بچه ها جون هر کی دوست دارین بگین آُسیاتک باز شب ها ساعت یک و نه صبح قطع می شه یا نه ؟
Printable View
بچه ها جون هر کی دوست دارین بگین آُسیاتک باز شب ها ساعت یک و نه صبح قطع می شه یا نه ؟
اون که آره باید بیشتر از 150 بدن ولی ببین الان من از مهر میرم سره کار خونه نیستم 8:30 - 9 میام یه خورده وب گردی و بعد میشه دانلود رایگان بنظرم 1 تا 9 سرعت 150 خوبه واسم اینجوری شبی 3.5 رو حتمن دانلود دارم!:5: الان نامحدود نهایت 60 سرعتشه تازه همش وسطش بخاطر وب گردی اِستُپ میکنم!:31: الان واسم سرویس حجمی 2 مگ به صرفه تره...نقل قول:
نه بابا این جوری فک نکن
2 مگ هم بگیرین مطمئن باشین سرعت 250 بهتون نمیدن. اگه خیلی خوش شانس باشین همین 150 که به ما دادنو به شمام میده که واسه یه 2 مگ اصلا راضی کننده نیست
من منظورم طلایی بود.....نقل قول:
پست اون دوستمون رو دقیق نخوندم که نوشته بود یرنزی....
بله برنزی مثل ماله مخابراته نهایتش 50 تا 60
نه دیگه جدیدا قطع نمیشه فقط service group change میشه ... از جدول اول میتونید ببینید کی میره تو زمان رایگان معمولا یا ساعت 00:53 یا 01:04 میره تو زمان رایگان ...نقل قول:
دوستان من الان صبا دارم می خوام سرویسمو عوض کنم اسیاتک خوبه؟؟کدوم سرویس راضی کنندست؟؟و از همه مهمتر سرویس شبانه چجوره؟
خب بله با این تفاسیر فک کنم مناسبتون باشهنقل قول:
مهمترین اصل همیشه توقع خود ادم هست. اگه این شرایط واستون مناسبه بگیرین
ولی اینکه پول سرویس 250 رو از ادم می گیرن ولی 150 تا بیشتر سرویس نمیدن واقعا خیلی زور داره. هدچند فک کنم این مسئله تو این مملکت دیگه یه چیز عادی شده. مردم ما ماشالله تو کم فروشی و سر همدیگه رو کلاه گذاشتن دارن از هم سبقت میگیرن.از سوپرمارکت های سر کوچه گرفته تا شرکت های اسم و رسم دار :41:
پینگ : افتضاحنقل قول:
سرعت روزانه : خوب (معادل سرویس خریداری شده)
سرعت شبانه : افتضاح (حداقل یک چندم سرعت روزانه)
قطعی و افت سرعت های مکرر : کم ( نه زیاد)
پشتیبانی : سیمای خونتون رو چک کردین؟ پس مشکل از ما نیست از مرکز مخابراتتونه
در مجموع : بهتون پیشنهاد نمی کنم
من 2 روزه که سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ ام ، از 150 رسیده به 30 !
بقیه دوستان هم ، این مشکل رو دارن.
خب دوست عزیز سرویس دو مگش چجوریه؟؟نقل قول:
من دارم افتضاح !! downstream رو روي 2مگ بستن نه 4مگ ! خوب معلومه سرعت هميشه زير 2 هست شب ها هم كه افتضاحه ... البته گفتن فعلا پهناي باند كم آورديم ...نقل قول:
خب دوست عزیز سرویس دو مگش چجوریه؟؟
افتضاح یعنی چند؟:31: چون اون دوستمون سرعتش 150 بود ولی خب انتظارش بالاتر بود میگفت افتضاحه... میخوام ببینم واسه شما چنده:20:نقل قول:
خوب معلومه سرعت هميشه زير 2 هست شب ها هم كه افتضاحه ...
از 90 تا 170 اما یه شب میبینی 3.5 گیگ دانلود میشه یه شب 2 گیگ ...نقل قول:
افتضاح یعنی چند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اون دوستمون سرعتش 150 بود ولی خب انتظارش بالاتر بود میگفت افتضاحه... میخوام ببینم واسه شما چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اگر قرار باشه REAL بدن وقتی به 128 نهایتا 100 تا 200 مگ دانلود تو هر شب میدن به ما هم باید سرعت 250 با 6 گیگ دانلود بدن دیگه اشتباه میکنم ؟؟ بوس که نمیدیم داریم پولشو میدیم !
