مگه پاک میشه؟!نقل قول:
در صفحه چت f3 رو بزنی همه میاد! هر بار که زدی بقیه میاد.
Printable View
مگه پاک میشه؟!نقل قول:
در صفحه چت f3 رو بزنی همه میاد! هر بار که زدی بقیه میاد.
سلام چرا نمیشه کل کنتکت هارو یجا پاک کرد
میزنم پاک میشه دفعه بد دوباره میاد ساین این میکنم:sq_3:
سلام
یاهو مسنجر و نیمباز رو کامپیوتر کانکت نمیشه. مشکل از نت منه یا همه این مشکلو دارن؟
نقل قول:
شما احتمال خیلی زیاد شبکه اینترنتتون مشکل داره و همین مسئله باعث میشه تنظیمات و درخواست ها بدرستی ثبت نشه
با وی پی ان تست کنید چون مشکل خاصی در حال حاضر نیست ولی اختلالات شبکه اینترنت چند هفته ای هست که شدت گرفتهنقل قول:
نخیر امکان این امر نیست و ریکاوری ندارهنقل قول:
سلام ایدی من مشکل پیدا کرده و ارور زیر میده مشکل از یاهو هم نیستش دوستان یک راهنمایی کنند چطوری میتونم درستش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه ماله منم همینجوری شده.نقل قول:
سلام دوستان چرا من تو ویندوز سون ققط میتونم با ورژن 10وارد بشم اما با11 نمیتونم مشکل چیه؟
سلام
تو مسنجر من میتونم عکس یا اهنگ و... بفرستم ولی کسی نمیتونه برام بفرسته! فقط عکس SHARE میشه کرد. مسنجر ورژن 11 . چرا اینجوریه؟
کسی نمیدونه این مشکل از کجاست؟نقل قول:
من توی هیچ کدوم از آیدی هام با مسنجر نمیتونم برم ولی توی تمام میلهام میتونم برم !!!!!! چکار کنم کلافه شدم ؟؟؟؟؟
شما یه دور از سایت یاهو وارد ایدیت شو بعد با یاهو مسنجر امتحان کن به احتمال زیاد درست میشه .نقل قول:
[QUOTE=Eblis 2011;7290375]شما یه دور از سایت یاهو وارد ایدیت شو بعد با یاهو مسنجر امتحان کن به احتمال زیاد درست میشه .[/QUOT
آقا اینکارم انجام دادم ولی باز وارد مسنجر نمیشه !! آیدی های دیگه هم همینجور شدن!!! آنیستال هم کردم درست نشد!
وارد سایت یاهوو شو از قسمت میل آیدی و پسوردتو بزن تا وارد ایمیلیت بشی ......بعد که وارد میلیت شدی sign out شو و حالا از یاهوو مسنجر وارد شو ببین مشکلت حل میشه یا نه .نقل قول:
نقل قول:
انجام دادم اینکارو نشد که نشد
آقا ظاهرن مشکل از یاهو نیستش! از داخل ایرانه! چون وقتی که (hotspot shield) روشن میکنم بدون ارور وارد مسنجرم میشم ... با این اوصاف شما فکر میکنین مشکل از کجاست؟؟
نقل قول:
با یک ID دیگه تست کنید و همچنین استفاده از وی | پی / ان رو هم تست کنید ببیند مشکل برطرف میشه
چرا یاهو نمیزاره روم برم؟
خطای:
Signing in to chat took longer than expected. please try again later.
میاد!
وین هم عوض کردم نه به خاطر این. ولی بازم میاد.
سلام
یه سوال داشتم؟
وقتی یاهو مسنجر رو باز می کنم اطلاعات فردی در یک پنجره باز میشه که سه گزینه accept , decline , ignore داره و اگر accept رو بزنم فرد به لیستم اضافه میشه حالا اون دو تا گزینه دیگه برای چی هست ؟
ممنون
decline درخواست طرف رو کنسل میکنه و ignore علاوه بر کنسل دیگه نمیذاره طرف درخواست دوباره بده.نقل قول:
مشکل از شبکه اینترنت شما هستنقل قول:
با وی پی ان تست کنید و یا با یک شرکت ارائه دهنده اینترنت امتحان کنید
سلام
چند وقتیه کل کانتکت هام حذف شدن چند نفری رو اد کردم دوباره ولی بعد از چند روز دوباره حذف می شن چی کار کنم؟ :sq_3:
سلام
من مسنجرم مشکل پیدا کرده بود و توش نمیرفت تو ویندوز7 بودم!البته از میل میرفت
قبلش من یه vpnگرفته بودم که مجبور به تغییرات در کانکشنم شدم و همین تغییرات باعث شد که دیگه تو مسنجر نره!هرچیم مسنجرو پاک کردم و ورزن های دیگه ای نصب کردم فایده نداشت!
