آيا احتياج هست كه Trojan Remover رو كنار kis نصب كرد
Printable View
آيا احتياج هست كه Trojan Remover رو كنار kis نصب كرد
:40:نهنقل قول:
فقط اگر میخوای چیزی کناز کسپر نصب کنی مالور بایت یه صورت غیر فعال توصیه
میشه
البته تویه تاپیکش اقا مهران کیجن هم گزاشتن.
سلام دوستان
من چطور میتونم که وقتی گوشیم رو بوسلیه USB به PC وصل کردم توسط کاسپر اسکن کنم؟!
توی My Computer وقتی روی Nokia Phone Browser(و زیر شاخه هاش) کلیک راست میکنم گزینه اسکن توسط کاسپر رو نداره
ممنون
نقل قول:
گوشی ها دو نوع حافظه دارند. یکی رام هست و یکی هم حافظه های جانبی مثل مموری کارتها و یا حافظه های فلش.
رام گوشی ویروسی نمیگیره چون محافظت شده است و به همین دلیل هم آنتی ویروسها نمیتونند اون رو اسکن کنند.
اگر خودتون گوشیتون رو هــک کردید و قفل رام گوشی را برداشتید تا بتونید به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشید این یک بحث دیگه است.
اما مموری کارت و یا حافظه های فلش قابل اسکن شدن هستند و هر وقت کسپرسکی متوجه شد یک همچین حافظه ای به سیستم شما وصل شده اتوماتیک به شما پیغام اسکن کردن رو میده.
ممنون دوست من:40:نقل قول:
اما وقتی گوشیم رو وصل میکنم با این که رمم هم قفل نیست ولی بازم کاسپر پیغام نمیده
ورژن کاسپرم 2011 هست
چیکار کنم؟!
شما گوشیت رو در حالت PCSuite وصل می کنی به کامپیوتر. شما در حالت Mass Storage یا Data Transfer به کامپیوتر وصل کن. سپس کاسپر پیغام اسکن می ده...نقل قول:
شاد باشین :31:
منظورت از رم, رام گوشیه یا مموری کارت؟نقل قول:
اگر منظورت مموری کارته, که اصلا روی موری کارت نمیشه قفل گذاشت مگر اینکه فایل های داخلش را encrypt کنی.
اگر هم رام گوشی هست گفتم که رام گوشی آلوده نمیشه و ویروسی تا حالا وجود نداشته که رام گوشی رو دستکاری کنه. ویروسهای انگشت شماری وجود دارند که با اجرا کردنشون در گوشی ممکنه باعث هنگ گوشی و یا آلوده کردن فایل های خارج از رام گوشی بشند مانند نمونه ی ساده اش , Autorun/Worm اما حتی همین کرم هم نمیتونه به رام گوشی آسیبی برسونه.
پس زمانی که اینها نمیتونند به رام گوشی آسیبی برسونند چه نیازی به اسکن رام توسط آنتی ویروس وجود داره؟ :23:
حافظه های جانبی مثل هارد جدا, مموری کارت, حافظه های فلش را هم میتونید خیلی راحت با کسپرسکی اسکن کنید و مشکلی از این لحاظ وجود نداره. پیغام هم بهتون میده. اگر بهتون پیغامی نمیده دلیلش اینه که شما رام گوشی را به کامپوتر وصل کردید نه مموری کارتی یا حافظه ی داخلی گوشی رو.
موفق باشید.
میشه دقیقتر بگین؟!نقل قول:
منظورم اینه که چیکارا باید بکنم؟!
ممنون
ویرایش:منظورتون اینه که با رم ریدر یا چیزی وصلش کنم.نه؟!
شما با استفاده از یه Ram Reader رم گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید.نقل قول:
به راحتی کسپر اخطاری مبنی بر اینکه اسکن کردن میده.
شاد باشید :40:
نقل قول:
سلام
شما میتونین انتی ویروس مخصوص گوشی خودتون رو از سایت کسپر از این قسمت دانلود کنید
واگر هم گوشیتون نوکیا باشه میتونین توسط کامپیوتر هم اپدیت کنین
کد:http://www.kaspersky.com/mobile_downloads
سلام دوستان. من چند روزی هست کهkasper 2011 رو نصب کردم و از لحاظ آپدیت مشکلی ندارم ولی بعد از اینکه هاردم رو 1 اسکن کردم کسپر چند تا ویروس پیدا کرده و پیغام میده threats have been detected و قرمز رنگ شده هرچی روی کلید neutralize all کلیک میکنم اتفاقی نمیفته و همچنان قرمزه! باید چه کار کنم؟!!!
