بله عين اب خوردن ميدننقل قول:
بله دفتر خيابون امام ٦ گيگ گرفتم شد 23.500
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بله عين اب خوردن ميدننقل قول:
بله دفتر خيابون امام ٦ گيگ گرفتم شد 23.500
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی کثیف تر و عوضی تر از مخابرات ندیدم
اینترنت من آخرین مهلتش تا 8 خرداد بود واسه همین 31 اردیبهشت یعنی 8 روز مونده تا اتمام اینترنت رفتم مخابرات تمدیدش کردم
متاسفانه دیروز دیدم که نتم تموم شده
بعد اینکه بررسی کردم فهمیدم عوض اینکه تا 8 تیر تمدید کنن تا 31 خرداد تمدید کردن یعنی 8 روز نتم رفته هوا
رفتم همینارو گفتم کلی دعوا مرافه را انداختم که آخرش هیچکدوم قبول نکردن
این مورد واسه خیلیا اتفاق افتاده حواستون باشه
قسمت بعدی هم اینه که دیوثا دیگه نامحدود نمیدن و من همیشه نامحدود میگرفتم که اینم به جایی نرسید
2مگ محدود خواستم گفتن باید پروانه یا برگه از دانشگاه داشته باشی که اینم نتونستم بگیرم
مورد بعدی هم اینکه نمیشه تخلیه کرد چون خط فیبر نوری ه
خلاصه نمیدونم چیکار باید بکنم
تنها راهی که مونده اینه که یه اره برقی بگیرم برم همشونو نصف کنم :n23:
---------------------------
راهی نیست بشه از فیبر در آورد ؟
الان گمراه شدم یکی ما رو هدایت کنه لطفا
من پیگیری کردم گفتن هیچ راهی نیست. متاسفانه مجبوریم تحمل کنیم.نقل قول:
راهی نیست بشه از فیبر در آورد ؟
این گوگل هم حسابی کلافه م کرده ...
یه روز با ssl بزور لود میشه الانم بدون ssl اصلا بالا نمیاد !!!
فقط وب سرچ و image کار میکنن، بقیه سرویس هارو انگار که گوگل از کار انداخته باشه، ارور میدن و لود نمیشن!
هزار بار dc کردم آی پی متفاوت گرفتم فرقی نکرد، dnsها رو تغییر دادم بازم درست نشد ...
:n27:
دوستان بالاخره امكان تبدبل سرويس adsl مخابرات به 1024 و 2048 فراهم شد .
ماله من 512 محدود مخابرات با حجم 8 گیگ ه
دیشب یه فایل 2 گیگی گذاشتم دانلود صبح پاشدم دیدم 2 گیگ ار حجمم رفته
فک کنم دانلود رایگان رو برداشتند
دوستان امتحان کنید ببینید دانلود رایگان شما هم کم میشه ؟
من به 2048 ارتقاء دادم ولی هیچ تغییری حاصل نشد. با همون 512 قبلی هم 100 کیلوبایت دانلود می داد، با این هم. با اسپیدتست هم تست کردم 1 مگابیت نشون می ده. مشکلی وجود داره؟نقل قول:
راستی آدرس نت بیل رو کسی از دوستان داره؟ ممنون می شم تو تاپیک قرار بدید.
دوست عزیز شما باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی Downstream خطتت رو بذارن رو 2048 . مال شما الان رو 1 مگ بسته شده .downstream برا همین سرعت دانلودت زیاد نمیشه
الان 2 روزه من زنگ می زنم پشتیبانی اینها نمی فهمن چی دارم می گم. هی تکرار می کن کش مرورگرت رو خالی کن ... آنتی ویروست رو آپدیت و سیستمت رو اسکن کن ...نقل قول:
خیلی جالبه هی می گن از سافت گذر دانلود کن و سرعتت رو به ما گذارش بده ...
در نهایت هم خرابی سرعت ثبت می کنن و هیچ اتفاقی هم نمی افته.
می گم عزیز من سرعت من خراب نیست. مشکل من اینه که سرویسم اونی نیست که باید باشه.
من به غیر از پشتیبانی چطور می تونم مشکلم رو پیگیری کنم؟
آغا منم ب ۲ مگ ارتقا دادم ولی سرعتم دوروبرای ۱۳۰ ایناست... مال همون ۱ مگ قبلیم.... Downstream هم دقیقا روی ۲۲۹۶ هستش.... چرا این شکلی شده؟؟
هزينه رو فيش مياد يا نقدي پرداخت كرديد ؟نقل قول:
سلام
الان چند روزه اونقد قطعی دارم که کلافه شدم
زنگ میزنم میگم چرا هی DC میشه؟ مودمم هم رو بریج تنظیم شده. میگه مودمتو ریست کن دوباره رو بریج تنظبم کن. میگم از صبح 3 بار کانفیگ کردم ولی باز نمیشه و هی DC میشه
برگشته میشه نویز گیر بزن به مودم و هرچی گوشی دارین قطع کنین. میگم عزیزم من گفتم الان 3 الی 4 روزه اینطوری شده، پس یعنی قبلا نسبتا درست بود. باز میگه مودم رو ببر به سیم مخابرات که از در وارد شده وصل کن.
