یه گزینه دیگه هم اضافه می کنم
طرف اینترنت ماهاره ای داره با چیز پی ان تست گرفته!
Printable View
یه گزینه دیگه هم اضافه می کنم
طرف اینترنت ماهاره ای داره با چیز پی ان تست گرفته!
سلام دوستاننقل قول:
این دوست ما احتمالا یه سرور جایی داره که ریموت وصل شده به اونجا و این تست رو گرفته . زیاد خودتونو ناراحت نکنین
احتمالا خواسته یه خورده با ما شوخی کنه ، البته فکر کرده ما هم . . . . .
:41:آقا من از صبح ده بار تا حالا قطع شدم چیکار کنم کلا چراغ مودم خاموش می شه کسی مشکل منو نداره اندیشه مرکز 2 زنگم زدم گفتن مشکل از ما نیست ککککککککککککممممممممممممم کککککککککککک:41:
سلام دوستان انديشه
انديشه داره سرويس 512 ميده با پهاناي باند نامحدود..؟ با قيمت 19 تومن..؟
یه صفر رو کم خوندی.195000 تومانه.نقل قول:
اینجا میتونی قیمتا رو ببینینقل قول:
سلام دوستان انديشه
انديشه داره سرويس 512 ميده با پهاناي باند نامحدود..؟ با قيمت 19 تومن..؟
[HTML]http://crm.askiran.com/[/HTML]
شاتل 128 محدود ، ساعت 6 صبح :
شوخي كردم اينه :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني كي ميشه سرعت ما هم مثل اون بالايي بشه ، سرعت آپلودش از سرعت دانلود من بيشتره!!!:(
نقل قول:
رفیق دیگه از این شوخیا با ما نکن:18: . فککم در یک ان افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
امروز مخابرات مثه اینکه port رو واسه من وصل کرده...الان status روشنه اما یه مشکل دارم ، وقتی روو conection کلیک میکنم error زیر رو میده.
واسه Config میتونه باشه؟؟؟ آخه همینجا به کمکه دوستان مودم رو کانفیگ کردم واسه اندیشه.امروز هم زنگ زدم اندیشه و گفتن که باید خانم مساح نیا بیاد و کارت رو راه بندازه (موندم ، بقیه اونجا چیکار میکنن!!! میگن چون ایشون کار شما رو پیگیری کردن خودشون هم باید بیان ارتباط رو وصل کنن!!!!!)
حالا به نظر دوستان این error الان به خاطره وصل نبودن هست یا مشکل از config ـه؟؟؟؟
این هم تنظیماته مودمم :
برای بخش فنیشون تیکت بزار که نام کاربریت رو اولا فعال کنننقل قول:
دوما اگه فعال کردن برات چک کنن
تو crm میتونی این کار رو بکنی سریع برات درست میکنن
با سلام به دوستان:
من هرچی دنبال سایت محصولات Symphony (مودم) میگردم پیدا نمیکنم .
شما نمیدونید؟
با تشکر.
هادی
گند بزنن به این اندیشه که همین اولین روز اعصابمون رو بهم ریختن ، امیدوارم حداقل به سرویسشون این مسخره بازیشون رو جبران کنن!!!!نقل قول:
برای بخش فنیشون تیکت بزار که نام کاربریت رو اولا فعال کنن
دوما اگه فعال کردن برات چک کنن
تو crm میتونی این کار رو بکنی سریع برات درست میکنن
از سر صبح چراغ status روشنه این acc مارو active نمیکنن...جالب اینجاست ، صبح که زنگ زدم میگن بمون خانم مساح نیا بیاد ، حالا که اومده اصلا گوشی رو جواب نمیده بعدشم خواهرش ، دختر هموش یا هر کسی که هم نامشه منو پاس میده به پشتیبانیه فنی ، اون پشتیبانی فنی هم میگه برو فردا صبح بیا با ماهانیان صحبت کن، من نمیتونم اکتیو کنم !!! ای خدا
البته الان که دارم اینا رو مینوشتم ( اون خط هایه بالا رو پاک نکردم تا بدونید امروز چی بهم گذشته ) خانم باقری ( پشتیبانی فنی) زنگ زد مثه اینکه فعلا 300 مگ ریخته توو حسابم تا فردا استفاده کنم :| (خب خدا رو شکر حداقل دلشون به حالمون سوخته :31:)
این مسخره بازی جدید است.نقل قول:
4 تا دست از پا چلفتی را استخدام کردن.
مخابرات وصل میکنه اینا وصل نمیکنن.
من که برای تمام افرادی که ثبت نام میکنم میگم مودم رو روشن بزارید وقیتی که چراغ adsl ثابت شد زنگ بزنید بگید .
