
ساعت که تعیین نمیکنه!
اون طوری که مزخرف میشد!
یعنی نباید تا کنکور برم مشاوره!؟ باید بقیه اش رو خودم انجام بدم؟!
چون مشاور که نمیگه نیا(واسه جیب خودش) شما نظرتون چیه؟!
حالا مشاور چه خواهر یا برادرت بود
چه پشتیبان کانون
چه بیرون
فقط میگم جوری نباشه که جاتون عوض بشه یعنی تو هرکار میگه بکنی
ممنون از راهنماییت...نقل قول:
من که میرم اون میپرسه من چکار کردم تو این یه هفته بعدش برنامه هفته جدیدو میده...خودش که میگه 10 ساله تو این کارم...خوبیش اینه که هم از کتاب های بازار خبر داره هم فصل فصل همه درس ها رو تقریبا بلده میگه این هفته فلان بخش رو از فلان کتاب بخون...
من که راضیم...
نقل قول:
همون طوری که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند
شما نیاز به مشاور دارید تا سوالات روش خوندن و روحیه دهی را بتونه بهت بده حالا اگر از اشناهات کسی هست که خوبه یا برنامه فرصت برابر شبکه 7 هم خوب هست بحث مشاوره اش.اگر قرار هست پیش مشاور هم بری پیش یک کسی برو که کاربلد باشه نه چیزاهای تکراری رو بگه...
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون طوری که دوستمون ALT3rnA گفتند
شما نیاز به مشاور دارید تا سوالات روش خوندن و روحیه دهی را بتونه بهت بده حالا اگر از اشناهات کسی هست که خوبه یا برنامه فرصت برابر شبکه 7 هم خوب هست بحث مشاوره اش.اگر قرار هست پیش مشاور هم بری پیش یک کسی برو که کاربلد باشه نه چیزاهای تکراری رو بگه...
یه خبر بدم به دوستان رشته ریاضی :
همونطوری که میدونید تا چند هفته پیش قرار بود کتاب دیف سال 91 - 90 جدیدالتالیف باشه . ولــی دوستان دپارتمان ریاضی پریروز 18 مرداد تصمیم گرفتن همون کتاب پارسال و قبلترش رو چاپ کنن با تغییر جزئی در فصل حد و پیوستگی .. یعنی میخوان این فصل رو مطابق و هماهنگ با حسابان جدید کنن ... پس نتیجه اخلاقی اینکه کتابای کمک اموزشی قبلی بیش از 90 درصد به درد میخورن ( چون اولا دیف 2 دقیقا همون قبلیست .. از دیف 1 هم از چهار فصلش یه فصل اونم شدیدا جزئی در حد تعاریف تغییر میکنه ) پس قبول دارید 90 درصد رو ؟
ادرس خبر در تاریخ 18 مرداد 90 :
کد:http://math-dept.talif.sch.ir/index.php?cmodule=news&mode=view&news_id=363
دوستان یک بحثی را در میانه ی فروم صفحه 680 حدودای انگار زمستان 89 راه انداخته بودند که مطالعه کتاب های درسی و نقش کتاب های کمک درسی در کنکور تا چه حد هستش؟!نقل قول:
من هم خواستم نظر خودم را گفته باشم و سایر دوستان هم نظر خودشون واگویه کنند چرا که یک جورایی برای خودم هم این بحث جالب هستش.
در چندین پست این دوستمون ALt3mA بیشتر بر روی کمرنگ بودن تاثیر کتاب های درسی تاکید داشتند و حداکثر تاثیر را 40% میدونستند و یک دوست دیگه تاثیر خیلی بیشتر از این ها را برای کتاب درسی تاکید داشتند و یک جورایی حتی استفاده از کتاب های کمک درسی لازم نمیدونستند مگر هم از برای تست.