بخدا اینا نمیفهمن. بخدا اینا انسان نیستن. یه مشت بــــــــــــــــــــوق ــن به خدا.
حداقل روزی 20 بار قطع و وصلی دارم.
خدایا چرا باید اینهمه بدبختی بکشیم ما؟ بس نیست این همه ذلت و بدبختی؟ بسه دیگه اه
سلام،
۱۲۸ مخابرات نامحدود، حدودا سرعت دانلود چند میده؟
سلامنقل قول:
من هم قطعي زياد دارم
مخابرات ديگه نامحدود نميفروشه !!!نقل قول:
دقیقا من هم امروز همین مشکل رو دارم. ارور 718 هم زیاد می ده. سرعت سرویس رو هم که هنوز زیاد نکردن.نقل قول:
دوستان کسی آدرس نت بیل رو داره؟
شما چجور یوزری هستین که آدرس پنلو نمیدونین! :biggrin:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوم دوست عزیز. یه زمانی می دونستم ولی بعدا عوض شد و دیگه من هم حوصله نداشتم تا برم آدرس جدیدش رو پیدا کنم.نقل قول:
منم 4 - 3 روز کلا مشکل داشتم
با اکانت خودم ارور 691 میداد
فعلا از امروز وضعیت بهتر شده ، فکر کنم مشکل از این تغییر وضعیت خطها باشه که شماره ها از 7 رقم شدن 8 رقم
وگرنه بغیر از این اتفاق دیگه ای نیفتاده که بخواد وضعیت اینترنت انقد داغون باشه
ضمنا تو نت بیل همه سوابق منو پاک کردن ... الان پروفایلم هیچ log ی وجود نداره!!!:n02:
دو مگ هزینه رو نقدی پرداختکردم... اینترنتی.... ظاهرا سرعتشم درس شده... ۲۶۰ تا میزنه...
با يوزنيم و پسوردم وارد قسمت شارژ مجدد نميشه و ميگه رمز يا نام كاربري مشكل داره .
واسه شما هم اينجوريه الان ؟
بله وارد نمیشه!!!نقل قول:
خود به خود درست شد یا کار خاصی انجام دادید؟ وضعیت سرویس من که هیچ فرقی نکرده با اینکه به پشتیبانی هم اطلاع دادم.نقل قول:
والا شانسی درس شد.... فقط ی بار کلن مودمو ریست کردم و تنضیمات رو از نو وارد کردم... یکی هم اینکه ADSL Mode رو تغییر دادمو و ADSL 2+ رو انتخاب کردم... آخریشو از ی فروم خارجی خوندم :-)
دو ماه پیش واسه ده مگ فرم پر کردم و یک هفته سرعتم رو واسه تست ده مگ کردند. آخر ماه رفتم درخواست دادم و بعد از کلی دوندگی و .سر و کله زدن با روسای مخابرات ... آخرش با محبت یکی از کارمندان مخابرات ده مگ رو گرفتم. اما حتی یک ثانیه هم از اون موقع سرعتم از دو مگ سابق بالا نرفته. دو بار حضوری رفتم و چند بار تلفنی و ... ولی همونطوری مونده. مودم رو هم صد بار ریست کردم. الان شنیدم که این منطقه میتونم از یکی دو تا شرکت بگیرم واسه همین دیگه پیگیری نمیکنم.
