این مشروطی ها رو توی "اطلاعات جامع دانشجو" میزنن؟؟
الآن واحد گذرانده رو زده 0.00
مشروطی کل هم زده 0
یعنی هنوز ثبت نشده؟
Printable View
این مشروطی ها رو توی "اطلاعات جامع دانشجو" میزنن؟؟
الآن واحد گذرانده رو زده 0.00
مشروطی کل هم زده 0
یعنی هنوز ثبت نشده؟
Edited***************
برای منم همینو زده.هنوز ثبت نشدهنقل قول:
تو رو خدا اگه اطلاعی داری راهنماییم کنی
من ترم 3 نرم افزار رو توی دانشگاه سراسری روزانه رشته نرم افزار تموم کردم ولی دانشگاه خیلی بی خود:n24: و دوره:n27::n30::n28: می خوام انتقالی بگیرم پیام نور اصفهان:n13:
اول اینکه نظرتون چیه؟؟:n13:
دوم اینکه به طور میانگین شهریه دانشگاه تو هر ترم چقدر میشه؟:n06:
ممنون میشم پاسخ بدید:n12::n12::n12:
از دوستان کسی فیزیک1 رو پاس کرده؟به سختی و قطوری ریاضی1 هست؟میتونم کنار ریاضی1 و مبانی برنامه نویسی بخونمش؟آزمایشگاهش قضیه اش چیه؟
از دوستان یکی که اینجا گفته بود درسی را اعتراض زده و نمرش درست شده بود میخواستم ببینم مگه الان میشه اعتراض زد؟ چون من هروقت رفتم روی یه درسی خواستم اعتراض بدم نوشته بود محدوده زمانی برای اعتراض تعریف نشده ...! حالا چیکار کنم بنظر شما تقریبا چه زمانی سایت برای اعتراض باز میشه و تا کی مهلت داریم که مثلا به یه درسی اعتراض بزنیم؟ دوستان یادتون هست ترم های قبل روال کار چطور بوده؟
فیزیک آسونه به نظرم ... همون مطالب حرکت یک بعدی و 2 بعدی و قوانین نیوتون دبیرستان و پیش دانشگاهیه و 1-2 فصل جدید داره فقطنقل قول:
به نظرم که زیاد سخت نمیشه ... تازه اون 2 تا درس قبلی رو هم که افتادی قبلا یه نیم نگاهی بهشون انداختی
هر درسی رو که بشه اعتراض زد نمره اش در اطلاعات جامع دانشجو قرمز رنگ میشه و با کلیک روی نمره میری واسه اعتراض ... فکر میکنم استاد یک محدوده ای رو واسه اعتراض مشخص میکنه که توی اون مدت باید اعتراض بدینقل قول:
از سراسری به پیام نور نمیدونم میشه انتقالی گرفت یا نه .. میانگین 300 تومننقل قول:
دوست عزیز لطفا کامل تر توضیح بدید میخوام بدونم این محدوده ای که استاد مشخص میکنه تا چقدر اختیار داره وقت بده منظورم اینه که دست خودشه یا زمان اون هم محدود و سراسری هست و اگه اون زمان به اتمام برسه سایت بسته میشه و دیگه از دست استاد هم کاری برنمیاد، یا اینکه استاد خودش هرچقدر که بخواد و تا هر زمانی حتی اگه محدوده اعتراض گذشته باشه میتونه تو نمره ها تغییرات بده.:n24:نقل قول:
کسی میدونه نمرات پایان ترم تستی و تشریحی را چطور وارد میکنن منظور من اینه که بعد از اینکه استاد برگه امتحانی را تصحیح کرد وارد لیست میکنه و اون را میده به آموزش وارد سیستم کنه یا اینکه نمرات بوسیله استاد از همونجا (مثلا خونه استاد) وارد سایت گلستان میشه و جای دیگه و تو لیست دیگه ای وارد و بایگانی هم نمیشه؟
حالا چرا عصبانی هستی ؟ :n02:... فکر میکنم بعد از اون محدوده دیگه نمیشه عزیز دل برادر ... وقتی یک زمانی رو مشخص میکنه یعنی توی اون زمان ( حالا یک هفته معمولا ) باید اعتراض بزنی به برگه ی تشریحی ... واسه تستی ها هم که باید اعلام اشکال کنی ... میان ترم هم که باید دم استاد رو ببینی :n09:نقل قول:
مثلا واسه من ترم پیش مبانی رو استاد امکان اعتراض گذاشته بود ولی درسهای دیگه نبودن ... پس با این اوصاف دست استاده