نقل قول:
2 دلیل داره:
1 _ ویروسی رو پیدا کرده که نمیتونه پاک کنه به دلیل ناشناخته بودن. که این ایراد هست بهتره یک برنامه کمکی مثل آنتی مالور نصب و اپدیت کنید سپس اسکن.
2_ یک سری شبه باگ توی این ورژن وجود داره.
برای رفع این مشکل شما چندتا کار رو انجام بدین اول اگه ویندوز سون یا ویستا دارید ویندوز اول ویندوز دیفندر رو خاموش کنید.
محتوای مخفی: مانند این عکس
سپس سیستم ریستور رو خاموش کنید تمام درایو ها.
سپس cash تمام مرور گرهاتون رو پاک کنید.
سپس سیستم رو ریست کنید و یک بار گزینه پاک کردن ویروس هارو بزنید بعد از چند بار ریست شدن سیستم خود به خود ایراد برطرف میشه. سپس می تونید گزینه هارو مثل قبل کنید.
سلام
دوستان آیا کاسپر هر روز حدود 1 مگ آپدیت میشه ؟
کاسپر هر روز حجمی رو اپدیت میکنه که به 1 مگ هم میرسه .
طبیعیه یا مورد دارم :
هر دوساعت یکبار اپدیت ها عرضه میشننقل قول:
گاهی وقت ها به 2 مگ هم میرسه
طبیعی هست.
میتونی هر چند روز یکبار اپدیت کنی که فشرده تر باشن.
دوستان این version جدید ۲۰۱۱ به زبان انگلیسی کی در میاد ؟
:11:هنوز تکمیل نشدهنقل قول:
شاید تا سه 4 روز دیگه
بیاد
البته تاریخه مشخصی نداره
سلام اینم
یه چیزه جالب حیف دونستم نگم
کسپرسکی به ریموال تول خودش گیر داد و گفت حاوی ویروسه!![:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر شما تفاوت ورژن 2011 با 2010 اینقدر هست که ارزش زحمت تعویضش رو داشته باشه ؟
بله عزیزنقل قول:
100 درصد.
این برنامه Virus removal tool به چه کاری می آید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:به شما امکان حذف ویروس ها ، تروجان ها ، کرم ها ، جاسوس افزارها و ابزارهای تبلیغاتی مزاحم ، انواع rootkits و نرم افزارهای مخرب دیگر را می دهد. این نرم افزار برای پاک کردن موقت ویروس ها به کار می رودنقل قول:
ولی ابزار دفاعی نداره!
در ضمن
نرم افزار نیازی به فعال سازی ندارد و بدون استفاده از اینترنت به کار خود ادامه می دهد
ویژگی نسخه 9.722
شناسایی برنامه های جاسوسی و مخرب و توانایی برای حذف آنها
حذف خودکار و دستی انواع برنامه های مخرب
محیطی کاربر پسند و بسیار راحت
توانایی نصب روی سیستم های آلوده با الگوریتمی خاص
استفاده از الگو برای شناسایی ویروس ها و کرم های اینترنتی
قابل نصب بر روی تمامی ویندوز های موجود
و...:11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز بله که ارزش داره
به عنوان مثال شما call of duty5
رو بازی کردی حالا 6 هم اومده درسته؟
اونوقت بگی که من پچ جدید 5 رو نصب میکنم درواقع یعنی 5 رو اپدیت کنی
ولی 6 رو نخری
ولی فعلا توصیه خود کسپر ورژن 9.0.0.736
که فعلا ورژن فینال هست میباشد
تا اینکه ورژن فینال و تصحیح شده و بدون باگ 2011 منتشر شه:11:
میگم ها شما که کیس 2011 رو سیستمت نصب هست چرا این برنامه رو هم نصب کردید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من کیس 9.736 رو سیستمم هست نیازی به این برنامه که ندارم نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه نیازی نیست برای کامپیوتر هایی هست که از شدت الودگی نمیشه روش انتی ویروس نصب کرد
منم دیشب با دانلود رایگان دانلودش کردم گفتم یه نصبی هم کرده باشم
ولی در هیچ صورتی نمیشه دو انجین فعال انتی ویروس رویه سیستم نصب باشه
اونجا هم که ویروس شناخته بدلیل تداخل و ضربه وارد شدن به kis2011 بوده
شما اگه خیلی امنیت برات مهمه مالور بایت رو هم کنار کسپر نصب کن 5 مگ بیشتر نیست
:11::11::11:
سلام
من فایل های آپدیت کاسپر رو دارم
برای آپدیت آف لاین هم آدرس پوشه Temporary Folder هم میدم اما فقط 500 کیلوبایت رو آپدیت میکنه
و ادرس ناقص میمونه
قبلا از طریق SAFE MODE میشد فایل ها آپدیت رو ریخت توی دیتابیس کاسپر
الان برای این کار توی سون باید چکار کنم؟
شما از کلید معتبری استفاده میکنید؟نقل قول:
در غیر اینصورت یکی از سریال نامبرها که تویه چند پست قبل گزاشتم رو استفاده کنین و بعد اپدیت کنین.
