سلام
یه سوال کاملا حیاتی و اورژانسی!
من یک تصویر ثابت برای بک گراند صفحاتم انتخاب کردم
چطور میشه شماره صفحه رو جوری تنظیم کرد که روی این بکگراند نمایش داده بشه؟
با تشکر فراوان
Printable View
سلام
یه سوال کاملا حیاتی و اورژانسی!
من یک تصویر ثابت برای بک گراند صفحاتم انتخاب کردم
چطور میشه شماره صفحه رو جوری تنظیم کرد که روی این بکگراند نمایش داده بشه؟
با تشکر فراوان
من ميخوام عكس ها و يا شكل هاي كه به صفحه اول اضافه كردم براي ديزاين و زيباي صفحه در صفحات جديد هم باشن درست مثل صفحه اول نميدونم تونستم درست منظورم رو بگم يا نه چون word خيلي مبتدي هستم .
نقل قول:
سلام
فکر نمی کنم بشه چنین کاری کرد!!!
Page layput > Watermark > Select pictureنقل قول:
سوالای قبلیم رو که کسی جواب نداد...
حالا کسی میدونه چه جوری میشه این مدلی توی ورد نوشت؟
کد:http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/71505121203995712561.jpg
چیزی که به ذهن من میرسهنقل قول:
اون R باید به صورت عکس بیاریم تو ورد بقیه متن رو هم بنویسین، روی عکس کلیک راست کنیم و Wrap text>Square و عکس رو میاریم اول جمله
سلام دوستان
من توی ورد هرکاری می کنم نمی تونم درست تایپ کنم
مثلا می خوام بنویسم مهندسی برق می نویسه برق مهندسی چجوری می تونم درستش کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید:11:
مورد بالا و اینکهنقل قول:
من تنظیم پاراگراف را روی بی نازنین گذاشتم، همه چی درسته اما وقتی می خوام با ctrl+shift+space نیم فاصله ایجاد کنم نوع فنوت اون عوض می شه و مجبورم دوباره واسه اون یک کلمه فونت را درست کنم
من میخوام یه فایل pdf رو با نرم افزار PdfGrabber 7.0 به word تبدیل کنم اما پیغام میده
pdf is password protected
کسی راه حلی سراغ داره؟
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد زبان فارسی رو سیستم شما درست نصب نشده
که در اینصورت وقتی با Alt + Shift زبان رو تغییر میدید نوار پایین ورد قسمت Language زبان رو English رو نشون میده.
Ctrl + Shift + 4 رو امتحان کنید.نقل قول:
نقل قول:
alone one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام خدمت اساتید
من همیشه یه مطلبی رو که از سایتی کپی پیست میکنم رو ورد اگه عکسیم قاطیش باشه اونم کپی و تو ورد پیست میشه
حالا یه سوال
الان وقتی مطلبیو کپی پیست میکنم دیگه عکسارو پیست نمیکنه،درواقع نشون نمیده
چرا؟
چیکا کنم؟
سلام
برید به word options> Advance قسمت Show document content اگه گزینه show picture placeholders تیک داشت تیکش رو بردارید و OK کنید.
از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متنش فارسی نیست انگلیسسیه
نرم افزاری که گذاشتم برای حذف پسورد فایل تون هست و ربطی به متن نداره.نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
لطف کردی
اون گزینه تیک نداشت،مشکل از فایروال بود،ارتباط وردو با اینترنت بلاک کرده بودم
بازم ممنون رفیق
سلام خسته نباشید .
چیکار کنم که در ورد 2007 اعداد فارسی بطور اتومیاتیک ممیز بخوره بینشون !