1) ابتدا اینکه نظر خودم این هستش که بیشتر با این دوستمون AL3mA موافق هستم و با توجه به این سطح سختی و مفهومی بودن سوالات تنها نمی شود به کتاب های درسی تکیه نمود به خصوص اینکه رتبه ی های برتر را هم خواسته باشی.
2) از برای این هم که این دوست دیگه مون تاکید بر استفاده از کتاب های درسی داشتند باید بگم که این امکان هستش که بشود هم با مطالعه کتاب های درسی بشود درصدهای بالا در بعضی دروس کسب نمود ولی با نظر گرفتن به چند نکته می توان به خوبی استدلال نمود که به هرحال نیاز به استفاده از کتاب های کمک درسی احساس می شود که در ادامه میگم.
3) اول اینکه همه افراد دبیر خوب ممکن است نداشته باشند و از این رو این جا استفاده از یک کتاب کمک درسی میتواند به خوبی آن خلاء آموزشی توسط دبیر را پر نماید.
4) مطالب کتاب درسی به شکلی گفته شده است که استفاده از آن مستلزم آموزش توسط دبیر همراه با صرف زمان از برای حل تمرین و کسب اطمینان از درستی و بررسی تحلیلی آن ها می باشد که حال اگر برای فردی این امکان کمرنگ بوده باشد و یا حتی مدتی از این شرایط دور شده باشد مسلم هستش که اگر دسترسی به یک فرد نداشته باشد که به سوالات و ابهاماتش پاسخ بدهد احتمالا با موانع یادگیری متعدد روبه رو می شود که باز اینجا هستش که داشتن یک کتاب کمک درسی خوب راهگشا می باشد.
5) نکته ی دیگر بحث زمان و فرصت محدود کنکور هستش. اگر هم یک نفر فقط خواسته باشد با تاکید بر کتاب درسی مطالب را یاد بگیرد و تست بزند هرچند که شاید این امر ممکن باشد و شخص آنقدر حوصله و زمان داشته باشد که خودش نکته ها را از کتاب درسی استنباط نماید ولی همه عزیزان این را به خوبی میدانند که تقریبا همچین شرایط برای همگان فراهم نیست و باز اینجا یک کتاب کمک درسی خوب هستش که برایت نکته ها را بازگو و روش استفاده از آنها را روشن و با بیان استفاده از تمرین ها و تست ها بیشتر شرایطی فراهم می شود که به خوبی می توان بر مبحث تسلط یافت.
6) و البته این هم امری بدیهی هستش که اصلا نمی شود از کتاب درسی چشم پوشی نمود و هر شخص که خواهان رتبه های خوب هستش هم حداقل باید چندین بار خود خود کتاب درسی دقیق خوانده باشد و بعد با استفاده از کتاب های کمک درسی به ریز نکات و ریزمباحث کتاب درسی تسلط پیدا خواهد نمود.
7) من هم خودم هر کتاب درسی را حداقل سه بار (چه باحوصله و دقیق و گاهی هم روزنامه وار) مطالعه کردم و بعد سراغ کتاب های کمک درسی رفته ام و حتی بارها و بارها بوده است که همراه با مطالعه کتاب کمک درسی از برای اینکه مبنای یادگیری خودم را بر اساس کتاب درسی قرار بدهم باز به خود کتاب درسی رجوع کرده ام و سعی کرده ام استنباط خودم از مفاهیم کتاب درسی را داشته باشم.
دوستان لطف کنند که اگر اشتباهی در یک کتاب پیدا کرده اند یا نکته ای از یک کتاب را خواستند مورد توجه دیگران قرار دهند بهتر هستش که نام دقیق کتاب همراه با نوبت چاپ و سال انتشار و ...... را عنوان نمایند.نقل قول:
این اشکال در این کتاب شیمی 2 مهندس بازرگانی که من دارم مربوط به سال 89 چاپ هشتاد و نهم ویرایش ششم به صورت حل شده می باشد و گزینه چهارم هم هستش. و در ضمن در کتاب من تست 165 می باشد.