نقل قول:
بک آپی که گرفته اید چطوری بوده ؟ اگه دستی کپی گرفتید نه خیر این برای ورژن های 2009 به پایین بود. ورژن 2010 به بالا فقط فایل رو از طریق برنامه تعیین می کنند. یعنی فایل رو باید خود آنتی ویروس بسازه نه شما.
میتونی از اینجا جدید ترین اپدیت افلاین رو دریافت کنی
فقط بگم کلیدی که اسفاده میکنی حتما معتبر باشه:کد:http://www.------------.com/update/kaspersky/
من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
مشکلم چیه:
وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ و چیکار کنم؟
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
مشکلم چیه:
وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
مشکلم چیه:
ورژن دقیقت رو بگو: 11.0.0.232 استفاده میکنید ؟ این مشکل در این ورژن اتفاق افتاده یا خیر ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالا شما در بخش نت ورک دستکاری نکردین؟===>؟
ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232
نه... اصلا به هیچی دست نزدم
راستی یه چیز دیگه.من قبلا زون آلارم که داشتم.هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه فایروالش ازم سوال میکرد که میخوای باش چیکار کنی و وصل بشه یا نشه!حتی برنامه های تابلویی مثل یاهو مسنجر و فایر فاکس.ولی این اینطوری نیست!چرا؟
سلامنقل قول:
این تنظیمات حالت عادی کسپر هست
که حتی هوش مصنوعیش رو هم دیفالت کردم
اگر مشکل شما از کسپر باشه
شما این فایل رو دانلود میکنیدو طبق این عکس به کسپر میدید اگر مشکل حل نشد مشکل شما به هیچ عنوان از کسپر نیستکد:up.--------.com/Files/8173c68d54dc4cd4aa55.rar
اینم عکس
درود دوست من.نقل قول:
من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.
نقل قول:
رفیق گلم من عرض کردم روش دستی توی محصولات جدید وجود نداره. این اپدیت رو کسپرسکی ساخته که اونم باید شما سیو شدن اپدیت رو تیک بزنید و گرنه فولدر خالی هست حالت دیفالت.روش دستی چیزه دیگست.
من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل:18:(internet securitu 2011)
سلامنقل قول:
بهترین راه برای اپدیت افلاین اینه که از خود سایت کسپر بگیری
بعدا میتونی هر وقت خواستی با خیال راحت استفاده کنی
از اینجا نگاه به سرور سایت کن:کد:http://www.kaspersky.com/avupdates/zip?open=av-i386-daily.zip#open
کاری که شما کردید اشتباه بوده. و بهتره اون فایل هارو پاک کنید و مراحل رو درست پیش برید.نقل قول:
راه دستی برای ورژن های 7 و 8 لینک زیر:
ورژن های 2010 و 2011 فقط اپدیت رو باید خود کسپرسکی بسازه. که شما باید وارد تنظیمات اپدیت شده و تیک سیو شدن اپدیت هارو بزنید و بعد مسیر برای بک اپ دین.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4894419&postcount=7058
حالا این پوشه همون بک اپ شماست که میتونید جابه جا کنید. که آموزشش توی لینک بالا هست.
تا اونجایی که من میدونم کسپرسکی اپدیت افلاین برای ورژن های 2009 به بالارو نمیده و باید یا خودتون بک اپ بگیرید یا از این سایت فایل رو به طور مثال دریافت کنید.
موفق باشید.کد:http://www.---------.com
salam
bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
man kspersky ro licence kardam
moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
lotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
kaspersky ro ham update kardam .....