در واقع به جای 2 و 3 گیگ دانلود در هر شب باید 5.7 گیگ راحت دانلود شه (تازه سرعت رو 200 گرفتم یعنی 1.6 مگ نه 2 مگ واقعی !!) مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ضریب اشتراک 1 به 1 داره و بهترین سرویسشون هست دیگه ...
اما وقتی میگی چرا سرعت خوب نیست اگه 128 داشته باشی میگن سرعت بالاتر بگیر خوب ! اگر 1 مگ ام داشته باشی میگن 2 مگ بگیر ! 2 مگ که داشته باشی میگن شرمنده پهنای باند کم داریم عذر میخوایم !!! این جوری سر کیسه میکنن ملتو !
موندم فردا دوباره نامحدود شارژ کنم یا 2 مگ! ای تو روحت آُسیاتک که گند زدی!:2:
:31:این 3 4 سالی که تو آسیاتک هستم هیچ خیری ازش نرسیده از 128 شروع کردم هر چقدر بالاتر میرم بدتر میشه.به 256 سرعت 20 میدن:31:512 هم داشتم انقدر نوسان داشت که نمیشد میانگین گرفت یه ساعت روی 30بود یه ساعتی رو 50 و60و... یه مگ داشتم اون موقع نمیدونم چه مرگشون بود یک ماه هر شب تست کردم بیشتر از 500مگ نتونستم دانلود کنم رفتم دو مگ گرفتم یه لینک میزاشتی بیشتر از 50 سرعت نمیداد باید حتما 3 تا4تا لین میزاشتی به هر کدوم 50 میداد تازه درست میشد شاید من یه لینک دشاته باشم باید با دو مگ با سرعت 50 دانلود کنم زنگ هم میزنی میگی چرا اینطوریه آخه میگن شبانه ساعت اش افزایش پیدا کرده :31:خب شما که نمیتونید جمع کنید ساعت شبانه رو رو چرا زیادش میکنید بعد منت میزارن میگن تنها جایی هستیم که اینقدر شبانه داریم:31:بخوره تو سرتون شبانه 8 ساعته ولی سرعت اش خیلی کمتر از مقدار واقعی:41:البته همه جا همینجوریه خب صاحاب نداره که سر گردنس افتضاح ترین سرعت با بیشترین قیمت بدون هیچگونه مسئولیت.
ای کاش درست بشه........
همینارو از روی سرویس دو مگ گفتم دیگه برادر.:31:یعنی بهتریمن سرویس اسیاتکنقل قول:
من قبلا سرویس 4 مگ داشتم. سرعت دانلودم چه شب چه روز 460 بود. شبی 8 گیگ هرچی به ذهنتون برسه دانلود می کردمنقل قول:
پس کسی که سرویس 2مگ با سرعت 250 بفروشه ولی سرعت 150 تحویل یده اونم در صورتی که 7-8 تا دانلود همزمان بزاری طوری که CPU دیگه نتونه یه پنجره ساده باز کنه پس به نظرم یعنی افتضاح. یعنی کم فروشی. یعنی خوردن پول حروم اونم تو این دوره گرونی. یعنی بی وجدانی و نامردی
شما چی میگین به اینها؟
حالا چرا میزنی؟ :27:مدافع منافع آسیاتک نیستما:31: همه حرفات درسته عزیز کلن همه شرکت ها الان وضعشون همینه نمیشه شرکت هم عوض کرد!نقل قول:
پس کسی که سرویس 2مگ با سرعت 250 بفروشه ولی سرعت 150 تحویل یده اونم در صورتی که 7-8 تا دانلود همزمان بزاری طوری که CPU دیگه نتونه یه پنجره ساده باز کنه پس به نظرم یعنی افتضاح. یعنی کم فروشی. یعنی خوردن پول حروم اونم تو این دوره گرونی. یعنی بی وجدانی و نامردی
شما چی میگین به اینها؟
سرویس 2 مگ اسیا تک دارم
الان دارم با دانلود منیجر یه فایل 250 مگی رو دانلود میکنم سرعتم از 15 تا 30 kb متغیر هست. واقعا خجالت اوره... این دوره هم بگذره ، از ماه دیگه از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم.