nits عزیز شما فیزیک1 رو پاس کردی؟چند درصد کتاب مثل ریاضی حل کردنیه و چند درصدش حفظیه؟از حفظیشم نمره میاد؟نقل قول:
آره پاس کردم رفت ... همش حل کردنیه ... حفظی خیلی کمه ... یعنی چی حفظی این درسها حفظین مگه ؟:n02: اگر منظورت شرح قوانین و غیره هست شاید بیاد شاید هم نیاد حالا کو تا امتحانات ترم بعد :n02: ... ولی یه چی بگم که شما فقط کتاب رو بخون ... تست های آخر فصل رو بخون که چند تا عینا میدن از اونا ... از تشریحی های داخل کتاب و آخر کتاب حتما سوال میدننقل قول:
زیاد انرژی نسوزون که کدوم کتاب رو برداری یا برنداری :n02:... دیر یا زود باید همشون رو پاس کنی ... پس چه بهتر که طبق چارت انتخاب واحد بکنی و بری جلو
من توی "اطلاعات جامع دانشجو" یکی از درسها رو 10 شدم دوتا هم 11 دارم. حالا چون اینها به 12 نرسیده یعنی مشروط ؟؟
یکی از درسها رو میشه اعتراض زد. حالا بدون دلیل میشه درخواست تجدید نظر داد؟؟
لطفا از دوستان اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه، میخوام بدونم یوقت اگه استاد به اعتراض رسیدگی کرد و تو سایت نمره را اصلاح کرد، به غیر از سایت باید جاهای دیگر را هم اصلاح کنه یا نه؟نقل قول:
تا چند ترم پيش امتحانات وارد ميكرد و الان فقط و فقط استاد ميتونه نمره هاي تشريحي رو وارد كنه يا تغيير بده و امتحانات به هيچ وجه نميتونه كاري كنه.نقل قول:
کسی میدونه نمرات پایان ترم تستی و تشریحی را چطور وارد میکنن منظور من اینه که بعد از اینکه استاد برگه امتحانی را تصحیح کرد وارد لیست میکنه و اون را میده به آموزش وارد سیستم کنه یا اینکه نمرات بوسیله استاد از همونجا (مثلا خونه استاد) وارد سایت گلستان میشه و جای دیگه و تو لیست دیگه ای وارد و بایگانی هم نمیشه؟
آخه طبق چارت که نمیتونم.الان باید ریاضی2 و برنامه سازی پیشرفته و ساختمان گسسته بردارم ولی چون ریاضی1 و مبانی برنامه نویسی رو قبول نشدم نمیتونم بردارم.فعلا باید اون دوتا رو که افتادم قبول شم بعد نمیکشم باهم بخونم.میترسم ریاضی1 و مبانی به اندازه ی کافی سنگین باشه و دیگه نتونم فیزیک رو بخونم.موندم فیزیک رو بردارم یا یه درس عمومی.چون با ریاضی1 و مبانی میشه 7 واحد.منم بیشتر از 12 واحد که نمیتونم بردارم.اگه فیزیک رو هم بردارم میشه 10 واحد.1واحد هم آزمایشگاه و 1واحد هم تربیت بدنی.حالا موندم فیزیک رو بردارم یا یه درس عمومینقل قول:
بالاخره چی شد. مشروطی زیر 10 ـه یا 12 ؟؟
من الآن 3 تا از درسها رو زیر 12 شدم. یعنی الآن اینها رو مشروط شدم؟ یا ملاک معدل کُله؟
من مال خودم رو نگاه کردم مال من هنوز همون 12 ــه . مشروطی هم به نا به معدل ترمی ــه نه معدل کلنقل قول:
شما یه کاری بکن برو به اطلاعات جامع دانشجو اگر تو ترم های قبلی مشروطی داشتی نگاه بکن بازم برات معدل های بالای 10 رو مشروطی زده اگه زده باشه که مال شما باز همون 12 ــه اگر معدل بالای 10 رو براتون عادی زده یعنی مال شما شده 10
شما نمره هر درس در تعداد واحدش ضرب کن و بعد مجموع ( مجموع همه نمره های ضرب شده در تعداد واحدشون ) رو بر تعداد واحدی که اون ترم برداشتی تقسیم کن ...نقل قول:
اگر زیر 12 اومد معدلت ، مشروطی ...همچنین اگر هر درس رو زیر 10 بشی اون درس رو مشروطی ...