به شما هم دروغ گفتن هی پشت سرهم زنگ بزن یک نفر برات فعال میکنه.
برای چند تا از دوستان تو این ماه این مشکل پیش امد که من زنگ زدم پیگیری کردم 2 بار وصل کردن با اولین زنگ 2بار هم گفتن اقای ماهانیان باید این کار را انجام بده دوباره زنگ زدم یک نفر دیگه برداشت اون وصل کرد.
با تشکر.
هادی
سلام دوستان، من میخوام خط م رو تمدید کنم. ماه پیش 256 با 10 گیگ پهنای باند از شرکت پارس آنلاین داشتم این سرویس: EP2-10C-10GB سرعت روزانه 190 کیلوبیت و شبانه بین 40 تا 70 در نوسان بود
اما چون تو روز استفاده زیادی ندارم میخوام سرویس رو عوض کنم به این: FP2-4X1
با این مشخصات:
از دوستانی که از پارس آنلاین استفاده می کنن کسی تا حالا این سرویس رو استفاده کرده؟ سرعت روزانه چقدره؟ شبانه مجانی داره؟ وضعیت پایداری خط چطوره؟
سرعت : 15 كيلو بايت
پارس آنلاين..
سلام به دوستان گل.
مثله این که پارس همه جا افتضاست، دوستانی که از شرکتای دیگه دارن اوضا چجوریاست، مخصوصا شبا؟
وضعیت دانلود من با لینک مگا آپلود
128 محدود مرکز 7
سلام..
سرعت دانلود 45 كيلو بايت..
پارس آنلاين ؛ ساعت 10 صبح
سلام
اندیشه 128 نامحدود خط 5 :31:
خواب سرعت شما درسته.
128 نامحدود سرعت دانلودش همیشه روی 30 هست.
اما برای بعضی از دوستان نامحدود 128 روی 120تا 130 است.
با تشکر.
هادی
راهنمایی ای ؟ فحشی؟ چیزی؟ :دینقل قول:
میخوای من فحش بدم :31: پارس آفلایننقل قول:
به نظر من اگه دانلوداتو شب انجام میدی حجم رو کم کن ولی سرعت رو نه همین سرویسی که میخوای بگیری خوبه
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
آره دیگه اندیشه همیشه بین منطقه ها تبعیض قائل میشه چه اینترنت محدود باشه چه نامحدود حتماً اونایی که سرعتشون 120 تا 130 هست خط 7 هستن :41:نقل قول:
من خودم 727 هستم 128 نامحدود داره سرعت دانلودم 30.:19:نقل قول:
همسایه من که خودم رفتم ثبت نام کردم سرعت دانلودش 120 تا 130.:18:
با تشکر.
هادی
کلا شبانه اندیشه 3 - 4 روزه سرعتش کم شده قبلا 1.3 دانلود می شد الان مگ 900 الی 1 گیگ
از دستشون در رفته شما که میرین اونجا همون لحظه سرویس رو محدود میکنن اگر بلد نباشه یا ناقص انجام بده سرعت محدود نمیشه قدیما هم اینجوری میشد اونموقع نامحدود گرون بود کمتر کسی دنبالش میرفتنقل قول:
ٌwellcom back boyنقل قول:
دیشب اولین شبی بود که دوباره برگشتم اندیشه ، منم 950 مگ دانلود کردم (مرکز 4)نقل قول:
کلا شبانه اندیشه 3 - 4 روزه سرعتش کم شده قبلا 1.3 دانلود می شد الان مگ 900 الی 1 گیگ
اما احساس میکنم میانگینه سرعت رو 40 یا 45 بوده باشه.
یه سوال:
نوعه کانفیگه مودم رویه سرعته adsl تاثیری داره؟؟؟اصلا کانفیگ کردن کاره سختیه؟ غیر از اون vpi و vci کاره دیگه ای هم هست؟
سلام دوستان ... من نزدیک به دو ماهه از شاتل سرویس میگیرم ... امروز پول تلفن اومد و به طور ناباورانه زده بود 78 هزار تومن ... در صورتی که مصرف تلفنمون ومکالممون خیلی کمه و اخرش باید مثلا 20 تومن میومد اونم واسه اینکه اون اواخر خیلی از دیال اپ استفاده کرده بودم ... الان زده خدمات اینترنت 45 تمون ... میخواستم بدونم ممکنه مشکلی پیش اومده باشه و باید به شاتل اطلاع بدم یا خیر . اصلا احتمال داره پول تلفنم بیاد واسه ADSL مگه ؟:18:ممنون میشم راهنمایی کنید
.
.................................................. ................................
.
اینم خلاصه وضعیت واسه اینکه پست اسپم نباشه
.