این جوری نمیشه.
رفت زیر 10
سرویس 2 مگ سرعت دانلودش زیر10 kb
ببین حتما باید چند تا فایل رو همزمان بزاری برای دانلود تا چیزی حدود 140 یا 150 تا دانلود داشته باشی، به سایتی که ازش داری دانلود میکنی هم ربط داره، اکثرا تا 50 تا میشه ولی سایتای کمی هم هستن که میشه ازشون با 150 تا هم دانلود کرد
ممنون داداش گلم. این رو نمیدونستم و الان حتی دلیلش رو هم نمیدونم که چرا باید 2/3 تا هم زمان باشه
ولی این کار رو هم کردم و بالای 40/50 نرفت
اون اولا که هنوز خیلی خوب بود 1 فایل میذاشتیم شبا 200-250 دانلود میکرد یه خورده گذشت شد دو تا فایل که 200 تا رو بهمون بده! آخرا شده بود 4 تا فایل:27: و این روند تر زدن به سرویس ها هنوز ادامه داره...:45:
آقا من بعد از 5 سال مشترک آسیاتک بودن، تصمیم دارم از این شرکت به یه شرکت دیگه تغییر جا بدم.
به نظر شما الان از کجا میشه یه سرویس گرفت که قطعی نداشته باشه، برای پولی که بابت سرویس میدی ، حداقل همون سرعت رو بده.
من الان 1 سال هست که سرعت 2مگ می گرفتم با حجم تقریبا 30 گیگ و یا 40 گیگ، ولی الان 2ماه هست که خیلی داره رو اعصاب میره. شبا که دیگه بیشتر از 40K نمیشه دانلود کرد و نزدیک به 2 هفته است که قطعی زیاد دارم.
ممنون میشم اگه شرکت دیگه ای ( مخابرات - پارس - ... ) که میشناسین، به من معرفی کنید
دوستان به هيچ وجه از دزدياتك نگيريد دزد دزد حرومخوره با اون مودماش از دزدياتك دزد تز خودشه. مرگ بر دزدياتك. خدا ورشكستتتون كنه دزداي حرومخور. تورو خدا از اين شركت طلام مفتي داد بهشتون نگيريد. دزدياتك مرگ بر تو اميدوارم به زودي زود ورشكست بشي و خودم بيام شركتت و مفت از چنگت در بيارم و با يه اردنگي بندازمت تو زندان. نگيريد توروخدا از اين دزدياتك نگيريد.
ای واینقل قول:
نه بابا من همچین جسارتی نمی کنم عزیزم
اصن پاشو بیا بقلم :10::7:
تکبــــــــیــــــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله منم موافقم از این شرکت نگیرید اصلا.
کاش میشد این پست رو بکوبی سر در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک مزخرف شده بدجور
تا 30-40 روز پیش سرعت روزانمون اقلا 300 بود تا 400 چند وقته به زور بالای 100 میره هی میاد 30-40 میره دوباره بالا نوسان داره
شبانشون هم که هیچی من مثلا یه فیلم 700 مگابایتی رو میخوام شبا بذارم واسه دانلود قبلش میدم سایت های لیچ 3-4 تا قسمت کنه بعد همزمان میذارم دانلود شه در غیر این صورت 200 مگ هم دانلود نمیشه تکی بذارم دانلود شه :دی ولی اینطوری حدود یک گیگ دانلود میشه تقریبا شب
کلا بخواد اینطوری پیش بره گند میزنن میره
سلام دوستان
سرعت 128 نامحدود طلايي چند هست؟ روز و شب ؟
سرعت 512 نامحدود برنزی چند هست؟ روز و شب؟
از این دوتا کدوم را پیشنهاد می کنید بگیرم؟
سرویس 128 نامحدود طلايي قیمت:29تومن
سرویس 512 نامحدود برنزی قیمت:21تومن
سرویس 128 10 گیگ قیمت:25تومن
کلا برنزی ها رو بذار کنار که پشیمون میشینقل قول:
128 طلایی هم حدود 20-30 باید باشه دانلودش
این آسی تک چه مرگش شده من بدبخت تازه سرویس هاشو دیده بودم عاشقش شدم حالا بد شانسی زد تو ذوقم 20 گیگ50 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت 512 حجم 20 گیگ 50 تومن عالیه اصن بدشانسی رو دارین خداییش حالا چند وقت دهگه درست میشه؟
زنگیدم پشتیبانی بعد از حدود 10 دقیقه مئطل شدن جواب دادن یارو صداش نمیومد نفهمیدم چیشد اصن کسی خبر داره مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
من برای اولین بار برنزی گرفتم 512
سرعت دانلودم روز و شب معمولا به صورت میانگین 50
22 تومن پولش!