این وضعیت مودم در حال حاضر :
این هم یه عکس از سرعتم تو اون یه هفته ای که تستی ۱۰ مگ داده بودند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی؟ چون نویز خطت که پایینه و معلومه فیبر هست. کدوم شرکتا سرویس میدن؟نقل قول:
نه. مطمئن نیستم. تو سایت فن آوا شماره رو که میزنم میگه قابل سرویس دهی هست. یک سایتی هم قراره iptv راه بندازه گفت میتونند سرویس اینترانت + اینرنت بدن ولی خوب نمیشه صددرصد روشون حساب کرد. فعلا منتظرم اون سرویس iptv راه بیافته اگه شد که بهتر، نشد همین مخابرات رو دوباره پیگیر میشم.نقل قول:
سلام دوستان
من واقعا دیگه خسته شدم. صبح ها نوبت خانم هاست و بعد ظهرها نوبت آقایون. ماشاالله تعدادشون هم اینقدر زیاده که تا به حال نشده یک نفر دوبار به تلفن من جواب بده با اینکه زیاد هم زنگ می زنم. طرف گوشی رو بر می داره و می گه برو فلان کار رو بکن و دوباره زنگ بزن. دوباره زنگ می زنم یکی دیگه گوشی رو بر می داره و آش همان و کاسه همان (جریان هیستوری و آنتی ویروس و الی آخر ....). می گم خانم محترم من چند لحظه پیش زنگ زدم با یکی دیگه صحبت کردم. الان چطور باید مکالمه قبلیم رو ادامه بدم؟ خودش هم می مونه چی بگه؟ نخود سیاه که می گن همینه دیگه.
هی خرابی ثبت می کنن و هی اتفاقی نمی افته. دیگه حالیش نیست بابا چیزی خراب نیست. فقط اونی نیست که باید باشه.
جای دیگه ای نیست که به مشکل ما رسیدگی کنه؟
اگه اورمیه هستی چرا حضوری نمیری دفتر خیابان امام؟نقل قول:
من نقده هستم. البته گاهی اوقات اورمیه میام ولی تو این یک هفته ای که سرویسم رو عوض کردم موقعیتش پیش نیومده. صرفا به خاطر این کار هم واقعیتش سختمه 80 کلیلومتر راه رو بیام و برگردم.:n03:نقل قول:
مخابرات مثل تخم مرغ شانسی میمونه. اگه گرفتی و خوب از آب در اومد که هیچ ولی اگه بد بود اصلا راه اصلاح نداره. جدی می گم، امکان گرفتن نتجه از پشتیبانی مخابرات صفر هست!
مثل جنس چینی بدون گارانتی ... :n02:نقل قول:
خداروشکر که ما گرفتیم خوب بوده
...........
راستی این مخابرات خیلی خسیسِ ! لامصب 1ساله هم تمدید کنی، 1ریال هم تخفیف حالیش نیست ...:n27:
بنده بلخره بعد از روز دعوا و دعوا کشی تونستم 2 مگ واقعی رو بگیرم.
توی سایت مخابرات اغ میتونید از قسمت شکایات توی سایت تلکام شکایت بزارید.باید بیان دم در ازتون امضا رضایت بگیرن.این طوری میفتن دنبال کارتون.البته این سری کار به اینجا نرسید.
دوستان توجه داشته باشین که این قسمت دیتا ریت توی تنظیمات مودمتون خیلی مهمه.کلا ری.. به الک با این تنظیمات کلاسون.
در صورتی که بخواید پورت پرسرعت داشته باشین واحد رایانه مرکز تلفنی که هستین باید یه نامه بنویسه به مرکز اصلی استان.خلاصه بعد از 4 روز بنده موفق شدم.الان 2 مگ مخابرات 260 تا 300 رو راحت میده.یه جیز دیگه.اول از در خواهش وارد بشین نشد از در شکایت و بازرسی.شمارهاشونم توی سایت مخابرات هست.
نکته مهم اینه که توی وضعیت اشتراک ها مینویسه مثلا 2 مگ.ولی تا نامه ندن به استان سرعتتون بیشتر از 110 تا نمیشه.
من براحتی از توی سامانه شارژ هر اکانتی که میخوام ، میخرم و استفاده می کنم ...
تا دیشب 2مگ داشتم، وقت اکانتم که تموم شد زدم 128 و الان 128 شده پهنای باند ...
دیتاریت مودم هم 24 ساعته روی 2304 و 704 فیکس شده رو مدولاسیون G.dmt
روی اونیکی مدولاسیونها که میذارم هربار که مودم رو خاموش روشن میکنم دیتاریت
فرق میکنه ...
مشه بفرماببد مدولاسیون ها رو از کجا باید تعویض کرد ؟نقل قول:
سلام دوستان.
آقا من برا خونه داداشم یه پورت از مخابرات گزفتم امروز. همه چیز اوکیه و اس ان آر هم خوبه و چراغ ای دی اس ال سبزه منتها دیتا نمی گیره اصلا. امکانش هست مشکل از پورت باشه ؟
سلامنقل قول:
احتمال زياد هنوز اكانتتون فعال نيست!
فکر نکنم. چون تو اکانتینگ چک کردم و وارد اکانت میشه و مشکلی نداره اما کماکان زده "not used" . توی پنل هم هیچ تلاشی برای اتصال ضبط نشده.نقل قول:
دوستان مخابراتی این آدرسو پینگ می کنید:
کد:yukutak.com