منظورم اینه مثلا عدد 10000000 هر سه رقم سه رقم ممیز داشته باشه بینشون . 10،000،000
متن و اعداد قبلا نوشته شده اما خوب چون همش به ریال هستن میخوام راحت خونده بشه با کمک ممیز ها . راهی هست ؟
با سلام چرا در ورد 2010 اعراب حروف نوشته نمیشوند
مسیر زیر را بریدنقل قول:
سربرگ insert بخش text گزینه drop cap
بعدش حرف اولشو بزرگ تایپ کنید
مسیر زیر را برویدنقل قول:
سربرگ page loayut بخش page backround گزینه page color
بعدش گزینه fill effect انتخاب کنید پنجره باز می شود سربرگ texture دکمه other texture را بزنید مسیر عکس که میخاید بگراند کنید بدین
سلامنقل قول:
فکر نمیکنیم امکانش تو Word باشه
اما متن من فارسی هستش و فارسی هم تایپ می کنمنقل قول:
نگفتم که فارسی ندارید گفتم درست نصب نشده!!!نقل قول:
ببینید تو کنترل پنل قسمت Language به این شکل هستش؟!
و همچنین وقتی تو ورد زبان رو فارسی هستش این قسمت که مشخص کردم فارسی نشون میده یا انگلیسی؟!
پ.ن
اگه بعد تایپ یه کلمه انگلیسی این اتفاق میافته Ctrl +Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد تایپ کنید.
سلام دوستان
دوستان چی کار کنم در ورد 2007 جایی که بخواهم اعداد رو فارسی بنویسم فارسی بنویسه وجایی که می خوام لاتین بنویسم لاتین بنویسه ؟؟
یعنی هر جا که می خوام از لاتین استفاده کنم از لاتین و برعکس
چون در Office Button- Word OPtion _ Advenced - Show Document Content هم تغییر دادم تا پاورگی فارسی بنویسه در این حالت هر جا که می خوام اعداد رو لاتین بنویسه ، فارسی می نویسه
تفاوت ورد 2007 و ورد 2010 در ظاهر چیه؟ منظورم اینه که بدون اینکه فایل رو باز کنیم.
سلام دوستان
چطور می تونیم مثل متن کتاب های دعا تایپ کنیم
در چه نرم افزاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما باید Numeral رو Context کنین و برای فارسی کردن شماره صفحات هم باید فونت اعداد فارسی رو برای شماره صفحه ها اعمال کنین
پک فونت هایی که با Npi شروع میشن برای اعداد فارسی هستن
با تشکر از شما فکر کنم با نصب کیبرد استاندارد فارسی حل بشهنقل قول:
سلام
شما باید Numeral رو Context کنین و برای فارسی کردن شماره صفحات هم باید فونت اعداد فارسی رو برای شماره صفحه ها اعمال کنین
پک فونت هایی که با Npi شروع میشن برای اعداد فارسی هستن
زمانی که بخواهیم این تنظیم رو انجام بدیم ولی نیست همچین گزینه ای به چه منظوره؟
با اینکه زبان فارسی هم نصب هست
سلام
ما در شرکت 20 تا سیستم داریم که روی نصفی از سیستم ها گزینه past espesial از اکسل 2003 به ورد 2010 کار نمی کند. این در صورتی هستش که از اکسل 2010 به ورد 2010 بدون اشکال این کار انجام می شود.
متاسفانه تایپست شرکت امکان save as براشون وجود نداره .
ممنون می شم اگر تجربه ایی در این زمینه دارد ، بیان بفرمایید.