دوستان سرویس 512 - پنج گیگ در روز و شبانه رایگان چند سرعت میده
پیشاپیش سپاس :11:
من خودم همین سرویس دارم چند ماه روزانش واسه من تا 200 هم میره ولی نوسان هم زیاد داره میبینی تا 50 هم میادنقل قول:
شبانشم من با موبایل دانلود میکنم و دانلود منیجر گوشی حدود 38 به پایین هست ( گفتم گوشی چون با کامپیوتر و دانلود منیجر idm سرعت بالاتره ) تقریبا شبی حدود یک گیگ دانلود میکنم با موبایل/با کامپیوتر 300-400 مگ بکش روش
از ماه دیگه همون دو مگ میگیرم شبانش اقلا 150 هست
ممنون از پاسخت :10:، سرویس 2 مگ به مراتب بهتره اما قیمتش زیاده تقریبا 33 تومن در میادنقل قول:
همچینم فرقی نمیکنه 512 5 گیگ قیمتش 25 تومن هست 2 مگ 5 گیگ 34 تومن 3 تا دلار و نصفی ناقابل فرقشه :دی عوضش شبا راحت همه دانلوداتو میکنینقل قول:
بچهها پينگاتون در چه وضعه ؟! برای همه خرابه يا فقط منم ؟!
کد:ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [72.30.38.140] with 32 bytes of data:
Reply from 72.30.38.140: bytes=32 time=970ms TTL=52
Reply from 72.30.38.140: bytes=32 time=1004ms TTL=52
Reply from 72.30.38.140: bytes=32 time=1287ms TTL=52
Reply from 72.30.38.140: bytes=32 time=1484ms TTL=52
کسانی که سرعت 2 مگ دارند ...سرعت شبانه اشون چنده ؟
سلام به همگی
دوستان من اینترنت چلچله داشتم چند روز پیش به کیمیا ارتقاش دادم حالا سرعتم فرقی نکرده از کجا باید بدونم که اسیاتک سرویسم رو عوض کرده یا نه همون چلچله ست فقط پول اضافی ازم گرفتن البته تو صفحه مشترکین سرویسم به کیمیا عوش شده ولی با این سرعت شک دارم اگه روشی دیگه ای هست لطف کنید راهنمای کنید
سلامنقل قول:
شبانه تست کردی ؟
روزانه که واسه همه سرعت تقریبا یکی هست شبانه فرق میکنه
اره ولی سرعت هنوز همونه!نقل قول:
البته این مشکل برای یکی از دوستان همشهری خودم که ازش پرسیدم پیش اومده بود فکر کنم مشکل از نمایندگی شهرمون باشه پول ارتقا رو میگیرن ولی ارتقا نمیدن دوستم
باید فردا بریم نمایندگی حالشون رو بگیریم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تهران . ولی موقه دانلود نصف اینام نیس
افتضاح !
این چه وضعشه !
پینگ سایت های داخل کشور بالا 200 الی 400 هستند !
سرعت باز کردن وب پیچ ها افتضاح !
تیک جمع آوری رو زدم ، رو خط دیگمون فردا اقدام به شرکت دیگه می کنم
2 ماه دارن منو علاف می کنند
ریموت می زنم سرور داخل کشور انگار ریموت زدم رو کاوشگر مریخ تو یه سیاره دیگه !
احمق می گه من راحت ریموت می زنم ، می گم خوب معلومه تو مرکز نشستی !
پشتیبانی هم تعطیل !
می گه وظیفه ما نیست