در هر ترم ، معدل ترم رو نگاه کن که مشروط شدی یا نه ... معدل کلی که میزنن یعنی میانگین معدل ترمهایی که گذروندی
نقل قول:
اون خبر هم واسه ورودی ها 86 بوده ... برای ورودی های 86 معدل زیر 10 مشروطی به حساب میاد نه زیر 12 ... یعنی دانشجویان 86 ای که معدل زیر 12 و بالای 10 داشتن در بخش اطلاعات جامعشون ، اون ترمی رو که مشروط شده بودن رو حذف کرده بودن
خیلی ممنون. منظورم نمره قبولی هر درس بود. پس با این حساب قبولم.نقل قول:
راستی یکی از درسها 2 واحد کل داشت یک واحد هم عملی. حالا من این درس رو در 3 ضرب کردم. درسته اینجوری؟
ببخشید یه سوال دیگه. من یکی از درسها رو 10 شدم. حالا میخواستم ببینم میشه همینجوری بی دلیل درخواست تجدید نظر بدم؟
چقدر امکان داره مثلا این 10 رو یکی دو نمره بالا ببرن؟
سلام دوستان .
دلم براتون تنگ شده بود . چند روزی میشه کامپیوترم خرابه و نمیتونم بیام نت ....
اومدم خبرتونو بگیرم .... شاید اول هفته سیستمم درست شه باز بیام پیشتون ......
مراقب خودتون باشید ... ایشالله که همه ی درس های این ترم رو به خوبی و خوشی و با نمره ی رضایت بخش پاس کرده باشین .
یا علی :n16:
اگر تستی باشه که امکان اعتراض نداره ولی اگر تشریحی + تستی باشه که میتونید به تشریحی اعتراض بدید البته وقتش رو هم باید استاد تعیین کنه به نظرم 50 50 ــهنقل قول:
سلام مهدی :n12:نقل قول:
من همه واحدهام رو پاس کردم به جز همون فیزیک 2 نحس رو :n03: اونم به استادم گفتم ببینم چی میشه جالبیش اینجاست هنوز سوالات رو هم برای دانلود نزاشتن :n27:
این ترم فکر میکردم معدلم هم خیلی خوب بیاد ولی باز گند زدم
سوالاي بيشتر درساي منو هم نذاشتن.
+
حالا كه معلوم شد همه 20 تا واحد رو پاس كردم يكم نمراتمو بگم. انصافا اين ترم سخت تلاش كردم و برام ثابت شد اگه يه درسي رو وقتي ميري سر جلسه امتحان و هيچي ازش ندوني ولي تمام تلاشتو كرده باشي حتما مزدشو ميگيري و پاس ميشي.
فيزيك 1 كه ترم پيش افتاده بودم شدم 12.90
فيزيك 2 رو هم برداشته بودم كه همه ميگفتن اشتباه كردي 2 تا فيزيك برداشتي ولي اينم با 12.65 پاس كردم
ساختمان داده ها 15.47 گرفتم!