مجبور شدم ویندوز را دوباره نصب کنم و مشکلم حل شد!
گفتم شاید به دردتون بخوره:11:
سلاااااااااااام من یه سری فونت نصب کردم اما بعد نصبش تو مسنجر پیامای فارسی رو برام مرع مربع میزنه میشه کمکم کنید باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ctrl + t رو میزدی قسمت فونت میومد یا گزینه T بزرگ نوشته فونتشو تغییر بده.نقل قول:
یا یاهو دوباره نصب کن.
سلام خدمت دوستان گرامی
سوال من اینه که آیا تو یاهو مسنجر می تونم در مورد مثلا مسائل کامپیوتری یا موبایل و اینترنت و ... چت کنم؟
منظورم اینه که روم فارسی خاصی هست که بشه اطلاعات رد و بدل کرد؟
فونت ها استاندارد نیستن و مشکل دارندنقل قول:
باید از فونت های استاندارد و معتبر استفاده کنید
نقل قول:
روم فارسی برای این زمینه و=جود نداره و فکر میکنم فقط یک بخش انگلیسی در این زمینه هست
سلام دوستان ، زمانی که میخوام با یاهو مسنجر لاگین کنم و وارد آی دیم بشم ، بعد چند ثانیه خطا می ده که : " نمی تونه وارد یاهو بشه اتصال اینترنتی رو چک کنید " ، اینترنت رو هم چک می کنم ایرادی نداره ، زمانی که توسط خود یاهو ایراد یابی می کنم این گزارش رو میده :
possible Problem With Secure https
میگه از طریق اینترنت اکسپلورر وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده ، تا مطمئن شوید که سیستم و اینترنت شما با سایتهای https مشکلی نداره.
با اینترنت اکسپلورر هم می تونم وارد سایت یاهو شده و لاگین کنم، ولی باز موقع لاگین با مسنجر همین ایراده تکرار می کنه ، بعد چندین بار لاگین غیر موفق ( مثلا 10و20 بار و حتی بیشتر ) زمانی که وارد یاهو شده و لاگین میشم FireWall ویندوزم اتوماتیک OFF میشه !!
قبل لاگین به یاهو فایروال ویندوزه OFF می کنم ولی یاز تاثیری نداره و همون خطا را میده ، اگه اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا راهنمایی کنید . ممنون.
سلام به دوستان عزیز من ویندوز 8 نصب کردم و آخرین ورزن یاهو مسنچر نصب کردم ولی یک مشکل دارم یاهو مسنچر voice call و video call غیر فعال هست چیکار کنم
سلام
شما از انتی ویروس کسپرسکی استفاده میکنید؟؟؟
اگه جواب مثبته این پست ببنیید جواب شما مطلب شماره 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب منفیه که باید بقیه دوستان نظر بدن:31:
سلام
چطور میشه این پیغام آن و آف شدن یکی از کانتکت هامو نشونم نده یاهو...طرف روزی n بار آن و آف میشه نمیخوام گوشه صفحه بیاد آن شده آف شده...
آخرین نسخه یاهو العان چنده؟
نسخه 11.5 ......نقل قول:
ورژن 11 که نسخه نهایی اون 0.228 US هست
کمک، من ویندوز 8 نصب کردم، وقتی میرم تو یاهو مسنجر بعد از اینکه sign in میشم، پیغام yahoo stopped working میده. چیکار کنم؟!؟!
بچه ها یکی کمک کنه . دیروز حدود 2000 تا فونت انگلیسیی و فارسی برای نرم افزار ورد ریختم توی پوشه فونت ویندوز بعد وقتی به یاهو وصل شدم آفلاینهامو و پیامهامو مربع مربع نشون میده که وقتی کپیشون میکنم توی یه فایل تکست ظاهر میشن چطور درستش کنم ؟
سلام امروز برام یه مشکلی پیش اومده هر چقدر پسوورد آی دیم رو میزنم لاگین نمیشه!!:(
caps lock رو چک کردم زبون رو چک کردم نمیشه !!
پیغامی که میده رو چک کردم میگه اکانت قفل شده!!دو تا آی دیم هم همینطوری شده!!
من اطلاعاتی که داده بودم رو یادم رفته!! :((
نقل قول:
اگر چند بار اطلاعات رو اشتباه وارد کنید اکانت شما برای مدتی بسته میشه
شما اگر پسورد رو یادتون رفته باید از طریق سوال های امنیتی که در زمان ایجاد آی دی انتخاب کردید پسورد فراموش شده رو بازیابی کنید