شاتل - خط 4 - محدود - 128
.
سلام دوستان،
آیا اندیشه همراه مودم، اسپلیتر هم میده؟
و اگه آره، قیمتش جداگانه حساب میشه یا همون 30 تومنی هست که میگن؟
و آیا کلا اسپلیتر لازمه؟ اونم برای هر گوشی تلفن؟
thank you my friendنقل قول:
نه تاثیر نداره اگه کانفیگ درست نباشه اصلاً وصل نمیشه فقط تو وصل شدن خودکار یا وصل شدن دستی با کانکشن میشه یه سری تغییرات داد که اونم رو سرعت تاثیر نداره البته میگن اگه تنظیمات رو روی حالت NAT بزاری رو سرعت تورنت تاثیر داره که تو حالت pppoe میشه تنظیمش کردنقل قول:
صد در صد به شاتل بگو شاید مشکل از اونا باشه خلاصه اگه هم نباشه ضرر که ندارهنقل قول:
فقط برای تلفن هایی که تو مسیر خطی که به مودم میرسه هستن باید وصل بشه کلاً اگه تلفن رو برداری صدای خش بده یعنی اسپلیتر یا میکروفیلتر لازمهنقل قول:
داخل جعبه مودم یک عدد اسپلیتر موجود است.نقل قول:
قیمت مودم اندیشه 30 تومان است .اما با قیمت پایین تر هم موجود است 23000 تومان.(TP-LINL TD -8811)
اسپلیتر برای این است که نویز خط را بگیرد .
بهتر است تمام تلفن هایی که به خط adsl وصل است به اسپلیتر وصل شود.
با تشکر.
هادی
مرسی mehdihamed عزیز،
کنار کامپیوتر من یه تلفن هستش که همیشه به پریز وصله،
اگه بخوام از مودم استفاده کنم باید خلاصه کابل تلفن رو هم یه جوری به پریز وصل کنم بخاطر همین فکر کنم باید به اسپلیتر نیاز باشه!
چه جوری میتونم تهیه کنم؟
اگر که هنوز مودم نخریدید که زمان خرید مودم داخل جعبه یک اسپلیتر است.نقل قول:
اگر خریدید اعلام کنید تا ادرس بدم
خوده اندیشه هم داره به قیمت 5000 تومان ولی من به تمام دوستانی که اسپلیتر می خواهند ادرس میدم که برن 2000 تومان خرید کنند.
با تشکر.
هادی
ممنون jabarsink2000 عزیز،نقل قول:
توضیحات کاملی بود،
فقط اینکه مثلا اگه دو گوشی تلفن در یک خونه در حال استفاده بود، باید از دو اسپلیتر استفاده بشه؟
اگه آره چه جوری میشه یک اسپلیتر دیگه تهیه کرد؟
بله بهتر است تمام تلفن هایی که به خط adsl وصل است به اسپلیتر وصل شود .چون اگر وصل نشود بعد از تماس تلفنی نویز بالا باعث دیسکانکت مودم وقطع ارتباط میشه.نقل قول:
بهترین راه برای کم استفاده کردن اسپلیتر.
گفتید کنار کامپیوتر 1 تلفن است.
هر اسپلیتر از 2 قسمت تشکیل شده که یک قست ورودی سیم تلفن است که از پریز میاد.
یک قسمت هم 2 ورودی داره به نام هایphone و modem .
که در یک قسمت سیم تلفن ویک قسمت سیم مودم وصل شود.
شما تلفنی را که نزدیک مودم هست را به اسپلیتر خود مودم وصل کنید.
وبرای دیگر تلفن ها هرکدام یک اسپلیتر خرید کنید.
برای خرید اسپلیتر به این ادرس بروید از این قیمت ارزان تر من جایی پیدا نکردم دوستان زیادی هم رفتن خریدن.
بیستون پاساژ بزرگمهر.درب دوم از طرف شهرداری درب اول از طرف معلم و دانای علی یک سی دی فروشی هست دست چپ اون میفرشه.اگر به پاساژ وارد هستید روبه روی فرشاد قدیم.
قیمتش هم 2000 تومان است.
سوالی بود درخدمت هستم.
با تشکر.
هادی
سپاسگزارم هادی جان،نقل قول:
جوابتون کامل و جامع بود و جایی برای سواله دیگه ای باقی نذاشت!
از آشنایی با دوست با شخصیتی مثله شما خوشحالم.
بازم تشکر.
خواهش میکنم قابلی نداشت.نقل قول:
ما از اطلاعات دوستان استفاده میکنیم وبه دیگران منتقل میکنیم.
با تشکر.
هادی
سرعت دانلود 14 كيلو بايت..
ساعت 10 :20 مين شب..!