با سلام من ميخوام در هر صفحه به صورت مجزا يعني هرصفحه يه پاورقي با يه متن متفاوت ايجاد كنم ولي هركاري كردم نشد مطالب داخل سايت هم خوندم ولي نتونستم اگه ممكنه يه كم بيشتر توضيح بدين
سلامنقل قول:
برای هر قسمتی که میخواین متفاوت باشه باید سکشن بزنین
Page Layout>Breaks>Next Page
درود
طول هر خط توی 2007 word رو چه جوری میشه فهمید چند cm هست ؟ چون این خطکشی که توی ورد هست به نظر میرسه به سانت نیست مقیاسش
یه سوال دیگه هم داشتم...من برای اینکه بصورت عمودی یه چیزی رو تایپ کنم مجبور شدم Text Box بسازم و داخل اون متنم رو تابپ کنم ، اما مشکلی که text box داره اینه که کادر میندازه اطراف متن داخلش...آیا راهی وجود داره که کادر یه text box رو حذف کرد ؟
سلام شادی خوبی ؟:31:نقل قول:
روی کادر سمت راست کلیک کن format text box رو انتخاب کن قسمت رنگ line رو به سفید تغییر بدی همرنگ صفحه وردت میشه:20:
سلام خدمت اعضا
من توی ورد 2010 نمیتونم حرف p را تایپ کنم وقتی این کلد را فشار میدهم میره روی layout در قسمت ریبون چه کار کنم ؟ حتی یکبار آفیس رو پاک کردم اما باز هم درست نشد.
eh! مرسی تو کدوم سارایی زود باش بگو بینم :دینقل قول:
دستت درد نکنههههههههه :11:....اون خطکشه رو بلت نیستی چه جوری میشه سانتی متر کرد ؟
ببخشيد من كامل توضيح ميدم كه چيكار مي كنم لطفا شما هم كامل توضيح بدين :نقل قول:
من براي اينكه پايين صفحه پاورقي ايجا كنم به اين مسير ميرم insert\footer وقتي كه انتخاب ميكنم متنم رو پايين صفحه مي نويسم وبا توجه به گفته شما گزينه next page رو انتخاب ميكنم ولي بازهم تويه تمام صفحات متن تكرار ميشه؟؟؟؟:19:
کلا برای این که واحد ها بر حسب سانتی بشه از ورد آپشن این کار رو بکنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .نقل قول:
اگه این پاورقی که میخواید بذارید در واقع توضیح در مورد یه مثلا اصلاح در متن اصلی هست شما به جز این روشی که اساتید گفتند می تونید از Footnote ها در ورد استفاده کنید که مکانش رو توی تصویر زیر نشون دادم . مثلا می خواید برای یه کلمه توی متن اصلی در پایین صفحه توضیح بدید در انتهای همون کلمه یه کلیک کنید و بعد این گزینه Footnote رو بزنید با این کار مکان نما به صورت اتوماتیک به پایین می ره و می تونید متن مورد نظر خودتون رو بنویسید . این رو هم در نظر داشته باشید که بسته به تنظیم style مربوط به فوت نت ممکن رنگ نوشته مثلا یه چیز دیگه باشه خودتون می تونید از استایل مربوطه تنظیم کنید .
اگه مشکلی بود بفرمایید بلد باشم بیشتر می گم
سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که موقع تایپ فارسی اعداد توی WORD وختی از نقطه بین اعداد استفاده می کنم (مثل 2.3) خود به خود تبدیل به کاما میشه (میشه 2،3) درحالی که مشکل از فایل نیست چون همون فایل روی یه سیستم دیگه درست نمایش داده میشه. اگر پرینت هم بگیرم باتوجه به چیزی که نمایش میده پرینت می گیره.
نکته ی جالب اینجاست که رو تمام سیستم های شرکت از یه ویندوز و یه آفیس و یه مجموعه فونت استفاده شده. اما بعضی سیستم ها سالمند بعضی خراب.
یکی از سیستم ها هم (این یکی خیلی جالبه) موقع نمایش و print preview نقطه نشون میده و با پرینتر سیاسفید درست پرینت میکنه اما با پرینتر رنگی کاما میزنه!!!
دیگه هیچ راهی برای درست کردنشون به ذهنم نمیرسه. توروخدا کمک کنید.
وقتی فهرست بندی میکنم اعداد در سمت راست قرار میگیرند
راست نویسش هم میکنم درست نمیشه
چی کار کنم درست شه؟
اعداد فارسی هستش
در مورد پست 7506 ممنون می شم اگر راه حلی باشه ، راهنمایی بفرمایید.