142 نداره که!نقل قول:
یک نکته اش هم سر همین هست دوست عزیز.نقل قول:
در واقع منظور تست 122 می باشد که همان عزیز که پست را داده بود در چند پست بعدی این را اصلاح نموده است.
دقت دقت دقت دقت دقت دقت دقت دقت دقت .................. :33:
به قول یکی از دوستان اصل و اساس موفقیت در کنکور در همین «دقت» خلاصه می شود.
نقل قول:
به نظرم يه كم كم لطفي مي كنيد....آقاي بازرگان كتاب هاي شيميش بهترين كتابه بازاره....لااقل كمتر خطا داره نسبت به خيلي كتاب هاي ديگه بازار...
ببین دوست عزیزنقل قول:
منظور این نیستش که کتاب مهندس بازرگان دارای خطا هستش و بنده و اکثر دوستان کاملا این کتاب های شیمی مهندس بازرگان را به عنوان بهترین در نوع خودش قبول داریم. بلکه منظور اصلی من این بی دقتی دوستمون بود که در مورد این کتاب مهندس بازرگانی مطلبی را آورده است که ابتدا باید شماره ی تست را درست می گفت و دوم اینکه سال چاپ و انتشار کتاب را اشاره می کرد که بنده بعد اعلام کرد که این خطا در کتابی که من دارم رفع شده است.
بنده سه ساله هم گاج سفید میزنم برای شیمی هم مبتکراننقل قول:
به نظرم يه كم كم لطفي مي كنيد....آقاي بازرگان كتاب هاي شيميش بهترين كتابه بازاره....لااقل كمتر خطا داره نسبت به خيلي كتاب هاي ديگه بازار...
مبتکران علاوه بر کوله باری ازین غلط های ریز تا دلت بخواد سوال سرکاری داره !
مثلا تو سینتیک سوال رو حل میکنی میبینی تو گزینه ها نیست
هی فسفر میسوزونی با کلی راه حل دیگه میری یهو میبینی آخرش آقا جوابو گرد کرده
بعدم با پررویی تمام علامت سوال خیلی سخت رو گذاشته
من کتاب ایشون رو فقط برای سوالای حفظی قبول دارم وگرنه سوالات محساباتی تالیفیش اصلا جالب نیست . به خصوص اینکه اکثر سوالات اینجوری رو من زیر 1 مین حل میکنم ولی میرم میبینم تو پاسخ نوشته این سوال خیلییی سخته و مواظب باشید و علامت سختی خیلی بالا زده که به نظر من نشونه ی عدم تسلط ایشون روی ریاضی هست وگرنه بنده اصلا نابغه ی شیمی نیستم و دوستام هم به سادگی این سوالاتو جواب میدن
دوستان یک کتاب حسابان معرفی کنید!ممنون میشم!:46::11:
سلام دوستان.
می خواستم یک کتاب خوب برای آموزش فیزیک دوم دبیرستان(2) بهم معرفی کنید.من خودم خوشخوان دارم ولی یه ذره سطحش بالاست.می خوام مثله کتاب شیمی بازرگانی باشه.اگه میشه سریعتر راهنمایی کنید.
به نظر من یکی از کتاب های خوبه فیزیک مال رمزینه هست تالیف آقای ونکاله هم مال دومش دارم خوبه و هم ماله سومش رو که عالی و هم برا پیشش رو شک نکن همین بگیر چون کامل و قدم به قدم توضیح داده من کتاب محوری گاج رو هم دارم برا پیش 1 اما اگه سطح درسیت تو فیزیک خوب نباشه هیچی یاد نمیگیری آخه خیلی مختصر توضیح دادهنقل قول:
درود
دوستان امروز قرابت معنایی نشر الگو رو گرفتم
طرز استفادش چطور ؟ یعنی اول باید بشینم یه سری از درسای ادبیات مثلا 2 روز شروع کنم به خوندن بعد بیام روی این ست بزنم ؟
یا همین طوری شروع به خخوندنش بکنم ؟
ممنون