آيين زندگي هم 16.27 كه خوب نتونستم اينو بخونم وگرنه خيلي آسون بود.
بقيه رو هم كامل نزدن مخصوصا اين زبان تخصصي كه 27 بود امتحانش :n15:
نميزارن . از اينجا دانلود كن:نقل قول:
جالبیش اینجاست هنوز سوالات رو هم برای دانلود نزاشتن :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم اینجا دیگه کجا بود منو فرستادی :n02: عین بهشت بود :n09: برای ترم بعد هم سوالات رو دانلود کردم . میدونی چقدر دنبال این سوالات بودمنقل قول:
ممنون :n12:
نقل قول:
سلام مهدی عزیز
من رو نمیگی که روز تعطیلی مدار منطقی پاور کامپیوترم سوخت :n02: ... از شانس برادرم پاور داشت و عوض کردیم
من که خوب پاس نکردم ... چند روز بعد هم انتخاب واحد هست
به استاد ایمیل زدم که 2 تا از درس ها رو با دست بــــــــــاز تصحیح کنه :n02:
ببینیم چی میشه:n16:
دوستان تاریخ امتحانا از کی تا کی بود ؟ مسئولین دانشگاه بعد از پایان امتحانا یک هفته میرن تعطیلات ؟ کار اداری دارم با دانشگاه ... می خوام هر چه سریع تر برم ...
زمان امتحانا از 10/16 تا 11/9 بود . من هر موقع بد از امتحانات رفتم بخش اداری فعال بودنقل قول:
سلام دوستان
کسی از بچه های کامپیوتر اینجا کتابهای پارسه رو داره ؟ میشه کتابهاش رو خرید ؟ من شنیدم باید آزمونهاش رو حتما شرکت کنی و بعد کتابهاش رو بدن ... یه سایت هم خوندم که به غیر از نمایندگی هاش جاهایی هم میفروشن ... کتابهاش فوق العاده ی واسه ارشد بچه ها
حتی واسه امتحانات پیام نور ... باور کنید :n02:
سلام به همگی
کسی میدونه چرا این کد رو میزنه؟
کد27 : تعداد دفعات ورود نام و کلمه عبور اشتباه بيش از حد مجاز مي باشد.
از امروز صبح اینطور شده، حتی یکبار هم اشتباه نزدم!
زیر فیلد پسورد هم زده : لطفا کد مقابل را وارد نماييد:
ولی هیچ کدی نیست تا وارد بنماییم :n13:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!
یکی از دوستان گفته بود از reg1.pnu.ac.ir بریم داخل تست کردم نشد!
با https و بدون اون هم تست کردم نشد!
بیخیال خونه شدم از 2 تا کافی نت هم تست کردم نشد!
با یوزر یکی دیگه از بچه ها تست کردم نشد!
ممنون میشم شما هم تست کنید شاید شد:n02:
نقل قول:
باز قات زده اين گلستان :n23:
واسه من هم خطا میده ... حتما یک بلایی دارن سرش میارن ... از عمد اینجوری میکنن که کسی وارد سیستم نشه ... دارن آماده میکنن برای انتخاب واحد :n01:
برای منم همین err0r رو میده حتما بخاطر انتخاب واحد یه بلایی سرش آوردن
سلام.منم مشکل ورود دارم با همین خطای 27. همه ی هم کلاسیام هم همین مشکل رو دارن.
کسی راه حلش رو میدونه؟
احتمالا دارن نمره های تشریحی رو وارد میکنن
حداقل یه پیام خطای درست و حسابی هم نمیزنن بگن فعلا غیرفعاله . آدمو به شک میندازن
از این استفاده کردید؟
87.107.34.208
فعلا سیستم با مشکل مواجه شده ....
منتظر نمرات تشریحی هستم
( اسپم ) :n02: